Απόκριες

Ιδέα κοστουμιών με μάσκα για το Halloween – γιορτάστε το 2020 παρά τον Covid -19

Το 2020 θα επηρεαστεί με κάθε τρόπο από τον κορονοϊό. Και ενώ πολλά γεγονότα, φεστιβάλ και διακοπές έπρεπε να ακυρωθούν, πλησιάζει ένα πολύ δημοφιλές που ο Covid -19 δύσκολα μπορεί να βλάψει – το Halloween. Εφόσον έτσι κι αλλιώς μεταμφιέζεσαι αυτήν την ημέρα, δεν μας πειράζει να φοράς μάσκα, γιατί μπορείς εύκολα να την κρύψεις κάτω από μια μάσκα αποκριών. Έτσι, αν ψάχνετε για μια δημιουργική ιδέα κοστουμιών, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Συγκεντρώσαμε μερικές υπέροχες προτάσεις με μάσκες που μπορεί να σας αρέσουν και με τις οποίες μπορείτε να γιορτάσετε το Halloween όπως πριν.

Ιδέα κοστουμιών αποκριών – σκελετός με μάσκα μιας χρήσης

Ιδέα κοστουμιών για Απόκριες - σκελετός με βαμμένο αναπνευστήρα

Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τη μάσκα μιας χρήσης στη στολή σας ζωγραφίζοντάς την. Ο σκελετός είναι μια πολύ δημοφιλής φορεσιά και αντί να κάνετε μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο όπως συνήθως, φέτος μπορείτε απλά να βάψετε την προστατευτική μάσκα. Το μόνο που έχετε να κάνετε για αυτό είναι να καταγράψετε ένα στόμα και μια μύτη. Μπορείτε φυσικά να αποφασίσετε μόνοι σας αν είναι χαμογελαστό ή ζοφερό. Ένα κομμάτι μπορεί επίσης να επιλεγεί ως εναλλακτική λύση στο στόμα. Έχετε μια ελεύθερη επιλογή και μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε από αυτήν την ιδέα κοστουμιών.

 Αγοράστε ιδέες για κοστούμια 2020

Ιδέα κοστουμιών 2020 για Απόκριες με μάσκα - Spiderman και άλλοι υπερήρωες

Εάν δεν αισθάνεστε τόσο δημιουργικοί ή απλά δεν θέλετε να φτιάξετε ένα κοστούμι μόνοι σας, μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε και έτοιμες ιδέες κοστουμιών. Κλασικά όπως οι υπερήρωες ή οι χαρακτήρες από το Star Wars είναι μόνο δύο από τις πολλές παραλλαγές που συνοδεύουν μια μάσκα. Άχνετε ιδέες για κοστούμια για ζευγάρια; Ακόμα και τότε, οι υπερήρωες είναι μια εξαιρετική ιδέα, επειδή δεν προορίζονται πλέον μόνο για άνδρες.

Ιδέα κοστουμιών με θέμα το Star Wars - κράνη και προστατευτική μάσκα από κάτω ως προστασία από λοιμώξεις

Οι μάσκες Star Wars είναι συνήθως κατασκευασμένες από πλαστικό και μπορείτε άνετα να φορέσετε την κανονική μάσκα προσώπου από κάτω. Οι μάσκες για υπερήρωες είναι κυρίως κατασκευασμένες από ύφασμα, έτσι ώστε να χρησιμεύουν ως προστασία και μεταμφίεση ταυτόχρονα. Δεδομένου ότι αυτές οι μάσκες δεν βρίσκονται εντελώς στο πρόσωπο, η κανονική μάσκα αναπνευστικής προστασίας πρέπει επίσης να φοριέται από κάτω.

Ιδέα κοστουμιών αποκριών – κοστούμια τέρατα

Φτιάξτε μόνοι σας αστείες μάσκες και κρύψτε τις προστατευτικές μάσκες από κάτω

Τα τέρατα είναι χωρίς αμφιβολία μέρος του Halloween και όχι μόνο πολύ δημοφιλή στα παιδιά ως μεταμφίεση. Αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας τέρατα ως κοστούμι, σας αρέσει να χρησιμοποιείτε απλό μακιγιάζ για το πρόσωπο. Στην εποχή του Corona, μπορεί επίσης να ράβεται μια μάσκα. Αυτό μπορεί να καλύψει ολόκληρο το πρόσωπο ή μπορείτε να βρείτε ένα ύφασμα στο σωστό χρώμα και να φτιάξετε μια μάσκα που καλύπτει μόνο το στόμα και τη μύτη, όπως στο παράδειγμα με το σκελετό. Το υπόλοιπο πρόσωπο μπορεί στη συνέχεια να καλυφθεί.

