Απόκριες

Σούπερ ιδέες της τελευταίας στιγμής για το Halloween: Διακόσμηση & συμβουλές για πάρτι για αυθόρμητους ανθρώπους

Υπέροχες ιδέες τελευταίας στιγμής διακόσμηση σπιτιού αποκριών

Λίγες μέρες μέχρι το Halloween και δεν έχετε σταθερά σχέδια; Δεν ξέρετε ακόμα αν θα πάτε για πάρτι στις 31 Οκτωβρίου ή αν θα καθίσετε μόνοι σας στο σπίτι μπροστά στην τηλεόραση; Γιατί να μην καλέσετε κάποιους φίλους στο σπίτι; Ακόμα κι αν δεν υπάρχει χρόνος για μεγάλες προετοιμασίες, σας αποκαλύπτουμε 20 σούπερ ιδέες της τελευταίας στιγμής για το Halloween που μπορείτε εύκολα να μιμηθείτε χωρίς προσπάθεια.

Σούπερ ιδέες της τελευταίας στιγμής για το Halloween: Απλή, γρήγορη και αποτελεσματική διακόσμηση

Φοβερές ιδέες της τελευταίας στιγμής διακοσμήστε το μαντέλι του σπιτιού

Σας λείπουν ιδέες για ατμοσφαιρικές διακοσμήσεις ή για ανατριχιαστικές λιχουδιές που μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα και να προσφέρετε στους καλεσμένους σας στη γιορτή του Halloween; Δεν παρατηρείτε πώς μπορεί να δημιουργηθεί μια αποτελεσματική εμφάνιση χωρίς μεγάλη προσπάθεια; Σας εμπλουτίζουμε με 20 σούπερ ιδέες διακόσμησης και πάρτι της τελευταίας στιγμής για το Halloween.

Σούπερ ιδέες τελευταίας στιγμής για διακόσμηση αποκριών: αποτελεσματικές διακοσμήσεις τραπεζιού

Σούπερ ιδέες τελευταίας στιγμής πολυέλαιος τραπεζιού τραπεζαρίας διακόσμησης

Αν θέλετε να γιορτάσετε μικρά, δεν χρειάζεται να διακοσμήσετε ολόκληρο το σπίτι. Λίγες προφορές είναι αρκετές στο μέρος όπου οι επισκέπτες θα περάσουν τον περισσότερο χρόνο τους. Είναι λογικό λοιπόν να συγκεντρώνουμε τη διακόσμηση του Halloween στην τραπεζαρία ή στο σαλόνι. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε δημιουργικά την εξώπορτα και την είσοδο. Εξαιρετικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν ακόμη και με λίγους πόρους και πολλή δημιουργικότητα.

Τεράστια αράχνη κρέμεται στον πολυέλαιο

Μια υπέροχη ιδέα της τελευταίας στιγμής είναι να κρεμάσετε μια τεράστια πλαστική αράχνη στον πολυέλαιο. Μπορείτε να τα βρείτε σε κάθε καλό κατάστημα καρναβαλιού. Τα πόδια τους είναι εύκαμπτα και επιτρέπουν πολλές επιλογές διακόσμησης. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε έναν ιστό αράχνης από κάποιο νήμα. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε αρκετές μικρότερες πλαστικές αράχνες και έτσι να προσθέσετε επιπλέον τόνους στο δωμάτιο.

Σούπερ ιδέες της τελευταίας στιγμής για αποκριές προς μίμηση: νυχτερίδες από μαύρο χαρτί

σούπερ ιδέες τελευταίας στιγμής διακόσμηση αποκριών νυχτερίδα χάρτινο βάζο

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα μεγάλο μέρος της διακόσμησης του Halloween μόνοι σας. Δεν χρειάζεστε πολλά υλικά ή εξαιρετικά εργαλεία για να το κάνετε αυτό. Για αυτό το δημιουργικό αποκριάτικο βάζο με νυχτερίδες χρειάζεστε μερικά διακοσμητικά κλαδιά, ένα συμβατικό βάζο που πιθανότατα έχετε στο σπίτι, λίγο μαύρο κατασκευαστικό χαρτί, ένα μολύβι και κολλητική ταινία διπλής όψης. Πρώτα σχεδιάστε ένα πρότυπο νυχτερίδας και στη συνέχεια κόψτε πολλές νυχτερίδες από το μαύρο χαρτί. Τώρα γεμίστε το 1/3 του βάζου με άμμο για καλύτερο κράτημα. Στη συνέχεια, τακτοποιήστε τα κλαδιά όμορφα σε αυτό. Με τη βοήθεια της κολλητικής ταινίας διπλής όψης στερεώνετε τις χάρτινες νυχτερίδες στα κλαδιά και τέλος καλύπτετε το εξωτερικό του βάζου με ένα κομμάτι μαύρο χαρτί.

Διακοσμήστε ένα βαζάκι ή ένα terrarium για το Halloween

σούπερ τελευταίες ιδέες απόκριες διακόσμηση γυάλινο κουδούνι

Αυτή η σούπερ ιδέα της τελευταίας στιγμής είναι πολύ εύκολο να μιμηθεί εάν έχετε ένα βάζο με κουδούνι ή ένα terrarium. Χρειάζεστε ακόμα ένα κομμάτι φελιζόλ και μικρά διακοσμητικά αντικείμενα της επιλογής σας. Κόψτε το φελιζόλ στο μέγεθος του βάζου με το κουδούνι ή το terrarium. Χτίζετε την όμορφη ρύθμιση σας σε αυτό. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια σειρά φώτων που λειτουργούν με μπαταρία και άλλες μικρές πινελιές.

Διακόσμηση κολοκύθας για τις Απόκριες

σούπερ ιδέες τελευταίας στιγμής κολοκύθες διακόσμησης αποκριών εύκολο

Probσως η πιο απλή διακόσμηση αποκριών που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου την τελευταία στιγμή και να δείχνεις πάντα ατμοσφαιρική είναι οι κολοκύθες. Ισχύουν τα εξής: όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Μικρές και μεγάλες ή διαφορετικές ποικιλίες φαίνονται πάντα υπέροχες το φθινόπωρο. Αυτά μπορούν επίσης να τοποθετηθούν έξω από το σπίτι, για παράδειγμα μπροστά από την εξώπορτα. Επιπλέον, μπορείτε να σχεδιάσετε τις κολοκύθες πολύ φανταστικά: να χαράξετε, να βάψετε, να κολλήσετε, να διακοσμήσετε κ.λπ. Στη συνέχεια, μην χάνετε άλλο χρόνο και οδηγήστε γρήγορα σε ένα χωράφι κοντά σας, όπου μπορείτε να πάρετε διακοσμητικές κολοκύθες για να διαλέξετε μόνοι σας.

Σούπερ ιδέες της τελευταίας στιγμής για το Halloween: πλωτά καπέλα μαγισσών

σούπερ ιδέες τελευταίας στιγμής διακόσμηση αποκριών πλωτά καπέλα

Αυτά τα πλωτά καπέλα είναι πραγματική πυραυλική επιστήμη! Επιπλέον, μπορούν να αντιγραφούν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Σίγουρα θα βρείτε καπέλα μάγισσας σε κάθε κατάστημα όπου υπάρχουν κοστούμια για το Καρναβάλι, το Mardi Gras και το Halloween. Θα χρειαστείτε τρία ή περισσότερα από αυτά και λίγο διαφανές κορδόνι. Αυτό σας επιτρέπει να κρεμάσετε τα καπέλα από το ταβάνι. Μια ιδανική απόσταση από το πάτωμα θα ήταν περίπου 2 μέτρα. Εάν βάλετε επίσης 1 – 2 σκούπες μάγισσας κοντά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πραγματικά ανατριχιαστική ατμόσφαιρα με πολύ λίγους πόρους.

Υπέροχες ιδέες της τελευταίας στιγμής για το Halloween: διακοσμήστε την πόρτα σας με ευκολία

σούπερ ιδέες τελευταίας στιγμής διακόσμηση αποκριών μπροστινή πόρτα

Εάν έχετε λίγα δωρεάν λεπτά πριν φτάσουν οι καλεσμένοι, θα είναι αρκετά για να διακοσμήσετε την εξώπορτα με θέμα το Halloween. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μαύρη ταινία. Τώρα δημιουργήστε δύο φαντάσματα σε μια ματ επιφάνεια ή σε εξώφυλλα εγγράφων. Αυτά μπορούν στη συνέχεια να καλυφθούν εύκολα και να προσαρτηθούν στην μπροστινή πόρτα. Μπορείτε να βάλετε ένα ανατριχιαστικό χαμόγελο ακριβώς στην μπροστινή πόρτα. Με μια τέτοια διακόσμηση της μπροστινής πόρτας, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσετε μια καλή διάθεση για τους καλεσμένους σας στην είσοδο.

