επένδυση τοίχων

58 Ιδέες και τάσεις σχεδιασμού τοίχων – Πώς να ζωντανέψετε τους τοίχους σας;

ιδέες σχεδιασμού τοίχου μαύρη φλοράλ μονάδα τοίχου υψηλής γυαλάδας λευκό πορτοκαλί

Όποιος δίνει μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό στο σπίτι του πρέπει να μάθει για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του σχεδιασμού τοίχων. Ο σχεδιασμός τοίχων είναι μια τάση που σιγά -σιγά κερδίζει έδαφος στη Γερμανία. Οι εσωτερικοί σχεδιαστές θεωρούν τον τοίχο ως πρότυπο σχεδίασης και χρησιμοποιούν μοντέρνα ταπετσαρία και εικόνες μεγάλης κλίμακας ως στιλιστική συσκευή. Τολμήστε να δώσετε στους τοίχους σας ατομικότητα. Έχουμε συγκεντρώσει πολλή έμπνευση για εσάς εδώ. Perhapsσως θα βρείτε ακριβώς αυτές τις ποικίλες ιδέες σχεδιασμού τοίχων που έχουν σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις ιδέες σας.

Ιδέες σχεδιασμού τοίχων με κινέζικο χαρακτήρα

ιδέες σχεδιασμού τοίχου μοτίβο κινεζικά μαύρα σκάλα ντουλάπα φανάρια κόκκινα

Χάρη στις σύγχρονες εξελίξεις, σήμερα παρουσιάζονται νέες ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μοτίβων και σχεδίων. Μια συχνή ερώτηση είναι χαρτί ή fleece; Όσον αφορά τις ταπετσαρίες χαρτιού, μπορείτε να βρείτε διαφορετικές εκδοχές με επίστρωση βινυλίου που πλένεται στα καταστήματα. Ωστόσο, ο τύπος ταπετσαρίας που έχει δώσει τον τόνο τις τελευταίες σεζόν είναι μη υφασμένος. Οι μη υφασμένες ταπετσαρίες μπορούν να εφαρμοστούν στεγνά από το ρολό στον τοίχο και είναι ιδιαίτερα πρακτικές.

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού τοίχων που διαμορφώνουν την ατομικότητά σας

ιδέες σχεδιασμού τοίχου ταπετσαρίες σχεδιασμού κουκκίδες τρισδιάστατο εφέ καθρέφτη πλαϊνό τραπέζι μοντέρνο

Η ταπετσαρία γίνεται αντιληπτή ως τοιχογραφία. Οι τελευταίες τάσεις περιλαμβάνουν μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Η δομή της επιφάνειας και το παιχνίδι με την αντίληψη είναι το άλφα και το ωμέγα ενός επιτυχημένου σχεδιασμού τοίχου σήμερα. Τρισδιάστατες δομές και πλεξούδες, σε συνδυασμό με σωματίδια λάμψης, δημιουργούν διαφορετικά εφέ φωτισμού. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αναδείξετε την ατομικότητά σας με μια ταπετσαρία και να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα μοναδικό σχέδιο τοίχου.

 Σχεδιάστε τοίχους με χρώμα

ιδέες σχεδιασμού τοίχων γεωμετρικό μοτίβο πολύχρωμη αντίθεση κύβοι υπνοδωμάτιο

Η βαρετή ταπετσαρία και οι αστραφτεροί λευκοί τοίχοι στο σαλόνι αποτελούν παρελθόν. Τα χρώματα τοίχου γαλάζιο, παπάγια, ροδάκινο έχουν πλέον ζήτηση για το σχεδιασμό τοίχων. Οι απλοί τοίχοι είναι έξω, ενώ οι αντιθέσεις και οι έντονοι συνδυασμοί χρωμάτων γίνονται η τάση. Επιπλέον, τα μεταλλικά χρώματα όπως ο χρυσός, ο μπρούντζος, το ασήμι και ο χαλκός είναι ένα έντονο θέμα που δημιουργεί όμορφες πινελιές στους τοίχους.

