επένδυση τοίχων

Διακοσμητικές ταπετσαρίες με τρισδιάστατα μοτίβα από 3D επιφάνεια

Διακοσμητική ταπετσαρία με τρισδιάστατα σχέδια από πολύχρωμες πολυθρόνες

Διακοσμητικές ταπετσαρίες με τρισδιάστατα μοτίβα από το 3D -Surface μπορεί να περιγραφεί μόνο με μία μόνο λέξη – καινοτομία. Οι μοναδικές σχεδιαστικές ιδέες δημιουργήθηκαν χάρη στη συνάντηση των έμπειρων σχεδιαστών Romano Zenoni και Alessandro και Stefano Fazzuoli. Συνολικά, οι τρεις τους έχουν περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στον εσωτερικό σχεδιασμό. Η συνέργεια και η αλληλεπίδραση μεταξύ των ταλαντούχων σχεδιαστών τους επέτρεψαν να δημιουργήσουν νέα προϊόντα με καινοτόμα σχήματα και από τα πιο πρόσφατα υλικά.

Διακοσμητικές ταπετσαρίες με τρισδιάστατα μοτίβα – κορυφαίες τάσεις από την Ιταλία

Καινοτόμος τρισδιάστατη σχεδίαση τοίχων

Τα παρακάτω σχέδια ταπετσαρίας 3D, καθώς και όλα τα έργα από το 3D-SURFACE, προέκυψαν μόνο μετά από μακρά έρευνα και προσεκτικές μελέτες των εξελίξεων και των τάσεων της αγοράς. Οι αντικειμενικές απόψεις των σχεδιαστών σχετικά με το στυλ και την αισθητική έπαιξαν φυσικά τον καθοριστικό ρόλο.

Διακοσμητικές ταπετσαρίες με τρισδιάστατα μοτίβα – καλαίσθητοι συνδυασμοί

Γραμμική διακόσμηση τοίχων τρισδιάστατη ταπετσαρία επιφάνειας

Ο καλόγουστος συνδυασμός υφής, σχημάτων και υλικών που αναπτύχθηκαν ειδικά από το 3D-Surface εμπνεύστηκαν από τις πιο πρωτότυπες τάσεις της σύγχρονης τέχνης. Τα μοναδικά μοντέλα ταπετσαρίας είναι ιδανικά για κάθε περιβάλλον ή κατάσταση επειδή αντιπροσωπεύουν την αρμονία μεταξύ των σχημάτων και του εσωτερικού σχεδιασμού που τα περιβάλλει.

Ενδιαφέρουσα σχεδίαση τοίχου με οπτικά εφέ 3D

Επένδυση τοίχων καινοτόμα υλικά

Οι έμπειροι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων Romano, Alessandro και Strefano δημιούργησαν εξαιρετικά εντυπωσιακά πάνελ τοίχου. Η σαγηνευτική τρισδιάστατη επιφάνεια ενθουσιάζει όλους όσους θέλουν να ανακαινίσουν ή να ανακαινίσουν ένα διαμέρισμα με μοντέρνο και σύγχρονο τρόπο. Τα σχέδια εσωτερικής ταπετσαρίας με μοτίβα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε τύπο εσωτερικού χώρου, είτε πρόκειται για ιδιωτικό χώρο διαμονής, γραφείο ή άλλους δημόσιους χώρους όπως εστιατόρια και μπαρ και παρέχουν μια εξαιρετική λύση για κατεστραμμένους, ανώμαλους ή ακανόνιστους τοίχους. Επιπλέον, δημιουργήστε μια χρήσιμη ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Πρωτότυπα σχέδια ταπετσαρίας ανακούφισης

Διακοσμητικές λευκές ταπετσαρίες ιδέες διακόσμησης τοίχων τρισδιάστατες ταπετσαρίες

Διακοσμητικές ταπετσαρίες με τρισδιάστατα μοτίβα από Τρισδιάστατη επιφάνεια μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε οπτικά το δωμάτιο και χάρη στα ελκυστικά ανάγλυφα θα έχετε ενδιαφέροντα βλέμματα στο δωμάτιο που δεν χρειάζονται περαιτέρω διακοσμήσεις τοίχων. Οι ανάγλυφες ταπετσαρίες έχουν γεωμετρικά και λουλουδάτα μοτίβα.

Μοντέρνα τρισδιάστατα σχέδια με μοτίβα λουλουδιών

αρχική ταπετσαρία σχεδιασμός τοίχου τρισδιάστατη επιφάνεια

Οπτικές ψευδαισθήσεις στην επένδυση τοίχων

μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού τοίχων μαύρη ταπετσαρία