Απόκριες

Νυχτερινό μακιγιάζ για αποκριές – οδηγίες, ιδέες & συμβουλές για κοστούμια

Nachtkönig μακιγιάζ πρόσωπο-σώμα-οδηγίες

Όποιος έχει δει την επιτυχημένη σειρά Game of Thrones μπορεί να συμφωνήσει ότι οι White Walkers είναι τρομακτικοί. Και τώρα, όταν ο «χειμώνας» είναι ήδη εδώ, πολλοί θα ήθελαν να μιμηθούν το τρομακτικό βλέμμα σας για το φετινό Halloween. Δεδομένου ότι η τηλεοπτική σειρά φαντασίας απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα παγκοσμίως, υπάρχουν ήδη διαθέσιμα πολλά έτοιμα κοστούμια και μάσκες των πιο διάσημων χαρακτήρων. Ένας από αυτούς είναι ο Night King, ο οποίος ηγείται του στρατού των νεκρών. Αντί να αγοράσετε μια ακριβή μάσκα Night King, μπορείτε επίσης να αναδημιουργήσετε την εμφάνιση για το Halloween με μακιγιάζ νερού και μακιγιάζ ειδικού εφέ. Πώς μπορείτε να βάλετε το δικό σας μακιγιάζ ως Βασιλιάς της νύχτας, καθώς και μερικές χρήσιμες συμβουλές για μια επιτυχημένη φορεσιά μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω.

Ποιος είναι ο βασιλιάς της νύχτας από το Game of Thrones?

night-king-game-of-thrones-idea-halloween-costume-make-up

Πριν μετατραπεί σε White Walker, ο Night King ήταν πρώτος άνθρωπος. Τα παιδιά του δάσους τον μετέτρεψαν στον πρώτο λευκό περιπατητή που αμύθηκε από τους πρώτους ανθρώπους. Μπορεί να αναβιώσει νεκρούς ανθρώπους και ζώα και να τα μετατρέψει σε στρατό εκδικητών. Όλος αυτός ο κόσμος πέρα ​​από τον τοίχο είναι αρχικά απλώς ένας θρύλος στον οποίο κανείς στον Westeros δεν πιστεύει. Ωστόσο, ο Jon Snow είδε τον στρατό πίσω από το τείχος και έκανε γνωστή την απειλή. Τις τελευταίες σεζόν, ο Night King βαδίζει προς το Τείχος και το Westeros με τους άλλους White Walkers και τον στρατό των νεκρών.

Make up the Night King για το Halloween

Συμβουλές μακιγιάζ Nachtkönig-ιδέες-μακιγιάζ-αποκριές-φτιάξτο μόνος σου

Το να μιμηθείς το βλέμμα του βασιλιά των λευκών πεζοπόρων δεν είναι καθόλου εύκολο και απαιτεί μεγάλη επιδεξιότητα, υπομονή και το κατάλληλο μακιγιάζ ειδικών εφέ για να δείχνεις όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική. Οι λευκοί περιπατητές έχουν λευκό-γκρι δέρμα μέσω του οποίου διακρίνονται τα κρανία τους. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να μιμηθεί τέλεια με το σωστό μακιγιάζ. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μόνοι σας την τρομακτική εμφάνιση του Night King, υπάρχουν περισσότερες από μία πιθανές παραλλαγές. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγρή βαφή μακιγιάζ σε λευκό, μαύρο, γκρι και μπλε χρώμα. Με το γάλα λατέξ Special FX, τα περιγράμματα του προσώπου του White Walker μπορούν να σχεδιαστούν καλύτερα και η μάσκα μακιγιάζ να γίνει πιο ρεαλιστική. Τα κέρατα μπορούν επίσης να επικαλυφθούν με γάλα λατέξ και πηλό που στεγνώνει στον αέρα.

Εάν μακιγιάζεστε ως Βασιλιάς της Νύχτας, θα πρέπει να περιμένετε ότι η όλη διαδικασία διαρκεί συνήθως περίπου 5-6 ώρες, και ακόμη περισσότερο για αρχάριους. Ως αποτέλεσμα, αυτή η ιδέα κοστουμιών δεν είναι κατάλληλη για την τελευταία στιγμή.

νύχτα βασιλιάς μακιγιάζ αποκριάτικες ιδέες κοστουμιών συμβουλές

Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, ακόμη και οι κυρίες μπορούν να μιμηθούν τη φρικτή εμφάνιση του Night King στις Απόκριες. Ακόμα κι αν πολλοί εμφανίζονται ως λευκοί περιπατητές φέτος στην Ημέρα των Αγίων Πάντων, με μια επιτυχημένη στολή Night King θα εκπλήξετε σίγουρα όλους τους καλεσμένους στο πάρτι και ταυτόχρονα θα τους τρομάξετε. Για αυτή την ανατριχιαστική εμφάνιση θα χρειαστείτε τα ακόλουθα αξεσουάρ:

  • Φαλακρή κουκούλα
  • φωτεινοί μπλε φακοί επαφής
  • Κέρατα λατέξ από πηλό που στεγνώνει στον αέρα και γάλα λατέξ
  • Κόλλα δέρματος και κερί
  • Νερό μακιγιάζ σε λευκό, μαύρο, γκρι, μπλε και κόκκινο
  • Βούρτσες διαφορετικών μεγεθών

