Απόκριες

Κάντε χειροτεχνίες για το Halloween με παιδιά – 9 ιδέες διακόσμησης από αστείες χειροτεχνίες

αποκριάτικο μπέρδεμα με παιδιά ιδέες-οδηγίες-εύκολη-διακόσμηση

Το Halloween είναι μια τέλεια στιγμή για να περάσετε μερικά απογεύματα χειροτεχνίας με τα παιδιά και να τα αφήσετε να βοηθήσουν στη διακόσμηση με σπιτικά πράγματα. Τι μπορείτε όμως να κάνετε με τα παιδιά για το Halloween; Αν ψάχνετε επίσης για νέες ιδέες χειροτεχνίας αποκριών, μπορείτε να τις βρείτε εδώ. Είτε φαντάσματα, αράχνες, ζόμπι ή άλλοι χαρακτήρες, υπάρχουν μερικές υπέροχες ιδέες για το Halloween που μπορείτε να τσιμπήσετε με τα μικρά. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε χειροτεχνίες με παιδιά για το Halloween, ρίξτε μια ματιά στις οδηγίες μας και βρείτε ιδέες για διακοσμητικά και άλλα πράγματα. Ξεκινήστε αμέσως και διακοσμήστε το σπίτι σας ή ένα παιδικό πάρτι αποκριών!

Παιχνίδι μπόουλινγκ από κουτάκια για Απόκριες με παιδιά

Χειροτεχνίες αποκριών με παιδιά-ζωγραφίστε κουτιά-μπόουλινγκ-παιχνίδι-φτιάξτε μόνοι σας

Από έξι άδεια δοχεία μπορείτε να φτιάξετε ένα απλό παιχνίδι κουτιών που δεν είναι καλό μόνο για πάρτι αποκριών για παιδιά, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει διασκέδαση το Halloween με άλλους τρόπους. Κάθε ένα από τα δοχεία είναι καλύτερα σχεδιασμένο με διαφορετικό τυπικό μοτίβο αποκριών. Μπορείτε λοιπόν να ζωγραφίσετε Φρανκενστάιν ή ζόμπι, φάντασμα, αράχνη, κολοκύθες και ό, τι άλλο σας έρθει στο μυαλό. Χρησιμοποιήστε χρώματα που είναι κατάλληλα για μέταλλο.

Φτιάξτε μια αράχνη ως διακόσμηση για τις Απόκριες

χειροτεχνίες αποκριών με παιδιά αράχνη-χαρτί-πιάτο-σωλήνα-καθαριστικό-πολύχρωμο

Οι αράχνες δεν είναι μόνο πολύ δημοφιλείς ως μοτίβο διακόσμησης το Halloween, αλλά μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από μεγάλη ποικιλία υλικών και εύκολα. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μια αντίστοιχη παραλλαγή από χάρτινα πιάτα που μπορείτε να φτιάξετε για μια διακόσμηση αποκριών. Αποφασίστε αν αγοράζετε χρωματιστά πιάτα ή όχι. Τα παιδιά είναι εγγυημένα ότι θα διασκεδάσουν ζωγραφίζοντας τα ίδια τα πιάτα.

Διαφορετικά, χρειάζεστε ακόμα googly μάτια σε διαφορετικά μεγέθη και καθαριστικά σωλήνων, καθώς και πιθανώς ακρυλικά χρώματα για το βάψιμο των χάρτινων πιάτων. Αν θέλετε να φτιάξετε αυτές τις αράχνες για το Halloween με παιδιά, πολλά μάτια θα κολλήσουν στις βαμμένες και αποξηραμένες πλάκες. Τα καθαριστικά σωλήνων οποιουδήποτε μήκους συνδέονται με τη σειρά τους στο πίσω μέρος και κάμπτονται σε σχήμα.

Διακόσμηση αποκριών με αράχνες φτιαγμένες από πομπόν και ξυλάκια popsicle

halloween-tinkering-with-children-ice sticks-pompons-ide-wiggle-eyes-diy

Εάν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας αράχνες για διακόσμηση αποκριών, αυτές οι χαριτωμένες παραλλαγές είναι επίσης κατάλληλες. Χρειάζεστε τέσσερα μπαστούνια ανά αράχνη, τα οποία μπορείτε επίσης να χρωματίσετε όπως σας αρέσει. Τα στελέχη είναι κολλημένα μεταξύ τους σταυρωτά όπως φαίνεται. Πάνω από αυτό έρχεται η φούσκα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ζεστή κόλλα για να το στερεώσετε στη θέση του. Το τελευταίο βήμα είναι να βάλεις γούγια μάτια στα πομπόν και οι χαριτωμένες αράχνες είναι έτοιμες να διακοσμήσουν το σπίτι σου και να κάνουν τα παιδιά σου περήφανα.

Απλές ιδέες χειροτεχνίας με χαρτί – ιστό αράχνης κατασκευασμένα από φίλτρα καφέ

halloween-tinkering-children-cobweb-coffee-filter-folding-cutting

Εάν οι αράχνες είναι κατάλληλες, τότε φυσικά οι ιστοί αράχνης είναι επίσης εξαιρετικοί για διακόσμηση. Εάν θέλετε να φτιάξετε τέτοια δίχτυα για το Halloween με παιδιά, τα φίλτρα απλώς διπλώνονται αρκετές φορές και στη συνέχεια κόβονται με ψαλίδι κατά μήκος της γραμμής διπλώματος. Όπως κάναμε με το χαρτί. Αφού ξεδιπλωθεί, μπορείτε να δείτε το μοναδικό μοτίβο αράχνης. Αφήστε τα παιδιά να πειραματιστούν με τις τομές για να δημιουργήσουν μοναδικά σχέδια και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσουν για να διακοσμήσουν τα παράθυρα. Οι μαύρες αράχνες που κάθονται στους ιστούς είναι επίσης ένα ωραίο βλέμμα. Απλά κόψτε τα από μαύρη τσόχα.

Κάνετε χειροτεχνίες με μαλλί για τις Απόκριες

halloween-tinker-children-mummy-paper-just-wool-thread-tinkering-ideas

Τι λέτε για μια τέτοια μούμια; Μπορείτε επίσης να τα φτιάξετε μαζί με παιδιά για το Halloween σε λίγα μόνο βήματα. Ετοιμάστε ένα στένσιλ που θα χρησιμοποιήσετε ως πρότυπο για τη μούμια. Απλώς σχεδιάστε το σώμα σε ένα κομμάτι χαρτί και κόψτε το. Τώρα, με τη βοήθειά σας, τα παιδιά μπορούν να μεταφέρουν περισσότερες μούμιες σε μαύρο χαρτί και να τις κόψουν, δίνοντάς τους όλες το ίδιο σχήμα. Στη συνέχεια, κολλήστε τα googly μάτια και ξεκινήστε να τυλίγετε λευκό μαλλί γύρω από τη μούμια. Σε ορισμένα διαστήματα μπορείτε να φτιάξετε το νήμα με λίγη κόλλα για να μην γλιστρήσει. Οι τελειωμένες μούμιες είναι τέλειες για γιρλάντα, δεν νομίζετε;?

Ιδέες χειροτεχνίας για παιδιά – Απόκριες φάντασμα από βαμβάκι

halloween-tinker-children-haunted-ghost-cotton-stick-trailer

Αν θέλετε να είναι ιδιαίτερα γρήγορο και εύκολο, χρησιμοποιήστε αυτήν την πρωτότυπη αλλά απλή ιδέα για χειροτεχνίες με παιδιά για το Halloween. Βασικά, χρειάζεστε ένα χάρτινο στένσιλ που πρέπει να έχει σχήμα φάντασμα. Αυτό επίσης μοιάζει κάπως με μισό κέλυφος αυγού. Τώρα μια κόλλα κόλλας εφαρμόζεται πάντα σε αυτή τη μορφή και στη συνέχεια κολλάει ένα κομμάτι βαμβάκι μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο το μυαλό. Τέλος, υπάρχουν μάτια και στόμα. Αυτά μπορούν να κατασκευαστούν από μαύρο χαρτί ή από τσόχα. Ένα κομμάτι μαλλί ή κορδόνι χρησιμοποιείται για να κρεμάσει την αυτοσχέδια διακόσμηση και είναι κολλημένο στο πίσω μέρος.

