Μακιγιάζ

Make up χείλη για περισσότερη πληρότητα – 4 χρήσιμες συμβουλές

Συμβουλές για το μακιγιάζ των χειλιών για περισσότερη πληρότητα

Ποιος δεν θέλει γεμάτα χείλη που όχι μόνο φαίνονται ελκυστικά, αλλά και σε παρασύρουν σε παθιασμένα φιλιά. Δυστυχώς, δεν είναι κάθε γυναίκα αρκετά τυχερή να έχει φυσικά γεμάτα χείλη. Σας έχουμε όμως υπέροχα νέα! Έτσι, με τα σωστά προϊόντα και τεχνικές, μπορείτε Μακιγιάζ χείλη, ότι αποκτούν περισσότερη αφθονία. Αυτό σας δίνει μια εμφάνιση που δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα, αλλά θα είναι πάντα δημοφιλής, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Πάρτε τα κατάλληλα σκεύη μακιγιάζ για το μακιγιάζ των χειλιών

Μακιγιάζ-εργαλεία-για-χείλη-μακιγιάζ-κραγιόν-γυαλιστερό

Για να μπορέσετε να κάνετε τα χείλη σας έτσι ώστε να φαίνονται πιο γεμάτα, χρειάζεστε μια επένδυση για τα χείλη ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επένδυση για τα χείλη. Αυτό πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα με τα χείλη σας ή να είναι πιο σκούρο. Χρησιμοποιήστε την επένδυση χειλιών για να περιγράψετε τα χείλη σας και να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο γεμάτα. Επειδή το χρώμα αντιστοιχεί σε αυτό των χειλιών της, η αντίθεση δεν είναι αισθητή. Αυτό, με τη σειρά του, θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται φυσικά.

Make up χείλη – φυσικά χρώματα

Χείλη-μακιγιάζ-φυσικά-χρώματα-συμβουλές-πληρότητα

Δεν είναι μόνο η επένδυση χειλιών που πρέπει να έχει φυσικό χρώμα όταν εφαρμόζετε μακιγιάζ στα χείλη σας για περισσότερη πληρότητα. Μια φυσική απόχρωση πρέπει επίσης να επιλεγεί για το κραγιόν ή το lip gloss που εφαρμόζετε μετά. Το μπεζ, τα χρώματα του δέρματος και το απαλό ροζ είναι τα καλύτερα. Ωστόσο, πριν το κάνετε αυτό, είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε ένα μολύβι διόρθωσης χειλιών. Αυτό δίνει στα χείλη ένα αστάρι που εξασφαλίζει ότι η επένδυση και το κραγιόν κρατάνε περισσότερο.

Τονίστε σωστά το περίγραμμα των χειλιών

Χείλη-μακιγιάζ-περίγραμμα-τονίζουν σωστά

Όταν μακιγιάρετε τα χείλη σας εφαρμόζοντας την επένδυση χειλιών, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πλαισιώσετε το πάνω και το κάτω χείλος. Αντ ‘αυτού, εφαρμόστε το μολύβι μόνο κατά μήκος του άνω χείλους (από τη γωνία του στόματος στη μία πλευρά στην άλλη γωνία του στόματος). Έτσι το άνω χείλος σχηματίζει την προφορά. Για το κάτω χείλος, από την άλλη πλευρά, τονίστε μόνο το μεσαίο μέρος. Ακολουθείτε πάντα τη φυσική άκρη των χειλιών σας για το περίγραμμα. Θα πρέπει να κάνετε όλα αυτά για να βεβαιωθείτε ότι θα καταλήξετε φυσικοί και όχι γελοίοι.

Μακιγιάζ χείλη – τα μεμονωμένα στρώματα

Χείλη-μακιγιάζ-επένδυση χειλιών-επένδυση χειλιών

Αφού τελειώσετε με το περίγραμμα, εφαρμόστε την επένδυση ή την επένδυση χειλιών σε δύο στρώσεις στα υπόλοιπα χείλη. Αυτό σημαίνει ότι το μακιγιάζ διαρκεί περισσότερο. Ακολουθεί το κραγιόν, το οποίο, όπως ήδη αναφέρθηκε, θα πρέπει επίσης να έχει φυσικό χρώμα. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε ένα lip gloss. Ωστόσο, αυτό θα αποδυναμώσει την επίδραση των γεμάτων χείλη και τη φυσική τους εμφάνιση μέσα από τη λάμψη. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να αφήνετε το lip gloss όταν φτιάχνετε τα χείλη σας.

Δώστε έμφαση στα γεμάτα χείλη φυσικά

Χείλη-μακιγιάζ-σωστά-λεπτό-χρώμα-χείλη

Γυμνά χείλη με γυαλιστερό χείλος

Χείλη-μακιγιάζ-γυμνό-εμφάνιση-περισσότερη-πληρότητα

Επιλέξτε μια φυσική απόχρωση κραγιόν

Χείλη-make-up-αποτέλεσμα-για-περισσότερη-πληρότητα