ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Το Jetpack over Dubai – οι Yves Rossy και Vince Reffet δείχνουν πώς

jetpack πάνω από το κράνος dubai yves rossy extreme

Πιστεύετε ότι τα jetpacks βρίσκονται μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας; Σκέφτηκα λάθος! Ο Yves Rossy είναι το πρώτο και μοναδικό άτομο στον κόσμο που κατέχει jetpacks και τα χρησιμοποιεί. Πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο που τον δείχνει ενώ ήταν με τον Vince Reffet με το Jetpack πάνω από το Ντουμπάι μύγες. Έχει πλήρη διάρκεια 11 λεπτών και προσφέρει πανοραμική θέα στα Νησιά Παλμ, μεταξύ άλλων. Το βίντεο ηχογραφήθηκε από το αεροπλάνο. Επιπλέον, υπάρχουν και ηχογραφήσεις από την κάμερα GoPro του Rossy, η οποία ήταν προσαρτημένη στο κράνος του.

Jetpack πάνω από το Ντουμπάι – Το βίντεο της πτήσης

Καθώς οι δύο εξτρεμιστές εκτοξεύονται πάνω από το Ντουμπάι και μέσα από τον καθαρό ουρανό σε ένα jetpack με ταχύτητα 120 μίλια την ώρα, στρέφονται σε στροφές, πέφτουν κάτω και ξαναβγαίνουν. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι ελιγμοί που όχι μόνο οδηγούν σε έκπληξη όταν τους κοιτάζετε, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις σχεδόν οδηγούν σε καρδιακή ανακοπή. Μία από αυτές τις στιγμές είναι όταν οι δυο τους περνάνε με σφυρίχτρα δίπλα στο Burj Khalifa στο Ντουμπάι.

Jetpack over Dubai – Yves Rossy και Vince Reffet πάνω από Palm Islands

jetpack πάνω από το Dubai rossy flight extreme sports

Αν ακόμα δεν έχετε παρακολουθήσει το βίντεο του Rossy με το jetpack πάνω από το Ντουμπάι, κάντε το το συντομότερο δυνατό! Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το πόσο εκπληκτική είναι αυτή η εμπειρία. Γιατί ποιος ξέρει αν και πότε μπορούμε να βιώσουμε κάτι τέτοιο. Αλλά ένα πράγμα γίνεται ξεκάθαρο με αυτό το βίντεο: Έχουμε φτάσει λίγο πιο κοντά σε αυτήν την έξαρση αδρεναλίνης!

Ελιγμοί με το jetpack

dubai jetpack αδρεναλίνη πτήση έλξη reffet rossy

Η πτήση jetpack πάνω από την έρημο του Ντουμπάι

jetpack πάνω από πτήση στην έρημο του Ντουμπάι rossy reffet

Πηγαίνετε από το αεροπλάνο για την πτήση του jetpack

jetpack αεροσκάφος άλμα κοστούμι κίτρινο κράνος Ντουμπάι

Rossy με το jetpack μαζί με τα αεροπλάνα

dubai jetpack αεροσκάφος ταχύτητας extreme sports

Jetpack over Dubai – Το Rossy είναι γνωστό για τις ακραίες του δραστηριότητες

jetpack extreme sports κοστούμι κράνος φτερούγα ιδέα ντουμπάι