Μακιγιάζ

Εφαρμογή eyeliner: συμβουλές και κόλπα για τέλειο eyeliner και 30 υπέροχες εμφανίσεις

εφαρμόζοντας eyeliner πραγματικά τέλεια tips κόλπα

Μια μικρή γραμμή με μεγάλο αποτέλεσμα – το eyeliner! Τονίζει τέλεια το μάτι και δίνει έντονη έκφραση. Θεωρείται κλασικό στο μακιγιάζ ματιών και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση καθώς και για ειδικές περιστάσεις. Η εφαρμογή eyeliner δεν είναι εύκολη υπόθεση και είναι ένας από τους κορυφαίους κλάδους της τέχνης μακιγιάζ. Ωστόσο, με λίγη εξάσκηση και σταθερό χέρι, σίγουρα θα μπορέσετε να σχεδιάσετε ένα όμορφο eyeliner. Σας αποκαλύπτουμε μερικές συμβουλές και κόλπα για το πώς να ελέγξετε τη σωστή καμπύλη όταν εφαρμόζετε eyeliner.

Εφαρμογή eyeliner: επιλογή του τέλειου προϊόντος

εφαρμόζοντας eyeliner stars τύπους συμβουλές κόλπα

Είτε κοντό είτε μακρύ, παχύ ή λεπτό, δραματικό ή κλασικό, είναι θέμα γούστου. Ένα όμορφο eyeliner είναι σε θέση να “ανοίξει” το βλέμμα οπτικά και να κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα. Ωστόσο, το ακριβώς αντίθετο είναι επίσης δυνατό – κάντε τα μάτια να φαίνονται μικρότερα εάν το σχήμα δεν αντιστοιχεί σε αυτό των ματιών. Για να διασφαλίσετε ότι εφαρμόζετε σωστά το eyeliner, μπορείτε να ζητήσετε συμβουλές από έναν μακιγιέρ ή απλά να πειραματιστείτε με διαφορετικά σχήματα eyeliner. Γενικά, όσο πιο ανοιχτό το μάτι, τόσο πιο παχύ μπορεί να είναι το eyeliner. Τα μάτια σε σχήμα αμυγδάλου φαίνονται καλύτερα με οποιαδήποτε παραλλαγή eyeliner. Με στρογγυλά μάτια, το eyeliner θα πρέπει να είναι λίγο πιο λεπτό και τελικά να συνδέει το εσωτερικό και το εξωτερικό άκρο του βλεφάρου. Ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα υγρό eyeliner, ένα μολύβι ή μια κόλα και ένα τζελ για την τέλεια εμφάνιση. Χρησιμοποιήστε το υγρό eyeliner για ένα λεπτό, λεπτό eyeliner. Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στα μάτια πιο δραματικά και περισσότερο, πάρτε το μολύβι. Εφαρμόζετε το eyeliner με σύσταση τζελ με τη βοήθεια ειδικής στενής βούρτσας που κόβεται σε μικρή γωνία. Αυτό επιτρέπει επίσης να σχεδιαστούν παχύτερες γραμμές. Αυτή η παραλλαγή είναι ιδανική για μακιγιάζ καπνιστών ματιών. Τα eyeliners διατίθενται επίσης σε διαφορετικά χρώματα. Το μαύρο, το οποίο, παρεμπιπτόντως, ταιριάζει με κάθε χρώμα ματιών, θεωρείται κλασικό.

