επένδυση τοίχων

Ταπετσαρίες με κρύσταλλα Swarovski – κομψή επένδυση τοίχου

Ταπετσαρία με κρύσταλλα Swarovski κομψό τοίχο

Και τα δυο Ταπετσαρία με κρύσταλλα Swarovski είναι μια ευγενής συλλογή από μοντέρνες εντυπωσιακές ταπετσαρίες που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Τα κρύσταλλα Swarovski είναι σίγουρα συνώνυμα της λάμψης και των κλασικών. Δεν διακοσμούν πλέον μόνο τη διάσπαση, τα δάχτυλα, τους λοβούς των αυτιών σας, αλλά και ολόκληρο το σπίτι σας. Οι μικροί λαμπεροί κρύσταλλοι εκπέμπουν φωτεινότητα και ομορφαίνουν την επένδυση του τοίχου.

Συναρπαστικές ταπετσαρίες με κρύσταλλα Swarovski

λευκή ταπετσαρία με κρύσταλλα Swarovski

Οι τελευταίες τάσεις υπαγορεύουν: αστραφτερή Ταπετσαρία με κρύσταλλα Swarovski έχουν γίνει η αριστοκρατική μοντέρνα διακόσμηση του σπιτιού και από τις υψηλότερης ποιότητας συλλογές ταπετσαριών της σύγχρονης εποχής μας. Αυτές οι ταπετσαρίες είναι πραγματικά κατασκευασμένες με κομμένα πραγματικά κρύσταλλα Swarovski. Προκαλούν γοητεία και περιέργεια.

Πολυτέλεια και στιλ στο εσωτερικό σχέδιο – ταπετσαρίες με κρύσταλλα Swarovski

μοβ ταπετσαρία μαύρο μοτίβο Swarovski

Οι πέτρες εφαρμόζονται στην ταπετσαρία με διαδικασία πίεσης και θερμότητας. Αυτή η τεχνολογία δίνει στον κρύσταλλο μια ιδιαίτερα ισχυρή σύνδεση με την ταπετσαρία. Με κανονική χρήση, οι κρύσταλλοι συγκρατούνται απόλυτα. Εάν μια πέτρα χαλαρώσει, θα μπορούσε να αντικατασταθεί. ο Ταπετσαρία με κρύσταλλα Swarovski έρχονται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο. Το Ruffle Silk Jaspe είναι σε ουδέτερους τόνους, οι Βερσαλλίες – σε χρυσό.

Μοναδικές ιδέες για διακόσμηση τοίχων

ευγενής σχεδιασμός τοίχων Swarovski

Αυτό το πρωτότυπο Ταπετσαρία με κρύσταλλα Swarovski αξίζει πραγματικά για τους ανθρώπους που μπορούν να αντέξουν οικονομικά το ασυνήθιστο και στη συνέχεια δεν φοβούνται να το δείξουν. Είτε θέλετε να εκραγείτε με μια λάμψη είτε να του δώσετε μια λεπτή γυαλάδα, θα κάνατε τη σωστή απόφαση εάν θέλετε τους τοίχους σας με αυτό Κρύσταλλα Swarovski διακοσμήστε. Ποια θα ήταν η επιλογή σας?

Μοναδικός σχεδιασμός ταπετσαρίας με λουλουδάτα μοτίβα και κρύσταλλα Swarovski

μοτίβο βασιλικής ταπετσαρίας Swarovski

μεγαλοπρέπεια και περίσταση

Swarovski κρύσταλλα αρχική ταπετσαρία διακόσμηση τοίχου

Κομψή διακόσμηση σπιτιού από την Swarovski

λευκή ταπετσαρία πολυτελείς πολύτιμοι λίθοι Swarovski