Σοβάτισμα τοίχων

ιδέες σχεδιασμού τοίχου γύψος ιδέα κρέμα καφέ προφορά πολυθρόνα τοίχου σκαμπό ανοιχτό μπλε

Ο γύψος προστατεύει τους τοίχους από εξωτερικές επιδράσεις και τους δίνει μια διακοσμητική πινελιά. Ανάλογα με την επιθυμητή δομή και τύπο εφαρμογής, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ κλασικών και διακοσμητικών σοβάδων. Οι επιχρισμένες επιφάνειες μπορούν να ανανεωθούν με ειδικό χρώμα και να γίνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

Ιδέες σχεδιασμού τοίχων – το φως ως στοιχείο σχεδιασμού 

Εφέ φωτισμού διαμέρισμα-ρετιρέ διάδρομο σχεδιασμός μαρμάρινο δάπεδο

Εάν θέλετε να βάλετε τους τοίχους σας στο προσκήνιο, τότε χρειάζεστε κατάλληλο φωτισμό. Το φως είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σχεδιασμού στο σπίτι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει ατμοσφαιρικές πινελιές στο εσωτερικό. Με τους λαμπτήρες LED, τα εκπληκτικά εφέ φωτισμού μπορούν να δημιουργηθούν στον τοίχο, καθιστώντας το σχέδιο του τοίχου ένα απόλυτο βλέμμα στο δωμάτιο.

Ανακούφιση δομής επιφάνειας

Πολυθρόνα σαλονιού με ιδέες σχεδίασης τοίχου με υποπόδιο φυσική πέτρα

Με διαφορετικές δομές στο σχεδιασμό των τοίχων, μπορείτε να διακοσμήσετε το εσωτερικό με μοντέρνο τρόπο και να δημιουργήσετε μια οπτική ανάδειξη στο δωμάτιο. Οι πέτρινοι τοίχοι, για παράδειγμα, έχουν γίνει μια τάση στο σχεδιασμό του καθιστικού και δημιουργούν μια φυσική ατμόσφαιρα. Με όμορφο φωτισμό, μπορείτε να δώσετε έμφαση στον πέτρινο τοίχο, έτσι ώστε να τραβάει την προσοχή. Ο πέτρινος τοίχος πάνω από το τζάκι μπορεί να σχεδιαστεί για μεγαλύτερη άνεση στο σαλόνι.

 Τάσεις σε μοντέρνες ταπετσαρίες

Σχεδιασμός τοίχου με χρυσοκίτρινο παράθυρο πανοραμικής κρεβατοκάμαρας

Πολλές ιδέες σχεδιασμού τοίχων μπορούν να υλοποιηθούν με μια απλή ταπετσαρία, αλλά εξακολουθούν να φαίνονται ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό. Για αυτό, οι ταπετσαρίες χρησιμοποιούνται κυρίως για τοίχο με έμφαση. Ωστόσο, θα πρέπει να συντονίζονται με ολόκληρη την επίπλωση του δωματίου και να εξασφαλίζουν μια αρμονική συνολική εικόνα. Για έναν ευγενή σχεδιασμό τοίχου, μπορείτε να επιλέξετε μια ταπετσαρία σε χρυσό και να δώσετε στο δωμάτιο μια κομψή πινελιά.

Τα μοτίβα διαμορφώνουν το τελευταίο σχέδιο τοίχου

Εκλεκτική τέχνη ιδέες σχεδιασμού τοίχων μοτίβο-πολύχρωμο σχέδιο

Οι μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού τοίχων χαρακτηρίζονται από διαφορετικά μοτίβα και χρώματα που δημιουργούν μια εκλεκτική εμφάνιση στο δωμάτιο. Οι γεωμετρικές γραμμές και μοτίβα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και μπορούν να σχεδιαστούν με διάφορα μέσα. Από τη μία πλευρά, μπορείτε να επιλέξετε μια κατάλληλη ταπετσαρία που διακοσμεί γρήγορα τον τοίχο με σχέδια. Από την άλλη πλευρά, τα πάνελ τοίχου μπορούν όχι μόνο να επιτύχουν όμορφα χρώματα, αλλά και να δημιουργήσουν ατμοσφαιρικές αντανακλάσεις φωτός και διάφορες δομές στο δωμάτιο.