Σούπερ ιδέες της τελευταίας στιγμής για το Halloween: δημιουργική συσκευασία γλυκών

σούπερ ιδέες τελευταίας στιγμής συσκευασία καραμελών αποκριών

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να γιορτάσετε τις Απόκριες με μεγάλο τρόπο, τα τοπικά παιδιά σίγουρα θα σας χτυπήσουν το κουδούνι και θα σας πουν «κόλπο ή περιποίηση». Τουλάχιστον πρέπει να αγοράσετε γλυκά και να τα τυλίξετε όμορφα. Εδώ παρουσιάζουμε δύο δημιουργικές, σούπερ ιδέες της τελευταίας στιγμής. Πολλές μικρές καραμέλες και άλλα καλούδια μπορούν να συσκευαστούν σε μικρές σακούλες κολοκύθας. Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό είναι χαρτομάντιλο πορτοκαλί και πιθανώς πράσινη αυτοκόλλητη ή διακοσμητική ταινία. Τώρα κόψτε έναν κύκλο από το χαρτομάντιλο για κάθε πακέτο και τοποθετήστε τα γλυκά στη μέση. Στη συνέχεια, πάρτε τα εξωτερικά και τυλίξτε όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα, έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα είδος στελέχους. Μπορείτε να στερεώσετε τη λαβή με τη βοήθεια της πράσινης αυτοκόλλητης ή διακοσμητικής ταινίας.

σούπερ ιδέες τελευταίας στιγμής αποκριάτικα καραμέλα wrap φαντάσματα

Η δεύτερη ιδέα για δημιουργική συσκευασία γλειφιτζούρια και είναι ιδιαίτερα απλή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πετσέτες από λευκό χαρτί και ίσως λεπτές διακοσμητικές κορδέλες σε μαύρο και πορτοκαλί για να δέσετε. Τυλίγεις τα γλειφιτζούρια σαν μικρά φαντάσματα. Πάρτε μια χαρτοπετσέτα και βάλτε ένα μικρότερο κομμάτι λευκού χαρτιού στη μέση, διαφορετικά μπορείτε να δείτε μόνο από ένα στρώμα. Τώρα τοποθετήστε το γλειφιτζούρι στη μέση και δέστε με τη διακοσμητική κορδέλα. Τέλος, χρησιμοποιήστε ένα μαύρο μαρκαδόρο ή στυλό για να σχεδιάσετε δύο σημεία για τα μάτια.

Σούπερ ιδέες της τελευταίας στιγμής για αποκριάτικες στολές και αξεσουάρ

σούπερ ιδέες τελευταίας στιγμής κοστούμια αποκριών αξεσουάρ φουρκέτες αράχνη

Δεν έχεις ακόμα στολή για το Halloween; Χωρίς πανικό. Εδώ έχουμε 3 σούπερ ιδέες της τελευταίας στιγμής για υπέροχα αξεσουάρ, γιατί συχνά δημιουργούν μια αποτελεσματική εμφάνιση. Αν πρέπει να πάτε γρήγορα, πάρτε σούπερ κόλλα και πλαστικές φιγούρες αηδιαστικών πλασμάτων όπως έντομα, αρουραίους ή μέρη του σώματος της επιλογής σας. Μπορείτε να τα κάνετε πολύ παιχνιδιάρικα ως ένα είδος αξεσουάρ.

σούπερ ιδέες τελευταίας στιγμής κοστούμια αποκριών αλυσίδα αράχνες

Μπορείτε να συνδέσετε μικρές αράχνες από πλαστικό σε φουρκέτες με τη βοήθεια της υπερκόλλας και να τις βάλετε στα μαλλιά. Μια άλλη επιλογή είναι να φτιάξετε μια ανατριχιαστική αλυσίδα από τις πλαστικές αράχνες. Ασφαλίστε τις αράχνες μεταξύ τους από τα πόδια τους και στη συνέχεια σε μια μαύρη σατέν κορδέλα. Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας μια πραγματικά αποτελεσματική αλυσίδα, συνδέοντας πολλές πλαστικές φιγούρες σε μια βάση από χαρτόνι ή ισχυρότερο υλικό. Αυτά πρέπει να έχουν το ίδιο μέγεθος και να είναι διατεταγμένα στην ίδια κατεύθυνση, ώστε τελικά να φαίνονται ρεαλιστικά.

σούπερ ιδέες τελευταίας στιγμής αποκριάτικη γιορτή κοστούμι λευκή αλυσίδα ποντικιού

Ως ρούχο, είναι καλύτερο να επιλέξετε ρούχα αποκλειστικά σε μαύρο ή λευκό. Έτσι έρχονται πραγματικά τα αυθεντικά αξεσουάρ και φαίνεστε πραγματικά αποτελεσματικοί. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο πριν από το πάρτι για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ αποκριών, γιατί δίνει στην εμφάνιση ένα τέλειο φινίρισμα.