νυχτερινό βασιλικό μακιγιάζ μαθήματα μακιγιάζ αποκριών

Μόλις συλλέξετε όλα όσα χρειάζεστε για να βάλετε το νυχτερινό μακιγιάζ, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως. Συνιστάται να τσιμπήσετε τα κέρατα μερικές ημέρες νωρίτερα, ώστε να έχουν αρκετό χρόνο για να στεγνώσουν. Πριν ξεκινήσετε το πραγματικό μακιγιάζ, φορέστε τους μπλε φακούς επαφής. Εάν έχετε μπλε μάτια, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να χαθεί λίγο καθώς τα μάτια του Βασιλιά της Νύχτας έχουν έντονο μπλε χρώμα.

night-king-make-up-game-of-thrones-costume-halloween

Στη συνέχεια, φορέστε το φαλακρό καπάκι και καλύψτε τα φρύδια πρώτα με κόλλα δέρματος και στη συνέχεια με κερί δέρματος. Τώρα κολλήστε καλά τα κέρατα στην κουκούλα έτσι ώστε να παραμείνουν στο κεφάλι σας όλη τη νύχτα. Τα κέρατα του Νυχτερινού Βασιλιά μοιάζουν με στέμμα, οπότε είναι καλύτερο να τα τοποθετήσετε σε έναν κύκλο στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας. Είναι καλύτερο να ακολουθήσετε το πρωτότυπο. Εάν δεν θέλετε να κάνετε τόσα πολλά κέρατα, μπορείτε απλά να φτιάξετε μερικά από αυτά.

night-king-make-up-halloween-blue-color-φακοί επαφής

Όταν τα κέρατα είναι σταθερά ανάποδα και τα φρύδια καλυμμένα, μπορείτε να αρχίσετε να ζωγραφίζετε το πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε μια μεγαλύτερη βούρτσα για αυτό και βάψτε το πρόσωπο και το κεφάλι σε γαλάζιο ή γκρι χρώμα αφήνοντας μόνο έξω την περιοχή των ματιών. Φτιάξτε τα με κόκκινο και μαύρο για να δημιουργήσετε το διεισδυτικό βλέμμα του βασιλιά της νύχτας. Βάψτε τα χείλη είτε κόκκινα είτε γκρι με μαύρα περιγράμματα. Τώρα έρχεται στις λεπτομέρειες. Οι ρωγμές, οι ρυτίδες και οι άλλες γραμμές του προσώπου του White Walker μπορούν να δημιουργηθούν με διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού, του μπλε, του γκρι και του μαύρου. Δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα για να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση.

night-king-make-up-halloween-tips-horns-colors

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την εφαρμογή μακιγιάζ στο Nachtkönig και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας έκδοση του γνωστού χαρακτήρα. Το κύριο πράγμα είναι ότι τα χρώματα και τα περιγράμματα του προσώπου ταιριάζουν με το πρωτότυπο. Φροντίστε να φέρετε τα διάτρητα μάτια σας στο πάρτι και η εντυπωσιακή εμφάνιση είναι εγγυημένη.

Ιδέες για κοστούμι Night King από το Game of Thrones για το Halloween

night-king-make-up-halloween-costume-ide-tips-μιμηθείτε

Η εφαρμογή νυχτερινού μακιγιάζ απλά δεν αρκεί για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση για το Halloween. Χρειάζεστε ακόμα μια αντίστοιχη φορεσιά που ολοκληρώνει την εμφάνιση του White Walker. Για την πανοπλία του Night King μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια στολή σαμουράι, για παράδειγμα, ή μπορείτε να επανασχεδιάσετε τα ρούχα σας. Το γκρι και το μαύρο είναι τέλεια χρώματα για ρούχα. Το κοστούμι πρέπει να μοιάζει με πανοπλία, οπότε τα ρούχα από δέρμα ταιριάζουν πολύ με αυτό.

night-king-make-up-halloween-make-up-ideas-face-body

Ως εναλλακτική λύση στο κοστούμι Night King, υπάρχει μια καλή ζωγραφική σώματος. Για αυτό, όμως, χρειάζεστε ένα χέρι βοήθειας, το οποίο θα πρέπει να βάψει τις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως η πλάτη. Μπορείτε είτε να φτιάξετε το σώμα ως πανοπλία του Night King, είτε σαν σκελετός. Χρησιμοποιήστε τα ίδια χρώματα που χρησιμοποιούσατε για να φτιάξετε το πρόσωπό σας.

νυχτερινός-βασιλιάς-μακιγιάζ-κοστούμι-μάσκα-μίμηση

Αν ψάχνετε για κατάλληλα αξεσουάρ για το κοστούμι Nachkönig, τότε ένα “παγωμένο” δόρυ εξακολουθεί να είναι το τέλειο αξεσουάρ. Μπορείτε ακόμη να το φτιάξετε και να το διακοσμήσετε μόνοι σας. Αν δεν θέλετε να κάνετε μακιγιάζ στα χέρια σας, μπορείτε να βάλετε ένα ζευγάρι μαύρα γάντια για να ολοκληρώσετε τη φορεσιά. Το Night King είναι η τέλεια ιδέα μεταμφίεσης για μεγάλους θαυμαστές του επεισοδίου Game of Thrones και ταιριάζει τέλεια με το Halloween ή το Cosplay. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!