Διακοσμητικός γύψος για μοναδικό σχεδιασμό τοίχου

Εσωτερικοί τοίχοι σοβάτισμα-ιδέες τοίχου σχεδιασμός τοίχου με χρωματικές κίτρινες κουρτίνες

Οι διακοσμητικοί σοβάδες προσφέρουν μια κατάλληλη ιδέα για κάθε γούστο και εγγυώνται ένα άνετο κλίμα στους τέσσερις τοίχους σας. Μπορείτε να σοβάρετε τους τοίχους με σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα και ταυτόχρονα να τους διακοσμήσετε με διακοσμητικό αποτέλεσμα. Οι τεχνικές για τη δομή της επιφάνειας είναι εξίσου διαφορετικές. Οι διακοσμητικοί σοβάδες εφαρμόζονται επίσης εύκολα με ρολό βαφής ή σπάτουλα και δεν απαιτούν καν έμπειρο ζωγράφο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουν μια καλή εναλλακτική λύση στη ζωγραφική ή την ταπετσαρία.

Σκυρόδεμα και ξύλο σε συνδυασμό

Σπίτι με τσιμεντένιους τοίχους καναπέ με ψηλή οροφή από γυαλί

Το σκυρόδεμα είναι ένα ευέλικτο υλικό που έχει βρει την εφαρμογή του στη μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση. Οι ιδέες σχεδιασμού τοίχων από σκυρόδεμα ή με συγκεκριμένη εμφάνιση απολαμβάνουν αυξανόμενη δημοτικότητα στα μοντέρνα διαμερίσματα και μπορούν να συνδυαστούν όμορφα με διαφορετικά στυλ επίπλωσης. Το ουδέτερο χρώμα και η κομψή τους εμφάνιση είναι τέλεια για το σχεδιασμό του καθιστικού.

Ωραία δομή

Εξωτερικός σχεδιασμός σπιτιού τοίχου πρόσοψη από ξύλινη επένδυση Katarina

Ωστόσο, δεδομένου ότι το υλικό μερικές φορές φαίνεται πολύ κρύο, είναι σκόπιμο να συνδυάσετε σκυρόδεμα με ζεστά χρώματα στο εσωτερικό σχέδιο. Το ξύλο προσφέρει μια υπέροχη επιλογή συνδυασμού για τους τοίχους από σκυρόδεμα και εναρμονίζεται τέλεια με την τραχιά εμφάνισή τους. Με δομημένα ξύλινα πάνελ, ένας όμορφος σχεδιασμός τοίχου μπορεί να επιτευχθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Μεμονωμένο βλέμμα για τους τοίχους

μοντέρνες τάσεις επίπεδου χρώματος τόνους-σετ ροζ-τραπεζάκι σαλονιού

Οι ιδέες για το σχεδιασμό τοίχων αναφέρονται όχι μόνο στο χρώμα και το υλικό για το σχεδιασμό του τοίχου, αλλά και σε μια όμορφη διακόσμηση τοίχου. Η κομψή διακόσμηση τοίχου περιλαμβάνει εικόνες τοίχου με κομψές κορνίζες, διακοσμήσεις τοίχων από διαφορετικά υλικά και διακοσμητικά τατουάζ τοίχου που μπορούν να βάλουν οποιοδήποτε μοτίβο στον τοίχο. Η επιλεγμένη τοιχογραφία ή διακόσμηση μπορεί να προσαρμοστεί σε χρώμα στο υπάρχον σχέδιο τοίχου ή να σχεδιαστεί ως έγχρωμη προφορά στο δωμάτιο.

