επένδυση τοίχων

Τσιμεντένια πάνελ τοίχου σε τρισδιάστατη οπτική – ένα μοντέρνο διαμέρισμα

τσιμεντένια πάνελ τοίχου ανοιχτό γκρι-ουδέτερο-επίπλωση-έπιπλα

Αν σας αρέσουν τα μοντέρνα στυλ επίπλωσης με πρωτότυπες πινελιές, αυτό το διαμέρισμα της Iryna Dzhemesiuk σίγουρα θα σας προσελκύσει. Βρίσκεται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ και είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, ιδέες εσωτερικής διακόσμησης και διακοσμητικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός ενδιαφέροντος τοίχου προφοράς Πάνελ τοίχου από σκυρόδεμα. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε αυτό το εξαιρετικό σχέδιο με τη βοήθεια μιας συλλογής εικόνων σε αυτό το άρθρο.

Τσιμεντένια πάνελ τοίχου στο σαλόνι

τσιμεντένια πάνελ τοίχου καρέκλες-έμφαση-κίτρινος-καναπές-χαλί-βαθιά σωρός

Στο σαλόνι, τα ελκυστικά πάνελ τοίχου από σκυρόδεμα ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων. Αυτό σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιπροσωπεύουν τα φύλλα και ταυτόχρονα να έχουν ένα ανοιχτό, ουδέτερο χρώμα, το οποίο αφενός ταιριάζει πολύ με το σχετικά σκοτεινό εσωτερικό και αφετέρου μπορεί να συνδυαστεί με αυτόν τον τρόπο με έπιπλα και διακοσμητικά σε οποιοδήποτε χρώμα.

Πάνελ τοίχου από σκυρόδεμα και κίτρινες καρέκλες

τοίχοι-πάνελ-σκυρόδεμα-καρέκλα-σχέδιο-μοντέρνος-κίτρινος-έπιπλα-προφορά-ιδέα

Ένα παράδειγμα αυτού είναι οι κίτρινες καρέκλες που βρίσκονται στο καθιστικό. Έρχονται από μόνα τους και παρέχουν αίσθηση στο εσωτερικό. Με λίγη φαντασία μπορεί κανείς να φανταστεί κίτρινα λουλούδια ανάμεσά τους, τα οποία ανήκουν στα μοτίβα των φύλλων με τη μορφή τσιμεντένιων πάνελ τοίχου.

Μοντέρνο καθιστικό

τσιμεντένια πάνελ τοίχου καθιστικό-καναπέ-μπεζ-τηλεόραση-χαμηλό ταμπλό-μαύρο

Τα μοντέρνα έπιπλα κοσμούν το καθιστικό μπροστά από τον τοίχο με έμφαση από πάνελ τοίχου από σκυρόδεμα. Δύο μπεζ βανάπες συνδυάστηκαν σαν γωνιακός καναπές, σε συνδυασμό με ένα μαύρο μεταλλικό τραπεζάκι σαλονιού και εξασφαλίζουν πλήρη άνεση. Υπάρχει επίσης ένα μαλακό χαλί βαθιάς στοίβας, επίσης σε μαύρο χρώμα.

Παράθυρο μπροστά στο διαμέρισμα

πάνελ τοίχου-τσιμέντο-τραπεζάκι σαλονιού-μαύρο-μέταλλο-μπεζ-καναπέ-φωτιστικό δαπέδου-κρεμαστά φώτα

Πολλές σκοτεινές πινελιές στο εσωτερικό με έναν τοίχο με έμφαση από τσιμεντένια πάνελ τοίχου καθίστανται δυνατές χάρη στο μεγάλο μπροστινό παράθυρο με ελαφρές κουρτίνες που επιτρέπουν να διαπεράσει πολύ φως. Πυκνές κουρτίνες σε ελκυστικό μπεζ εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα.

Ανοιχτή κουζίνα

Πάνελ τοίχου-σκυρόδεμα-βαθύς σωρός-χαλί-μαύρο-σκούρο-κουβέρτα-καναπές-μαξιλάρι-λευκό-κουβέρτα

Το διαμέρισμα με τσιμεντένια πάνελ τοίχου αποτελείται από έναν ανοιχτό χώρο καθιστικού. Η ανοιχτή κουζίνα με τοίχους σε συγκεκριμένη εμφάνιση και μοντέρνο καθιστικό φαίνεται πιο ευρύχωρη με αυτόν τον τρόπο.

Σχεδιασμός μαύρου τοίχου

πάνελ τοίχου-σκυρόδεμα-σαλόνι-ανοιχτός-τοιχογραφία-μεγάλος-τοίχος-ενσωματωμένο-ρολόι

Εκτός από τα τσιμεντένια πάνελ τοίχου με τρισδιάστατη εμφάνιση, τα μαύρα πάνελ κοσμούν το δωμάτιο σε έναν άλλο τοίχο. Όχι μόνο κάνουν ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για τις κίτρινες καρέκλες, αλλά και για την ελκυστική τοιχογραφία που ήταν ακουμπισμένη στον τοίχο.

Περίτεχνη διακόσμηση

τοίχοι-πάνελ-σκυρόδεμα-3d-φύλλο-μοτίβο-μαύρο-επένδυση τοίχου-χρώμα

Πάνω απ ‘όλα, η επίπλωση πρέπει να επιλέγεται με στιλ, αλλά να αντιπροσωπεύει και τη γεύση του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Αυτό επιτεύχθηκε επίσης σε αυτό το παράδειγμα με πάνελ τοίχου από σκυρόδεμα. Τα διακοσμητικά και τα αξεσουάρ δεν είναι υπερβολικά.

Κουζίνα με τραπεζαρία

πάνελ τοίχου-τσιμέντο-κουζίνα-σχέδιο-ξύλο-μαύρο-κρεμαστά φώτα-μαύρο-μοντέρνο-τραπεζαρία

Η τραπεζαρία δίπλα στο σαλόνι είναι μοντέρνα και κομψή ταυτόχρονα με τσιμεντένια πάνελ τοίχου. Τα λεπτά μεταλλικά κουφώματα δεν φαίνονται υπερβολικά μαζικά και παρεμβατικά και εξασφαλίζουν και πάλι ότι το σαλόνι φαίνεται πιο ευρύχωρο.

Γυαλιστερή κουζίνα

πάνελ τοίχου-σκυρόδεμα-κουζίνα-υψηλή γυαλάδα-μαύρο-ελκυστικό-φωτισμός-σκαμπό

Μαύρο υψηλής στιλπνότητας επιλέχθηκε για την κουζίνα, η οποία συνδυάζεται με φυσικό χρώμα ξύλου. Η ανοιχτή κουζίνα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να επικοινωνούν με τους επισκέπτες ή την οικογένεια ενώ ετοιμάζουν γεύματα.

Άποψη των πάνελ τοίχου από σκυρόδεμα

πάνελ τοίχου-σκυρόδεμα-σαλόνι-κουζίνα-νησί-παράθυρο-μπροστινό-εσωτερικό-ιδέα-tel-aviv

Όταν εργάζεστε στο νησί της κουζίνας, έχετε επίσης μια τέλεια θέα στον τοίχο με έμφαση από τσιμεντένια πάνελ τοίχου. Γίνεται επίσης σαφές εδώ ότι οι μαύροι τοίχοι τονίζουν αυτό ακόμα καλύτερα.

Ανοιχτό σαλόνι

πάνελ τοίχου-σκυρόδεμα-τραπεζαρία-τραπέζι-καρέκλες-μέταλλο-μαύρο-laminate

Οι ανοιχτοί χώροι διαβίωσης είναι μοντέρνοι και όχι χωρίς λόγο. Δημιουργούν μια αίσθηση ομαδικότητας, γιατί ανεξάρτητα από την περιοχή στην οποία βρίσκονται όλοι, εξακολουθείτε να είστε μαζί σε ένα δωμάτιο. Ένα άλλο πλεονέκτημα σε αυτό το παράδειγμα είναι ότι τα τσιμεντένια πάνελ τοίχου μπορούν επίσης να προβληθούν κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Έπιπλα τραπεζαρίας σε μαύρο χρώμα

πάνελ τοίχου-σκυρόδεμα-μινιμαλιστικό στυλ-τραπεζαρία-χώρος-γυαλί-τραπέζι-μέταλλο-έπιπλα-δέρμα

Η τραπεζαρία φαίνεται πολύ κομψή με τα μαύρα μεταλλικά έπιπλα. Υπάρχει επίσης μια όμορφη γυάλινη κορυφή και μαξιλάρια καθισμάτων για τις μαύρες δερμάτινες καρέκλες. Τα έπιπλα επισημαίνονται από το ελαφρύ ξύλινο πάτωμα.

Σχεδιασμένο από Iryna Dzhemesiuk.