επένδυση τοίχων

Ρουστίκ ταπετσαρία μοτίβο με οπτικά ξύλου – ιδέες για το σχεδιασμό τοίχων

Ρουστίκ ταπετσαρία μοτίβο κάλυψη τοίχου

Ρουστίκ ταπετσαρία μοτίβο Φέρτε πάντα μια χαρούμενη διάθεση, κλασική ομορφιά και θυμίζετε το ανεπιτήδευτο ρομαντισμό των παλιών εποχών. Οι ταπετσαρίες Scrapwood (απόβλητα ξύλου) της Piet Hein Eek διακοσμούν κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας με την υπέροχη ζεστή εμφάνιση ξύλου.

Ρουστίκ μοτίβο ταπετσαρίας – ολλανδική απλότητα και στυλ

ρουστίκ σχέδια ταπετσαρίας

Ο Ολλανδός σχεδιαστής Piet Hein Eek έχει αφιερώσει τα έργα του στην αγάπη του σκουπιδιού ξύλου. Όλες οι ρουστίκ ταπετσαρίες του είναι κατασκευασμένες με καινοτόμες τεχνολογίες και υλικά υψηλής ποιότητας. Τώρα το Eek έχει δημιουργήσει μια υπέροχη ρουστίκ γραμμή ταπετσαρίας. Ολα ρουστίκ μοτίβο ταπετσαρίας είναι είτε κάθετες είτε οριζόντιες. Δεν λαμβάνετε επαναλήψεις στο ίδιο ορατό περιβάλλον.

Φιλικό προς το περιβάλλον ρουστίκ μοτίβο ταπετσαρίας

Ταπετσαρίες ζωντανών ιδεών ξυλείας

Ολα ρουστίκ μοτίβο ταπετσαρίας αποτελούν μια υποδειγματική έννοια για την φιλικότητα προς το περιβάλλον, η οποία μαζί με τον πραγματισμό αντιπροσωπεύουν ουσιαστικά τις κατευθυντήριες αρχές του σχεδιαστή. Τα απορρίμματα παραγωγής του Piet Hein Eek ανακυκλώνονται κατά περισσότερο από 50 τοις εκατό. Αυτές οι “πράσινες” ταπετσαρίες είναι διαθέσιμες σε μπεζ, καφέ, γκρι και λευκό.

Ταπετσαρίες με ξύλινη εμφάνιση

Μαύρη ταπετσαρία κόκκινη καρέκλα

Διακοσμητική επένδυση τοίχου με παλιό μοτίβο ταπετσαρίας από ξύλο

λευκή καρέκλα μαύρη ταπετσαρία Ρουστίκ

 Σχέδια ξυλείας από ξύλο ξύλου

Ρευστή ταπετσαρία Eek Scrapwood