Το κλασικό φάντασμα με σεντόνια

Απλή ιδέα κοστουμιών με σεντόνια - φάντασμα για παιδιά και ενήλικες

Μια πραγματικά απλή ιδέα κοστουμιών για το Halloween, που μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα μόνοι σας, είναι το κλασικό φάντασμα, για το οποίο χρειάζεστε μόνο σεντόνι, ψαλίδι και κορδόνι. Τοποθετήστε το φύλλο πάνω από το μελλοντικό στήριγμα (το κέντρο του φύλλου βρίσκεται στο πάνω μέρος του κεφαλιού) και σημειώστε τις θέσεις για τα μάτια. Στη συνέχεια, μπορείτε να φτιάξετε το κοστούμι DIY κόβοντας τις τρύπες. Μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε ένα στόμα εάν θέλετε. Το ακρυλικό χρώμα, για παράδειγμα, είναι κατάλληλο για αυτό. Αλλά μπορείτε επίσης να εργαστείτε με μαύρη κολλητική ταινία.

Οδηγίες για να φτιάξετε ένα κοστούμι φάντασμα DIY στις Απόκριες παρά την προστατευτική μάσκα

Εάν το κοστούμι του Halloween πρόκειται να φορεθεί αργότερα, μπορείτε επίσης να δέσετε το φύλλο χαλαρά στο λαιμό με κορδόνι ή λαστιχάκι. Με αυτόν τον τρόπο, αφενός, εμποδίζετε την ολίσθηση του φύλλου και, αφετέρου, το σχήμα του κεφαλιού έρχεται στο δικό του. Το εσωτερικό των ματιών μπορεί να διαθέτει μαύρο δίχτυ. Αυτό κάνει το κοστούμι να φαίνεται πιο τρομακτικό και δεν μπορείτε να δείτε τα μάτια σας.

Κοστούμια ζώων

Φτιάξτε προσωπικές μάσκες από ύφασμα ή χαρτί για το Halloween 2020

Τα ζώα δεν είναι μόνο πολύ δημοφιλή ως κοστούμια με παιδιά και μπορούν να εφαρμοστούν με μεγάλη ποικιλία τρόπων. Στην εποχή του Corona, χρησιμοποιήστε μόνο μάσκες αντί για το κλασικό μακιγιάζ και σκοτώστε δύο πουλιά με μια πέτρα. Οι μάσκες των ζώων μπορούν να κατασκευαστούν υπέροχα από ύφασμα και, πάνω απ ‘όλα, η τσόχα είναι ιδιαίτερα εύκολη στην εργασία. Είναι σημαντικό η μάσκα να καλύπτει τόσο τη μύτη όσο και το στόμα σας. Μπορείτε να βρείτε μερικές κατάλληλες ιδέες για μάσκες σε αυτό το άρθρο. Εναλλακτικά, μπορείτε να μετατρέψετε τους απλούς αναπνευστήρες και να τους αρωματίσετε για να τους χρησιμοποιήσετε για την ιδέα της φορεσιάς σας.

Ομπρέλα αντί για προστατευτικό γείσο

Ιδέα κοστουμιών για το Halloween με διαφανή ομπρέλα - μέδουσες με φωτισμό

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν ένα προστατευτικό γείσο επειδή είναι πιο εύκολο να αναπνεύσετε κάτω από κάτω από μια μάσκα. Ένα τέτοιο γείσο δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κοστούμι αποκριών, εκτός αν μεταμφιέζεστε ως νοσοκόμος. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε μια διαφανή ομπρέλα! Αυτό μπορεί να μετατραπεί υπέροχα σε μέδουσα. Εάν χρησιμοποιείτε επίσης φώτα για αυτό, η ιδέα κοστουμιών για γυναίκες θα είναι τέλεια για τις Απόκριες.

