Πάσχα & Άνοιξη

Χειροτεχνίες για το Πάσχα – ασυνήθιστες ιδέες με απλά υλικά

χαρτοκιβώτιο για πασχαλινό χαρτόνι-χαρτοκιβώτιο αυγών-ιδέα-πασχαλινό καλάθι-πασχαλινά αυγά-σύρμα-βρόχος

Οτι Χειροτεχνία για το Πάσχα ποτέ δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό. Οι περισσότερες από τις ιδέες είναι εύκολο να αναδημιουργηθούν και θα προσθέσουν μια πινελιά πρωτοτυπίας στις πασχαλινές σας διακοσμήσεις.

Χειροτεχνίες για το Πάσχα με πριτσίνια

μαστορέματα για πασχαλινά πριτσίνια-ασημί-χρυσό-φελιζόλ-ιδέα-εύκολο

Όσο περίπλοκη κι αν είναι αυτή η ιδέα για χειροτεχνίες για το Πάσχα, είναι πραγματικά απίστευτα απλή. Perhapsσως γνωρίζετε ήδη την τεχνική, επειδή οι πούλιες και οι βελόνες χρησιμοποιούνται συνήθως αντί για πριτσίνια.

Υλικά για χειροτεχνία

μαστορέματα για πασχαλινά υλικά-μέταλλο-πριτσίνια-πούλιες-οδηγίες-φτιάξτε μόνοι σας-

Για να μιμηθείτε αυτήν την ιδέα για χειροτεχνίες για το Πάσχα, το μόνο που χρειάζεστε είναι πριτσίνια οποιουδήποτε χρώματος. Το ασήμι και ο χρυσός δημιουργούν μια κομψή ατμόσφαιρα όταν χρησιμοποιείτε τα πασχαλινά αυγά ως διακοσμητικά.

Πασχαλινά αυγά από φελιζόλ

tinker-for-easter-eggs-inspiration-tinker-idea-styrofoam-material-tinker-shop

Στη συνέχεια, χρειάζεστε ακόμα φελιζόλ με τη μορφή αυγών. Μπορείτε εύκολα να τα προμηθευτείτε στο κατάστημα χειροτεχνίας. Το φελιζόλ δεν είναι μόνο ένα πολύ ελαφρύ και επομένως πρακτικό υλικό χειροτεχνίας, αλλά είναι επίσης ιδανικό για διακόσμηση με διάφορες διακοσμήσεις.

Σχεδιάστε το πασχαλινό αυγό

tinker-for-easter-diy-easter-αυγά-υπόστεγο-σχέδιο-διακόσμηση-ιδέα

Εάν έχετε όλα όσα χρειάζεστε για χειροτεχνίες για το Πάσχα, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως. Κατ ‘αρχήν, τα πριτσίνια απλά εισάγονται στο αυγό. Ξεκινήστε από κάτω ή από πάνω και σιγά -σιγά προχωρήστε προς την αντίθετη κατεύθυνση, δημιουργώντας ένα μοτίβο κλίμακας.

Χειροτεχνίες για το Πάσχα – πολύχρωμα βότσαλα όπως “Πασχαλινά αυγά”

χειροτεχνίες για χρωματισμό Πάσχα χαλίκια πολύχρωμα

Πασχαλινή διακόσμηση βότσαλα πολύχρωμα χρώματα ζωγράφου

Αυτό είναι ένα έργο που ακόμη και τα νήπια μπορούν να κάνουν με επίβλεψη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια χούφτα λεία οβάλ βότσαλα και λίγο έντονο χρώμα, μη τοξικό χρώμα. Απλά βάψτε τις πέτρες σας σε μια ποικιλία φωτεινών χρωμάτων και τοποθετήστε τις σε ένα σωρό για ένα ωραίο εορταστικό βλέμμα.

Χειροτεχνία για το Πάσχα – στεφάνι πόρτας με μια αστεία συστροφή

μπαστούνι για πασχαλινή στεφάνη πόρτας με παστέλ χρώματα

Αυτό είναι ένα για κάποιον που απολαμβάνει το πλέξιμο. Συλλέξτε παλιά κουβάρια σε εποχιακά παστέλ χρώματα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την ακόλουθη τεχνική, διαμορφώστε αυτά σε σχήματα αυγών. Εκτός από το μαλλί, θα χρειαστείτε ένα κυκλικό λευκό ως βάση για το στεφάνι. Θα χρειαστείτε επίσης μερικές μπάλες πινγκ πονγκ ή πλαστικά αυγά.

Πασχαλινή διακόσμηση μπάλα στεφάνι πόρτας

Για να φτιάξετε κάθε αυγό, τυλίξτε το νήμα γύρω από μία από τις μπάλες και πιέστε σταδιακά μέχρι να πάρει ένα οβάλ σχήμα. Συνδέστε τα αυγά με υφή στο κυκλικό κενό με σύρμα ή ταινία διπλής όψης. Και το έχετε, ένα πολύ όμορφο και ασυνήθιστο πασχαλινό στεφάνι!

φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινά στεφάνια πόρτας

Ιδέα διακόσμησης τραπεζιού με πεταλούδες και γρασίδι

τσίμπημα για Πασχαλινή διακόσμηση τραπέζι φυτευτής πεταλούδες γρασίδι

Αυτή είναι μια υπέροχη και ελαφρώς εκκεντρική ιδέα διακόσμησης τραπεζιού. Αυτές οι ρουστίκ καλλιέργειες ξύλου με γρασίδι έχουν μετατραπεί σε σπίτια για μια μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών πεταλούδων. Αυτό μπορεί να προσθέσει μια πολύ αγροτική αίσθηση στις διακοσμήσεις του Πάσχα και φαίνεται επίσης αρκετά αξιολάτρευτο.

Χάρτινο Πασχαλινό καλάθι

οδηγίες χειροτεχνίας που κατασκευάζουν χάρτινη σακούλα καλαθιού Πάσχα

Αυτό το έργο είναι σίγουρα για άτομα που σέβονται τη σημασία της ανακύκλωσης. Στις παρακάτω εικόνες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετατρέψετε μια απλή χάρτινη σακούλα σε ένα σούπερ πασχαλινό καλάθι.

Πασχαλινά αυγά για τον δάσκαλο?

τσίμπημα για Πασχαλινή κιμωλία μαυροπίνακα αυγά βαφής

Αυτή η ασυνήθιστη ιδέα είναι σίγουρα εμπνευσμένη από την τάξη. Με κιμωλία σε μαύρη επιφάνεια, τα σχέδια κάνουν μια απλή αλλά εντυπωσιακή εντύπωση. Αν τοποθετούνταν σε μια απλή φωλιά ανακυκλωμένου εφημερίδας ή σε παλιές σελίδες βιβλίων, θα είχαν πραγματικό λογοτεχνικό τόνο. Για να χρωματίσετε αυτά τα ασυνήθιστα αυγά, βάψτε βαμμένα ή φουσκωμένα αυγά με χρώμα μαυροπίνακα.

μαστορέματα για πασχαλινό χρωματισμό πασχαλινά αυγά με χρώμα μαυροπίνακα χειροτεχνίες για πασχαλινά βαμμένα αυγά με κιμωλία

Μόλις στεγνώσουν, δημιουργήστε τα σχέδια που θέλετε. Οι καλεσμένοι σας θα γοητευτούν από αυτόν τον αντισυμβατικό και μοντέρνο πασχαλινό στολισμό. Το μόνο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η κιμωλία θα τρίβεται με το χειρισμό. Έτσι, αν μπορείτε να βρείτε κάποιο είδος βαφής ψεκασμού για να προστατέψετε τα στολίδια στα αυγά.

Αρωματικό Πασχαλινό καλάθι με βότανα και λουλούδια

χειροτεχνίες για Πασχαλινό καλάθι λουλούδια βότανα αρωματικά

Εάν χρησιμοποιείτε τα σωστά υλικά, αυτά τα καλάθια του Πάσχα όχι μόνο θα φαίνονται καλά, θα μυρίζουν και ωραία. Τα λουλούδια είναι μια πολύ παραδοσιακή μέθοδος διακόσμησης για όλες τις γιορτές. Οι διακοσμήσεις με λουλούδια και βότανα την άνοιξη είναι ιδιαίτερα κατάλληλες καθώς αποτελούν σύμβολο της νέας ζωής. Αγοράστε στον εαυτό σας ένα πλεκτό καλάθι με λαβή. Αυτά διατίθενται από τα περισσότερα ανθοπωλεία ή σε καταστήματα. Θα χρειαστείτε επίσης ένα πιστόλι θερμής κόλλας, λουλούδια, σύρμα, φύλλα (από αρωματικά βότανα) και τέλος σατέν κορδέλα.

Στη συνέχεια, πρέπει να κολλάτε συστηματικά τα λουλούδια της επιλογής σας γύρω από το φλιτζάνι σας μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο το πράγμα. Αφήστε τη λαβή και το εσωτερικό του καλαθιού γυμνό. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη σατέν κορδέλα για να γεμίσετε το εσωτερικό του καλαθιού. Αυτό πρέπει να διπλωθεί τακτοποιημένα έτσι ώστε να μην φαίνονται άκρα. Τέλος, είστε έτοιμοι να βάλετε τα αυγά σας ή άλλα καλούδια στο Πασχαλινό καλάθι.