τεχνολογία

Προσδιορίστε τα φυτά με τη βοήθεια του smartphone – τις καλύτερες 8 εφαρμογές

Τα φυτά καθορίζουν -εφαρμογή-τεχνολογία-ανακάλυψη-πληροφορίες

Όταν οι θερμοκρασίες έξω είναι ήδη ευχάριστες, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε ξανά τον κόσμο – σας αρέσει να βγαίνετε έξω, να περπατάτε, να τρέχετε, να περπατάτε και άλλα πράγματα. Υπάρχει πάντα κάτι νέο για να μάθετε για τη χλωρίδα και την πανίδα. Η τεχνική πρόοδος έχει επίσης κάτι να προσφέρει στους λάτρεις της φύσης και στους παθιασμένους εξερευνητές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές στο smartphone ή το tablet σας για να παρακολουθείτε είδη ζώων και Προσδιορίστε τα φυτά. Αναφέρουμε 8 από τα καλύτερα.

Προσδιορίστε τα φυτά χρησιμοποιώντας το Plantsnap

εγκατάσταση-προσδιορισμός-εφαρμογή-επικοινωνία-λειτουργία-εγκατάσταση-θραύση

Το “Plant Snap” όχι μόνο βοηθά στον εντοπισμό ενός φυτού, αλλά σας επιτρέπει επίσης να το αγοράσετε. Πρώτον, το άγνωστο φυτό πρέπει να καταγραφεί και να αναγνωριστεί από την εφαρμογή. Στη συνέχεια, θα εξερευνήσετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτό, ειδικά πώς να αναπτυχθείτε και να το φροντίσετε. Προαιρετικά, αυτό το φυτό μπορεί να παραγγελθεί διαδικτυακά από πιστοποιημένους καλλιεργητές.

Προσδιορίστε τα φυτά με την εφαρμογή Like That Garden

plant-determ-app-smartphone-like-that-garden

Το ‘Like that Garden’ είναι πραγματικά εύκολο να αντιμετωπιστεί. Δυστυχώς, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί μόνο για συσκευές Apple. Το άγνωστο φυτό πρέπει να σαρωθεί στην εφαρμογή και συγκρίνεται στη βάση δεδομένων. Μόλις βρεθεί το φυτό, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτό, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών ποικιλιών και δημοφιλών τοποθεσιών.

Χρήσιμες εφαρμογές για κηπουρούς – χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για την κηπουρική

Θα πληρωθούν ορισμένες εφαρμογές υγείας από την ασφάλιση υγείας στο μέλλον;?

Πρωτοποριακά ρούχα Peggy με σύνδεση εφαρμογής

Προσδιορίστε τα φυτά με την εφαρμογή Flower Checker

εργοστάσιο-ταυτοποίηση-εφαρμογή-gadgets-τεχνολογία-internet-λουλούδι-έλεγχος

Η εφαρμογή Flower Checker αναφέρεται σε πραγματικούς βοτανολόγους για τον προσδιορισμό των ακριβών φυτικών ειδών. Η φωτογραφία που τραβήχτηκε με το smartphone αποστέλλεται σε βοτανολόγους από την εφαρμογή και αναγνωρίζεται από αυτούς εντός 24 ωρών. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε google και να ρωτήσετε για τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Από όλες τις εφαρμογές, αυτή είναι ίσως η πιο ακριβής και αξιόπιστη, καθώς η λέξη είναι για πραγματικούς επαγγελματίες.

Προσδιορίστε τα φυτά χρησιμοποιώντας το Leaf Snap

Προσδιορίστε τα φυτά -app -smartphone -φύλλο -snap

Το “Leaf Snap” είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου του Maryland, Columbia και του Smithsonian Institute και μπορεί να εντοπίσει είδη δέντρων με βάση το φύλλο τους. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η εφαρμογή διαθέτει τη βάση δεδομένων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο, η οποία διαθέτει αξιόπιστες πληροφορίες για πολλά δέντρα.

Προσδιορίστε τα φυτά χρησιμοποιώντας το Plantifier

φυτική-ταυτοποίηση-εφαρμογή-φυτευτής-λειτουργική-τεχνολογία

Το ‘Plantifier’ είναι μια εφαρμογή για Android και Apple που συνεργάζεται με την ομάδα MyGarden.org και βοηθά τον χρήστη να καθορίσει με ακρίβεια τα άγνωστα είδη φυτών. Η φωτογραφία αποθηκεύεται σε μια βάση δεδομένων και γίνεται ορατή σε άλλους χρήστες στο Διαδίκτυο. Ο καθένας μπορεί να κάνει μια εικασία και τελικά να καθορίσει ακριβώς το φυτό.

Προσδιορίστε τα φυτά με τη βοήθεια της Πύλης της Φύσης

plant-determ-app-smartphone-nature-gate

Η βάση δεδομένων της Nature Gate έχει χρήσιμες πληροφορίες για 700 διαφορετικά φυτά. Μια εκτεταμένη έκδοση επιτρέπει επίσης την αναγνώριση πουλιών, πεταλούδων και ψαριών. Πρώτα πρέπει να εισάγετε την περιοχή και τη θέση της συνάντησης και στη συνέχεια να καταγράψετε με ακρίβεια το ζητούμενο φυτό, ή ψάρι, πουλί ή πεταλούδα και να το προσθέσετε στις άλλες καταχωρήσεις.

Προσδιορίστε τα φυτά με τη βοήθεια των Φυτών

Φυτά-αναγνώριση-εφαρμογή-τεχνολογία-smartphone-iPplant-

Το ‘IPflanzen’ είναι μια γερμανική εφαρμογή που συνδέεται στενά με δύο άλλες εφαρμογές – το iGarte και το iForest, προκειμένου να είναι σε θέση να παρέχει όσο το δυνατόν πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το άγνωστο εργοστάσιο. Δεν απαιτείται φωτογραφία της ποικιλίας που ψάχνετε, αλλά καθορίζοντας τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του φύλλου, την οικογένεια των φυτών και τα παρόμοια, βοηθά να ανακαλύψετε μόνο του το ακριβές όνομα του φυτού.

Προσδιορίστε τα φυτά χρησιμοποιώντας τα Google Goggles

plant-Identify-app-gadgets-google-goggles-technology

Το “Google Goggles” δεν είναι μια πραγματική εφαρμογή, αλλά μια επέκταση από την Google που βοηθά στον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του αντικειμένου σε μια φωτογραφία. Μερικές φορές δεν λειτουργεί ακριβώς για να το ορίσετε, αλλά συνοδευτικές ερωτήσεις και πληροφορίες υποστηρίζουν την αναζήτηση.

* Όλες οι εφαρμογές μπορούν να ληφθούν για Android και στο iStore