τεχνολογία

Nod – το καινοτόμο τηλεχειριστήριο σε σχήμα δαχτυλιδιού

nod-smart-ring-market-picture-three-tech

Χωρίς να είστε μάγος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαγικό δαχτυλίδι για να ελέγξετε τα πάντα γύρω σας. Όχι, δεν είναι αστείο. Γιατί κάτι τέτοιο υπάρχει στον ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο υψηλής τεχνολογίας και ονομάζεται Nod.

Ένα καινοτόμο τηλεχειριστήριο από το μέλλον – το Nod Ring

nod-smart-ring-hand-επιφάνεια

Αντίο οθόνες αφής, τώρα θέλουμε να καλωσορίσουμε το NOD, που αναπτύχθηκε από την Nod Inc στις ΗΠΑ! Αυτό είναι ένα μικρό δαχτυλίδι που λειτουργεί ως πρωτοποριακό τηλεχειριστήριο στο σπίτι, στην πραγματικότητα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε ολόκληρη τη συνδεδεμένη ζωή σας. Ο δακτύλιος τηλεχειριστηρίου λειτουργεί με το Open Spatial System, έτσι ώστε η συσκευή να μπορεί να εξασφαλίσει ένα ανοιχτό οικολογικό σύστημα μεταξύ οργάνων υψηλής τεχνολογίας και ελεγκτών. Το Open Spatial είναι ένα πλαίσιο για καινοτόμο έλεγχο. Το Nod είναι μια προκαθορισμένη βιβλιοθήκη χειρονομιών όπου οι αλληλεπιδράσεις και οι χειρονομίες των πελατών ενθαρρύνονται και υποστηρίζονται.

Τι είναι το καινοτόμο τηλεχειριστήριο Nod

Πριν φτάσει αυτό το μαγικό δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας, το Nod είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες και κορυφαίες τεχνολογικές εισβολές. Και πώς οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί έβαλαν τόση καινοτομία σε αυτό το μικρό δαχτυλίδι; Η απάντηση είναι στην πραγματικότητα ότι μεταξύ όλων των παρόμοιων επιτευγμάτων υψηλής τεχνολογίας, ο Nod φέρει την παλάμη της πρωτοκαθεδρίας.

Το Bluetooth επιτρέπει στον ελεγκτή χειρονομίας να ελέγχει ανάλυση έως 32.000 DPI με απίστευτη ακρίβεια, με ακρίβεια έως και μισό χιλιοστό, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε σχεδόν όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, όπως smartphone, έξυπνες τηλεοράσεις, αυτοκίνητα και διάφορες οικιακές συσκευές με αυτό Απλώς κουνάς ελαφρώς το χέρι σου στον αέρα. Θέλετε να δείτε το εκπληκτικό βίντεο τώρα;?

Το νέο μαγικό δαχτυλίδι υψηλής τεχνολογίας

νεύμα-μαύρο-δαχτυλίδι-χέρι-λειτουργία-κλείσιμο

Ακριβές και κομψό με πολλαπλές λειτουργίες

nod-ring-transparent-box-prototype-high-tech

Ολόκληρη η οικογένεια Nod για κάθε δάχτυλο στο χέρι σας

nod-fitting-ring-technology-all-δάχτυλα

Το μικρό δαχτυλίδι υποτάσσεται στις υψηλότερες τεχνολογίες

νεύμα-πάνω-μέρος-δαχτυλίδι-τεχνολογία-υψηλό

Τα αναπόσπαστα μέρη στην εσωτερική πλευρά του δακτυλίου

Nod-συστατικά-ολοκλήρωμα-εσωτερικό-σχέδιο-εικόνα

Το δαχτυλίδι εκθέτει τα δεδομένα του Rau

νεύμα-τηλεχειριστήριο-καινοτομία-χέρι-δαχτυλίδι

Ο έξυπνος κόμβος διαβάζει τη γλώσσα των κινήσεων των χεριών μας

Κούνημα-bluetooth-δαχτυλίδι-μαύρο-χέρι-δείχνοντας-δάχτυλο

Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από επιστήμονες, μηχανικούς και διαχειριστές προϊόντων

nod-smart-ring-market-picture-three-tech