Απόκριες

Κάντε το κοστούμι Queen of Hearts μόνοι σας – ιδέες για ένα φόρεμα φτιαγμένο από χαρτιά

Φτιάξτε μόνοι σας Φόρεμα κοστούμι Queen of Hearts παίζοντας χαρτιά κορυφαία λευκή φούστα tutu

Η βασίλισσα των καρδιών είναι ένας χαρακτήρας από το βιβλίο “Alice in Wonderland” του συγγραφέα και μαθηματικού Lewis Carroll. Είναι ένας κακοπροαίρετος μονάρχης τον οποίο η ίδια η Κάρολ περιγράφει ως «τυφλή οργή» και που μπορεί γρήγορα να καταδικάσει σε θάνατο τον θάνατο με την παραμικρή προσβολή. Το πιο διάσημο απόφθεγμά της, που επαναλαμβάνεται πολλές φορές, είναι “Απαλλαγείτε από το κεφάλι σας!” Χρησιμοποιεί ζωντανά φλαμίνγκο για σφυριά και ζωντανούς σκαντζόχοιρους για μπάλες σε κροκέ.

Κάντε το κοστούμι Queen of Hearts μόνοι σας

Φτιάξτε το δικό σας μίνι φόρεμα από χαρτιά

Η βασίλισσα των καρδιών αναφέρεται ως κάρτα από μια τράπουλα από την Αλίκη, αλλά με κάποιον τρόπο είναι σε θέση να μιλήσει και είναι ο κυβερνήτης των τόπων στην ιστορία. Και αν δεν ήταν ο πιο ήσυχος Βασιλιάς των Καρδιών, θα είχε και το κεφάλι της Αλίκης. Είναι μια γυναίκα με την οποία δεν θέλεις να μπλέξεις. Η βασίλισσα των καρδιών είναι παγκοσμίως γνωστή ως ένας από τους πιο τρομακτικούς κυρίαρχους στην ιστορία της λογοτεχνίας. Είναι λοιπόν μια εξαιρετική ιδέα για κοστούμι αποκριών. Σήμερα θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα φόρεμα από τραπουλόχαρτα για τη στολή της Βασίλισσας των Καρδιών. Μπορείτε όμως να το φορέσετε και για άλλη περίσταση.

Κάντε το μόνοι σας Queen of Hearts κοστούμι φόρεμα κορσέ από τον ώμο

Το πιο σημαντικό πράγμα για τη φορεσιά είναι τα χαρτιά. Είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις κορσέ από αυτό. Σε συνδυασμό με φούστα tutu και τα αξεσουάρ που ταιριάζουν, η εμφάνιση είναι τέλεια! Η πρώτη σας σκέψη μπορεί να είναι να αγοράσετε έναν φτηνό υφασμάτινο κορσέ και να κολλήσετε με κάποιο τρόπο τις κάρτες σε αυτό. Δυστυχώς, αυτό δεν θα λειτουργήσει τόσο καλά όσο θα ήθελαν. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κορσέ από κολλητική ταινία! Κατασκευάζεται ακριβώς σύμφωνα με τις προσωπικές σας μετρήσεις και το σχήμα του σώματός σας. Αυτή η μέθοδος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε μια φόρμα φόρεμα.

Φτιάξτε τον δικό σας κορσέ κοστουμιών Queen of Hearts από χαρτιά με κορδόνια

Αυτή η παραλλαγή με κορδόνια (που φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία) είναι πολύ πρακτική. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τον κορσέ αργότερα. Είναι επίσης ευκολότερο να φορέσετε και να αφαιρέσετε τον άκαμπτο κορσέ χωρίς να τον σπάσετε.

Χρειάζεσαι:

2 ρολά κολλητικής ταινίας στο χρώμα της επιλογής σας

ψαλίδι

Ένα παλιό τοπ ή μπλουζάκι (προαιρετικό)

Βοηθός (προαιρετικό)

Φτιάξτε το δικό σας κορσέ κοστουμιών Queen of Hearts από χαρτιά και κασέτα

Πάρτε έναν βοηθό, θα τα κάνει όλα πολύ πιο εύκολα. Φορέστε ένα σουτιέν που ταιριάζει καλά και ένα παλιό, φόρμα που ταιριάζει. Η εφαρμογή είναι κατά προτίμηση σφιχτή, με λίγο χαλαρό υλικό, διαφορετικά θα εμφανιστούν πολλές πτυχώσεις κατά τη μάσκα. Το εξωτερικό πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο λείο. Αλλά μπορείτε επίσης να αφήσετε έξω την κορυφή.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο για παιδική φορεσιά.

Fit παιδιά ταινίες ταινίες φτιάξτε μόνοι σας

Ξεκινήστε τυλίγοντας την ταινία οριζόντια. Εργαστείτε από κάτω προς τα πάνω, από τους γοφούς μέχρι το στήθος. Τυλίξτε τον εαυτό σας σφιχτά, αλλά όχι στο σημείο που να νιώθετε άβολα. Θυμηθείτε, θα χρειαστεί να βάλετε ψαλίδι κάτω από αυτό αργότερα. Το πιο σημαντικό, προσπαθήστε να κρατήσετε την ταινία ομοιόμορφη και λεία.

Συνεχίστε να χτυπάτε μέχρι να φτάσετε εσείς (ή ο βοηθός σας) στη γραμμή του στήθους. Στη συνέχεια, πάρτε ένα άλλο κομμάτι ταινίας και διαμορφώστε το λαιμόκοψη της καρδιάς.

Φτιάξτε το δικό σας κοστούμι Queen of Hearts από χαρτιά

Κόψτε προσεκτικά τον κορσέ. Η εργασία από πάνω προς τα κάτω προς τον αφαλό σας είναι ευκολότερη όταν είστε μόνοι. Αν έχετε βοηθό, καλύτερα να κόψει από κάτω προς τα πάνω. Προσέξτε να μην τραυματιστείτε ή μην κόψετε τα εσώρουχά σας! Απλώστε τον κορσέ και ξεκινήστε το δεύτερο στρώμα κάθετων λωρίδων για να εξομαλύνετε τυχόν εξογκώματα και να φαίνεται όμορφο.

Φτιάξτε το δικό σας κοστούμι βασίλισσα καρδιών παίζοντας χαρτί

Στη συνέχεια, πάρτε ένα πιστόλι ζεστής κόλλας και ξεκινήστε να κολλάτε τα χαρτιά. Από εδώ, οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες. Επικαλύψτε τις κάρτες για να καλύψετε πλήρως την ταινία και πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα και ρυθμίσεις.

Στο πίσω μέρος, σημειώστε πού θέλετε τις οπές για το κορδόνι. Στη συνέχεια, ανοίξτε τις τρύπες δεξιά και αριστερά με μια διάτρηση. Περάστε μια λεπτή σατέν κορδέλα μέσα από τις τρύπες και δοκιμάστε τον κορσέ.

Η φούστα tutu για το κοστούμι Queen of Hearts

Κάντε το μόνοι σας Queen of Hearts κοστούμι tutu φούστα κόκκινο λευκό μαύρο

Μόλις είναι έτοιμος ο κορσές από τα χαρτιά μέχρι το κοστούμι Queen of Hearts, μπορείτε να ξεκινήσετε με τη φούστα tutu. Σε αυτό το άρθρο, δείξαμε μερικούς απλούς οδηγούς για αρχάριους. Ένα tutu μπορεί επίσης να γίνει χωρίς ράψιμο. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε ένα λαστιχάκι και λωρίδες από τούλι σε κόκκινο, λευκό και μαύρο. Ο χρυσός ταιριάζει επίσης τέλεια με αυτόν τον συνδυασμό χρωμάτων. Για ένα vamp look, μπορείτε να ποντάρετε μόνο σε κόκκινο και μαύρο.

Πρώτα μετρήστε την περιφέρεια της μέσης σας και κόψτε το λάστιχο. Ράψτε τα άκρα μαζί για να κάνετε ένα δαχτυλίδι. Ξεκινήστε τώρα τα κομμάτια τούλι για να δέσετε την κορδέλα γύρω. Είναι καλύτερο να δέσετε την κορδέλα γύρω από ένα κυλινδρικό αντικείμενο. Διπλώστε μια λωρίδα τούλι στο μισό και τοποθετήστε την κάτω από το λάστιχο. Στη συνέχεια, τραβήξτε τα μακριά άκρα της λωρίδας τούλι μέσα από το βρόχο στο δίπλωμα. Δουλέψτε σε περισσότερες λωρίδες τούλι με αυτόν τον τρόπο μέχρι να καλυφθεί ολόκληρη η κορδέλα και να είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Ασορτί αξεσουάρ για τη στολή Queen of Hearts

Φτιάξτε το δικό σας κορσέ κοστουμιών Queen of Hearts από χαρτιά με ένα κόψιμο καρδιάς

Για να τελειοποιήσετε τη στολή Queen of Hearts, σκεφτείτε ποιες άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μια ζώνη, για παράδειγμα, μπορεί να αναδείξει τη μέση. Ριγέ καλσόν και μπλουζάκι κάτω από τον κορσέ σε κρατούν ωραία και ζεστά. Χαρακτηριστικά αξεσουάρ για τη στολή Queen of Hearts είναι ένα μεγάλο γιακά και ένα στέμμα στα μαλλιά σας.

Φτιάξτε μόνοι σας μια κόκκινη περούκα σε σχήμα καρδιάς

Κάντε την Queen of Hearts περούκα μόνοι σας από κόκκινα τεχνητά τριαντάφυλλα

Το κοστούμι Queen of Hearts της Helena Bonham Carter από την ταινία του Tim Burton “Alice in Wonderland” ήταν απίστευτα περίπλοκο, όπως και το χτένισμα και το μακιγιάζ της. Αν θαυμάζετε την κόκκινη περούκα της σε σχήμα καρδιάς, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εξαιρετικά δροσερή ιδέα DIY. Πολλά κόκκινα τεχνητά τριαντάφυλλα είναι κολλημένα σε ένα χαρτόνι σε σχήμα καρδιάς, το οποίο στη συνέχεια στερεώνεται σε μια κορδέλα κεφαλής.

Το φόρεμα από χαρτιά είναι επίσης κατάλληλο για πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως καζίνο και θεματικό πάρτι στο Λας Βέγκας. Το κοστούμι Queen of Hearts μπορεί επίσης να φαίνεται πολύ ρομαντικό αν διατηρείται μόνο σε κόκκινο και άσπρο. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

Ντύσου από χαρτιά παίζεις μόνος σου ιδέες

Φτιάξτε μόνοι σας ένα φόρεμα από χαρτιά για το Halloween

Φτιάξτε μόνοι σας φόρεμα από παιγνιόχαρτα Queen of Hearts

Φτιάξτε τη δική σας βασίλισσα καρδιών κοστούμι βραδινό φόρεμα tutu φούστα

Φτιάξτε μόνοι σας ένα γιακά βασίλισσας καρδιών από χαρτιά