Κόψτε λωρίδες από σακούλες και αλουμινόχαρτο, χρησιμοποιήστε κορδόνι, κορδέλα ή ακόμα και πούλιες ή άλλα υλικά για να φτιάξετε τα πλοκάμια, προσθέστε μια σειρά φώτων LED και τελειώσατε. Η τέλεια ιδέα για απλά κοστούμια αποκριών που μπορείτε ακόμη και να ανακυκλώσετε. Ακόμη και μια σπασμένη ομπρέλα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο αντί να καταλήξει στα σκουπίδια. Σας προτείνουμε μια ομπρέλα που πηγαίνει κάτω από τους ώμους γιατί μοιάζει περισσότερο με μέδουσα και προσφέρει επίσης καλύτερη προστασία. Επιπλέον, πρέπει να φοράτε προστατευτική μάσκα.

Ιδέες κοστουμιών για Απόκριες με κράνος

Κράνος για κοστούμια κατάλληλα για Covid στις Απόκριες - αστροναύτες και άλλες ιδέες

Αστροναύτες, πυροσβέστες, μοτοσικλετιστές – αυτά είναι μόνο τρία παραδείγματα ιδεών ενδυμασίας για άνδρες, γυναίκες και παιδιά για τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κράνος. Τέτοια κράνη μπορούν να αγοραστούν έτοιμα, αλλά μπορείτε επίσης να τα φτιάξετε μόνοι σας από χαρτί. Δείτε την ανάρτησή μας για κοστούμια για εξωτερικούς χώρους για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής κοστουμιών αστροναυτών με κράνος.

Ιδέα κοστουμιών με προστατευτικό γείσο

Πρωτότυπη ιδέα κοστουμιών με αυτοσχεδιασμένο προστατευτικό γείσο

Μια μάσκα δεν είναι για εσάς επειδή δεν μπορείτε να αναπνεύσετε καλά ή επειδή η χρήση μάσκας δεν συνιστάται στην κατάσταση της υγείας σας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να παρακολουθήσετε ένα πάρτι αποκριών το 2020; Στη συνέχεια, πάρτε ένα απλό προστατευτικό γείσο και βάψτε το σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Τι εννοούμε με αυτό; Πάρτε χρώματα και απλώς σχεδιάστε το γείσο όπως αλλιώς θα βάλατε μακιγιάζ στο πρόσωπό σας. Μια γρήγορη και εύκολη ιδέα κοστουμιών!

Μπορείτε να βάψετε μοτίβα ζώων, μοτίβα πριγκίπισσας, τυπικά μοτίβα και μοτίβα των υπερήρωων και πολλά άλλα στην περιοχή των ματιών και έτσι να ολοκληρώσετε την επιλεγμένη φορεσιά και επίσης να συμμορφωθείτε με τους κανόνες προστασίας από τον Covid-19. Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε άλλα αξεσουάρ, όπως κέρατα (π.χ. κοστούμι μονόκερου) ή αυτιά και αστείες μύτες στο προστατευτικό γείσο. Εάν κάνετε το γείσο εντελώς μόνοι σας και όχι μόνο θέλετε να επανασχεδιάσετε ένα τελειωμένο, μπορείτε επίσης να το κόψετε απευθείας με σχήματα αυτιών.

Ιδέα για το κοστούμι του Halloween – σφαίρα χιονιού

Προστασία από μολύνσεις με χιονόσφαιρο ως ιδέα κοστουμιού

Η χιονόμπαλα δεν φαίνεται μόνο αστεία, προσφέρει επίσης προστασία από ιούς χωρίς να χρειάζεται να φοράτε μάσκα. Φτιάξτε την μπάλα ως ιδέα κοστουμιών από αλουμινόχαρτο αφού έχετε ετοιμάσει ένα στένσιλ από χαρτί. Μόλις φτιάξετε τον θόλο, μπορείτε να κρεμάσετε γιρλάντες με λευκές μπάλες από βαμβάκι ή πομπόν μέσα του, με τις οποίες μπορείτε να μιμηθείτε το χιόνι – ακριβώς όπως μια πραγματική σφαίρα χιονιού. Εάν δεν θέλετε να είναι τόσο χειμωνιάτικο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε άλλα αντικείμενα για τις γιρλάντες (καλαμπόκι καραμελών, ανατριχιαστικά καουτσούκ, λάμψη, αράχνες κ.λπ.).

