Μακιγιάζ

Glossy Glow Make up: Έτσι μπορείτε να βάλετε τη μοντέρνα δροσερή εμφάνιση!

γυαλιστερό σκιά ματιών λαμπερό δέρμα εφαρμόστε φυσικές συμβουλές μακιγιάζ

Πέρασαν οι μέρες του περίτεχνου μακιγιάζ και το contouring ανήκει στο παρελθόν: Φέτος μια νέα, φυσική εμφάνιση προκαλεί αίσθηση. Ένα γυαλιστερό λαμπερό μακιγιάζ κάνει το δέρμα να λάμπει, τονίζει διακριτικά τα μάτια και τα χείλη και εξακολουθεί να φαίνεται κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Πολλοί σχεδιαστές έστειλαν τα μοντέλα τους στις πασαρέλες με φρέσκια, λαμπερή χροιά και χείλη και βλέφαρα που λάμπουν από υγρασία. Bloggers, fashionistas και επαγγελματίες μακιγιάζ γιόρτασαν επίσης τη νέα τάση στο Instagram. Θα σας εξηγήσουμε λεπτομερώς πώς μπορείτε να φτιάξετε το γυαλιστερό look και θα σας δώσουμε συμβουλές για τα νέα προϊόντα που ανήκουν πλέον στην τσάντα καλλυντικών σας!

Γυαλιστερό λαμπερό μακιγιάζ για φυσική επιδερμίδα κατάλληλη για καθημερινή χρήση

γυαλιστερή λάμψη συνθέτουν πορτοκαλί καλοκαιρινή σκιά ματιών λαμπερό δέρμα

Μόλις πριν από λίγους μήνες, οι μακιγιέρ προσπάθησαν να διαμορφώσουν με ακρίβεια τα πρόσωπα των μοντέλων και να θέσουν καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά. Αλλά αυτό το καλοκαίρι φοράμε και πάλι απλό, κομψό δροσερό μακιγιάζ που φαίνεται φυσικό και δεν χρειάζεται να εφαρμόζεται με τόση ακρίβεια. Το περίγραμμα διαγράφεται εντελώς. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιούνται νέα καλλυντικά προϊόντα. Το Face Gloss, το οποίο είναι εντελώς διαφανές, έχει κρεμώδη υφή και, σε αντίθεση με τις πούδρες, δεν περιέχει καμία λαμπερή χρωστική, απολαμβάνει προς το παρόν μεγάλη δημοτικότητα. Σκοράρει με ελαφριά υφή που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και ως εκ τούτου είναι τέλειο ως τελείωμα για δροσερό μακιγιάζ. Παρόμοια με άλλα highlighters, το προϊόν εφαρμόζεται στα ζυγωματικά, το πηγούνι και το φιόγκο του έρωτα με ένα ειδικό πινέλο ή τρίβεται προσεκτικά με τα δάχτυλά σας. Είναι σημαντικό το ρουζ ή η βάση από κάτω να έχει επίσης κρεμώδη υφή. Το γυαλιστερό δεν μπορεί να αναμειχθεί με σκόνη. Έτσι φαίνεται η λάμψη ιδιαίτερα φυσική.

Εάν είναι επιθυμητό, ​​το γυαλιστερό μπορεί να συνδυαστεί με τη λεγόμενη γυαλιστερή σκιά ματιών και με ένα lip gloss. Στη συνέχεια, το αποτέλεσμα είναι μια καλοκαιρινή εμφάνιση, ιδανική για πάρτι και βόλτες το βράδυ. Όσοι προτιμούν να διατηρούν το μακιγιάζ λεπτό, μπορούν να επιλέξουν ματ σκιά ματιών και κραγιόν. Το πρόσωπο φαίνεται ιδιαίτερα φρέσκο ​​και το δέρμα λάμπει.

Glossy Glow Make up: Τονίστε μόνο τα μάτια

γυαλιστερή λάμψη συνθέτουν σκιά ματιών ροζ χρώμα ξανθά μαλλιά

Το δροσερό βλέμμα έχει ήδη βρει το δρόμο του στα πρόσωπα των bloggers στις ΗΠΑ. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα εφαρμόζοντας γυαλάδα σε όλο σας το πρόσωπο, προσπαθήστε πρώτα απ ‘όλα να δώσετε έμφαση μόνο στα μάτια με γυαλιστερή σκιά ματιών. Η δροσερή εμφάνιση απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα όχι μόνο επειδή φαίνεται πολύ αποτελεσματική, αλλά και επειδή είναι πολύ εύκολο να εφαρμόσεις μακιγιάζ. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της ιδέας μακιγιάζ είναι ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον σκιά ματιών για αυτό.