Ο Wall αποπνέει ρομαντισμό

Εικόνες σχεδιασμού τοίχου που οργανώνουν θαλάσσια μοτίβα και συνδυάζουν χρώματα

Διαμερίσματα με ψηλά ταβάνια προσφέρουν μεγάλη ποικιλία ιδεών σχεδιασμού τοίχων. Εάν δεν υπάρχει άλλη διακόσμηση στο δωμάτιο, μπορείτε να σχεδιάσετε έναν ολόκληρο τοίχο με εικόνες και να δημιουργήσετε μια φανταχτερή διακόσμηση. Επιλέξτε εικόνες που ταιριάζουν με το εσωτερικό και δημιουργούν μια αίσθηση ευεξίας.

Ρετρό μοτίβα

Ιδέες σχεδιασμού τοίχων τάσεις σαλονιού Συγκεκριμένη-τραχιά οπτική-παγκόσμιος χάρτης

Αν θέλετε να δώσετε στο δικό σας σαλόνι μια vintage αίσθηση, μπορείτε να επιλέξετε ταπετσαρία με ρετρό μοτίβα. Ένα ωραίο παράδειγμα τέτοιου σχεδιασμού τοίχου είναι αυτή η ταπετσαρία με έναν vintage παγκόσμιο χάρτη και μια ξεπερασμένη ξύλινη εμφάνιση. Συνδυάζεται τέλεια με το εσωτερικό και δίνει μεγάλη αντίθεση με τη μαύρη επίπλωση.

Τέχνη τοίχου μεγάλης κλίμακας

Σχεδιασμός τοίχου στην κουζίνα με νησί-Λαμπρές επιφάνειες-Σοφίτα Loft

Γραφικά μοτίβα

Εσωτερικοί τοίχοι κρέμονται εικόνες-πορτρέτο αφηρημένη τέχνη

Μαρμάρινη επιφάνεια με γυαλιστερό φινίρισμα

Επίδραση μαρμάρινου τοίχου υψηλής γυαλάδας ιδέες ζωντανές ιδέες σύγχρονες τάσεις

Αφηρημένη τέχνη

Αφηρημένη διακόσμηση τέχνης Ιδέες σχεδιασμού τοίχων Επιτραπέζια κορυφή NS House

Ρομαντικά σχέδια λουλουδιών φύλλων

Καθιστικά καθιστικά έπιπλα διακόσμηση τοίχου διακόσμηση μεγάλης μορφής εικόνα

Μη υφασμένες ταπετσαρίες με εφέ

Σχέδιο τοίχου υπνοδωμάτιο ταπετσαρία μοτίβο προτάσεις μη υφασμένη ταπετσαρία

Γυαλίστε τους εσωτερικούς τοίχους με χρωστικές ουσίες

Πολυθρόνα με υποπόδιο-κόκκινες φωτογραφίες τοίχου-επισυνάψτε το σχέδιο του Atelier