Εφαρμογή eyeliner: κόλπα για τέλειο eyeliner

εφαρμογή eyeliner σωστές συμβουλές κόλπα κολλητική ταινία

Όταν εφαρμόζετε eyeliner, είναι σκόπιμο να τραβήξετε τη γραμμή με δύο κινήσεις. Μην κάνετε γραμμές κ.λπ., διαφορετικά το eyeliner δεν θα είναι ίσιο. Κατά την εφαρμογή, τραβήξτε το καπάκι ελαφρώς προς τα πάνω με το άλλο χέρι, έτσι ώστε το δέρμα να σφίξει. Ξεκινήστε με μια πολύ λεπτή γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού προς το κέντρο. Στη συνέχεια, τραβήξτε μια γραμμή από την εξωτερική γωνία του ματιού στο κέντρο και συνδέστε τις δύο γραμμές μεταξύ τους. Στο τέλος, η γραμμή μπορεί να είναι λίγο ευρύτερη. Για να μεγεθύνετε οπτικά το μάτι και να δημιουργήσετε το λεγόμενο cat-eye look, επιμηκύνετε το eyeliner στην εξωτερική γωνία του ματιού με μια πλάγια γραμμή προς τα έξω, προς το κροτάφιο. Αυτό μπορεί να είναι λίγο πιο παχύ, αλλά μην το παρακάνετε με το μήκος και το πάχος. Η γωνία είναι πολύ σημαντική για αυτό το τελευταίο χτύπημα ή ταλάντευση. Το άκρο του φρυδιού χρησιμοποιείται για προσανατολισμό. Μπορείτε να πάρετε ένα κομμάτι ταινίας και να συνδέσετε το κάτω καπάκι στο τέλος του φρυδιού. Έτσι αποκτάτε τη σωστή κούνια.

εφαρμογή αστέρια eyeliner dita von teese κλασικό χτένισμα 50s

Εφαρμόστε eyeliner και εξασφαλίστε την τέλεια εμφάνιση! Σύμφωνα με αυτό το σύνθημα, οι σταρ και οι μακιγιέρ που εξασφαλίζουν την τέλεια εμφάνισή τους αποφασίζουν για το μακιγιάζ με ένα τέλειο eyeliner. Αυτό μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την περίσταση, το ντύσιμο και, φυσικά, το σχήμα των ματιών. Εμπνευστείτε από αυτές τις 38 εμφανίσεις διασημοτήτων. Θα σας αποκαλύψουμε επίσης μερικές συμβουλές και κόλπα για το τέλειο eyeliner.

εφαρμογή eyeliner αστέρια ηθοποιός karen gillan κεφαλόδεσμος

Για να κρατήσετε το eyeliner σας περισσότερο, οι στιλιστές μακιγιάζ συνιστούν να αφαιρέσετε το λάδι από το βλέφαρο. Αυτό λειτουργεί πολύ εύκολα με ένα καλλυντικό χαρτομάντηλο. Εάν το δέρμα σας λιπαίνει γρήγορα, θα πρέπει να εφαρμόσετε μια βάση σκιάς ματιών ή λίγη πούδρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην εφαρμογή eyeliner.

Κλασικό eyeliner

εφαρμόστε αστέρια eyeliner ρετρό θηλυκό elle fanning

Το κλασικό eyeliner, το οποίο είναι ομοιόμορφα παχύ και όχι πολύ μακρύ, ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και είναι κατάλληλο μόνο για όλες τις περιστάσεις. Οπότε είναι πάντα μια καλή επιλογή. Αν θέλετε να πειραματιστείτε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε τις διάφορες παραλλαγές και να τις ζυγίσετε σε ποια περίσταση είναι κατάλληλες.

εφαρμογή αστεριών eyeliner gigi hadid νεαρό φρέσκο

Η κλασική παραλλαγή περνά λίγο πάνω από την εξωτερική γωνία του ματιού και είναι σχετικά λεπτή. Ταιριάζει σε κάθε σχήμα ματιού και τραβιέται πολύ κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Αν, λοιπόν, εφαρμόσεις και λίγη μάσκαρα, οι βλεφαρίδες πυκνώνονται οπτικά και το βλέμμα είναι πιο εκφραστικό. Αυτή είναι η τέλεια εμφάνιση για την ημέρα.

