επένδυση τοίχων

Πέτρινος τοίχος σαλονιού και κομψή έννοια χρώματος δημιουργούν μια αρρενωπή ατμόσφαιρα

σαλόνι πέτρινος τοίχος προφορά τοίχου τηλεόραση φυσική πέτρα

Στη σημερινή ανάρτηση θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε ένα όμορφο, μινιμαλιστικά επιπλωμένο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στη μητρόπολη Taichung, στη δυτική ακτή της Ταϊβάν και σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό στούντιο Ris Interior Design. Η λεγόμενη “Cubic cave” ξεχωρίζει ιδιαίτερα λόγω του μοναδικού πέτρινου τοίχου του καθιστικού, που διακρίνει αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα από τα συνηθισμένα τσιμεντένια διαμερίσματα. Με τη βοήθεια μινιμαλιστικών μέσων, το σύγχρονο διαμέρισμα έλαβε μια νέα και μοντέρνα εμφάνιση.

πέτρινο τοίχο καθιστικό jalosien βοηθητικό τραπέζι

Με την πρώτη ματιά, το βαθύ, σκούρο χρώμα είναι αισθητό. Οι εσωτερικοί σχεδιαστές επέλεξαν χρώματα που βρίσκονται στη φύση. Χάρη σε αυτήν την έννοια χρώματος, ο εσωτερικός σχεδιασμός φαίνεται αρρενωπός και κομψός. Ο συναρπαστικός πέτρινος τοίχος του σαλονιού, ο οποίος λειτουργεί ως τοίχος τηλεόρασης, αποτελείται από χοντροειδείς δομικές πέτρινες πλάκες που δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια σπηλιά. Ο πέτρινος τοίχος του σαλονιού έχει μια ανώμαλη επιφάνεια που δημιουργεί αυτό το μοναδικό, οπτικό χαρακτηριστικό. Η διάταξη των επιμέρους πέτρινων πλακών δημιουργεί μια κυβική προοπτική που κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Ο ελκυστικός πέτρινος τοίχος στο σαλόνι δημιουργεί μια συναρπαστική αντίθεση μεταξύ των φυσικών και μοντέρνων στοιχείων στο εσωτερικό.

επίπεδη φύση βράχια τηλεόραση σπηλιά εμφάνιση

Τα μπροστινά ντουλάπια και τα ράφια στο σαλόνι διαθέτουν επένδυση που μοιάζει με γύψο και ταιριάζει απόλυτα με τις αποχρώσεις του χρώματος και την πέτρινη επένδυση του τοίχου. Σκούρες ξύλινες περσίδες είναι προσαρτημένες στο παράθυρο, που αφήνουν το φως του ήλιου να περάσει και δημιουργούν μια φιλόξενη και αρρενωπή ατμόσφαιρα. Το κομψό σαλόνι είναι επιπλωμένο με καναπέ και πρακτικό πάγκο παραθύρων που σας προσκαλούν να καθυστερήσετε. Ένα σύγχρονο ηχοσύστημα μετατρέπει το σαλόνι σε ένα φιλόξενο home theater.

πέτρινο τοίχο καθιστικό φυσική πέτρα εμφάνιση

Ο ανοιχτός χώρος διαμονής φιλοξενεί επίσης τραπέζι φαγητού και καρέκλες πάνω από τα οποία κρέμεται ένας κομψός πολυέλαιος από γυαλί και ορείχαλκο. Το υπνοδωμάτιο με ελάχιστη επίπλωση συνεχίζει την ίδια ιδέα χρώματος. Ένα μικρό γραφείο είχε στηθεί δίπλα στο κρεβάτι. Οι τοίχοι, η επένδυση δαπέδου και οι βαριές κουρτίνες διατηρούνται επίσης σε αποχρώσεις του γκρι. Διαφορετικά, το διαμέρισμα διαθέτει χώρο εργασίας με άλλο γραφείο καθώς και τοίχο από ντουλάπια και ράφια από σκούρο ξύλο.

καναπές πάγκος παράθυρο προφορά τοίχο πέτρινο τοίχο

γκρι τραπέζι πολυελαίου καναπέ καναπέ

διακοσμητικά μαξιλάρια πάγκοι περσίδες δαπέδου παρκέ

σαλόνι πέτρινο τοίχο επιφάνεια εργασίας γραφείο

ντουλάπι μπροστά τραπεζαρία τραπεζάκι επάνω μέρος

πολυελαίος τραπεζαρία σχεδιασμός τοίχου από πλάκα τοίχου

ντουλάπι παρκέ δαπέδου μπροστά σκούρο γκρι καρέκλα

γύψο εμφάνιση καρέκλα πάνελ μπροστινό ντουλάπι διαδρόμου

ράφια σοβάς μοιάζουν σκούρο χρώμα ντεκό

χρώμα τοίχου γκρι φυσικές αποχρώσεις υφάσματα κουρτίνες αδιαφανείς

κουβέρτα κρεβατιού κρεβατοκάμαρας

κρεβάτι γραφείο σκαμπό υπνοδωμάτιο σχεδιασμός τοίχου

* Μπορείτε να βρείτε περισσότερα έργα από το Ris Interior Design εδώ