ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Όσκαρ 2014 – η λίστα με τους νικητές και λεπτομέρειες για την απονομή!

Βραβείο Λίστας Νικητών Τελετή Ταινίες Ηθοποιών 2014

Φέτος η τελετή απονομής των 86 ήταν πιο λαμπερή από ποτέ – μπορούμε να μαντέψουμε ποιος κέρδισε και αν υπήρξαν εκπλήξεις από τη λίστα των νικητών για αυτούς Όσκαρ 2014! Η οικοδέσποινα Ellen Degeneris και πολλές προσωπικότητες όπως ο Will Smith, η Angelina Jolie και η Jennifer Lawrence έδωσαν τα βραβεία.

Όσκαρ 2014 – Καλύτερη ταινία

Βραβεία Όσκαρ Κινηματογράφου 2014 12 χρόνια μια λίστα νικητών σκλάβων

Η αμερικανική ταινία 12 χρόνια σκλάβος, σε παραγωγή του Μπραντ Πιτ, κέρδισε τις καρδιές της Ακαδημίας και βραβεύτηκε με το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.

Όσκαρ 2014 – Καλύτερης Σκηνοθεσίας

Gravity Films Oscars 2014 Awards Ceremony Films Awards

Ο Alfonco Cuaron έλαβε βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία Gravity. Η Sandra Bullock και ο George Clooney κέρδισαν επίσης την ταινία για το καλύτερο μοντάζ και την καλύτερη κινηματογραφία.

Όσκαρ 2014 – Καλύτερου Ηθοποιού

Όσκαρ 2014 Mattew McConaughey καλύτερος ηθοποιός

Ο Matthew McCounaghy ήταν ο καλύτερος ηθοποιός του Dallas Buyers Club Academy – ήταν στο παρελθόν φαβορί, οπότε η νίκη του δεν ήταν έκπληξη.

Καλύτερη Ηθοποιός

Βραβεία Όσκαρ ηθοποιού 2014 Cate Blanchett

Η Cate Blanchett αναδείχθηκε η καλύτερη ηθοποιός για την ταινία Blue Jasmine. Η ηθοποιός έχει ήδη Όσκαρ για πρωταγωνίστρια για τον ρόλο της στην Ελισάβετ.

Καλύτερος δεύτερος ηθοποιός

Τιμοκατάλογος Βραβείων Βραβείων Όσκαρ 2014 Τζάρεντ Λέτο

Ο Τζάρεντ Λέτο κέρδισε τον Καλύτερο Β ‘Ανδρικό Ρόλο για τον ρόλο του στο Dallas Buyers Club – και πάλι, το βραβείο δεν ήταν εκπληκτικό.

Η καλύτερη δευτερεύουσα ηθοποιός

Λίστα νικητών αμερικανικών ταινιών Oscars Lupita Nuongo

Η Lupita Nuong ‘o κέρδισε το βραβείο καλύτερης δεύτερης ηθοποιού για τον ρόλο της σε 12 χρόνια σκλάβος. Αυτός ήταν ο πρώτος της κινηματογραφικός ρόλος!

Οι άλλες τιμές

Ταινία κινουμένων σχεδίων Disney Frozen Academy Awards 2014

Η ταινία Her κέρδισε το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο και 12 χρόνια ένας σκλάβος βραβεύτηκε για το προσαρμοσμένο σενάριο. Η ταινία Frozen κέρδισε την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ιταλική ταινία μεγάλης ομορφιάς κέρδισε για την καλύτερη ξένη ταινία.