επένδυση τοίχων

Ο σχεδιασμός τοίχων σε σκυρόδεμα αναζητά ένα μοντέρνο και κομψό εσωτερικό σχεδιασμό

σχεδιασμός τοίχου σε τσιμεντένιο βλέμμα προφορά τοίχου-χαμηλό πίνακα-κονσόλα-κρέμα-καναπέ

Εκείνοι που τους αρέσουν τα οπτικά από σκυρόδεμα μπορούν να δημιουργήσουν ιδιαίτερα μοντέρνα και ενδιαφέροντα δωμάτια με αυτόν τον τύπο σχεδιασμού τοίχων. ο Σχεδιασμός τοίχων σε συγκεκριμένη εμφάνιση είναι αναμφίβολα μοντέρνο και όχι μόνο γοητεύει τους λάτρεις του μινιμαλισμού, αλλά κάνει και ένα ξόρκι πάνω σε άλλους. Επειδή το απλό, γκρι και ουδέτερο χρώμα τοίχου του σκυροδέματος επιτρέπει έναν συνδυασμό όχι μόνο με άλλα χρώματα αλλά ακόμη και με άλλα στυλ διαβίωσης. Συγκεντρώσαμε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το σχεδιασμό τοίχων σε συγκεκριμένη εμφάνιση που το αποδεικνύουν ξανά και μπορούν να χρησιμεύσουν ως έμπνευση σε περίπτωση που θέλετε να σχεδιάσετε τα δωμάτιά σας με αυτόν τον τρόπο.

Σχεδιασμός τοίχου σε τσιμεντένιο βλέμμα στην κουζίνα

σχεδιασμός τοίχου σε τσιμέντο εμφάνιση μοντέρνα-κουζίνα-λευκό-παράθυρο μπροστά-μινιμαλιστική

Ο σχεδιασμός τοίχου με σκυρόδεμα είναι κατάλληλος για κάθε δωμάτιο. Πρώτα απ ‘όλα, έχουμε μερικές κουζίνες όπου η βαφή τοίχου από σκυρόδεμα είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Δεδομένου ότι ο σχεδιασμός τοίχου σε συγκεκριμένη εμφάνιση μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα, σε αυτή την περίπτωση μπορείτε επίσης να επιλέξετε την κουζίνα σε οποιοδήποτε χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση, ένα μινιμαλιστικό σχέδιο εξοχικής κατοικίας σε λευκό χρώμα χρησιμοποιείται για την επίπλωση της κουζίνας.

Ο σχεδιασμός τοίχων σε τσιμέντο αναζητά ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό

σχεδιασμός τοίχου-σκυρόδεμα-εμφάνιση-προφορά-κουζίνα-κουζίνα-νησί-σκάλες-laminate-μοντέρνα

Διαφορετικά υλικά και επιφάνειες επιλέχθηκαν σε αυτό το σπίτι για την κουζίνα και το καθιστικό γενικότερα. Ο σχεδιασμός του τοίχου σε συγκεκριμένη εμφάνιση συνδυάζεται με ξύλο και laminate, καθώς και με ευγενές, λευκό μάρμαρο. Το αποτέλεσμα είναι ένας κομψός και απλός σχεδιασμός για το εσωτερικό που σίγουρα θα κάνει τις καρδιές να χτυπούν πιο γρήγορα.

Σκυρόδεμα και χάλυβα

σχεδιασμός τοίχου-σκυρόδεμα-εμφάνιση-κουζίνα-ατσάλι-πάγκος-φωτιστικό-σχέδιο

Ο σχεδιασμός τοίχου από σκυρόδεμα φαίνεται επίσης πολύ κομψός όταν συνδυάζεται με ατσάλι. Στην κουζίνα, αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια ενός πάγκου εργασίας ή ενός πίσω τοίχου κουζίνας από χάλυβα. Δύο αποχρώσεις του γκρι επιλέχθηκαν για τους τοίχους, ενώ τα ντουλάπια της κουζίνας είναι λευκά και επομένως ταιριάζουν απόλυτα με τα σκαμπό του μπαρ.

