ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Η περιορισμένη έκδοση ρολογιού C70 DBR1 από τον Christopher Ward

Ελβετική κίνηση υψηλής ποιότητας, περιορισμένης έκδοσης

ο Ρολόι C70 DBR1 από τον Christopher Ward σε περιορισμένη έκδοση

Ο Christopher Ward είναι γνωστός για τα υψηλής ποιότητας ρολόγια του, τα οποία όμως κοστίζουν σημαντικά λιγότερο από αυτά των ανταγωνιστών του. Οι τιμές είναι κάτω από χίλια δολάρια. Τώρα τίθεται το ερώτημα, γιατί κοστίζει αυτό το ρολόι 2675 $;?

Ρολόι C70 DBR1 από τον Christopher Ward – κατασκευασμένο από μέταλλο Aston Martin DBR 1/2

Παρακολουθήστε δερμάτινα βραχιόλια άνδρες λάτρεις των σπορ ιδέες δώρων

Ο λόγος δεν είναι η ελβετική κίνηση χαλαζία, αν και με πιστοποίηση υψηλής ποιότητας και COSC. Δεν είναι επίσης κατασκευασμένο από χρυσό ή διακοσμημένο με διαμάντια. Το ιδιαίτερο με αυτό Ρολόι C70 DBR1 από Κρίστοφερ Γουόρντ είναι ότι είναι κατασκευασμένο από το μέταλλο του Aston Martin DBR 1/2, το οποίο κέρδισε το Le Mans 24 ώρες το 1959.

Αυτό το αυτοκίνητο είναι το μόνο που έχει κερδίσει το Le Mans στην εκατονταετή ιστορία της Aston Martin. Πουλήθηκε πρόσφατα για 20 εκατομμύρια λίρες, καθιστώντας το ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που πωλήθηκαν ποτέ σε δημοπρασία. Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης, το TMBArtMetal βοήθησε τον Christopher Ward να πιάσει ένα κομμάτι μέταλλο. Το χρησιμοποίησε για την πίσω πλάκα της περιορισμένης έκδοσης του Ρολόι C70 DBR1 από τον Christopher Ward.

Ρολόι C70 DBR1 – περιορισμένη έκδοση για τους λάτρεις των σπορ

Ρολόι χειρός C70 DBR1 ρολόι Ελβετικός κατασκευαστής

«Wereάχναμε για κάτι ξεχωριστό για αυτό το γεγονός», λέει ο Christopher Ward. “Και όταν ο Christopher Bennett της TMBArtMetal μας έδειξε το κομμάτι αλουμινίου από το αυθεντικό Aston Martin DBR1 / 2 που κέρδισε τις 24 ώρες του Le Mans, οι ελπίδες μας αυξήθηκαν αμέσως.”

Η πίσω πλάκα του Ρολόι C70 DBR1 από τον Christopher Ward έχει χαραγμένο το ίδιο νούμερο 5 όπως κοσμούσε το Aston Martin εκείνη τη μοιραία μέρα. Η υπόλοιπη θήκη (42 mm) είναι κατασκευασμένη από θαλάσσιο ανοξείδωτο ατσάλι σε πράσινο μεταλλικό χρώμα, χαρακτηριστικό των βρετανικών αγωνιστικών αυτοκινήτων, και ιταλικό, καφέ δερμάτινο λουράκι με ραφές και διάτρηση, έτσι ώστε να φαίνεται η κόκκινη κάτω πλευρά. Υπάρχουν μόνο 100 κομμάτια.

Η Aston Martin DBR 1/2 κέρδισε τον 24ωρο αγώνα Le Mans το 1959

εμπνευσμένο ρολόι χειρός Ελβετικός κατασκευαστής Digit Auto

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο αποκλειστικό – έχουν κατασκευαστεί μόνο 100 ρολόγια

Ρολόι C70 DBR1 ρολόι Christopher Ward κατασκευαστής