τεχνολογία

Έξυπνο τζιν μπουφάν που αναπτύχθηκε από την Google και τη Levi’s

Τζιν μπουφάν έξυπνη τεχνολογία σχεδιαστής ποδηλάτης jacquard

Η τεχνολογία πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο σώμα μας και στοχεύει να κάνει όλες τις χρήσιμες συσκευές διαθέσιμες σε εμάς, δηλαδή να τις δικτυώσει. Η Google παρουσίασε το τελευταίο της έργο Jacquard στο συνέδριο προγραμματιστών I / O. Μαζί με τον κατασκευαστή ρούχων Levi Strauss, η εταιρεία μηχανών αναζήτησης διαθέτει μια έξυπνη Τζιν μπουφάν που έχει συνδεθεί με το smartphone μέσω Bluetooth και ως εκ τούτου επιτρέπει την αποδοχή κλήσεων, την αναπαραγωγή μουσικής και τη λειτουργία του συστήματος πλοήγησης.

Τζιν μπουφάν που αναπτύχθηκε από την Levi’s και την Google

Τζιν μπουφάν έξυπνη τεχνολογία σχεδιασμός ποδηλάτη levis

Το έργο Jacquard ξεκίνησε πέρυσι και αναπτύσσει αισθητήρες πολλαπλής αφής που ενσωματώνονται σε ίνες και επομένως μπορούν να δικτυωθούν με έξυπνες συσκευές. Με την πρώτη ματιά, το τζιν μπουφάν μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο. Ωστόσο, πολυάριθμες ηλεκτρικά αγώγιμες ίνες υφαίνονται στο ύφασμα στο άκρο του αριστερού χιτωνίου. Αναγνωρίζουν τις χειρονομίες της σάρωσης, την πίεση και τη θέση του χεριού. Αυτά τα δεδομένα προωθούνται στο smartphone, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής ή να λαμβάνετε κλήσεις με μια κίνηση σάρωσης.

Έξυπνο τζιν μπουφάν για ποδηλάτες – η δύναμη είναι στο μανίκι σας

Τζιν σακάκι -smart-technology-levis-jacquard-google-a% cc% 88sleeve

Παρά τις ηλεκτρικά αγώγιμες ίνες, το τζιν μπουφάν μπορεί να πλυθεί όπως κάθε συμβατικό, φυσικά ο πομπός Bluetooth πρέπει να αφαιρεθεί εκ των προτέρων. Μπορεί να αφαιρεθεί ανά πάσα στιγμή και να φορτιστεί μέσω USB. Η έξυπνη λειτουργία του μπουφάν δεν λειτουργεί μόνο με εφαρμογές Google. Παρόλο που οι Χάρτες και η Μουσική Play είναι ενσωματωμένες, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν άλλοι, όπως το Spotify.

Έξυπνο τζιν μπουφάν που συνδέεται με το smartphone

τζιν-σακάκι-smart-technology-levis-jacquard-google-cyclist

Το έξυπνο τζιν μπουφάν ήταν διαθέσιμο σε επιλεγμένους δοκιμαστές για δοκιμές από το φθινόπωρο. Σύμφωνα με τα τρέχοντα σχέδια, θα πρέπει να εμφανιστεί στην αγορά το 2017. Εάν το σακάκι λειτουργεί τέλεια στην καθημερινή ζωή όπως έχει προγραμματιστεί, μπορεί να επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει άλλα επαγγελματικά αθλητικά ρούχα.

Παίξτε μουσική, λάβετε κλήσεις και χειριστείτε το σύστημα πλοήγησης χάρη στο χειριστήριο που είναι ενσωματωμένο στο περίβλημα

τζιν μπουφάν έξυπνη τεχνολογία ποδηλάτης

Project Jacquard μια συνεργασία μεταξύ Google και Levis

τζιν-μπουφάν-smart-technology-levis-jacquard-model

Έξυπνο τζιν μπουφάν που παρουσιάζει η Levi’s και η Google

τζιν-μπουφάν-smart-technology-levis-button-a% cc% 88 μανίκι

Οι συνδεδεμένες έξυπνες συσκευές είναι κατασκευασμένες από ρούχα  

τζιν-μπουφάν-smart-technology-levis-jacquard-google-ύφασμα

Ο πομπός Bluetooth είναι ενσωματωμένος στο αριστερό περίβλημα

τζιν-σακάκι-έξυπνη-τεχνολογία-levis-jacquard-google-επικοινωνία