γυαλιστερό glow make up εφαρμόζοντας κόλπα για λάμψεις

Δείτε πώς μπορείτε να τονίσετε τα μάτια σας με γυαλάδα:

1. Εφαρμόστε ένα πρωτεύον στα βλέφαρα ως συνήθως. Το προϊόν αποτρέπει τη μουτζούρα της σκιάς και της γυαλάδας και παρέχει την τέλεια βάση για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ. Εφαρμόστε το αστάρι με ένα πινέλο και στη συνέχεια απλώστε το απαλά στα βλέφαρα.

glossy glow make up ιδέες μακιγιάζ ματιών berry nuance σκιά ματιών λαμπερή

2. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε τη σκιά ματιών. Παρόμοια με τη γυαλάδα προσώπου, χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιείτε καλλυντικά προϊόντα με κρεμώδη υφή για τα μάτια. Όσον αφορά τα χρώματα, δεν υπάρχουν όρια. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις σύμφωνα με την επιλογή σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι η γυαλάδα κάνει το χρώμα ακόμα πιο έντονο και αυτόματα θα τραβήξει την προσοχή στα μάτια σας.

3. Μόλις φτιάξετε τα μάτια σας ως συνήθως, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε το γυαλιστερό. Χρησιμοποιήστε μια επίπεδη βούρτσα, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού και εφαρμόστε το γυαλιστερό τζελ μόνο στις ορατές περιοχές. Αποφύγετε την εφαρμογή της γυαλάδας στην πτυχή του βλεφάρου. Εάν δεν έχετε γυαλιστερό μάτι διαθέσιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Face Glow ή ακόμα και lip gloss.

4. Φορέστε τη σκιά ματιών και το γυαλιστερό μάτι στην τσάντα σας. Οτιδήποτε έχει κρεμώδη υφή και εφαρμόζεται στα μάτια πρέπει να αγγίζεται κάθε 4-5 ώρες. Διαφορετικά, οι σκιές θα εγκατασταθούν στην πτυχή.

Dewy make up: τονίστε απαλά τα μάτια και τα χείλη

glow make up ιδέα σκιά ματιών

Στην πραγματικότητα, ο ακόλουθος βασικός κανόνας ισχύει για το φυσικό μακιγιάζ: είτε δώστε έμφαση στα μάτια είτε στα χείλη. Και τα δύο δεν είναι δυνατά, τότε το πρόσωπο μοιάζει με μάσκα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να τηρείτε αυτόν τον βασικό κανόνα όταν εφαρμόζετε Face Gloss στο πρόσωπό σας. Φτιάξτε τα μάτια σας με γυμνή σκιά ματιών, τονίστε τα χείλη σας με ένα ροζ χείλος και τονίστε τα ζυγωματικά σας με ρουζ. Στη συνέχεια, βάλτε αρκετές ανταύγειες στο πρόσωπό της για να λάμψει. Μην το παρακάνετε με τη λάμψη. Εφαρμόστε αρκετό μόνο στο πρόσωπο ώστε να εμφανιστούν μικρές ανταύγειες και το δέρμα να λάμπει όταν πέσει το φως πάνω του.

γυαλιστερή λάμψη συνθέτουν τα χείλη των ματιών μακιγιάζ αποτελεσματικά

Αν και το γυαλιστερό λαμπερό μακιγιάζ είναι αρκετά απλό και ως εκ τούτου αποδεικνύεται μια καθημερινή παραλλαγή για το καλοκαίρι, πρέπει να εξασκηθείτε τουλάχιστον 2-3 φορές στο σπίτι για να αναδημιουργήσετε την τέλεια δροσερή εμφάνιση. Πειραματιστείτε με χρώματα, βούρτσες, υφές. Στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών σας δείχνουμε πιο συναρπαστικές ιδέες με το Face Gloss. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί και ίσως βρείτε μια πρόταση που θα θέλατε να δοκιμάσετε μόνοι σας.

γυαλιστερό glow make up προϊόντα λαμπερά μάγουλα ρουζ

γυαλιστερή λάμψη συνθέτουν τα ζυγωματικά καφέ σκιά ματιών φυσική εμφάνιση

γυαλιστερό glow make-up φυσικό δέρμα σκιά ματιών υγρό λαμπερό

glossy glow make up γκρι κραγιόν κραγιόν γυμνό

glossy glow make up μάγουλα αναδεικνύουν τη φυσική καλοκαιρινή εμφάνιση

γυαλιστερή λάμψη συνθέτουν το πρόσωπο φυσικά λαμπερό δέρμα

γυαλιστερή λάμψη συνθέτουν σκούρο δέρμα φυσικά μακιγιάζ

γυαλιστερή λάμψη συνθέτουν τις λαμπερές τάσεις του δέρματος

γυαλιστερό λαμπερό μακιγιάζ δέρμα μακιγιάζ καλοκαιρινή φυσική εμφάνιση

γυαλιστερή λάμψη συνθέτουν ιδέες σκούρα μαλλιά μάτια κιτρινωπή χροιά

glossy glow make up εφαρμόζοντας καθημερινές ιδέες μακιγιάζ προσώπου για σκιά ματιών

γυαλιστερό λαμπερό μακιγιάζ γυμνή σκιά ματιών λαμπερό μακιγιάζ δέρματος

glossy glow make up ιδέες μακιγιάζ οι γυναίκες φυσικά rouge μάγουλα κρέμα γυαλιστερό