ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Ποδήλατο για χιόνι – Sno Ποδήλατο για διασκέδαση και φυσική κατάσταση το χειμώνα

ποδήλατο για χιόνι κίτρινο μπλε σπορ χειμώνα

Η ποδηλασία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ασχολίες. Και ενώ για κάποιους είναι απλώς ένα χόμπι, για άλλους είναι ένας τρόπος ζωής. Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει μια εποχή του χρόνου που θέτει αυτή τη διασκέδαση σε αναμονή και αυτός είναι ο χειμώνας ή η εποχή που έχει πολύ χιόνι. Αλλά αν σας αρέσει επίσης να κουνάτε τα πετάλια στο χιόνι και δεν θέλετε να κάνετε χωρίς ποδήλατο, χρειάζεστε ένα Ποδήλατο για χιόνι, Μια πολύ ιδιαίτερη παραλλαγή του ποδηλάτου λοιπόν και θα θέλαμε να σας το παρουσιάσουμε σήμερα.

Ποδήλατο για χιόνι – το ποδήλατο Sno με αποτελεσματικό σχήμα Ζ

ποδήλατο για χιονοσανίδα αλυσίδα κίτρινο σχέδιο venn

Το ποδήλατο για το χιόνι είναι το λεγόμενο “Sno Bike”, το οποίο αναπτύχθηκε από την Venn Industrial Design Consultancy και τώρα παρουσιάστηκε. Το ποδήλατο Sno έχει ένα μοναδικό σχέδιο που δεν αφορά μόνο την ομορφιά. Το ενδιαφέρον σχήμα Z κάνει το πλαίσιο του ποδηλάτου πιο ανθεκτικό και ως εκ τούτου είναι πιστός σύντροφος ακόμη και σε πιο ακραίες συνθήκες. Επιπλέον, αυτός είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος σύνδεσης του πίσω τροχού με το τιμόνι που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του σκι. Προκειμένου να διευκολυνθεί η οδήγηση αυτού του ποδηλάτου στο χιόνι και η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, εφαρμόστηκε ομοιόμορφη κατανομή βάρους στο σχεδιασμό και βελτιώσεις στη μετάδοση ισχύος.

Το ποδήλατο για χιόνι θυμίζει snowmobile

ποδήλατο για χιόνι ιδέα σκι z πλαίσιο sno ποδήλατο

Μια αλυσίδα οδηγείται από τα πεντάλ και το Sno Bike τίθεται σε κίνηση. Χάρη στο σκι, το οποίο χρησιμοποιείται για οδήγηση και κίνηση αντί για μπροστινό τροχό, και την αλυσίδα, το ποδήλατο θυμίζει snowmobile για χιόνι. Διατίθεται σε τρεις παραλλαγές χρώματος, οι οποίες υπογραμμίζουν ακόμη και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του ποδηλάτου Sno. Αλλά ανεξάρτητα από το χρώμα που θα επιλέξετε, έχετε εγγυημένη πλήρη οδηγική απόλαυση. Με αυτό το ποδήλατο για χιόνι, τίποτα δεν θα σας σταματήσει.

Το ποδήλατο για χιόνι με σκι και αλυσίδες

σπορ χειμώνα κίτρινο σχέδιο ποδήλατο σκι χιόνι

Το ποδήλατο Sno διατίθεται σε τρία χρώματα

ποδήλατο για χιόνι sno ποδήλατο χειμερινά σπορ

Το ποδήλατο Sno σε μπλε χρώμα

snow sport bike sno bike venn blue

Ένα μαύρο ποδήλατο για το χιόνι

ποδήλατο sno ποδήλατο ιδέα σχεδίασης venn μαύρο

Ένα σχέδιο από Σύμβουλος βιομηχανικού σχεδιασμού Venn.