Διατροφή

Στο δρόμο για τη φιγούρα των ονείρων σας – χάστε βάρος με τη δίαιτα South Beach

Χάστε βάρος με ιδέες διατροφής Διατροφικό σχέδιο Υγιεινό φαγητό South Beach

Να είσαι με α Δίαιτα για απώλεια βάρους Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, το υψηλό επίπεδο κινήτρων είναι ζωτικής σημασίας. Εδώ στο Wohl&Θα σας δείξουμε δημοφιλείς συμβουλές και κόλπα που θα σας οδηγήσουν στη φιγούρα των ονείρων σας. Η δίαιτα South Beach είναι πολύ δημοφιλής όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, από όπου προήλθε, αλλά και στην Ευρώπη. Ο εφευρέτης είναι ο Αμερικανός καρδιολόγος Dr. Arthur Agatston, ο οποίος χρησιμοποιεί τη βάση δίαιτας χαμηλών υδατανθράκων Atkins ως βάση. Η δίαιτα Agatston δεν είναι τόσο αυστηρή στην πρόσληψη υδατανθράκων και βασίζεται σε ένα πρόγραμμα διατροφής χαμηλών υδατανθράκων. Η βάση της δίαιτας είναι ο γλυκαιμικός δείκτης της τροφής. Η δίαιτα South Beach μειώνει τις τροφές που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και κορεσμένα λιπαρά. Το μενού περιέχει κυρίως λαχανικά, φρούτα, ψάρι και άπαχο κρέας.

Χάστε βάρος με τη δίαιτα South Beach – αισθανθείτε καλό βάρος χωρίς να υπολογίζετε θερμίδες

Χάστε βάρος με δίαιτα South Beach χωρίς υδατάνθρακες γλυκαιμικό δείκτη

Διασημότητες όπως η Beyonce ορκίζονται στη δίαιτα South Beach. Αυτή η δίαιτα βασισμένη σε πρωτεΐνη συνδυάζει τρόφιμα χαμηλών υδατανθράκων και χαμηλών λιπαρών. Η διατροφή περιλαμβάνει τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη όπως λαχανικά, μαρούλι, κρέας, ψάρι, ξηρούς καρπούς και δημητριακά ολικής αλέσεως. Τα τρόφιμα που προκαλούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα να αυξάνονται γρήγορα (έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη) δεν επιτρέπονται σε αυτήν τη δίαιτα: αποφεύγονται ψωμί, ζυμαρικά, πατάτες, ζάχαρη, λευκό αλεύρι και ορισμένα είδη φρούτων. Η δίαιτα χωρίζεται σε 3 φάσεις. Τα δύο πρώτα είναι λίγο πιο δύσκολα και ριζικά και επιτυγχάνουν μια καλή αποτοξίνωση και καθαρισμό του σώματος.

Διατροφή για γρήγορη απώλεια βάρους

South Beach Diet 3 φάσεις Διατήρηση του βάρους καλά-χωρίς να μετράτε θερμίδες-κύρια γεύματα

Τα γεύματα είναι 3 την ημέρα, αλλά μπορείτε επίσης να τσιμπήσετε τρεις φορές την ημέρα. Μπορείτε να φάτε αρκετά για να ικανοποιήσετε την πείνα σας.

1η φάση – διαρκεί 14 ημέρες και δεν επιτρέπει υδατάνθρακες. Υπάρχει μικρή επιλογή φαγητού για δύο εβδομάδες. Απαγορεύονται τα εξής: ρύζι, ψητά, πατάτες, ζάχαρη, φρούτα, λαχανικά με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και υδατάνθρακες βραδείας δράσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης μπορείτε να χάσετε έως και 6 κιλά. Αυτή η φάση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο από υγιή άτομα. Θα πρέπει να αποφεύγετε τα φρούτα, τα προϊόντα ολικής αλέσεως και τα όσπρια, αλλά όχι για πολύ.

Χάστε βάρος με δίαιτα – μην καταναλώνετε υδατάνθρακες

σχέδιο υγιεινής διατροφής χωρίς τροφές πλούσιες σε λιπαρά οξέα κορεσμένα με ζάχαρη

2η φάση – μετά τις πρώτες 14 ημέρες, μερικοί υδατάνθρακες με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη μπορεί να κονσερβοποιηθούν. (Προϊόντα ολικής αλέσεως, λαχανικά, φρούτα). Το ρύζι, οι πατάτες, τα γλυκά, το λευκό αλεύρι και οι μπανάνες εξακολουθούν να απαγορεύονται. Αυτή η φάση διαρκεί μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό βάρος. Η απώλεια βάρους θα είναι πιο αργή στη δεύτερη φάση.

Διατροφή Ολικής αλέσεως Τρόφιμα Ζάχαρη αίματος Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης readωμί

Φάση 3 – βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις δημοφιλείς συμβουλές που δίνουν συχνά οι διαιτολόγοι. Ο κύριος στόχος σας – να διατηρήσετε το επιθυμητό βάρος. Το ελαφρύ άθλημα κάνει καλό στο σώμα.

South Beach Diet Λαχανικά Άπαχο κρέας Nάρια Ξηροί καρποί ολικής αλέσεως South Beach με διαιτητικά τρόφιμα αδυνατίσματος με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη