επένδυση τοίχων

επένδυση τοίχων

Διακοσμητική επένδυση τοίχου σε υφασμάτινη εμφάνιση του Muurbloem

επένδυση τοίχου από οπτικά υφάσματα muurbloem

Ο Ολλανδός κατασκευαστής για διακοσμητική επένδυση τοίχου Ο Muurbloem μας δείχνει ότι η πολυτέλεια απέχει λίγα μόλις βήματα. Η εταιρεία ταπετσαρίας παρουσιάζει τις πτυχώσεις της & Η συλλογή Pleats είναι ένας μοντέρνος και μοναδικός τρόπος διακόσμησης του εσωτερικού του σπιτιού σας. Είτε μέσα είτε έξω, στο γραφείο ή στο ιδιωτικό διαμέρισμα, αυτό είναι διακοσμητική επένδυση τοίχου έμπνευση για εργασία, δραστηριότητες αναψυχής ή απλά για χαλάρωση.

Διακοσμητική επένδυση τοίχου από Muurbloem – the Folds & Συλλογή από πιέτες

επένδυση τοίχου από μπλε τζιν muurbloem

Οι επενδύσεις τοίχου με μπλε τζιν φαίνονται ιδιαίτερα περιστασιακές, ενώ η λευκή σατέν διαμάντι και η γαλάζια σατέν ταπετσαρία φαίνονται πιο επίσημα και αισθητικά, και το μοντέλο των γκρι μοσχαρίσιων λωρίδων είναι επαγγελματικό. Ανεξάρτητα από το ποια διακοσμητική επένδυση τοίχου Θα επιλέξετε, αυτά τα ενδιαφέροντα σχέδια θα μετατρέψουν τους τρισδιάστατους βαρετούς τοίχους σε τρισδιάστατη διακόσμηση για το σπίτι σας. Από απαλή και σέξι έως πολύπλοκη και εμπνευσμένη, αυτή η συλλογή προσφέρει κάτι για κάθε γούστο.

Δημιουργικά σχέδια για διακοσμητική επένδυση τοίχων σε ύφασμα

επένδυση τοίχου από muurbloem γκρι λωρίδες μοσχαριού

Το μοντέλο Gala Satin σε μπλε χρώμα ως παράδειγμα διακοσμητικής επένδυσης τοίχων

επένδυση τοίχου από muurbloem blue gala satin

Διακοσμητική επένδυση τοίχου σε υφασμάτινη εμφάνιση του Muurbloem 8

Διακοσμητική επένδυση τοίχου σε υφασμάτινη εμφάνιση του Muurbloem 7

Διακοσμητική επένδυση τοίχου σε υφασμάτινη εμφάνιση του Muurbloem 6

Επένδυση τοίχου σε υφασμάτινη εμφάνιση του Muurbloem 5

Επένδυση τοίχου σε υφασμάτινη εμφάνιση του Muurbloem 4

Επένδυση τοίχου σε υφασμάτινη εμφάνιση του Muurbloem 3

Επένδυση τοίχου σε υφασμάτινη εμφάνιση του Muurbloem 2

Επένδυση τοίχου σε υφασμάτινη εμφάνιση του Muurbloem 1

Read more
επένδυση τοίχων

Καινοτόμες ιδέες για επένδυση τοίχων – διακοσμητικά ακουστικά πάνελ

Καινοτόμες ιδέες για επένδυση τοίχων

Ολα καινοτόμες ιδέες για επένδυση τοίχων από την Anne Kyyrö Quinns συνδυάζει την ομορφιά με τη λειτουργικότητα και την περιβαλλοντική συνείδηση. Τα διακοσμητικά ακουστικά πάνελ που κάνει η εταιρεία κάνουν πάντα καλή εντύπωση όπου και αν χρησιμοποιούνται. Ο κατασκευαστής συνεργάζεται με πελάτες, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων για να δημιουργήσει καινοτόμες ακουστικές λύσεις τοίχων για εσωτερική διακόσμηση.

Πάνελ τοίχου ως καινοτόμες ιδέες για επένδυση τοίχων

Καινοτόμες ιδέες για επένδυση τοίχου με πορτοκαλί ακουστικά πάνελ

Καινοτόμες ιδέες για επένδυση τοίχων αποτελούν τη σύγχρονη λύση για την επίπλωση διαμερισμάτων και κοινόχρηστων χώρων. Τα διακοσμητικά πάνελ τοίχου είναι χειροποίητα από πολυτελή υφάσματα και είναι εξαιρετικά ως σύγχρονη διακόσμηση τοίχων. Anne Kyyrö Quinn περιγράφει τα δικά της προϊόντα ως γέφυρα μεταξύ της σύγχρονης ζωής της πόλης και του φυσικού τοπίου. Η επίδραση των διακοσμητικών ακουστικών πάνελ μπορεί να παρατηρηθεί ακόμα στην καθημερινή ζωή – φέρνουν μαζί τους μια κομψή, μη εμφανή ομορφιά και άνεση.

Καινοτόμες ιδέες για επένδυση τοίχων στο εσωτερικό σχέδιο

γκρι εσωτερική διακόσμηση διακοσμητικό ακουστικό σχέδιο τοίχου

Με τα πάνελ μπορείτε γρήγορα και αβίαστα να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό τοίχο με έμφαση που γίνεται απόλυτο χαρακτηριστικό στο δωμάτιο. Χάρη στα τρισδιάστατα μοτίβα και σχέδια, δημιουργείται μια ενδιαφέρουσα ψευδαίσθηση που προσελκύει την προσοχή όλων. Αν ψάχνετε ακόμα την τέλεια λύση για να βελτιώσετε επιτέλους αυτόν τον βαρετό, γυμνό τοίχο που σας ενοχλεί τόσο καιρό, τότε αυτά τα μοντέλα μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριο.

Μοντέρνος σχεδιασμός τοίχου με λουλούδια σε πορτοκαλί

καινοτόμες ιδέες επένδυση τοίχου-ακουστικός τοίχος

Εδώ είναι ένα ωραίο παράδειγμα από τη συλλογή ακουστικών πάνελ. Δείχνει μοτίβα παρόμοια με τα άνθη, τα οποία δίνουν την εντύπωση ότι σε κοιτάζουν με μικροσκόπιο. Οι εικόνες διεγείρουν τη φαντασία και είναι μοναδικές στην εκτέλεσή τους. Επιπλέον, υπάρχει ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα που μπορεί να δημιουργήσει μια ζεστή και ταυτόχρονα εντυπωσιακή προφορά σε κάθε τύπο δωματίου. Αυτή η παραλλαγή είναι επίσης διαθέσιμη σε άλλα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου ενός έντονου ροζ.

Ακουστική επένδυση τοίχων με πολύχρωμες πινελιές

Επένδυση τοίχου ακουστικών πάνελ Anne-Kyyro-Quinns

Ακουστικά πάνελ τοίχου σε πράσινο και γκρι από το Λονδίνο

Διακοσμητικά ακουστικά πάνελ τοίχου Anne-Kyyro-Quinn πράσινο γκρι

Μοντέρνος σχεδιασμός σε έντονες παραλλαγές χρώματος – άνθος σε ροζ χρώμα

Διακοσμητικά ακουστικά πάνελ τοίχου

Read more
επένδυση τοίχων

Διακοσμητικός σχεδιασμός τοίχου – έγχρωμη ταπετσαρία με ρίγες

Τοίχος που καλύπτει έντονα χρώματα κόκκινες λωρίδες ταπετσαρία πρακτορείο

Διακοσμητικός σχεδιασμός τοίχων υπόκειται σε συνεχή αλλαγή στυλ. Οι πιο πρόσφατες πολύχρωμες και ζωντανές τάσεις που μας εμπνέουν ξανά και ξανά είναι οι έντονες χρωματιστές ταπετσαρίες με ρίγες από την πρακτορεία ταπετσαρίας.

Διακοσμητικός σχεδιασμός τοίχου που μεταμορφώνει οπτικά το δωμάτιο

Έντονος συνδυασμός χρωματικού σχεδιασμού τοίχου - λωρίδες ταπετσαρία

Τώρα είναι η εποχή για ζεστές αποχρώσεις και καθαρές, καθαρές γραμμές. Χρώματα σημαίνουν joie de vivre. Οι κάθετα διατεταγμένες λωρίδες δημιουργούν την οπτική ψευδαίσθηση για ψηλότερη οροφή, η οποία δημιουργεί μια αέρινη αίσθηση χώρου και δίνει στο δωμάτιο ανοιχτή γενναιοδωρία. ο Διακοσμητικός σχεδιασμός τοίχων με οριζόντια μοτίβα κατεβάζει οπτικά τα ψηλά ταβάνια.

Διακοσμητικός σχεδιασμός τοίχων για ατμοσφαιρική επίπλωση

Ριγέ διακόσμηση τοίχου ταπισερί

ο Διακοσμητικός σχεδιασμός τοίχων με έντονες ρίγες σε ροζ, μοβ και πράσινο χρώμα – ή στο συνδυασμό χρωμάτων μαύρου, λευκού, γκρι και κίτρου εκπέμπει άνεση και στυλ. Αυτές οι λωρίδες ταπετσαρίες από Πρακτορείο ταπετσαρίας θα μπορούσε να επιπλώσει το σαλόνι και την τραπεζαρία σας, το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο και ακόμη και το μπάνιο, ατμοσφαιρικά. Όλοι οι τοίχοι μπορούν να διακοσμηθούν όμορφα με λεπτές ρίγες. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μια μοντέρνα αντίθεση στο σχέδιο τοίχου με ριγέ χαρτί και διαφορετικό μοτίβο στο ίδιο χρώμα.

Δημιουργική επένδυση τοίχων σε κίτρινο και γκρι

διακοσμητικός σχεδιασμός τοίχου-μοντέρνες ρίγες κίτρινο μοβ

Read more
επένδυση τοίχων

Ζωντανές ιδέες: Ο σχεδιασμός των τοίχων με χρώμα

Ζωγραφική τοίχου χρώμα κοραλλιογενής τοίχος

Φωτογραφία: Charles & Χάντσο

Οι λευκοί τοίχοι γίνονται πολύ βαρετοί με την πάροδο του χρόνου. Για αυτόν τον λόγο, η ακόλουθη ανάρτηση αφορά την προσφορά κάποιας ποικιλίας στο παιχνίδι, καθώς υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι για να κάνετε τους τοίχους πιο συναρπαστικούς και ελκυστικούς.

Τα χρώματα όχι μόνο σημαίνουν joie de vivre, αλλά διώχνουν και τη βαρετή ομοιόμορφη εμφάνιση. Τα κύρια χρώματα (μπλε, κίτρινο, κόκκινο) είναι ίσως από τα πιο σημαντικά χρώματα που προσφέρουν ενέργεια στους τέσσερις τοίχους σας. Αν δεν σας αρέσουν οι δυνατοί τόνοι, μπορείτε να τους χαμηλώσετε λίγο. Για να επιτευχθεί αυτό, αρκεί να αναμίξετε δύο συμπληρωματικά χρώματα, όπως το κίτρινο και το μπλε. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή απαλών χρωμάτων που έχουν αρμονική επίδραση στο περιβάλλον διαβίωσης.

Σχεδιασμός των τοίχων – πρωτότυπες ιδέες σε δύο χρώματα

χρώμα επιλέξτε χρώμα ανακαινίστε το διαμέρισμα

Φωτογραφία: κα..Γ

Μια εναλλακτική λύση για έναν πρωτότυπο σχεδιασμό των τοίχων μπορεί επίσης να είναι ο χρωματιστός διαχωρισμένος τοίχος. Για παράδειγμα, το πάνω μέρος του τοίχου μπορεί να βαφτεί σε ανοιχτό καφέ απόχρωση και το κάτω μέρος σε έντονο μπλε χρώμα. Το ψυχρό μπλε γειώνεται από τον καφέ τόνο, έτσι ώστε τα χρώματα να ταιριάζουν καλά μεταξύ τους.

Υπόδειξη:      Εάν χρησιμοποιούνται έντονα χρώματα, αυτά μπορούν να ενισχυθούν με διάφορα αξεσουάρ σπιτιού (π.χ. για arshabitandi) χαλαρώνουν ξανά.

Πρωτότυπος σχεδιασμός των τοίχων – η εμφάνιση από σκυρόδεμα αντικαθιστά τις ουδέτερες αποχρώσεις

Χρώματα χαρούμενοι συνδυασμοί μπεζ ουδέτερη παλέτα χρωμάτων

Φωτογραφία: Niels Heidenreich

Εκτός από τα έντονα χρώματα, η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Δεν υπάρχει ανάγκη για τσιμεντένιο τοίχο για να επιτευχθεί αυτή η εμφάνιση. Ο καθένας μπορεί να φέρει αυτήν την τάση στο σπίτι του με τη βοήθεια του παρακάτω οδηγού.

Τα αξεσουάρ για σκυρόδεμα αναζητούν έκταση περίπου 10 τετραγωνικών μέτρων:

–          Βασική σπάτουλα (κατανάλωση: περίπου 500 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο)

–          Σπάτουλα εφέ (κατανάλωση: περίπου 100 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο)

Κατά την προετοιμασία, οι άκρες και οι γωνίες πρέπει να καλύπτονται και τα έπιπλα και το πάτωμα πρέπει να καλύπτονται με μεμβράνη. Στην περίπτωση των πρόσφατα επιχρισμένων τοίχων, είναι προτιμότερο να τα βάψετε με ακρυλικό βαθύ αστάρι εκ των προτέρων, καθώς έτσι εξασφαλίζεται μεγαλύτερη πρόσφυση.

Ιδέες χρώματος σαλόνι ροζ κόκκινες αποχρώσεις

Φωτογραφία: OpenClips

Μετά την ξήρανση, το πληρωτικό εφέ εφαρμόζεται και απλώνεται με το σκυρόδεμα πιο λείο. Το πληρωτικό εφέ δεν θα κολλήσει στην ανομοιομορφία του βασικού πληρωτικού. Θα πρέπει να ασκηθεί μεγάλη πίεση εδώ, γιατί τότε το στρώμα πλήρωσης εφέ λάμπει, δημιουργώντας την επιθυμητή εμφάνιση σκυροδέματος.

Στο επόμενο βήμα, το βασικό υλικό πλήρωσης εφαρμόζεται στον τοίχο χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο μικρού σωρού. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται το λείο σκυρόδεμα (σπάτουλα), το οποίο δημιουργεί ένα δομημένο αποτέλεσμα. Για αυτό είναι σημαντικό η σπάτουλα να τρέχει μπρος -πίσω στον τοίχο. Εάν αυτό έχει ως αποτέλεσμα μικρές άκρες ή αυλακώσεις, αυτό είναι σκόπιμο. Στη συνέχεια, η όλη διαδικασία επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά. Το όλο πράγμα στη συνέχεια πρέπει να στεγνώσει για περίπου έξι ώρες.

επιλέξτε εφαρμογή αφήστε το λευκό να στεγνώσει

Φωτογραφία: OpenClips

Οι δυνατότητες και οι παραλλαγές για το σχεδιασμό τοίχων είναι σχεδόν απεριόριστες. Αν σας αρέσει λίγο πιο ασυνήθιστο, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τους τοίχους σας με στοιχεία τσόχας ή πάνελ τοίχου από πολυεστέρα ή υαλοβάμβακα, για παράδειγμα.

Read more
επένδυση τοίχων

Σχέδιο με στυλό στον τοίχο – σχέδιο μοτίβου ταπετσαρίας από την Rollout

Σχεδιάστε το doodle της σειράς tap tap rollout

Η λεπτή γραφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς εφαρμογής. Ακόμα κι αν όχι ακριβώς καλλιγραφικά, τα σύγχρονα Μοτίβο ταπετσαρίας της Alissia Melka-Teichroew έχουν τη δική τους μοναδική, ασύγκριτη αισθητική. Η σειρά “Ballpoint Wallpaper” είναι μέρος της σειράς Rollout Artist.

Σχέδιο μοτίβου ταπετσαρίας από την Alissia Melka-Teichroew

Μελάνι σχεδίασης διαγώνιων σταυρών ταπετσαρίας

Δημιουργικός καλλιτέχνης με έδρα τη Νέα Υόρκη Alissia Melka-Teichroew έχει ανεβάσει τις δεξιότητες γραφής της σε άλλο επίπεδο. Ποιος δεν έχει γράψει και ζωγραφίσει απευθείας στον τοίχο με στυλό; Το αγαπημένο χόμπι των παιδιών προσφέρει νέους ορίζοντες για δημιουργικό εσωτερικό σχεδιασμό. Τα παιχνιδιάρικα Μοτίβο ταπετσαρίας γεμίστε το δωμάτιο με καλλιτεχνικό χάος.