Ρετρό ρίγες σε έντονα χρώματα

σχεδιασμός με παλιό ξύλινο σχέδιο τοίχου σαλονιού

Υφή ταπετσαρίας

Ιδέες σχεδιασμού τοίχου μοντέρνα γκρίζα δομή επιφάνειας ταπετσαρίας

Ιδέες σχεδιασμού τοίχων με ξύλο

Ξύλο-ως τραπεζαρία με έμφαση με μινιμαλιστικό σχεδιασμό-λευκές καρέκλες

Το ρουστίκ ξύλο δημιουργεί στο εσωτερικό Αντιθέσεις ματ στιλπνότητας

Προτάσεις σχεδιασμού τοίχου ρουστίκ πυλώνες αντιθέσεις εσωτερικού σχεδιασμού

Ιδέες για επένδυση τοίχων – ξύλινη επένδυση

Ιδέες σχεδιασμού τοίχων-μοντέρνα διακοσμητικά με ξύλινη επένδυση-τέχνη

Εφέ με λούστρο

Φωτιστικό δαπέδου-τοίχου λευκή επένδυση τραπεζιού-μοντέρνοι τύποι ξύλου-μπαμπού

ιδέες σχεδιασμού τοίχου ιερογλυφική ​​γραφή σκαλισμένη στον τοίχο γκρι τούβλο

Σαλόνι εικόνα τοίχου δαπέδου-ρουστίκ διακόσμηση

κουζίνα σοφίτα σχεδιασμός σπιτιών χωρίσματα πρωτότυπο σχέδιο

ιδέες εσωτερική διακόσμηση ιδέες επίπλωσης Lechtmittel Wanddeko

Ιδέες σχεδιασμού τούβλων με εφέ τοίχου Σχεδιασμός τοίχου

Ενσωματώστε το σχεδιασμό τοίχων εσωτερικής πισίνας με ξύλινο φωτισμό

μοντέρνες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού επένδυση τοίχου οροφής με ξύλινα πάνελ-διαμέρισμα σοφίτας

Γύψος τοίχου διακοσμητικός γύψος εσωτερικός τοίχος καναπές φωτιστικό δαπέδου

Ιδέες σχεδίασης διαμερίσματος-διακόσμησης τοίχων-πίνακες τέχνης τοίχου

ιδέες σχεδιασμός τοίχου με χρώματα νέον πορτρέτο ζωγραφική έστησε ένα διαμέρισμα

Διαμέρισμα σοφίτας υψηλή οροφή-ιδέες σχεδιασμού τοίχου από τούβλα

Κουζίνα νησιωτική ιδέα σχεδιασμός σχεδιασμός εκτεθειμένος τοίχος από σκυρόδεμα Ρετιρέ-στο-Mokotow

Σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού τοίχων ξύλινη επένδυση-ανοιχτή διαβίωση

Γυάλινη άσπρη αντίθεση ρουστίκ ξύλινες ιδέες σχεδιασμού τοίχου διακόσμησης σχεδιασμός τοίχου

Διακόσμηση για ξύλινη επένδυση φωτισμού τοίχου σπιτιού

Σχεδιάστε πρόσοψη κουζίνας-γυαλιστερή επιφάνεια καθρέφτη-τοίχος τοίχος από τούβλα

Ιδέες σχεδιασμός τοίχου-τρισδιάστατη ταπετσαρία φωτιστικό δαπέδου δερμάτινο χαλί καναπέ

Διακοσμήσεις-καθρέφτες ιδέες σχεδιασμού στρογγυλού λευκού τοίχου

Σχεδιασμός σαλονιού με κεκλιμένη οροφή - μινιμαλιστική επίπλωση

Καλλιτεχνικός σχεδιασμός διακόσμηση τοίχου ανακαινισμένο διαμέρισμα-Βερολίνο

Χωνευτή κουζίνα σχεδιασμός φώτα οροφής ξύλινες επενδύσεις ιδέες σχεδιασμού τοίχων

Εκλεκτική τέχνη ιδέες σχεδιασμού τοίχων μοτίβο-πολύχρωμο σχέδιο

Νιπτήρας μπάνιου-γυάλινο διαχωριστικό-τοίχος ξύλινος κόκκος

Γραφείο σχεδιασμού καρέκλες γραφείου μαύρη-δερμάτινη επένδυση τοίχου-ξύλου

σχεδιασμός τοίχου από τούβλα ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού τοίχων ξύλινα οπτικά πλακάκια δάπεδο

Ντουλάπια κουζίνας εντοιχισμένα στην κουζίνα από ξύλο πεύκου

Υψηλής στιλπνότητας λάκα κουζίνας ενσωματωμένα φώτα σε λευκό γυάλινο τοίχο

Δομές σχεδιασμού τοίχων Οι ιδέες σχεδιασμού τοίχων δημιουργούν επιφάνειες

Έπιπλα τραπεζαρίας, ομάδα καθισμάτων, πάγκος, ξύλινες καρέκλες, ξύλο πεύκου, Heinz-Julen-Loft

Βιομηχανικός κομψός καθρέφτης τοίχου από τούβλο τοίχου σχεδιασμού προσαρμοσμένος

Φωτισμός κιγκλιδωμάτων σχεδιασμός τοίχου σχεδιασμός-εικόνα μεγάλης περιοχής