ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Επιστροφή χρημάτων με επιστροφή χρημάτων – έτσι λειτουργεί βήμα προς βήμα

Εάν πρέπει να είστε λιτοί όταν ψωνίζετε και να μην υπερβαίνετε έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό, τα ψώνια μπορούν γρήγορα να προκαλέσουν απογοήτευση. Το λεγόμενο σύστημα επιστροφής χρημάτων προσφέρει έναν τρόπο επιστροφής χρημάτων κατά την αγορά. Εδώ διευκρινίζουμε περί τίνος πρόκειται, πώς διαφέρει ο αντιπρόσωπος και ο κατασκευαστής cashback και πώς λειτουργεί λεπτομερώς το σύστημα αποταμίευσης.

Επιστροφή χρημάτων με επιστροφή μετρητών: τι σημαίνει ο όρος?

Είναι δυνατή η αγορά και η εξοικονόμηση χρημάτων

Όποιος θέλει να ψωνίζει στο Διαδίκτυο, το θέλει πάντα βρείτε τις καλύτερες ευκαιρίες. Κουπόνια, κωδικοί έκπτωσης και προώθησης, πύλες σύγκρισης τιμών και καμπάνιες αφοσίωσης – όλα αυτά σας κάνουν να νιώθετε καλά όταν ψωνίζετε. Υπάρχει όμως ένας άλλος τρόπος για τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν περισσότερο τις αγορές τους. Με Επιστροφές μετρητών παίρνετε πίσω μέρος των χρημάτων που ξοδέψατε με κάθε αγορά. Το όνομα “Cashback” (στα Αγγλικά “money back”) είναι το πρόγραμμα εδώ.

Η αρχή είναι πάντα η ίδια με τα συστήματα επιστροφής χρημάτων: πηγαίνετε για ψώνια και πάρτε πίσω μετρητά. Εάν οι πόντοι πρέπει να συλλεχθούν σε ένα κλασικό πρόγραμμα επιβράβευσης και στη συνέχεια να μετατραπούν σε ανταμοιβές, η επιστροφή χρημάτων γίνεται αντιληπτή απευθείας στο πορτοφόλι σας. Μόνο το ποσό της επιστροφής χρημάτων μπορεί να διαφέρει. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι καμπάνιες στις οποίες επιστρέφεται το 100% της τιμής αγοράς, έτσι ώστε το αγορασμένο προϊόν να μπορεί να δοκιμαστεί δωρεάν.

Οι διαφορές μεταξύ επιστροφής χρημάτων από αντιπρόσωπο και επιστροφής χρημάτων από τον κατασκευαστή

Πάρτε τα χρήματά σας πίσω με χρήσιμες συμβουλές Cashback

Σε αντίθεση με τα Payback και άλλα συστήματα πόντων επιβράβευσης, το σύστημα Cashback απευθύνεται επίσης σε μεγάλο βαθμό σε όλους όσους αγοράζουν online. Αλλά δεν είναι όλα τα cashback ίδια – μπορεί να υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές εδώ. Πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ επιστροφής χρημάτων από τον αντιπρόσωπο και τον κατασκευαστή. Αλλά πώς διαφέρουν αυτές οι δύο παραλλαγές επιστροφής χρημάτων?

Επιστροφή χρημάτων από τον έμπορο: κερδίστε χρήματα ενώ ψωνίζετε

Συμβουλές για ψώνια και επιστροφή χρημάτων

Με την επιστροφή χρημάτων εμπόρου, ο χρήστης δημιουργεί έναν λογαριασμό με μια πύλη επιστροφής χρημάτων της επιλογής του. Αυτό το δημοφιλές μέσο μάρκετινγκ συνεργατών στοχεύει να κερδίσει νέους πελάτες για το ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτό επιτυγχάνει ότι οι πύλες επιστροφής χρημάτων παραπέμπουν τους τελικούς πελάτες σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για προμήθεια. Οι πύλες μεταβιβάζουν μέρος αυτής της προμήθειας απευθείας στον τελικό πελάτη.

Το cashback του εμπόρου είναι χρήσιμο, για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε έπιπλα κήπου της Μεσογείου και να εξοικονομήσετε χρήματα κατά τη διαδικασία.

Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί το cashback εμπόρου:

Αγορά επιστροφής χρημάτων με επιστροφή μετρητών σε έκπτωση

  1. Επιλέξτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε μια πύλη επιστροφής μετρητών όπου η επιστροφή μετρητών είναι ιδιαίτερα υψηλή και αποκτήστε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του συνδέσμου
  2. Βάλτε το επιθυμητό άρθρο στο καλάθι αγορών και στείλτε την παραγγελία
  3. Το ποσοστό που υποδεικνύεται ως επιστροφή μετρητών καταλήγει στον εικονικό λογαριασμό της πύλης επιστροφής χρημάτων μετά την αγορά.
  4. Με πολλούς παρόχους, πρέπει να επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο ποσό στον εικονικό λογαριασμό πριν από την εξόφληση της επιστροφής χρημάτων. Μόλις επιτευχθεί αυτό το ποσό, η επιστροφή μετρητών μπορεί να εξοφληθεί.

Επιστροφή χρημάτων από τον κατασκευαστή: Αγοράστε προϊόντα φθηνότερα ή δωρεάν

Συμβουλές για αγοραστές στο διαδίκτυο που παίρνουν τα χρήματά τους πίσω με επιστροφή χρημάτων

Φαίνεται λίγο διαφορετικό με την επιστροφή χρημάτων από τον κατασκευαστή. Εδώ παίζουν ρόλο διάφορες πύλες, μέσω των οποίων ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί από καμπάνιες επιστροφής χρημάτων. Αυτές οι πύλες συνεργάζονται με μεγάλους διαδικτυακούς λιανοπωλητές. Οι τελικοί πελάτες μπορούν να βρουν καμπάνιες επιστροφής χρημάτων που έχουν ξεκινήσει απευθείας από κατασκευαστές μέσω αντίστοιχων πυλών. Για τη διαφήμιση ενός νέου προϊόντος, για παράδειγμα, ξεκινούν συχνά καμπάνιες επιστροφής χρημάτων με επιστροφή εκατό τοις εκατό της τιμής αγοράς. Σε αυτή την περίπτωση, ο καταναλωτής αγοράζει το προϊόν, το πληρώνει με τον συνήθη τρόπο, υποβάλλει την απόδειξη στον κατασκευαστή και στη συνέχεια αποζημιώνεται η τιμή αγοράς. Εκτός από τις επιστροφές χρημάτων με πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων, υπάρχουν επίσης προσφορές όπου επιστρέφετε ένα συγκεκριμένο ποσό όταν αγοράζετε. Έτσι, μπορείτε να αγοράσετε ορισμένα προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή.