επένδυση τοίχων

Ζωντανές ιδέες: Ο σχεδιασμός των τοίχων με χρώμα

Ζωγραφική τοίχου χρώμα κοραλλιογενής τοίχος

Φωτογραφία: Charles & Χάντσο

Οι λευκοί τοίχοι γίνονται πολύ βαρετοί με την πάροδο του χρόνου. Για αυτόν τον λόγο, η ακόλουθη ανάρτηση αφορά την προσφορά κάποιας ποικιλίας στο παιχνίδι, καθώς υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι για να κάνετε τους τοίχους πιο συναρπαστικούς και ελκυστικούς.

Τα χρώματα όχι μόνο σημαίνουν joie de vivre, αλλά διώχνουν και τη βαρετή ομοιόμορφη εμφάνιση. Τα κύρια χρώματα (μπλε, κίτρινο, κόκκινο) είναι ίσως από τα πιο σημαντικά χρώματα που προσφέρουν ενέργεια στους τέσσερις τοίχους σας. Αν δεν σας αρέσουν οι δυνατοί τόνοι, μπορείτε να τους χαμηλώσετε λίγο. Για να επιτευχθεί αυτό, αρκεί να αναμίξετε δύο συμπληρωματικά χρώματα, όπως το κίτρινο και το μπλε. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή απαλών χρωμάτων που έχουν αρμονική επίδραση στο περιβάλλον διαβίωσης.

Σχεδιασμός των τοίχων – πρωτότυπες ιδέες σε δύο χρώματα

χρώμα επιλέξτε χρώμα ανακαινίστε το διαμέρισμα

Φωτογραφία: κα..Γ

Μια εναλλακτική λύση για έναν πρωτότυπο σχεδιασμό των τοίχων μπορεί επίσης να είναι ο χρωματιστός διαχωρισμένος τοίχος. Για παράδειγμα, το πάνω μέρος του τοίχου μπορεί να βαφτεί σε ανοιχτό καφέ απόχρωση και το κάτω μέρος σε έντονο μπλε χρώμα. Το ψυχρό μπλε γειώνεται από τον καφέ τόνο, έτσι ώστε τα χρώματα να ταιριάζουν καλά μεταξύ τους.

Υπόδειξη:      Εάν χρησιμοποιούνται έντονα χρώματα, αυτά μπορούν να ενισχυθούν με διάφορα αξεσουάρ σπιτιού (π.χ. για arshabitandi) χαλαρώνουν ξανά.

Πρωτότυπος σχεδιασμός των τοίχων – η εμφάνιση από σκυρόδεμα αντικαθιστά τις ουδέτερες αποχρώσεις

Χρώματα χαρούμενοι συνδυασμοί μπεζ ουδέτερη παλέτα χρωμάτων

Φωτογραφία: Niels Heidenreich

Εκτός από τα έντονα χρώματα, η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Δεν υπάρχει ανάγκη για τσιμεντένιο τοίχο για να επιτευχθεί αυτή η εμφάνιση. Ο καθένας μπορεί να φέρει αυτήν την τάση στο σπίτι του με τη βοήθεια του παρακάτω οδηγού.

Τα αξεσουάρ για σκυρόδεμα αναζητούν έκταση περίπου 10 τετραγωνικών μέτρων:

–          Βασική σπάτουλα (κατανάλωση: περίπου 500 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο)

–          Σπάτουλα εφέ (κατανάλωση: περίπου 100 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο)

Κατά την προετοιμασία, οι άκρες και οι γωνίες πρέπει να καλύπτονται και τα έπιπλα και το πάτωμα πρέπει να καλύπτονται με μεμβράνη. Στην περίπτωση των πρόσφατα επιχρισμένων τοίχων, είναι προτιμότερο να τα βάψετε με ακρυλικό βαθύ αστάρι εκ των προτέρων, καθώς έτσι εξασφαλίζεται μεγαλύτερη πρόσφυση.

Ιδέες χρώματος σαλόνι ροζ κόκκινες αποχρώσεις

Φωτογραφία: OpenClips

Μετά την ξήρανση, το πληρωτικό εφέ εφαρμόζεται και απλώνεται με το σκυρόδεμα πιο λείο. Το πληρωτικό εφέ δεν θα κολλήσει στην ανομοιομορφία του βασικού πληρωτικού. Θα πρέπει να ασκηθεί μεγάλη πίεση εδώ, γιατί τότε το στρώμα πλήρωσης εφέ λάμπει, δημιουργώντας την επιθυμητή εμφάνιση σκυροδέματος.

Στο επόμενο βήμα, το βασικό υλικό πλήρωσης εφαρμόζεται στον τοίχο χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο μικρού σωρού. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται το λείο σκυρόδεμα (σπάτουλα), το οποίο δημιουργεί ένα δομημένο αποτέλεσμα. Για αυτό είναι σημαντικό η σπάτουλα να τρέχει μπρος -πίσω στον τοίχο. Εάν αυτό έχει ως αποτέλεσμα μικρές άκρες ή αυλακώσεις, αυτό είναι σκόπιμο. Στη συνέχεια, η όλη διαδικασία επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά. Το όλο πράγμα στη συνέχεια πρέπει να στεγνώσει για περίπου έξι ώρες.

επιλέξτε εφαρμογή αφήστε το λευκό να στεγνώσει

Φωτογραφία: OpenClips

Οι δυνατότητες και οι παραλλαγές για το σχεδιασμό τοίχων είναι σχεδόν απεριόριστες. Αν σας αρέσει λίγο πιο ασυνήθιστο, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τους τοίχους σας με στοιχεία τσόχας ή πάνελ τοίχου από πολυεστέρα ή υαλοβάμβακα, για παράδειγμα.