Κάθετες παράλληλες λωρίδες

Παράλληλες λωρίδες τρεξίματος στον τοίχο μπλε στυλό σχεδίασης

Με τη βοήθεια διαφορετικών τεχνικών, η Melka-Teichroew διαθέτει 6 διαφορετικές Μοτίβο ταπετσαρίας αναπτύχθηκε – από λωρίδες που διατρέχουν τον τοίχο μέχρι εγκάρσιες έως αφηρημένες σκαρίφημα. Οι λεπτές ρίγες είναι πραγματικά εντυπωσιακές και θυμίζουν παιδική ηλικία. Τα ατίθασα γραφικά υπογραμμίζουν την προσωπικότητα των υπερβολικών ανθρώπων. Φέρνουν δυναμική στο σπίτι σας.

Λωρίδες που τρέχουν παράλληλα σε όλο το μήκος

Μοντέρνο σχέδιο διάθεσης μοτίβο ταπετσαρίας οριζόντιας λειτουργίας

Αυτές οι ελκυστικές ταπετσαρίες μπλε indigo έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά και εξακολουθούν να προσφέρονται σε κόκκινο, μαύρο και χρυσό. Τα χρώματα στυλό που χρησιμοποιούνται είναι με βάση το νερό. Είναι επίσης δυνατές οι προσαρμοσμένες επιλογές μεγέθους και χρώματος. Κακογραφία Μοτίβο ταπετσαρίας κάντε αυτήν την παιχνιδιάρικη συλλογή κάτι ξεχωριστό.

Κακογράφηση στη γωνία – μοντέρνα ταπετσαρία από το Rollout 

Μοντέρνα ταπετσαρία μοτίβο πολύχρωμο μελάνι λεκέδων

Γράψτε στον τοίχο με στυλό

Σχεδιαστής μοτίβο τοίχου σχεδιασμός ταπετσαρία μελάνι μπλε

Τα μοτίβα ταπετσαρίας της Zaha Hadid για το Marburg αντιπροσωπεύουν περισσότερο δυναμισμό

Read more
επένδυση τοίχων

Η μοντέρνα επένδυση τοίχου από ξύλο δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα

εσωτερικές ιδέες από γυαλί κήπου για ξύλο επένδυσης τοίχων

Αν προτιμάτε φυσικά υλικά για το εσωτερικό σας, αυτό είναι το ένα Επένδυση τοίχου από ξύλο η σωστη επιλογη για σενα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις υπέροχες ιδέες για το σχεδιασμό τοίχων από ξύλο και πάρτε έμπνευση για τη διακόσμηση τοίχων στο σπίτι σας. Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που χαρίζει στο σπίτι ζεστασιά, άνεση και άνεση.

Επένδυση τοίχου από ξύλο για το μοντέρνο σπίτι

ιδέες δαπέδου και τοίχου για επένδυση τοίχου από ξύλο

παρόλο που το Επένδυση τοίχου από ξύλο Θεωρείται μια κλασική επιλογή για εσωτερική διακόσμηση, το ξύλινο υλικό μπορεί επίσης να λειτουργήσει αρκετά καλά σε ένα μοντέρνο εσωτερικό. Το μοντέρνο μινιμαλιστικό στυλ θεωρείται από κάποιους ψύχραιμο και απομακρυσμένο. Αν θέλετε να φέρετε λίγη ζεστασιά, δημιουργήστε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα ή απλώς θέλετε να προσθέσετε περισσότερη φυσικότητα, τοποθετήστε τον τοίχο μερικώς ή πλήρως με ξύλο.