Σχεδιασμός τοίχου σαλόνι σε συγκεκριμένη εμφάνιση

σχεδιασμός τοίχου σε τσιμεντένιο βλέμμα κεκλιμένη οροφή-προφορά τοίχου-ράφι-φωτισμός-σαλόνι

Ένας σχεδιασμός τοίχου με συγκεκριμένη εμφάνιση είναι επίσης πολύ καλός στο σαλόνι. Το ουδέτερο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει ορισμένα έπιπλα ή διακοσμητικά σε αντίθεση χρωμάτων. Σε αυτό το παράδειγμα, η κεκλιμένη οροφή δημιουργεί επίσης μια ορισμένη άνεση. Η παρακάτω περιοχή επιλέχθηκε για τη δημιουργία ενός τοίχου με έμφαση.

Ξύλο και σκυρόδεμα

σχεδιασμός τοίχου-σκυρόδεμα εμφάνιση-ξύλο-τόνους-καναπές-τραπεζάκι σαλονιού-στρογγυλό

Το ξύλο είναι ένα υπέροχο υλικό που μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε συνδυασμό με ένα σχέδιο τοίχου με συγκεκριμένη εμφάνιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλο για να καλύψετε μερικώς τους τοίχους, να σχεδιάσετε την οροφή ή το πάτωμα. Τα έπιπλα μπορούν επίσης να επιλεγούν σε κατάλληλο χρώμα ξύλου και με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλιστεί ένα αρμονικό εσωτερικό.

Σχεδιασμός τοίχου με έμφαση

σχεδιασμός τοίχου-τσιμεντένιο βλέμμα-προφορά-τζάκι-σαλόνι-λευκός-καναπές-οικιακός κινηματογράφος

Εάν ολόκληροι τοίχοι σε γκρι είναι πάρα πολλοί για εσάς, μπορείτε επίσης να επισημάνετε οποιονδήποτε τοίχο με αυτόν τον τρόπο. Ο σχεδιασμός του τοίχου σε τσιμεντένιο βλέμμα καταλαμβάνει μόνο μια μικρή περιοχή του τοίχου και πλαισιώνεται από έναν λευκό τοίχο. Ο τοίχος με έμφαση αντικαθιστά μια μονάδα τοίχου και παρέχει μια ορισμένη ποικιλία στο σαλόνι.

Διαφορετικά στυλ

σχεδιασμός τοίχου-σκυρόδεμα-οπτικά-αρτ-ντεκό-πολυέλαιος-ευγενής-καναπές-μαύρο

Όπως ήδη αναφέρθηκε, ένας σχεδιασμός τοίχου με συγκεκριμένη εμφάνιση είναι επίσης υπέροχα κατάλληλος για τη δημιουργία ενός συνδυασμού στυλ σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Ο γκρι, μοντέρνος τοίχος συνδυάζεται εδώ με έναν vintage πολυέλαιο και με στοιχεία art deco. Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα στον τοίχο με εικόνες ή φωτογραφίες και άλλα διακοσμητικά τοίχου.

Τσιμπημένο σκυρόδεμα με στυλ

σχεδιασμός τοίχου-τσιμεντένιο look-άθλια-τοίχοι-μονόχρωμος-τραπεζαρία

Δημιουργήστε μερικά άθλια στοιχεία επιλέγοντας ένα συγκεκριμένο σχέδιο τοίχου για αυτόν τον σκοπό. Ένας τέτοιος σχεδιασμός του τοίχου μπορεί να γίνει επιπλέον ή απλά να επιτευχθεί αφαιρώντας το γύψο. Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε ακόμη και να σχεδιάσετε μόνοι σας το συγκεκριμένο look, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία.

Επένδυση από σκυρόδεμα και τοίχο

σχεδιασμός τοίχου σε συγκεκριμένη εμφάνιση υπνοδωμάτιο-κρεβάτι με ουρανό-λευκό-παρκέ-ψαροκόκκαλο

Βρίσκουμε επίσης πολύ ενδιαφέρουσα την ιδέα του συνδυασμού του σχεδιασμού τοίχου σε συγκεκριμένη εμφάνιση με επένδυση τοίχου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ενδιαφέρον μείγμα μοντέρνου και κομψού vintage στυλ ζωής που αποπνέει μια ιδιαίτερη γοητεία. Σε αυτό το παράδειγμα υπάρχει ένα ενδιαφέρον μείγμα διαφορετικών χρωμάτων ξύλου που κάνουν το υπνοδωμάτιο ένα πραγματικό βλέμμα.

