ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Αγοράστε ιστιοφόρο – Balmains Group, ο ειδικός στον εξοπλισμό ιστιοφόρων

χόμπι γυαλιά ηλίου με ιστιοπλοϊκό σκάφοςΣας αρέσει η ιστιοπλοΐα ή η ιστιοπλοΐα; Or προτιμάτε να κατασκευάζετε για παράδειγμα μοντέλα ελικόπτερα?  Αγοράστε ιστιοφόρο, μια μεγάλη σκέψη. ο Balmains Ο Όμιλος Sailboat Equipment προσφέρει επίσης κωπηλατικά σκάφη με επίπεδη συσκευασία και ιστιοφόρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες και τα βήματα για να φτιάξετε τον εαυτό σας. Σύμφωνα με το BBCo, αυτή η διαδικασία συσσώρευσης διαρκεί περίπου 30 ώρες. Ως ένα πλήρως κατασκευασμένο κομμάτι, ένα ιστιοφόρο έχει διαστάσεις 2,98 mx 1,30 mx 0,30 cm και ζυγίζει περίπου 50 κιλά. Παρεμπιπτόντως, μια εξαιρετική ιδέα για να περάσετε χρόνο με τον γιο ή τον εγγονό σας.

 Αγορά ιστιοφόρου – όνειρο ή πραγματικότητα

Κωπηλατικό ξύλινο λευκό σκάφος κωπηλασίας

Ξεκινώντας με μοντέλα σκάφη, κωπηλατικά και συλλέγοντας ιστιοφόρα ως χόμπι και διασκέδαση στην παιδική σας ηλικία, πάντα ονειρευόσασταν να έχετε ένα ιστιοφόρο. Μην το σκέφτεστε πολύ, κάντε το βήμα και αγοράστε στον εαυτό σας ένα ιστιοφόρο. Αγαπάτε τη θάλασσα, χρειάζεστε χαλάρωση και αναψυχή ή ψάχνετε για ένα νέο άθλημα? Αγοράστε ιστιοφόρο είναι η λύση. Μια υπέροχη ιδέα που μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα.

Κάντε τη σωστή επιλογή – αγοράστε ένα καλό ιστιοφόρο 

Κόκκινο χρώμα ξύλινο ιστιοφόρο

Ελέγξτε την αγορά πριν πάρετε μια απόφαση. Αγοράστε ιστιοφόρο μπαίνει στο διαδίκτυο επίσης όταν έχετε μια καλή μάρκα μπροστά στα μάτια σας. Πάρτε για παράδειγμα το εμπορικό σήμα Balmains και κάντε μια έρευνα στο διαδίκτυο για να δείτε τι πιστεύουν οι πελάτες σχετικά με αυτό και πώς βαθμολογείτε το εμπορικό σήμα. Μια άλλη πιθανότητα θα ήταν να λάβετε πληροφορίες επί τόπου. Επισκεφθείτε την έκθεση για σκάφη και γιοτ και ίσως θα λάβετε χρήσιμες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την αγορά ενός ιστιοφόρου νωρίτερα.

Υπέροχη ώρα για δύο

Παραλία-άμμος-δέντρα-ηλιοβασίλεμα-ιστιοφόρο-με-κουπιά

Περπατήστε στη θάλασσα το ηλιοβασίλεμα

Ιστιοφόρο-στην-παραλία-χόμπι-διασκέδαση-αναψυχή

Υπέροχο συναίσθημα

Ιστιοφόρο-ιστιοφόρο-κουπί-ξανθιά-γυναίκα

Διασκέδαση τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιάCaptain-Sailboat-Nautical-Fashion-Children

BomBoard – ένα αρθρωτό τζετ σκι έξω από τον κορμό