επένδυση τοίχων

Ιδέες για σχεδιασμό τοίχων με χρώμα – φτιάξτε μόνοι σας τοιχογραφίες σε βουνά

Σχεδιασμός τοίχου με χρώμα δημιουργικό-παιδικό δωμάτιο-τοιχογραφία-τοίχο-διακόσμηση-αεροπλάνο

Τα χρώματα και τα σχέδια παίζουν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό τοίχων και μπορούν να ομορφύνουν κάθε βαρετό τοίχο. Μια νέα τάση είναι οι τοιχογραφίες βουνών και βουνών, που μπορούν να μετατρέψουν το υπνοδωμάτιο ή το υπνοδωμάτιο ενός παιδιού σε μια χαλαρωτική όαση. Αντί να αγοράσετε έτοιμες ταινίες τοίχου, μπορείτε να επιλέξετε μια δημιουργική Σχεδιασμός τοίχου με χρώμα κάντε το μόνοι σας και δημιουργήστε όμορφες τοιχογραφίες.

Σχέδιο τοίχου με χρώμα στο βρεφικό δωμάτιο

Σχεδιασμός τοίχου με έγχρωμο βρεφικό δωμάτιο-κούνια-αφηρημένη-οροσειρά-βαφή-δημιουργική-ιδέα

Για τις οικογένειες που περιμένουν ένα μωρό, ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στην προετοιμασία είναι ο σχεδιασμός του βρεφικού δωματίου. Πριν επιλέξετε τα έπιπλα, θα πρέπει να αποφασίσετε για το κατάλληλο χρώμα τοίχου. Συνιστάται ένας δημιουργικός σχεδιασμός τοίχου με χρώμα, προκειμένου να αναπτυχθεί και να ενθαρρυνθεί η φαντασία του παιδιού όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ιδέες για δημιουργικό σχεδιασμό τοίχων με χρώμα

Σχεδιασμός τοίχου με χρώμα βρεφικό δωμάτιο-κούνια-τοίχο-δημιουργικό-σχέδιο-χρωματιστό-βουνά-ήλιος

Εάν θέλετε να διακοσμήσετε έναν τοίχο στο βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο με μια σπιτική τοιχογραφία, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε οποιονδήποτε αριθμό μοτίβων. Τα μικρά παιδιά έχουν αναπτύξει λίγο πολύ τις προτιμήσεις τους και μπορούν να ερωτηθούν για το αγαπημένο τους κίνητρο. Από την άλλη πλευρά, η απόφαση για το βρεφικό δωμάτιο λαμβάνεται εντελώς από τους γονείς. Γενικά, τα τοπία ως τοιχογραφίες είναι τέλεια για το σχεδιασμό τοίχων και μπορούν να σχεδιαστούν δημιουργικά και ξεχωριστά.

Τα βουνά ως έμπνευση για την τοιχογραφία

Σχεδιασμός τοίχου με έγχρωμο βρεφικό δωμάτιο-ανοιχτόχρωμους τόνους-επίπλωση-τοιχογραφία-βουνά

Η νέα τάση για τοιχογραφίες με βουνά είναι εμπνευσμένη από την ίδια τη φύση και δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο. Επομένως, αυτές οι τοιχογραφίες είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για υπνοδωμάτια όπου πρέπει πραγματικά να χαλαρώσετε. Τα βουνά μπορούν είτε να σχεδιαστούν αφηρημένα ως γεωμετρικές φιγούρες είτε, αν είναι επιθυμητό, ​​λίγο πιο ρεαλιστικά. Για το τελευταίο, ωστόσο, χρειάζεστε κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο ή πρέπει να προσλάβετε έναν καλλιτέχνη για αυτό.

Συνδυάστε σωστά τα χρώματα

Σχεδιασμός τοίχου με έγχρωμα βουνά-τοιχογραφία-δημιουργικό-βρεφικό δωμάτιο-σχέδιο-βρεφικό κρεβάτι

Εάν αποφασίσετε για ένα σχέδιο τοίχου με χρώμα, θα πρέπει να επιλέξετε έναν κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων. Τα βουνά είναι καλύτερα σχεδιασμένα με τρία ή τέσσερα χρώματα, χρησιμοποιώντας τα πιο σκούρα για το πρώτο πλάνο και τα πιο ανοιχτά για το φόντο. Οι κορυφές μπορούν επίσης να διακριθούν από τα υπόλοιπα βουνά με διαφορετικό χρώμα.

Δημιουργικός σχεδιασμός παιδικών δωματίων

τοίχο-σχέδιο-χρώμα-οροσειρές-σύννεφα-τοιχογραφία-φτιάξτε μόνοι σας-παιδικό δωμάτιο

Θα θέλατε να ανακαινίσετε το παιδικό δωμάτιο και να σχεδιάσετε μόνοι σας μια αποτελεσματική τοιχογραφία; Με βουνά και σύννεφα ως μοτίβο για την τοιχογραφία, μπορείτε να καλέσετε τη φύση στο δωμάτιο. Μια ωραία ιδέα για σχεδιασμό τοίχων με χρώμα θα ήταν να βάψετε τους τοίχους και την οροφή σε γαλάζιο χρώμα, να διακοσμήσετε με σύννεφα και έτσι να σχεδιάσετε δημιουργικά το παιδικό δωμάτιο.

Έγχρωμος σχεδιασμός τοίχου με χρώμα – τι χρειάζεστε?

τοίχος-σχέδιο-χρώμα-βουνά-μπλε-γκρι-ζωγραφική-παιδικό δωμάτιο-δημιουργικός-σχεδιασμός

Αν θέλετε να βάψετε τον τοίχο με βουνά μόνοι σας, θα χρειαστείτε μερικά απλά εργαλεία και υλικά. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια μεζούρα και ένα μολύβι, ώστε να μεταφέρετε το σχέδιο στον τοίχο. Απαιτείται επίσης ταινία κάλυψης ζωγράφου, ρολό βαφής και χρώματα για τα βουνά.

Πάρτε μετρήσεις και σημειώστε το θέμα

τοίχο-σχέδιο-χρώμα-diy-τοιχογραφία-βουνά-σχέδιο-ταινία του ζωγράφου-πρώτο βήμα

Πριν ξεκινήσετε την τοιχογραφία, ο τοίχος που θα διακοσμηθεί θα πρέπει να είναι βαμμένος σε ομοιόμορφο χρώμα (για παράδειγμα λευκό). Στη συνέχεια, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σχεδιάσετε ένα σκίτσο της ζωγραφικής στον τοίχο, ώστε να μπορείτε να φανταστείτε καλύτερα το σχέδιο του τοίχου. Στη συνέχεια, κάντε τις μετρήσεις και σχεδιάστε τα βουνά στον τοίχο. Οι αιχμηρές χρωματιστές άκρες μπορούν να σχεδιαστούν με την ταινία κάλυψης του ζωγράφου, οπότε το επόμενο βήμα είναι να το κολλήσετε στα περιγράμματα.

Οδηγίες – φτιάξτε μόνοι σας δημιουργικό σχεδιασμό τοίχου με μπογιά

τοίχος-σχέδιο-χρώμα-οδηγίες-τοίχος-βουνά-σχέδιο-ζωγραφική-αποτέλεσμα

Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να ζωγραφίζετε. Ωστόσο, κατά το σχεδιασμό της τοιχογραφίας, θα πρέπει να σημειώσετε ότι τα βουνά στο βάθος πρέπει να σχεδιάζονται χαμηλότερα και να είναι βαμμένα με γκρι χρώμα. Αντίθετα, τα βουνά σε πρώτο πλάνο μπορούν να βαφτούν με χρώμα και με κορυφές.

DIY αφηρημένα βουνά ως τοιχογραφία

τοίχος-σχέδιο-χρώμα-τοιχογραφία-βουνά-οροσειρές-κάνε-μόνος-οδηγίες

Μην ανησυχείτε για τη ζωγραφική στην ταινία του ζωγράφου γιατί θα αφαιρεθεί αργότερα. Αφαιρείται μόνο όταν τα χρώματα τοίχου είναι στεγνά. Για να το κάνετε πιο εύκολο, μπορείτε να αφήσετε την ταινία του ζωγράφου λίγο περισσότερο και έτσι να την ξεκολλήσετε πιο εύκολα.

Σχεδιασμός τοίχου με μπογιά – βάψτε τις άκρες και τις κορυφές

τοίχος-σχέδιο-μπογιά-κορυφές-οροσειρές-ζωγραφική-οδηγίες-έτοιμος-τοίχος-βρεφικό δωμάτιο

Αφού αφαιρέσετε την κρέπα του ζωγράφου, υπάρχουν άβαφες γραμμές τις οποίες μπορείτε είτε να βάψετε στη συνέχεια χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο είτε να τις αφήσετε ως έχουν. Μια κορυφή σε αντίθεση χρώματος μπορεί να σχεδιαστεί με τον ίδιο τρόπο, αλλά μόνο όταν η πρώτη στρώση είναι στεγνή.

Σχέδιο τοίχου με χρώμα για το παιδικό δωμάτιο

τοίχος-σχέδιο-χρώμα-παιδικό δωμάτιο-ιδέα-χρωματισμός τοίχου-ζωγραφική-τοίχος-ζωγραφική-βουνά

Μπορείτε να βάψετε την τοιχογραφία στο παιδικό δωμάτιο σε οποιοδήποτε χρώμα, αν ταιριάζουν με το εσωτερικό και την επίπλωση. Μην ανησυχείτε αν η εικόνα δεν είναι φτιαγμένη με ρεαλιστικά χρώματα – στα παιδιά αρέσουν οι φωτεινοί συνδυασμοί χρωμάτων.

Φτιάξτε μόνοι σας τοιχογραφίες με χρώμα προφοράς

τοίχο-σχέδιο-χρώμα-γεωμετρικό-μοτίβο-οροσειρά-αφηρημένη-προφορά-βρεφικό δωμάτιο

Για μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, τα βουνά μπορούν επίσης να σχεδιαστούν με μια αισιόδοξη χρωματική προφορά. Φωτεινό πράσινο ή κίτρινο τραβά αμέσως την προσοχή από την τοιχογραφία και είναι ιδανικό για δημιουργικά παιδικά δωμάτια.

Σχεδιασμός τοίχων με χρώμα για δημιουργικό εσωτερικό

τοίχο-σχέδιο-χρώμα-δημιουργικό-τοίχο-ζωγραφική-υπνοδωμάτιο-βουνά-δέντρα-πουλιά

Με λίγη δημιουργικότητα και καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πιο περίτεχνα τοιχογραφίες στο δικό σας διαμέρισμα. Άλλα μοτίβα που συνδυάζονται καλά με τα βουνά είναι τα δέντρα και τα πουλιά που πετούν, τα οποία δημιουργούν ένα όμορφο σχέδιο τοίχου στο σαλόνι, το διάδρομο ή το υπνοδωμάτιο.

Τοιχογραφία με στένσιλ

τοίχος-σχέδιο-χρώμα-δημιουργικός-τοίχος-ζωγραφική-βουνά-κορίτσια-δωμάτιο-μονόκερος-τοίχος-διακόσμηση

Αν θέλετε να ανακαλέσετε τα βουνά ως τοιχογραφία στο σπίτι, δεν πρέπει απαραίτητα να βάψετε βουνά με καθαρές γεωμετρικές γραμμές. Ο σχεδιασμός τοίχου με χρώμα μπορεί επίσης να γίνει χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο που μπορείτε εύκολα να κόψετε από χαρτόνι μόνοι σας.

Προσαρμόστε τα έπιπλα στο σχέδιο του τοίχου με χρώμα

τοίχος-σχέδιο-χρώμα-ροζ-παιδικό-δωμάτιο-κορίτσι-επίπλωση-Gebige-τοιχογραφία

Εάν αποφασίσετε για ένα σχέδιο τοίχου με χρώμα για το παιδικό δωμάτιο, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τόνους από την ίδια παλέτα χρωμάτων. Για παράδειγμα, αν πρόκειται για δωμάτιο κοριτσιού, το ροζ είναι πάντα μια καλή ιδέα. Αφού η τοιχογραφία είναι έτοιμη, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να ταιριάξετε χρώματα με τα έπιπλα και τα κλινοσκεπάσματα. Έτσι μπορείτε να διακοσμήσετε όμορφα το δωμάτιο για τη μικρή σας πριγκίπισσα.

Θέα στο βουνό στο δικό σας υπνοδωμάτιο

τοίχο-σχέδιο-χρώμα-μοτίβο-βουνά-τοιχογραφία-κάνε-μόνος-κρεβατοκάμαρα

Οι τοιχογραφίες του βουνού φαίνονται επίσης υπέροχες σε ένα υπνοδωμάτιο. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τυχοδιώκτες που θέλουν να ζήσουν αρμονικά με τη φύση. Επιπλέον, τέτοιες τοιχογραφίες έχουν ηρεμιστικό αποτέλεσμα και εξασφαλίζουν πραγματική χαλάρωση στο σπίτι.

Ιδέες σχεδιασμού τοίχων για ένα δημιουργικό υπνοδωμάτιο

τοίχος-σχέδιο-χρώμα-υπνοδωμάτιο-δημιουργικός-σχεδιασμός-επίπλωση-τοιχογραφία-βουνά

Ο σχεδιασμός τοίχου με χρώμα σας δίνει την επιλογή χρωμάτων και μοτίβων για την τοιχογραφία. Το μοτίβο με βουνά αντιπροσωπεύει μια δημιουργική ιδέα για το σχεδιασμό της κρεβατοκάμαρας και μπορεί εύκολα να συντονιστεί με την υπάρχουσα επίπλωση.

Σχεδιασμός τοίχου με ταπετσαρία φωτογραφιών αντί για χρώμα

τοίχο-σχέδιο-ταπετσαρία-βουνά-ομίχλη-φωτογραφία-ταπετσαρία-υπνοδωμάτιο-εναλλακτική-ζωγραφική

Αντί για σχεδιασμό τοίχου με μπογιά, μπορείτε να επιλέξετε μια ταπετσαρία φωτογραφιών από βουνά ή βουνά στην ομίχλη. Το μοτίβο φαίνεται πιο ρεαλιστικό και δημιουργεί μια μοντέρνα διακόσμηση τοίχων. Μια τέτοια ταπετσαρία ταιριάζει τέλεια με λευκά υπνοδωμάτια και χρησιμεύει ως αποτελεσματική προφορά στο εσωτερικό.