Μονόχρωμη κρεβατοκάμαρα

σχεδιασμός τοίχου σε τσιμεντένιο look κρεβατοκάμαρα-γκρι-κρεβάτι-τοιχογραφία-χρώμα

Αν σας αρέσει η μονόχρωμη επίπλωση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέλειο θεμέλιο με σχέδιο τοίχου σε τσιμεντένια εμφάνιση. Στο παραπάνω παράδειγμα, ο σχεδιασμός του τοίχου συνδυάστηκε επίσης με ένα γκρι ξύλινο πάτωμα και ένα γκρι δερμάτινο κρεβάτι, δημιουργώντας ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο που έχει μόνο χρωματικές πινελιές με τη μορφή τοιχογραφίας.

Ο σχεδιασμός τοίχων σε σκυρόδεμα έχει σκούρο γκρι χρώμα

σχεδιασμός τοίχου σε σκυρόδεμα εμφάνιση σκούρο γκρι-υπνοδωμάτιο-μοντέρνα-έπιπλα-ιδέες

Ο σχεδιασμός τοίχου σε τσιμεντένιο βλέμμα μπορεί σήμερα να επιλεγεί σε διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι. Επιπλέον, το σκυρόδεμα μπορεί επίσης να βαφτεί χωρίς προβλήματα. Αυτό το υπνοδωμάτιο έχει σκούρους τοίχους, ενώ η οροφή και το πάτωμα είναι ελαφρύτερα. Τα έπιπλα είναι επίσης κατασκευασμένα από ελαφρύ ξύλο. Η ρουστίκ ξύλινη πόρτα αναμφίβολα τραβάει τα βλέμματα.

Υπνοδωμάτιο με πλωτό κρεβάτι

τοίχο-σχέδιο-σκυρόδεμα-εμφάνιση-αστικό-υπνοδωμάτιο-έμπνευση-μονόχρωμο-γκρι-ταβάνι

Εκτός από τον σχεδιασμό των τοίχων σε συγκεκριμένη εμφάνιση, η επιλογή επίπλων είναι επίσης μοντέρνα και εντυπωσιακή. Το πλωτό κρεβάτι ήταν χτισμένο σε μια κόγχη. Συνολικά, πολύ λίγα έπιπλα χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν μια μινιμαλιστική αίσθηση. Αντί για καμαρίνι, για παράδειγμα, μόνο ένας μεγάλος καθρέφτης με σκαμπό κοσμεί έναν από τους τοίχους.

Καφέ δέρμα

σχεδιασμός τοίχου-σκυρόδεμα-εμφάνιση-ξύλο-έπιπλα-μοντέρνα-επίπλωση-χαλί-κομοδίνο

Το καφέ δέρμα είναι ένα υπέροχο υλικό όταν πρόκειται για συνδυασμό χρωμάτων και υλικών με σχεδιασμό τοίχου από μπετόν. Σε αυτό το υπνοδωμάτιο, τόσο το κρεβάτι όσο και η καρέκλα είναι κατασκευασμένα από καφέ δέρμα και συμπληρώνουν υπέροχα τους τσιμεντένιους τοίχους στο ρόλο τους ως αιχμαλωτιστές. Από τη μία πλευρά, ένα πιο λεπτό χαλί εξασφαλίζει άνεση, αλλά δεν τραβάει πολύ τα βλέμματα.

Δωρεάν όρθιο κρεβάτι

σχεδιασμός τοίχου-τσιμεντένιο look-κρεβάτι-άσπρο-καθρέφτης-κουρτίνες-μαύρα-κουφώματα

Σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, το κρεβάτι μπορεί επίσης να σταθεί ελεύθερο για να δημιουργήσει μια μοντέρνα και ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα. Ο σχεδιασμός του τοίχου σε συγκεκριμένη εμφάνιση χρησιμεύει ως ένα ενδιαφέρον πλαίσιο για το λευκό κρεβάτι. Ο συνδυασμός λευκού και γκρι είναι ωραίος. Επιπλέον, υπάρχει ο vintage σχεδιασμός του κρεβατιού, ο οποίος εξασφαλίζει την απαραίτητη άνεση.

