Πάσχα & Άνοιξη

Παιδιά που τσιμπάνε κουτιά γάλακτος για το Πάσχα και την άνοιξη

Φτιάξτε κουνέλια από άδεια κουτιά γάλακτος με παιδιά

Τα άδεια κουτιά γάλακτος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθούν στον κάδο απορριμμάτων σας. Είναι ιδανικά για χειροτεχνίες και μπορούν να εξυπηρετήσουν έναν εντελώς νέο σκοπό, ειδικά την άνοιξη. Μπορείτε να φτιάξετε αποτελεσματικές γλάστρες και σπίτια πουλιών με παιδιά από τετράπακες γάλακτος και χυμού. Έτσι σκοτώνουμε δύο πουλιά με μια πέτρα: Τα παιδιά λατρεύουν να ζωγραφίζουν και συμμετέχουμε στην τάση ανακύκλωσης!

Παιδιά τσιγκουνεύονται με τετράπανα για το Πάσχα

Αδειάστε και ξεπλύνετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα κουτιά γάλακτος για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα γάλακτος. Για χειροτεχνίες χρειάζεστε εφημερίδες για στρώσιμο, ακρυλικά χρώματα, μερικές πλάκες από χαρτί, σφουγγάρι και λεπτές βούρτσες, ψαλίδι και μόνιμο μαρκαδόρο.

Αποφασίστε πόσο βαθιά πρέπει να είναι η γλάστρα σας. Με τον μόνιμο δείκτη, μπορείτε να σχεδιάσετε ελεύθερα μακριά αυτιά κουνελιού και τις γραμμές όπου θέλετε να κάνετε περικοπές. Χρησιμοποιήστε ψαλίδι για να ανοίξετε μια τρύπα στο κέντρο του κουτιού και από εκείνο το σημείο αρχίστε να κόβετε το κουτί μέχρι να αφαιρεθεί το πάνω μισό.

Γλάστρες κουνελιού με παιδιά για το Πάσχα

Σημείωση: Εάν τα λουλούδια φυτεύονται απευθείας στο κουτί γάλακτος, θα πρέπει επίσης να κάνετε μερικές τρύπες στο έδαφος, ώστε να αποστραγγιστεί το νερό. Αποθηκεύστε τις κατσαρόλες γάλακτος σε κεραμικό μπολ εάν χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους.

Τώρα αφήστε τα παιδιά να ζωγραφίσουν τα άδεια κουτιά γάλακτος. Στρώστε την επιφάνεια εργασίας με εφημερίδες. Βάλτε λίγο χρώμα σε ένα χάρτινο πιάτο και η διασκέδαση μπορεί να ξεκινήσει!

Βαφή προσώπου κουνελιού με παιδιά

Αφού εφαρμόσετε τις τελευταίες στρώσεις, αφήστε το χρώμα να στεγνώσει καλά. Στο μεταξύ, μπορείτε να πάτε στο κατάστημα υλικού με τα παιδιά, ώστε να επιλέξουν τα αγαπημένα τους φυτά για τις γλάστρες κουνελιού. Οι γλάστρες από χαρτόκουτο γάλακτος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καλλιέργεια σπόρων ή ως ζαρντινιέρα για λουλούδια και φυτά όλο το χρόνο.

Χειροτεχνία με κουτιά γάλακτος, κασέτες για φυτά

Μόλις στεγνώσει το χρώμα, μπορείτε να προσθέσετε μερικές λεπτές λεπτομέρειες και να δώσετε στο λαγουδάκι περισσότερο χαρακτήρα. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα με λεπτή άκρη και βάψτε για να βάψετε αυτιά και μύτες. Χρησιμοποιήστε έναν μόνιμο δείκτη και μερικές γραμμές για να ξυπνήσετε τα μάτια και το στόμα σας!

Φτιάξτε μια γλάστρα με άδεια τετρά πακέτα

Ρίξτε μια ματιά στις υπέροχες ιδέες στη συλλογή εικόνων μας και πειραματιστείτε με άλλα μοτίβα, σχήματα και υλικά! Διασκεδάστε κάνοντας χειροτεχνίες!

Χειροτεχνίες με τετράπακ και ελατήριο ταινιών washi Γλάστρες από χαρτόκουτο γάλα διακοσμημένες με ταινία washi

χαρτοκιβώτιο με γάλα σε ανοιξιάτικα σπίτια με παιδιά

Φτιάξτε σπίτια από κουτιά γάλακτος

Φτιάξτε ένα πουλερικά από ελατήριο από χαρτοκιβώτιο γάλακτος

Φτιάξτε ένα πουλερικά από κουτιά γάλακτος

Πώς να φτιάξετε ένα πουλερικά από χαρτοκιβώτιο γάλακτος

Φτιάξτε τέρατα από κουτιά γάλακτος

Φτιάξτε δημιουργικά ένα σπίτι πουλιών από κουτιά γάλακτος

Birdhouse από tetrapack με παιδιά που χαϊδεύουν την άνοιξη

Tinker birdhouse out of tetrapack με παιδιά