Μακιγιάζ

Κόλπα μακιγιάζ-Πώς η Μέριλιν Μονρόε χρησιμοποιούσε το μακιγιάζ τότε

marilyn-monroe-ca-1952-foto-nickolas-muray-george-eastman

Το μακιγιάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε το βλέμμα σας και τη λάμψη του προσώπου σας. Μπορείτε να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τα φυσικά χαρακτηριστικά σας με μερικά κόλπα μακιγιάζ. Αυτό αποδείχθηκε επίσης από μια από τις πιο όμορφες γυναίκες, τη Μέριλιν Μονρόε. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε μερικά Κόλπα μακιγιάζ από αυτές τις όμορφες κυρίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή ζωή με το σημερινό μακιγιάζ.

Κόλπα μακιγιάζ για vole χείλη

marilyn-monroe-μακιγιάζ κόλπα γεμάτα κόκκινα-χείλη

Όπως γνωρίζετε, το κραγιόν είναι ένα από τα εμπορικά σήματα της Marilyn Monroe. Γνωρίζατε όμως επίσης ότι ένα από τα Κόλπα μακιγιάζ του στιλίστα μακιγιάζ της Merilyn έβαζε πέντε αποχρώσεις κραγιόν; Με αυτόν τον τρόπο, τα χείλη φαίνονται πυκνά και μεγαλύτερα. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου, ωστόσο, είναι ότι η πιο σκούρα απόχρωση πρέπει να εφαρμόζεται στη γωνία του στόματος, ενώ οι αποχρώσεις γίνονται πιο ανάλαφρες προς το κέντρο των χειλιών.

Κόλπα μακιγιάζ με βαζελίνη

marilyn-monroe-μακιγιάζ κόλπα έμπνευση

Μπορείτε να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται πιο φρέσκο ​​και απαλό μόνο χρησιμοποιώντας βαζελίνη. Εφαρμόστε το στο πρόσωπο πριν από το μακιγιάζ και το αποτέλεσμα είναι λαμπερό δέρμα.

Βλέμμα γάτας

marilyn-monroe-full-lips-sub-eye-makeup

Χρησιμοποιήστε τεχνητές βλεφαρίδες για αυτό το αποτέλεσμα, αλλά συνδέστε τις μόνο στο εξωτερικό μέρος της άνω γραμμής των βλεφαρίδων. Αυτό είναι επίσης ένα από τα χρήσιμα Κόλπα μακιγιάζ της Μέριλιν Μονρόε. Τέλος, εφαρμόστε δύο στρώσεις μάσκαρα σε όλες τις βλεφαρίδες.

Κόλπα μακιγιάζ για να τονίσετε το πρόσωπο

marilynmonroe-μακιγιάζ-κόκκινα-λαμπερά-χείλη

Αυτό το τέχνασμα λειτουργεί πολύ καλά σε πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς, όπως αυτό της Marilyn, για να κάνει το κάτω μέρος του προσώπου πιο στενό, γεγονός που το καθιστά επίσης πιο στενό συνολικά. Για να το κάνετε αυτό, εφαρμόστε πρώτα ένα διορθωτικό στο πάνω μέρος του προσώπου. Αυτό δίνει έμφαση στις καμάρες των φρυδιών. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια πιο σκούρα απόχρωση για τη πούδρα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά της κάτω περιοχής.

Φτιάξτε τα μάτια

monroe-marilyn-μακιγιάζ-έμπνευση

Ενας από Κόλπα μακιγιάζ είναι για τα μάτιαεφαρμόστε ένα μαύρο ή καφέ eyeliner. Αυτό πρέπει να ξεκινά από την εσωτερική γωνία του ματιού και να εκτείνεται σε ολόκληρο το καπάκι, μετά την οποία προσθέτετε μια επιδέξια καμπύλη. Με αυτόν τον τρόπο, ο στυλίστας μακιγιάζ τόνισε επίσης τα μάτια της Μέριλιν Μονρόε.

Κόλπα μακιγιάζ – Δημιουργήστε μια σκιά

Μέριλιν Μονρόε κόκκινο χείλος επάνω

Μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μιας σκιάς εφαρμόζοντας ένα καφέ eyeliner στην κάτω, εξωτερική γωνία του ματιού. Με αυτόν τον τρόπο, θα φαίνεται ότι οι βλεφαρίδες ρίχνουν μια φυσική σκιά. Τέλος, υπάρχει ένα άλλο βήμα στο οποίο γεμίζετε την περιοχή μεταξύ του άνω eyeliner και της σκιάς που έχετε κερδίσει με ένα λευκό κασκόλ.

Κόλπα μακιγιάζ – το ρουζ

Μέριλιν-Μονρόε-μπλε-μάτια-ροζ-χείλη

Για το ρουζ, θα πρέπει να επιλέξετε ένα φυσικό χρώμα. Αν θέλετε να μιμηθείτε τη Μέριλιν, επιλέξτε ένα κοραλί χρώμα για τα μάγουλά σας. Η ομορφιά κατέφυγε σε αυτή τη σκιά επειδή κάνει το δέρμα να φαίνεται φρέσκο ​​και υγιές.

συμβουλές κόλπα μαρίλιν-μονρό-μακιγιάζ