εφαρμόστε eyeliner stars lily collins ένταση χτένισμα ρετρό

Αν αφήσετε το eyeliner να τελειώσει λίγο περισσότερο και με μια ωραία καμπύλη στο τέλος, το μάτι θα μεγαλώσει οπτικά. Αυτό το κομψό σχήμα του eyeliner μπορεί να εκτείνεται κατά ένα καλό 0,5-0,8 εκατοστά πέρα ​​από την εξωτερική γωνία του ματιού. Η ορμή πρέπει να ρέει προς τα πάνω και ποτέ προς τα κάτω.

εφαρμόστε eyeliner stars lily collins vintage ρετρό εμφάνιση όγκου

Αν έχετε μάτια σε σχήμα αμυγδάλου, μπορείτε να δοκιμάσετε τις διαφορετικές παραλλαγές των γραμμών eyeliner. Ξεκινήστε πάντα με ένα λεπτό eyeliner στην εσωτερική γωνία του ματιού και μπορεί να γίνει ευρύτερο από τη γραμμή των βλεφαρίδων. Στην εξωτερική γωνία του ματιού, τραβήξτε μια μικρή ταλάντευση προς τα πάνω.

απλώστε eyeliner stars emmy rossum κόκκινο κραγιόν shclicht classic

Μερικές φορές είναι δύσκολο να γυρίσεις ευθεία στην εξωτερική γωνία του ματιού. Ένα κομμάτι ταινίας μπορεί να βοηθήσει, όπως αναφέραμε νωρίτερα. Ωστόσο, δεν πρέπει να το αφαιρέσετε πριν στεγνώσει το eyeliner. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν χάρτη, ένα κομμάτι χαρτί ή ακόμα και έναν χάρακα.

εφαρμόστε eyeliner stars freida pinto μεσαίο χωρισμό ομαλή

Εάν είναι πολύ δύσκολο για σας να σχεδιάσετε μια μόνο γραμμή σε ολόκληρο το καπάκι με το eyeliner ή το μολύβι, δοκιμάστε να κάνετε μερικές μικρές κουκίδες στη γραμμή των βλεφαρίδων και στη συνέχεια να τις συνδέσετε.

εφαρμόστε eyeliner stars alexa chung simple plain

Εάν το χέρι σας τρέμει, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μπορέσετε να εφαρμόσετε το τέλειο eyeliner. Ένα σταθερό χέρι είναι απαραίτητο για αυτό. Πάνω απ ‘όλα, πρέπει να πάρετε το χρόνο σας και να μην βιαστείτε. Οι αρχάριοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν καλλυντικό καθρέφτη και να τον βάλουν στο τραπέζι. Είναι σημαντικό να μπορείτε να στηρίξετε τον αγκώνα σας και έτσι να πιάσετε καλά.

Εφαρμόστε eyeliner ανάλογα με το σχήμα του ματιού

εφαρμόστε eyeliner stars ισπανικό στυλ παγιέτα φόρεμα zoe zalanda

Όσον αφορά το μακιγιάζ, το κυριότερο είναι να τονίσουμε τα οφέλη και να κρύψουμε τις ατέλειες. Μικρό, μεγάλο, σε βάθος, σε σχήμα ματιού κλπ.-κάθε μάτι φαίνεται διαφορετικό. Έτσι πρέπει να ταιριάξετε το σχήμα του eyeliner με το μάτι.

Εφαρμόστε eyeliner για μικρά μάτια

εφαρμόστε eyeliner stars cat's eye μπούκλες βελούδινο φόρεμα ροζ

Όταν εφαρμόζετε eyeliner για μικρά μάτια, θα πρέπει πρώτα να εφαρμόσετε ελαφριά σκιά ματιών ή μια πιο ανοιχτόχρωμη πούδρα από το δέρμα στο βλέφαρο. Στη συνέχεια, η ταλάντευση στην εξωτερική γωνία του ματιού θα πρέπει να λειτουργεί ως φυσική προέκταση της γραμμής νερού. Είναι καλύτερο να σημειώσετε τις συγκεκριμένες περιοχές πριν εφαρμόσετε το eyeliner.

εφαρμόζοντας αστέρια eyeliner cloe moretz απλό καθημερινό κόκκινο μπουφάν

Ένα κόλπο για να κάνετε τα μικρά μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα είναι να χρησιμοποιήσετε μια λαμπερή σκιά ματιών, ειδικά στην εσωτερική γωνία του ματιού. Επιπλέον, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα λευκό μολύβι ή χρώμα δέρματος στην ίσαλο γραμμή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσετε έμφαση στην κάτω γραμμή νερού ή στο κάτω καπάκι με μαύρο χρώμα.

Εφαρμόστε eyeliner για μεγάλα μάτια

εφαρμογή eyeliner stars olivia palermo μαύρο κοστούμι

Για μεγάλα μάτια, μπορείτε να εφαρμόσετε μαύρο eyeliner τόσο στο άνω όσο και στο κάτω βλέφαρο χωρίς να κάνετε το μάτι να φαίνεται μικρότερο. Το μακιγιάζ Smokey eyes μπορεί να συμπληρωθεί τέλεια με αυτή τη λευκότητα.

Εφαρμόστε eyeliner για μάτια σε σχήμα αμυγδάλου

εφαρμόζοντας eyeliner stars candice sweanepool καθημερινή εμφάνιση

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, τα αμυγδαλωτά μάτια είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης για ένα καμπυλωτό eyeliner. Οι λεπτές και παχιές γραμμές των βλεφάρων φαίνονται εξίσου καλές.

Εφαρμόστε χρωματιστό eyeliner

εφαρμογή αστέρια eyeliner κοντά ξανθά μαλλιά miley cyrus

Τα eyeliners έρχονται σε διαφορετικά χρώματα. Θα πρέπει πραγματικά να ταιριάξετε την επιλογή χρώματος με το χρώμα των ματιών και να το επιλέξετε ανάλογα με την περίσταση. Ένα μαύρο eyeliner είναι εξίσου κατάλληλο για κάθε χρώμα ματιών και για κάθε περίσταση και ως εκ τούτου ισχύει για τα κλασικά.

εφαρμόστε eyeliner stars jourdan dunn dark skin classic smake-up

Η καφέ ή γκρι παραλλαγή είναι μια ιδιαίτερα φθηνή επιλογή για ξανθιές ή για γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μάτια. Οι έγχρωμες γραμμές των βλεφάρων είναι μια όμορφη στιλιστική συσκευή, ειδικά το καλοκαίρι, και μπορούν να τονίσουν το χρώμα των ματιών ιδιαίτερα όμορφα.

εφαρμόζοντας eyeliner αστέρια jennifer Lawrence κόκκινο κραγιόν

Εάν εφαρμόζετε επίσης μάσκαρα μετά το eyeliner, δεν πρέπει να εφαρμόζετε όλες τις βλεφαρίδες ομοιόμορφα, αλλά να επικεντρώνεστε κυρίως σε αυτές που βρίσκονται στην εξωτερική γωνία του ματιού.

εφαρμόζοντας eyeliner αστέρια κλασικά ξανθά μαλλιά

Για βαθιά μάτια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα eyeliner με σχήμα γάτας-ματιού. Για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε μόνο λαμπερές σκιές ματιών σε δύο ή, καλύτερα από όλες, τρεις αποχρώσεις. Φοράς τη σκούρα σκιά ματιών στο τέλος του ματιού και έτσι τεντώνεις οπτικά το μάτι περαιτέρω.

Εφαρμόστε eyeliner για πτωτικά βλέφαρα 

εφαρμόστε eyeliner stars rihanna λαμπερό κομψό λευκό

Συνιστάται να αποφεύγετε την εφαρμογή σκούρου eyeliner στα μάτια με αντιολισθητικό eyeliner. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται το μακιγιάζ με σκιά ματιών σε λαμπερές αποχρώσεις που «ανοίγουν» το μάτι. Μια σκούρα σκιά εφαρμόζεται στο άνω καπάκι και στην πτυχή του καπακιού.

Eyeliner για προεξέχοντα μάτια

εφαρμόστε αστέρια eyeliner που λικνίζονται δραματικά μαύρα coco rocha

Εάν έχετε προεξέχοντα μάτια, θα πρέπει γενικά να αποφύγετε τη χρήση σκιάς ματιών με λαμπερό αποτέλεσμα. Τα σωματίδια που αντανακλούν το φως αφήνουν τα μάτια να προχωρήσουν πιο μπροστά. Επίσης, δεν συνιστάται να πλαισιώνετε ολόκληρο το μάτι με σκούρο eyeliner. Βάλτε μαύρη κόλα μόνο στην εξωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου.

εφαρμόστε eyeliner stars μαύρο μπούστο κορσέ

Ωστόσο, με τη σωστή εμφάνιση eyeliner, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε σχήμα του ματιού. Αυτό λειτουργεί καλύτερα αν ξεκινήσετε με ένα λεπτό eyeliner και το τραβήξετε πιο χοντρό προς τη γωνία του ματιού σας. Για τέλειο φινίρισμα, απλώστε γενναιόδωρα στις πάνω βλεφαρίδες έτσι ώστε τα μάτια να φαίνονται ακόμη μεγαλύτερα.

Εφαρμόστε eyeliner και δημιουργήστε μια εντυπωσιακή εμφάνιση

εφαρμόστε τα eyeliner stars adele updo ξανθός όγκος

Για πάρτι και όταν η περίσταση επιτρέπει μια υπερβολική εμφάνιση, μπορείτε να εφαρμόσετε το eyeliner πιο χοντρό ή να το τραβήξετε εξαιρετικά προς τα πάνω στην εξωτερική γωνία του ματιού, σχεδόν στο φρύδι. Συλλέξτε έμπνευση για δραματικό μακιγιάζ eyeliner από τα αστέρια!

εφαρμόστε αστέρια eyeliner δραματικό ροζ φόρεμα κρίνο τριαντάφυλλο

εφαρμόστε αστέρια eyeliner μακρύ παχύ δραματικό μαύρο candice swanepoel

Υπερβολικός

εφαρμόστε αστέρια eyeliner εξωφρενικά βραχώδη ριτάρα

εφαρμόζοντας eyeliner αστέρια δραματική Kristen Stewart

εφαρμόστε eyeliner stars μαύρο φόρεμα χωρίς γυαλιστερή πλάτη

εφαρμόστε eyeliner stars σύγχρονες υπερβολικές γραμμές μακιγιάζ χτένισμα zoe kravitz

εφαρμόζοντας τα eyeliner stars taylor swift εντυπωσιακό φόρεμα από πούλιες με μακιγιάζ

εφαρμόστε eyeliner stars vanessa nudgens star Wars χτενίσματα

εφαρμόζοντας eyeliner αστέρια κρίνο τριαντάφυλλο χρυσό λάμψη χαλκού

Μακιγιάζ για eyeliner και smokey eyes

εφαρμογή αστέρων eyeliner αστραφτερή λάμψη hailee steinfeld

εφαρμόστε eyeliner stars μαύρη σκιά ματιών smokey eyes εφαρμογή αστέρια eyeliner μαύρο σκιά ματιών κόκκινο φόρεμα πλεκτό χτένισμα κεχριμπαρένιο ακούγεται

εφαρμογή αστέρια eyeliner λαμπερά καστανά μαλλιά jade thirlwall

εφαρμογή eyeliner stars κοντά μαλλιά smokey eyel zoe kravitz

εφαρμόστε eyeliner stars καστανό φόρεμα από δαντέλα suki waterhouse