Συνδυάστε την ξύλινη επένδυση τοίχων με το εσωτερικό

ασπρόμαυρες ιδέες διακόσμησης για επένδυση τοίχων από ξύλο

Το μοντέρνο Επένδυση τοίχου από ξύλο ταιριάζει με διαφορετικές διακοσμήσεις και στυλ επίπλωσης. Παρ ‘όλα αυτά, θα πρέπει να τα συντονίσετε ακριβώς με το εσωτερικό. Σκεφτείτε αν θα επιλέξετε ανοιχτό ή σκούρο ξύλο και ποιους τοίχους θα καλύψετε ακριβώς. Συνδυάστε το ξύλο με ζεστά χρώματα και ένα εσωτερικό με ρουστίκ σχέδιο για την κλασική παραλλαγή. Αν σας αρέσουν οι αντιθέσεις, συνδυάστε την ξύλινη επένδυση με μινιμαλιστική ασπρόμαυρη επίπλωση.

Σαλόνι με ψηλή οροφή και ξύλινο εσωτερικό τοίχο

σαλόνι εσωτερικές ιδέες μπαλκονιού για επένδυση τοίχων από ξύλο

Μοντέρνο σαλόνι με ξύλινο διαχωριστικό

ιδέες λευκού γωνιακού καναπέ για ξύλινη επένδυση τοίχων

Επένδυση τοίχου και οροφής από ξύλο

ιδέες σχεδιασμού τοίχων για επένδυση τοίχου από ξύλο

Εσωτερικά πλήρως κατασκευασμένο από ξύλο

ιδέες πάγκου floral διακόσμηση για επένδυση τοίχων από ξύλο

Σαλόνι από ξύλο που φαίνεται από ψηλά

ιδέες επισκόπησης υπνοδωματίου για επένδυση ξύλου

Υπνοδωμάτιο με ρουστίκ εμφάνιση

υπνοδωμάτιο ιδέες φυσικού ξύλου για ξύλο επένδυσης τοίχων

Τοίχος, δάπεδο και οροφή από ξύλο

ιδέες με θέα την κρεβατοκάμαρα για ξύλο επένδυσης τοίχων

Αίθουσα παιχνιδιών με ξύλινη επένδυση

ιδέες συρόμενων παραθύρων για ξύλο επένδυσης τοίχων

Αντιθέσεις στο εσωτερικό της τραπεζαρίας

μοντέρνες ιδέες τραπεζαρίας για ξύλο επένδυσης τοίχων

Κουζίνα από ανοιχτόχρωμο ξύλο

ιδέες από ανοιχτό ξύλο κουζίνας για επένδυση ξύλου

Κεφαλάρι στο υπνοδωμάτιο

ιδέες κρεβατοκάμαρας κρεβατιού για επένδυση ξύλου

Σκούρο ξύλο στην κουζίνα 

ιδέες με ψηλή οροφή για ξύλο επένδυσης τοίχων

Μοντέρνο ξύλινο σαλόνι με πανοραμική θέα

ιδέες πανοραμικής προβολής γυάλινου τοίχου για ξύλο επένδυσης τοίχων

Μοντέρνα κουζίνα με σκάλα

ιδέες σκάλας τραπεζαρίας για επένδυση ξύλου

Υπνοδωμάτιο με ρουστίκ εμφάνιση

σκούρο ξύλο ρουστίκ ιδέες για ξύλο επένδυσης τοίχων

Ξύλινη επένδυση στο σαλόνι

ιδέες τοίχου επένδυσης οροφής για ξύλο επένδυσης τοίχων

Άνετο υπνοδωμάτιο με σχέδιο τοίχου από ξύλο

ιδέες εξόδου βεράντας για επένδυση ξύλου

Read more
επένδυση τοίχων

Διακοσμητική επένδυση τοίχου από ξύλινα πάνελ της QuadroLegno

διακοσμητική επένδυση τοίχου από τετράγωνα ξύλινα πάνελ

ο διακοσμητική επένδυση τοίχου φτιαγμένο από ξύλο από QuadroLegno είναι πολύ εντυπωσιακά προϊόντα από τη συλλογή Elite. Η ιταλική εταιρεία είναι πολύ παθιασμένη με το ξύλο, το σχεδιασμό, την έρευνα και την καινοτομία και προσπαθεί να σπρώξει το φάκελο όταν πρόκειται για τη δημιουργία και κατασκευή επενδύσεων τοίχων από ξύλινα πάνελ. Αυτό ακριβώς αντικατοπτρίζεται στη συλλογή Elite.