Σκυρόδεμα σε σπίτι στυλ Bauhaus

σχεδιασμός τοίχου-τσιμεντένιο look-σαλόνι-τραπεζαρία-τραπεζαρία-διέγερση-ενσωματωμένα φώτα

Αυτό που θεωρούνταν αντιαισθητικό (δηλαδή η εμφάνιση του σκυροδέματος) γίνεται όλο και περισσότερο η πρώτη επιλογή για εσωτερική διακόσμηση σήμερα. Όπως και με κάθε άλλο σχεδιασμό τοίχων, το πλεονέκτημα είναι ότι ο σχεδιασμός τοίχου σε τσιμεντένιο look είναι κατάλληλος για κάθε είδους έπιπλα. Σχεδιάστε μερικούς διαχωριστικούς τοίχους στο σαλόνι για να διαχωρίσετε οπτικά την τραπεζαρία από το σαλόνι.

Πλακάκια με φυσική πέτρα

σχεδιασμός τοίχου-οπτικά από σκυρόδεμα-εσωτερική διακόσμηση-διαβίωση-άνεση-μεταλλική πόρτα

Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε το εσωτερικό με σχεδιασμό τοίχου με τσιμεντένια όψη και δάπεδο από πλακάκια από φυσική πέτρα ή μίμηση φυσικής πέτρας. Εάν το τελευταίο αποτελείται από ένα αντίθετο χρώμα, δημιουργείται μια ωραία αλληλεπίδραση, η οποία μπορεί επίσης να ενισχυθεί με ενδιαφέρον φωτισμό και κατάλληλα έπιπλα και διακοσμήσεις.

Ο πίνακας φαίνεται συγκεκριμένος

σχεδιασμός τοίχου-σκυρόδεμα-εμφάνιση-φωτεινό-πανόραμα-θέα-σανίδα-εμφάνιση-ξύλο-πλάκα

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων κατά την έκχυση του σκυροδέματος. Αυτή η παραλλαγή, στην οποία οι τοίχοι και οι οροφές μοιάζουν σαν να ήταν κατασκευασμένες από γκρι ξύλινες σανίδες, δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτάτε τη φυσική όψη του ξύλου αφενός και έναν εύκολο σχεδιασμό τοίχου σε τσιμεντένιο βλέμμα αφετέρου.

Αρχική σκάλα

σχεδιασμός τοίχου-σκυρόδεμα εμφάνιση-σκάλα-σχέδιο-ξύλο-σκαλοπάτια-πέτρα-τοίχος-ρουστίκ

Αυτό το παράδειγμα δείχνει ότι ο σχεδιασμός τοίχου με συγκεκριμένη εμφάνιση μπορεί επίσης να συνδυαστεί με φυσικά υλικά. Εκτός από τα μοντέρνα ξύλινα σκαλοπάτια, ένας τοίχος από φυσική πέτρα κοσμεί επίσης αυτόν τον χώρο των σκαλοπατιών. Ο τσιμεντένιος τοίχος χρησιμεύει ως διαχωριστικό δωματίου και στήριγμα για τα σκαλοπάτια. Πολύ φως είναι σημαντικό όταν χρησιμοποιείτε σκυρόδεμα για να διατηρήσετε μια φωτεινή ατμόσφαιρα παρά το σκοτεινό υλικό.

Σχεδιασμός τοίχου σε τσιμεντένιο look για το μπάνιο

σχεδιασμός τοίχου-σκυρόδεμα εμφάνιση-μπάνιο-ιδέα-μονόχρωμος-νεροχύτης-καθρέφτης

Αντί για πλακάκια στο μπάνιο, χρησιμοποιήστε σχέδιο τοίχου με τσιμεντένια εμφάνιση. Σε συνδυασμό με τον λευκό νιπτήρα και τη λευκή τουαλέτα, δημιουργείται ένα κομψό εσωτερικό. Το σκυρόδεμα μπορεί επίσης να λάβει μοτίβα, γεγονός που δημιουργεί ενδιαφέρουσες υφές στο δωμάτιο. Το σκυρόδεμα είναι ένα ευέλικτο υλικό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί.