Απόκριες

Ζωγραφική προσώπου για τις Απόκριες: Είναι πραγματικά εύκολο με αυτές τις ιδέες και οδηγίες!

Σύντομα ήρθε η ώρα! Η πιο τρομακτική εποχή του χρόνου είναι προ των πυλών και τα παιδιά σίγουρα ανυπομονούν για το κυνήγι της καραμέλας. Λόγω του κορωνοϊού, μπορεί να έχετε ήδη αμφιβολίες για το αν θα γιορτάσετε το Halloween φέτος; Αυτή τη στιγμή συγκεκριμένα, τα παιδιά χρειάζονται λίγη ποικιλία και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ντύνονται και να γιορτάζουν μαζί το φεστιβάλ τρόμου. Αντί να αγοράζετε ακριβά κοστούμια και να χάνετε πολύ χρόνο στα καταστήματα για πάρτι, φέτος μπορείτε να επιλέξετε μια απλή παραλλαγή για το Halloween look. Η ζωγραφική προσώπου για τις Απόκριες μπορεί να είναι πραγματικά εύκολη και να φαίνεται αποτελεσματική.

Γιορτάζοντας τις Απόκριες με τα παιδιά στο σπίτι?

Η αποκριάτικη ζωγραφική προσώπου έγινε εύκολη και γρήγορη

Λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, πολλά γεγονότα όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, το Oktoberfest και ιδιωτικές εκδηλώσεις όπως οι μεγάλες γαμήλιες γιορτές έχουν ήδη ακυρωθεί φέτος. Και τι γίνεται με το Halloween; Κατ ‘αρχήν, τα πάρτι του Halloween δεν απαγορεύονται, αλλά ισχύουν διαφορετικοί κανόνες σε κάθε ομοσπονδιακή πολιτεία όσον αφορά τον αριθμό των συμμετεχόντων και τις απαιτήσεις μάσκας. Οι κανονισμοί μπορούν επίσης να αλλάξουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, γεγονός που μπορεί να προσθέσει στην ταλαιπωρία του προγραμματισμού ενός πάρτι αποκριών.

Λόγω του αυξανόμενου αριθμού λοιμώξεων στη Γερμανία, καλό είναι να παραλείψουμε την παρέλαση του Halloween φέτος. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε ένα κυνήγι καραμελών στο σπίτι κρύβοντας τα καλούδια σε όλο το σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, τα μικρά μπορούν να πάρουν τα γλυκά τους χωρίς κίνδυνο μόλυνσης. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να γιορτάζετε με φίλους, θα πρέπει να συμμορφώνεστε με τα προβλεπόμενα μέτρα, όπως απαιτήσεις μάσκας και κανόνες απόστασης.

Έτσι είναι πραγματικά εύκολη η ζωγραφική προσώπου για τις Απόκριες

Ιδέες μακιγιάζ για παιδιά για πάρτι αποκριών

Για να προστατεύονται και τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια του πάρτι, η μάσκα προσώπου μπορεί να ενσωματωθεί στη στολή του Halloween. Πολλές ιδέες ζωγραφικής προσώπου λειτουργούν επίσης υπέροχα με την προστασία του στόματος και της μύτης. Για παράδειγμα, μπορείτε μόνο να μακιγιάρετε τα μάτια με ένα κατάλληλο μοτίβο και να αγοράσετε μια αντίστοιχη μάσκα ή να την φτιάξετε μόνοι σας.

Επιλέξτε παλέτα μακιγιάζ για παιδιά

Εάν δεν έχετε εμπειρία με τη ζωγραφική προσώπου για τις Απόκριες, θα πρέπει μάλλον να βασιστείτε σε απλούστερες ιδέες μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να κάνετε μακιγιάζ στο παιδί σας για τις Απόκριες. Όταν έχετε τα απαραίτητα υλικά και σκεύη, το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη υπομονή και εξάσκηση. Γιατί η ζωγραφική προσώπου μπορεί επίσης να είναι πολύ εύκολη.

Θα χρειαστείτε αυτά τα σκεύη:

  • Παιδικό μακιγιάζ με βάση το νερό σε μια αντίστοιχη χρωματική παλέτα, πιθανώς κρέμα μακιγιάζ
  • Σφουγγάρια μακιγιάζ
  • Βούρτσα (στρογγυλή βούρτσα και επίπεδη βούρτσα)

Σε εμάς θα βρείτε πολλές υπέροχες ιδέες και οδηγίες για τη ζωγραφική προσώπου για το Halloween, οι οποίες είναι εύκολο να μιμηθούν και ταιριάζουν απόλυτα με το δημοφιλές φεστιβάλ τρόμου.

Συνθέστε απλό ιστό αράχνης

εύκολη ζωγραφική προσώπου για τον ιστό αράχνης αποκριών σε μαύρο χρώμα

Οι αράχνες και οι ιστοί αράχνης είναι από τα πιο δημοφιλή μοτίβα αποκριών. Αυτή η ιδέα μακιγιάζ είναι επίσης ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο Halloween look με λίγες μόνο μαύρες γραμμές. Δείχνουμε πώς να το κάνουμε!

Αποτελέστε ματιές αράχνης σε μωβ αποχρώσεις

Η Μάγισσα έβαλε μακιγιάζ γύρω από τα μάτια στις Απόκριες

1. Απλώστε λίγο λευκό χρώμα στο βλέφαρο και κάτω από τα φρύδια με το σφουγγάρι μακιγιάζ.

2. Απλώστε μωβ παιδικό μακιγιάζ στο βλέφαρο και κάτω από τα μάτια.

3. Εφαρμόστε glitter μοβ σκιά ματιών στο βλέφαρο.

4. Χρησιμοποιήστε μια λεπτή βούρτσα για να περιγράψετε τα μάτια με μαύρο χρώμα.

5. Για να βάψετε τον ιστό της αράχνης, απλώς τραβήξτε τρεις κάθετες μαύρες γραμμές πάνω και κάτω από το μάτι. Τέλος, συνδέστε τις γραμμές με ελαφρώς καμπύλες γραμμές.

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των παιδιών με μια κατάλληλη φορεσιά

Ιδέα μακιγιάζ για τις Απόκριες

Δεδομένου ότι με αυτήν την ιδέα απλώς μακιγιάρονται τα μάτια, το μακιγιάζ είναι ιδανικό για κοστούμι με μάσκα προσώπου. Ένα κατάλληλο κοστούμι αποκριών για το μακιγιάζ αράχνης είναι, για παράδειγμα, μάγισσα για τα κορίτσια και Spiderman για τα αγόρια.

Σχεδιάστε μια αράχνη στο μέτωπο

εύκολες ιδέες για αποκριάτικο μακιγιάζ για παιδιά αράχνη

Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε στο μακιγιάζ των παιδιών αράχνης όπως σας αρέσει. Μια μικρή αράχνη στο μέτωπο φαίνεται πραγματικά δροσερό και είναι εύκολο να μιμηθεί.

Μπαχαρικά τον ιστό της αράχνης με χρυσό

κομψή ζωγραφική προσώπου για τον ιστό αράχνης αποκριών μαύρο και χρυσό

Προκειμένου το μακιγιάζ να ταιριάζει με τη φορεσιά, οι προφορές μπορούν φυσικά να τεθούν και σε αντίστοιχα χρώματα. Αυτός ο ιστός αράχνης, για παράδειγμα, φαίνεται πραγματικά κομψός με μερικά χρυσά στοιχεία και είναι υπέροχα κατάλληλος για νέες γυναίκες.

Χρωματίστε την αράχνη με τον ιστό αράχνης στο μέτωπο και τα μάγουλα

Κοστούμι μάγισσας με μακιγιάζ ιστού αράχνης

Βήμα-βήμα στο σκελετό μακιγιάζ

Το παιδί ως σκελετός που εφαρμόζει μακιγιάζ στο πρόσωπο και το λαιμό

Ένας σκελετός που κροταλίζει τα κόκαλα είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο δημοφιλείς ιδέες κοστουμιών για τις Απόκριες, ειδικά για τα αγόρια. Και πώς μπορεί απλά να κατασκευαστεί ένας σκελετός; Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες.

Ζωγραφική προσώπου για οδηγίες σκελετού αποκριών

1. Σημειώστε μερικά σημεία στο μέτωπο, τα μάγουλα και το στόμα όπου θέλετε το κρανίο να ξεχωρίζει.

2. Χρησιμοποιήστε μια λεπτή βούρτσα και μαύρο χρώμα προσώπου για να ενισχύσετε τα σημάδια.

* Εάν το παιδί έχει σκούρο τόνο δέρματος, μπορείτε πρώτα να βάλετε το πρόσωπο με λευκό μακιγιάζ. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με ένα σφουγγάρι.

Ζωγραφική προσώπου Απόκριες απλώς συνθέτουν σκελετό

3. Χρησιμοποιώντας ένα παχύ πινέλο, χαϊδέψτε τα σημάδια και πυκνώστε τις γραμμές γύρω από το στόμα και τα ζυγωματικά (δείτε την εικόνα). Επίσης δώστε έμφαση στη μύτη με μαύρο.

4. Σχεδιάστε πέντε κάθετες γραμμές στο στόμα και συμπληρώστε τα κενά μεταξύ τους με λευκά δόντια.

5. Χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα, εφαρμόστε σκούρα μοβ σκιά ματιών γύρω από τα σημάδια.

απλό σκελετό μακιγιάζ για τις Απόκριες οδηγίες

6. Τονίστε επίσης την περιοχή κάτω από τα μάτια με μοβ σκιά ματιών για να μιμηθείτε τους μαύρους κύκλους. Για πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μακιγιάζ στο λαιμό.

Απλή παραλλαγή για μακιγιάζ κρανίου σε ασπρόμαυρο

Μακιγιάζ κρανίου απλά ασπρόμαυρο

Μακιγιάζ και κοστούμι ζόμπι για κορίτσια και αγόρια

Ζωμπί ζωγραφική προσώπου για τις Απόκριες

Το ζόμπι είναι ένα απόλυτο κλασικό για τις Απόκριες. Εάν το παιδί σας θέλει επίσης να περιφέρεται στους δρόμους ως νεκρός, υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι για να δημιουργήσετε την εμφάνιση. Για τη ζωγραφική του Halloween ως ζόμπι, πρώτα βάψτε το πρόσωπο με λευκό, στη συνέχεια βάψτε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και βάψτε μια μεγάλη μαύρη σταγόνα στη μύτη. Μερικές ραφές εδώ και εκεί ολοκληρώνουν την εμφάνιση υπέροχα. Με κόκκινη μπογιά για να τονίσετε το στόμα και τις «πληγές» δημιουργείτε ένα άλλο ανατριχιαστικό αποτέλεσμα.

Κοστούμι και μακιγιάζ νύφης ζόμπι για τις Απόκριες

Το ντύσιμο ως νύφη ζόμπι είναι επίσης εξαιρετικό για τα κορίτσια. Ένα απλό μακιγιάζ ταιριάζει πολύ με αυτό – λευκό αστάρι, μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια και μαύρες κάθετες γραμμές για το στόμα. Είναι πραγματικά τόσο απλό!

Τα νήπια μακιγιάρονται ως χαριτωμένη κολοκύθα για τις Απόκριες

Το παιδί ως μακιγιάζ κολοκύθας για συμβουλές αποκριών

Η κολοκύθα προσφέρει μια εξαιρετική ιδέα για ζωγραφική προσώπου για τις Απόκριες, η οποία είναι επίσης κατάλληλη για τα μικρότερα παιδιά, καθώς δεν φαίνεται τόσο τρομακτική.

Σκαλιστό μακιγιάζ κολοκύθας

σκαλιστή κολοκύθα αποκριάτικη στολή και μακιγιάζ για το παιδί

Εάν έχετε μια κατάλληλη φορεσιά κολοκύθας, τότε μπορεί να στρογγυλοποιηθεί υπέροχα με ένα απλό μακιγιάζ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο παιδικό μακιγιάζ για να βάψετε και να γεμίσετε τρίγωνα γύρω από τα μάτια και τη μύτη. Χρωματίστε τα χείλη μαύρα και σχεδιάστε ένα ευρύτερο στόμα για να δημιουργήσετε την όψη μιας σκαλισμένης κολοκύθας.

χαριτωμένο μακιγιάζ κολοκύθας εύκολο

Το Halloween δεν χρειάζεται να είναι τρομακτικό. Μια χαριτωμένη μάσκα κολοκύθας είναι εξαιρετικά εύκολο να ανακαλυφθεί με λίγο πορτοκαλί, πράσινο και μαύρο χρώμα.

Είναι τόσο εύκολο να μακιγιαριστείς για μια πράσινη μάγισσα

πράσινη μάγισσα βάζει συμβουλές μακιγιάζ για τις Απόκριες

Η ζωγραφική προσώπου για το Halloween ως μάγισσα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των κοριτσιών. Η πράσινη μάγισσα από το Oz είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στην κλασική εμφάνιση.

πράσινη μάγισσα ως απλή ιδέα ζωγραφικής προσώπου

Για να φτιάξετε την πράσινη μάγισσα, το πρόσωπο βάφεται πρώτα με πράσινο χρώμα. Εδώ συνιστάται μια κρέμα μακιγιάζ, καθώς είναι πιο εύκολη η εφαρμογή της. Μαύρο χρώμα για να τονίσει τα φρύδια, τα μάτια και το στόμα να στρογγυλεύουν υπέροχα το μακιγιάζ. Ένας τυφλοπόντικας στο μάγουλο ταιριάζει επίσης τέλεια με μακιγιάζ μαγισσών.

Ζωγραφική προσώπου ως φάντασμα για τις Απόκριες

Απλά βάλτε μακιγιάζ φάντασμα για το Halloween

Με λευκό και μαύρο χρώμα μακιγιάζ, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να μακιγιάρετε το παιδί σας σαν φάντασμα. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, το μακιγιάζ των παιδιών δεν αρκεί για να μιμηθεί ένα φάντασμα. Συνδυάστε την απλή ζωγραφική προσώπου με μια κατάλληλη φορεσιά, για παράδειγμα από ένα παλιό λευκό σεντόνι.

Νυχτερίδα μακιγιάζ και κοστούμι για παιδιά

Ζωγραφική προσώπου Αποκριάτικη μάσκα νυχτερίδας σε μπλε χρώμα

Τα κόμικς για τον Μπάτμαν έχουν μετατρέψει τη νυχτερίδα σε ένα δημοφιλές μοτίβο για μεταμφίεση αποκριών. Αν θέλετε να μακιγιαριστείτε και να ντύσετε το παιδί σαν ρόπαλο, τότε δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι Batman. Μια απλή μάσκα γύρω από τα μάτια σε σκούρο χρώμα προσφέρει επίσης μια υπέροχη, αλλά απλή ιδέα.

Απλό τέρας μακιγιάζ

Φτιάξτε μόνοι σας φοβερό μακιγιάζ για παιδιά

Με τη ζωγραφική προσώπου για τις Απόκριες μπορείτε επίσης να είστε δημιουργικοί και να καταλήξετε μόνοι σας σε ένα κοστούμι ή μακιγιάζ. Το κυριότερο είναι ότι ταιριάζει με το θέμα. Απαιτούνται μόνο 3 προϊόντα για αυτό το πρωτότυπο τέρας: μαύρο χρώμα μακιγιάζ, λευκό χρώμα μακιγιάζ και μαύρο σπρέι μαλλιών.

Φτιάξτε τον διάβολο γρήγορα και εύκολα

Συμβουλές για το μακιγιάζ του Διαβόλου για στολή αποκριών

Ο διάβολος είναι τρομακτικός και ως εκ τούτου είναι μια από τις πιο διάσημες ιδέες για κοστούμι αποκριών. Υπάρχουν επίσης μερικές παραλλαγές για τη ζωγραφική προσώπου ως διάβολος, οι οποίες είναι εύκολες και μια καλή προσθήκη στη φορεσιά του διαβόλου.

Βάψτε το πρόσωπο με κόκκινο χρώμα

Ιδέα ζωγραφικής προσώπου απλά διάβολος με κόκκινο χρώμα

Βάψτε κόκκινες φλόγες στο μέτωπο, τα μάγουλα και το στόμα σας

εύκολο μακιγιάζ για διάβολο αποκριών

Φτιάξτε μουστάκι στο διάβολο

Διάβολος με γένια που απλώνει μακιγιάζ για τις Απόκριες

Μαύρη γάτα – μια χαριτωμένη ιδέα για μικρά κορίτσια

κοστούμι και μακιγιάζ μαύρης γάτας

Η μαύρη γάτα λέγεται ότι φέρνει κακή τύχη και είναι ένα από τα σύμβολα του Halloween. Είναι επίσης κατάλληλο ως μη τρομακτική ιδέα μακιγιάζ για παιδιά. Για να φτιάξετε τη μαύρη γάτα, πρέπει απλώς να απεικονίσετε τα κύρια χαρακτηριστικά της, δηλαδή το ρύγχος, τα μάτια και τα μουστάκια.

Εύκολη ιδέα ζωγραφικής προσώπου γάτας

Για τη φορεσιά της γάτας χρειάζεστε ακόμα μυτερά αυτιά, τα οποία είτε αγοράζετε είτε τσιμπάτε με τη μορφή κορδονιού, είτε ζωγραφίζετε στο μέτωπο με παιδικό μακιγιάζ.

Μωρό ως μαύρη γάτα που μακιγιάρεται για τις Απόκριες

Φυσικά, το μωρό μπορεί επίσης να γιορτάσει τις Απόκριες. Αν δεν σας αρέσει μια ανατριχιαστική φορεσιά για το μωρό, μπορείτε να μιμηθείτε αυτήν τη χαριτωμένη μαύρη γάτα με αντίστοιχο μακιγιάζ.

Ζωγραφική προσώπου για το Halloween ως πειρατής

Απόκριες μακιγιάζ για παιδιά πειρατές

Δεν είναι μόνο τα αγόρια που θέλουν να γίνουν πειρατές τις Απόκριες. Αυτή η ιδέα κοστουμιού είναι κατάλληλη τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια και η φορεσιά μπορεί να στρογγυλοποιηθεί τέλεια με ένα αντίστοιχο παιδικό μακιγιάζ.

Ο πειρατής απλώς μακιγιάρεται για τις Απόκριες

Η εφαρμογή μακιγιάζ σε έναν πειρατή δεν είναι στην πραγματικότητα ένα δύσκολο έργο. Ένα μπάλωμα μαύρου ματιού γύρω από το ένα μάτι και μια αντίστοιχη γενειάδα θα είναι μια χαρά. Μπορείτε να δείτε περισσότερες έμπνευση και οδηγούς για πειρατικό μακιγιάζ σε αυτό το άρθρο.

Ανατριχιαστικό αλλά απλό – έτσι λειτουργεί ένα μακιγιάζ βαμπίρ!

Αποκριάτικη στολή βαμπίρ μακιγιάζ και χτένισμα το κάνετε μόνοι σας

Σου αρέσει το παιδί σου να είναι τρομακτικό; Τότε δεν μπορείς να κάνεις λάθος με το να μεταμφιέζεσαι σε βαμπίρ. Ένα μαύρο ακρωτήριο με ψηλό γιακά, τεχνητά δόντια βαμπίρ και λευκό χρώμα προσώπου εγγυώνται μια επιτυχημένη εμφάνιση. Η φορεσιά και το μακιγιάζ μπορούν ακόμα να ολοκληρωθούν με ένα κατάλληλο χτένισμα.

Λευκό αστάρι με κόκκινες πινελιές για απλό μακιγιάζ βαμπίρ

Η ζωγραφική του βαμπίρ αποκριών έγινε εύκολη

Τα κόκκινα χείλη του αίματος ολοκληρώνουν το βλέμμα

Βαμπίρ αποκριάτικη στολή και μακιγιάζ εύκολα

Συνοπτικά φρύδια και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι μέρος του καλού μακιγιάζ βαμπίρ

Ζωγραφική προσώπου για τις Απόκριες απλώς βάλτε μακιγιάζ βαμπίρ

Με κόκκινο παιδικό μακιγιάζ μπορείτε απλά να βάψετε σταγόνες αίματος

Το μακιγιάζ βαμπίρ έγινε εύκολο

Βάψτε τα δόντια βαμπίρ κάτω από το στόμα

Κοστούμι βαμπίρ για παιδιά με μακιγιάζ

Το μακιγιάζ για τη φορεσιά βαμπίρ δεν χρειάζεται να είναι περίτεχνο για να προκαλέσει φόβο

Μακιγιάζ και περούκα για κοστούμι βαμπίρ