Χειροτεχνία ζόμπι με παιδιά για τις Απόκριες

halloween-tinker-kids-zombie-clothespins-brain-frankenstein

Αυτά τα αστεία ζόμπι είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα χειροτεχνίας για παιδιά. Θα χρειαστείτε ξύλινα μανταλάκια, καθώς και ένα κεφάλι ζόμπι και ένα μυαλό που μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας ή να εκτυπώσετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου. Το πρόσωπο ζόμπι είναι στερεωμένο στο μπροστινό μέρος του βραχίονα, ενώ ο εγκέφαλος είναι προσαρτημένος στο πίσω μέρος. Όταν ανοίγει το μανταλάκι, βγαίνει ο εγκέφαλος.

Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε επίσης να εκπροσωπήσετε άλλους χαρακτήρες του Halloween και να κάνετε μια πρωτότυπη έκπληξη όταν ανοίξει ο σφιγκτήρας. Στην περίπτωση ενός βαμπίρ αποκριών ή μιας γάτας, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι δόντια, στην περίπτωση κολοκύθας ένα κερί ή οτιδήποτε άλλο έρχεται στο μυαλό. Τα παιδιά σας είναι σίγουρο ότι έχουν αρκετή φαντασία για να καταλήξουν σε κάτι.

Φτιάξτε τη δική σας διακόσμηση αποκριών από ένα νουντλ κολύμβησης

Απόκριες-χειροτεχνίες-παιδιά-χυλοπίτες κολύμβησης-κολοκύθα-διακόσμηση-diy-έμπνευση

Οι πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης αποκριών μπορούν να γίνουν από μια μεγάλη ποικιλία υλικών. Και όσο πιο εύκολα υλοποιούνται τα έργα χειροτεχνίας, τόσο καλύτερα είναι επίσης κατάλληλα για τα μικρά, ώστε να μην χάσουν το ενδιαφέρον τους πολύ γρήγορα. Αυτές οι κολοκύθες, που είναι φτιαγμένες από πορτοκαλί χυλοπίτες και καθαριστικά σωλήνων, ανήκουν επίσης σε τέτοιες ιδέες χειροτεχνίας. Δεδομένου ότι ένας κόφτης κοπής κουτιού χρησιμοποιείται καλύτερα για κοπή, αυτό πρέπει να γίνει από έναν ενήλικα. Τα πιτσιρίκια μπορούν στη συνέχεια να βάψουν τα δαχτυλίδια σαν κολοκύθες, να λυγίσουν το σύρμα και να το καρφώσουν ή να το κολλήσουν.

Φτιάξτε ένα κρανίο από χαρτί για το Halloween με παιδιά

halloween-tinker-kids-κρανίο-χαρτί-πιάτο-κρέπα-χαρτί-κρανίο

Ένα χάρτινο πιάτο, από την άλλη πλευρά, είναι μια εξαιρετική βάση για ένα αστείο κρανίο. Το πιάτο πρέπει να είναι λευκό. Κόψτε ένα κομμάτι και στη συνέχεια καλύψτε το με κομμάτια χαρτιού κρέπα. Χρησιμοποιήστε ορθογώνια κομμάτια χαρτιού για να σχεδιάσετε τα δόντια σας, ενώ τα μάτια και η μύτη σας είναι κατασκευασμένα από μαύρο κατασκευαστικό χαρτί. Μπορείτε να κρεμάσετε τα τελειωμένα κρανία ως ιδέες αποκριών.

Πρότυπο ζόμπι για εκτύπωση εδώ.