Οδηγίες για μια σφαίρα χιονιού με φύλλο και αφρό

Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε αφρό για να δημιουργήσετε το τοπίο. Το αν θα επιλέξετε τη Χαβάη ως θέμα, ένα χειμερινό τοπίο ή ένα ανατριχιαστικό τοπίο αποκριών (π.χ. νεκροταφείο, γλάστρα μάγισσας ή κάστρο του Δράκουλα) εξαρτάται φυσικά από εσάς. Κόψτε έναν κύκλο με μια τρύπα για το ισχίο και, στη συνέχεια, κόψτε τα απαραίτητα στοιχεία, χρωματίστε τα με σπρέι και, όταν στεγνώσει το χρώμα, κολλήστε τα. Συνδέστε την μπάλα με τον ίδιο τρόπο και φορέστε το κοστούμι. Εάν δεν ταιριάζει καλά και γλιστράει, μπορείτε επίσης να στερεώσετε μερικούς ιμάντες. Απλές κορδέλες ή κορδόνι είναι πολύ κατάλληλες για αυτό.

Ιδέες κοστουμιών DIY – μούμια με μάσκα

Ενσωματώστε μια προστατευτική μάσκα στη φορεσιά της μούμιας και τους επιδέσμους

Ανεξάρτητα από το αν συνδυάσετε τη μούμια από πραγματικούς επιδέσμους ή απλώς από χαρτί υγείας, ένας αναπνευστήρας ανοιχτού χρώματος δύσκολα θα γίνει αντιληπτός και θα μετατραπεί γρήγορα σε μέρος της μεταμφίεσης. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας από πιθανή μόλυνση και διασκεδάζετε ταυτόχρονα.

Θα εμπνεύσετε εφήβους, παιδιά και ενήλικες με τέτοιες ιδέες για αποκριάτικες στολές και θα κάνετε τη μάσκα πιο άνετη για αυτούς. Ειδικά αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας φθηνές και απλές ιδέες κοστουμιών, η μούμια είναι υπέροχα κατάλληλη. Παρεμπιπτόντως, ο συνδυασμός λευκών και μπεζ επιδέσμων είναι πολύ αποτελεσματικός εάν η μονόχρωμη έκδοση είναι πολύ βαρετή για εσάς.

προστατευτική στολή

Προστατευτική στολή Covid-19 με μάσκα ως μεταμφίεση για το Halloween με μπύρα Corona

Η τέλεια ιδέα κοστουμιών με θέμα “Covid -19” – ένα προστατευτικό κοστούμι όχι μόνο ταιριάζει στην τρέχουσα κατάσταση, αλλά προσφέρει επίσης την καλύτερη προστασία σε ένα πάρτι. Σε συνδυασμό με μια προστατευτική μάσκα, γάντια και γυαλιά παίρνετε μια υπέροχη μεταμφίεση, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με την μπύρα Corona για να παραπέμπετε επίσης στη χρονιά Corona.

Επιλέγοντας το σωστό ύφασμα

Ράψτε μόνοι σας μια προστατευτική μάσκα για μια ασφαλή ιδέα κοστουμιών αποκριών

Μερικές φορές αρκεί να επιλέξετε το σωστό ύφασμα για την προστατευτική μάσκα που πρέπει να ταιριάζει με τη φορεσιά. Στη συνέχεια, μπορείτε να ράψετε μόνοι σας μια μάσκα με ένα απλό μοτίβο ραψίματος. Για παράδειγμα, παραπάνω μπορείτε να δείτε μια ιδέα κοστουμιών για πειρατές. Το ύφασμα για τη μάσκα έχει μοτίβα κρανίου, τα οποία είναι χαρακτηριστικά για τους πειρατές και το καθιστά τέλειο ως αξεσουάρ αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας αποκριάτικες στολές.

Με τον ίδιο τρόπο, για παράδειγμα, ένα ύφασμα με ουράνιο τόξο θα ήταν κατάλληλο για κοστούμι μονόκερου, ύφασμα άγκυρας για κοστούμι ναυτικού, αστυνομικά σήματα στο ύφασμα για αστυνομικό κλπ. Απλά ρίξτε μια ματιά γύρω από ένα κατάστημα υφασμάτων. Σίγουρα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εκεί και θα βρείτε το σωστό ύφασμα.

Ιδέα κοστουμιών 2020 - γιορτάστε το Halloween παρά τον Covid -19 με μια πειρατική μάσκα