τεχνολογία

Καφετιέρα – ποιες παραλλαγές υπάρχουν και συμβουλές για να διαλέξετε

πρωινός καφές πρωινό ζωντανή κόκκους καφέ γυναίκα

Η μέρα εκατομμυρίων ανθρώπων ξεκινά το πρωί με καφέ στο σπίτι. Αυτό είναι το δροσιστικό, υποχρεωτικό μας ποτό όχι μόνο το πρωί. Το απόγευμα μας αρέσει επίσης να καλούμε επισκέπτες για καφέ και κέικ. Είναι φυσικά σημαντικό πώς προετοιμάζετε το αρωματικό ζεστό ρόφημα, έτσι ώστε να εξασφαλίζει καλή διάθεση το πρωί ή να κάνει καλό στους καλεσμένους σας. Τα περισσότερα νοικοκυριά χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή ένα Μηχανή καφέ προσαρμοσμένο Η επιλογή των μηχανών καφέ στην αγορά είναι πολύ πλούσια. Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μερικές μόνο από τις καλύτερες μάρκες.

Καφετιέρα για την παρασκευή του πρωινού καφέ

πιείτε άρωμα καφέ με φρέσκο ​​πρωινό μηχάνημα

Όποιος πάει για ξεφάντωμα για ψώνια θα χαλάσει για επιλογή! Ποια μηχανή καφέ να αγοράσω; Μηχανή κάψουλας ή μαξιλαριού, πλήρως αυτόματο μηχάνημα ή portafilter ή μήπως μηχανή φίλτρου; Πριν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις μεμονωμένες μηχανές καφέ, πρέπει να απαντηθούν μερικές σημαντικές ερωτήσεις: Πόσα φλιτζάνια καφέ πίνετε την ημέρα; Και πόσο χρόνο θέλετε να περάσετε ανά φλιτζάνι; Πώς ακριβώς θέλετε να ετοιμάσετε τον καφέ σας; Κόκκοι καφέ, αλεσμένος καφές σε μορφή σκόνης ή μερίδες όπως κάψουλες ή επιθέματα δείχνουν σαφώς τις ποιοτικές διαφορές. Και από εκεί προέρχονται οι διαφορές στις τιμές κάθε μηχανής καφέ. Αλλά μην ξεχνάτε, το ακριβό δεν σημαίνει απαραίτητα καλό! Όχι πάντως, έτσι κι αλλιώς!

Πλήρως αυτόματη καφετιέρα – βολική και φθηνή

Μηχανή καφέ Delonghi.

μηχανή καφέ latte macchiato nescafé dolce αυτόματα

Για γρήγορη και απλή προετοιμασία καφέ, προτείνουμε τα πλήρως αυτόματα μηχανήματα. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, μια τέτοια καφετιέρα προσφέρει εσπρέσο, καπουτσίνο, αλλά και cafe latte ή latte macchiato, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Καφετιέρα καφετιέρα – Βολική αλλά ακριβή

μηχανή καφέ κάψουλες nescafe dolce gusto red modern

μηχανή Κρουπς Για Nescafé Dolce Gusto.

Θέλετε περισσότερη ευκολία κατά την προετοιμασία του καφέ; Στη συνέχεια, μια καφετιέρα με κάψουλες είναι κατάλληλη για εσάς. Εδώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σωστή ποσότητα σκόνης καφέ. Με τα συστήματα κάψουλας, το σύνθημα είναι: επιλέξτε τη γεύση, τοποθετήστε την κάψουλα, περιμένετε και απολαύστε τον εσπρέσο. Αλλά αυτή η ευκολία έρχεται σε υψηλή τιμή!

Μηχανή μαξιλαριού καφέ: απλή αρχή, ισχυρή τιμή

φίλτρο εσπρέσο, μηχανή παρασκευής καφέ

Η καφετιέρα υπόσχεται την ευκολία των συστημάτων κάψουλας σε ελαφρώς χαμηλότερη τιμή. Χρησιμοποιεί πρακτικά «μαξιλάρια καφέ» για την προετοιμασία. Ένα τέτοιο μαξιλάρι καφέ αποτελείται από περίπου επτά γραμμάρια αλεσμένου καφέ σε ένα μαξιλάρι από διηθητικό χαρτί. Αυτό σημαίνει ότι τα τακάκια είναι τόσο εύκολα στη χρήση όσο και τα συστήματα κάψουλας.

Καφετιέρα Espresso για τους λάτρεις του καφέ

καφετιέρα delonghi espresso black tips

Η μηχανή εσπρέσο λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή του portafilter και είναι σχεδόν το αντίθετο από τις πλήρως αυτόματες ή κάψουλες που χρησιμοποιούνται. Αυτό περιλαμβάνει τη χειροκίνητη προετοιμασία ενός τέλειου εσπρέσο, οπότε μια τέτοια καφετιέρα είναι ένα εργαλείο για χειρωνακτική εργασία.

Ο καφές μπαίνει στο portafilter

φίλτρο καφέ εσπρέσο φασόλια αλεσμένα αυτόματα

Με μια τέτοια καφετιέρα μπορείτε να παρασκευάσετε τον καλύτερο δυνατό εσπρέσο χάρη στο υψηλής ποιότητας portafilter. Ωστόσο, αυτό απαιτεί επίσης την προθυμία σας να επενδύσετε χρόνο και προσπάθεια σε αυτή τη διαδικασία. Τέτοιες μηχανές είναι κατάλληλες για τους λάτρεις του καφέ που θέλουν να απολαύσουν το φλιτζάνι του εσπρέσο.

Ετοιμάστε εσπρέσο με την καφετιέρα

καυτό εσπρέσο καφέ μαύρο φλιτζάνι πορσελάνινο πιατάκι

Καφετιέρα για καφέ φίλτρου: Αποδεδειγμένη μέθοδος παρασκευής

κλασική καφετιέρα φίλτρο κανάτα μαύρο πρακτικό

Perhapsσως ο καφές φίλτρου είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας αποζημιώσει, για τον οποίο είναι επίσης διαθέσιμη η κλασική καφετιέρα που λειτουργεί σύμφωνα με τη συμβατική διαδικασία παρασκευής. Πολλές καινοτομίες έχουν επίσης ενσωματωμένους μύλους καφέ ή μια διαδικασία φίλτρου με συνδυασμένο παρασκεύασμα αφρού γάλακτος. Όλα αυτά αυξάνουν την απόλαυση του καφέ φίλτρου!

Καφετιέρα με οθόνη

Η αυτόματη καφετιέρα λειτουργεί ασημένια κατσαρόλα

Έχετε ήδη επιλέξει την καφετιέρα σας; Or μήπως τώρα πηγαίνετε για ψώνια στα καταστήματα; Ελπίζουμε ότι η επισκόπηση θα διευκολύνει την επιλογή σας! Και το πιο σημαντικό: ο καφές σας θα έχει καλή γεύση!

 μηχανή εσπρέσο πράσινο αυτόματο φλιτζάνι βραστό καφέ

μηχανή καφέ Nespresso.

κόκκοι καφέ φλιτζάνι λευκή πορσελάνη καφεΐνη

καφετιέρα μαύρο φλιτζάνι πιατάκι κόκκων καφέ

αυτόματη μηχανή αφρού γάλακτος αφρού καφέ καπουτσίνο

κόκκοι καφέ φρέσκο ​​καφέ άρωμα καφέ βραστήρα