Διακοσμητική επένδυση τοίχου από την QuadroLegno – τη συλλογή Elite

διακοσμητική επένδυση τοίχου από τετράγωνο τετράγωνο

ο διακοσμητική επένδυση τοίχου κατασκευασμένα από ξύλινα πάνελ θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν για το δάπεδο για ένα εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αν και το τετράγωνο σχήμα πάνελ δεν είναι χαρακτηριστικό για το ξύλινο πάτωμα. Η συλλογή έχει τρεις σειρές – Elite Charme, Elite Graphic και Elite Prestige, ο σχεδιασμός των οποίων είναι πολύ πρωτότυπος και μοναδικός. Η σειρά Charme δίνει έμφαση στην ακατέργαστη φυσική ομορφιά της ίνας ξύλου. Η σειρά Graphic χρησιμοποιεί χαραγμένα σχέδια με ανακούφιση για πιο δραματικό αποτέλεσμα. Η σειρά Prestige αντιπροσωπεύει κόμπους και παρκέ από καρυδιά, οι οποίοι διατίθενται σε μη ομοιόμορφες παραλλαγές και ο σχεδιασμός των οποίων αντιπροσωπεύει την κλασική και διαχρονική λάμψη.

Πολυτελής σχεδίαση για διακοσμητική επένδυση τοίχων στο σαλόνι

μοντέρνα επένδυση τοίχων από τετράλευνο λευκό κόκκινο

Διακοσμητικά ξύλινα πάνελ με ακανόνιστα σχέδια

μοντέρνα επένδυση τοίχου με καφέ τετράγωνο σχέδιο

Ξύλινα πάνελ με μοντέρνο σχεδιασμό σε λευκό και κόκκινο χρώμα

μοντέρνα επένδυση τοίχων με τετράγωνα ακανόνιστα σχήματα

Read more
επένδυση τοίχων

Ξύλινα πάνελ τοίχου – ρουστίκ ιδέες επίπλωσης από την SDA

Ξύλινα πάνελ τοίχου - ρουστίκ ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού

Ξύλινα πάνελ τοίχου είναι μια κομψή πρόταση για μοντέρνα και ζεστή επίπλωση. Διαμορφωμένα με ξύλινα έπιπλα ή μινιμαλιστικά έπιπλα, ολοκληρώνουν τέλεια τον εσωτερικό σχεδιασμό. Τα προϊόντα της SDA περιέχουν αρκετές πρακτικές ιδέες που θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε εν συντομία.

Τα ξύλινα πάνελ τοίχου ως ολοκληρωμένα έργα τέχνης

Ξύλινα πάνελ τοίχου - ρουστίκ ιδέες επίπλωσης

ο Ξύλινα πάνελ τοίχου είναι μια ιδιότυπη ερμηνεία της σύγχρονης τέχνης και επίσης κατασκευασμένη από ξύλο υψηλής ποιότητας. Η επένδυση τοίχου από ξύλινα πάνελ συνδυάζει μερικές χρήσιμες λειτουργίες. Ωστόσο, πρέπει να περιμένετε ότι τα ξύλινα πάνελ μπορούν επίσης να διακοσμήσουν τα διαμερίσματά σας.

Ξύλινα πάνελ τοίχου για ζεστή εσωτερική επίπλωση

Ιδέες επίπλωσης ξύλινα πάνελ λευκός καναπές

ο Ξύλινα πάνελ τοίχου από το SDA φαίνονται φιλικά και ζεστά, αλλά ταυτόχρονα και δραματικά. Είναι ένας πρωτότυπος συνδυασμός ρίζας τικ υψηλής ποιότητας και ρητίνης δέντρου. Οι διαστάσεις των πάνελ είναι 50X50cm, έτσι ώστε να κάνει 4 πάνελ ανά τετραγωνικό μέτρο. Η όλη εμφάνιση επηρεάζεται έντονα από τις ίνες και τους κόμπους που είναι χαρακτηριστικοί για το ξύλο.

Ξύλινα έπιπλα και ξύλινες διακοσμήσεις τοίχων – όμορφα και ζεστά

Σχεδιασμός ξύλινου επιτραπέζιου τοίχου ξύλινη διακόσμηση ταπετσαρίας

Σχεδιασμός τοίχου με ξύλινα πάνελ

άνετα ξύλινα πάνελ τοίχου

Read more