τεχνολογία

Απόκρυψη καλωδίων – προσφέροντας ιδέες ενάντια στην ακαταστασία των καλωδίων

Απόκρυψη καλωδίων - ιδέες εσωτερικής διακόσμησης - μπερδεμένα καλώδια - χάος - ακαταστασία

Ανεξάρτητα από το πόση προσπάθεια καταβάλλετε για να επιπλώσετε τους τέσσερις τοίχους σας, τελικά δεν φαίνεται στον κατάλογο επίπλων επίπλων. Μια σειρά από ενοχλητικές παρενέργειες συμβάλλουν σε αυτό, υποδεικνύοντας ότι οι άνθρωποι ζουν πραγματικά στο διαμέρισμα – και ότι δεν είναι μόνο ένα φόντο φωτογραφιών για την πώληση επίπλων. Τα μη αισθητικά – και επίσης μη πρακτικά – πράγματα όπως τα μπερδεμένα καλώδια είναι παρόλα αυτά. Αλλά με τις παρακάτω ιδέες μπορείτε να διώξετε αυτό το ενοχλητικό φαινόμενο από το διαμέρισμά σας και να κρύψετε τα καλώδια.

Απόκρυψη καλωδίων – Χρησιμοποιήστε συνδέσμους καλωδίων για να συγκρατήσετε τα καλώδια μεταξύ τους

Απόκρυψη καλωδίων -διακόσμηση-ιδέες-δεσμοί καλωδίων-διάταξη-εργαλεία-κόλπα

Ο ευκολότερος τρόπος για να περιορίσετε λίγο την ενόχληση του καλωδίου είναι να χρησιμοποιήσετε συνδέσμους καλωδίων για να τυλίξετε τα καλώδια και να τα συγκεντρώσετε μαζί. Οι δεσμοί καλωδίων διατίθενται από καταστήματα υλικού για μερικά ευρώ. Η προσπάθεια είναι συγκριτικά χαμηλή. Ένας εύκαμπτος σωλήνας καλωδίου μπορεί επίσης να συνδεθεί πολύ γρήγορα, με τον οποίο μπορούν να συνδυαστούν πολλά καλώδια έτσι ώστε να μειωθεί το μπέρδεμα του καλωδίου. Αυτό το κομμάτι αγαθών μπορεί επίσης να αγοραστεί από καταστήματα υλικού για λίγα χρήματα. Οι εύκαμπτοι σωλήνες καλωδίου μπορούν να καθαριστούν εύκολα με ένα υγρό πανί. Τα κουνελάκια σκόνης που συσσωρεύονται σε μπερδεμένα καλώδια αποτελούν παρελθόν.

Δημιουργήστε τάξη στα μπερδεμένα καλώδια – κρύψτε τα καλώδια ή οργανώστε τα πρακτικά

καλώδιο-απόκρυψη-επίπλωση-ιδέες-οργάνωση-ετικέτα-σήμα-ba% cc% 88nder

Με λίγη περισσότερη δουλειά, μπορείτε να χτίσετε μια λωρίδα καλωδίων στον τοίχο πάνω από το πάτωμα. Τα καλώδια είναι κρυμμένα σε αυτήν τη γραμμή – τοποθετημένα πίσω από τη συσκευή. Τίποτα δεν γίνεται πλέον σκονισμένο ή μπερδεμένο. Τα αχρησιμοποίητα καλώδια πρέπει να αποθηκεύονται τυλιγμένα. Η χρωματιστή ταινία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σήμανση, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να μην χάσουν τη λειτουργία των πολλών καλωδίων που έχουν συσσωρευτεί σε ένα νοικοκυριό με την πάροδο των ετών. Στο Ταυτοποίηση των καλωδίων υπάρχουν διαφορετικές επιλογές.

Κρύψτε τα καλώδια στο χώρο εργασίας και κρατήστε τα πράγματα τακτοποιημένα

Απόκρυψη καλωδίων -διακόσμηση-ιδέες-χώρο εργασίας-ακαταστασία-υπολογιστή-πληκτρολόγιο

Με ειδικές συσκευές απευθείας στο γραφείο, η πλημμύρα καλωδίων μπορεί επίσης να περιοριστεί κάπως στο χώρο εργασίας. Με τους αγωγούς καλωδίων απευθείας στο γραφείο, τα καλώδια είναι ενωμένα σε ένα μέρος και μειώνεται ο κίνδυνος να δέσουν και να μπερδευτούν. Η πρίζα ενός καλωδίου επέκτασης μπορεί να στερεωθεί στην κάτω πλευρά του γραφείου, υπό την προϋπόθεση ότι τα δικά σας έπιπλα δεν διαθέτουν ήδη ειδική συσκευή για την τροφοδοσία.

Απόκρυψη καλωδίων – η ασύρματη φόρτιση διώχνει την ακαταστασία του καλωδίου από το υπνοδωμάτιο

καλώδιο-απόκρυψη-εσωτερικό-ιδέες-ikea-mo% cc% 88bel-ασύρματη φόρτιση

Για να φορτίσετε τις μπαταρίες ηλεκτρικών συσκευών όπως tablet, κινητά τηλέφωνα ή φορητούς υπολογιστές, απαιτείται συνήθως ένας φορτιστής με καλώδιο εκτός από μια πρίζα. Λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές τεχνικές συσκευές που χρησιμοποιούμε όλοι στην καθημερινή μας ζωή, υπάρχουν πάρα πολλά καλώδια που βρίσκονται πολύ γρήγορα παντού (και φυσικά στις πιο σπάνιες περιπτώσεις που χρειάζονται αυτήν τη στιγμή). Η ασύρματη φόρτιση μπορεί να βοηθήσει εδώ. Αυτή η νέα τεχνολογία καθιστά δυνατή τη φόρτιση μπαταριών εξοπλισμένων με την αντίστοιχη τεχνολογία χωρίς καλώδιο. Για να γίνει αυτό, απλώς τοποθετούνται στη λύση ασύρματης φόρτισης. π.χ. το Έπιπλα με ασύρματους σταθμούς φόρτισης από την Ikea στο. Κομοδίνα, γραφεία ή συρταριέρες με ασύρματο σταθμό φόρτισης μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον αριθμό των καλωδίων που απαιτούνται. Υπάρχουν τώρα και αντίστοιχες θήκες κινητού τηλεφώνου με τις οποίες το αντίστοιχο Τεχνολογία φόρτισης που ονομάζεται “Qi” Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη ποικιλία κινητών τηλεφώνων.