Μακιγιάζ

Μακιγιάρετε σωστά τα χείλη σας-συμβουλές, τεχνικές μακιγιάζ και αποχρώσεις

χείλη σωστά συμβουλές μακιγιάζ γυαλιστερό πινέλο ανοιχτό ροζ

Το μεγαλύτερο μέρος της γοητείας βρίσκεται στο χαμόγελο. Ως εκ τούτου, οι κυρίες μπορούν να κάνουν τα χείλη τους μόνο προς όφελός σας. Το χρώμα του κραγιόν μπορεί να αποκαλύψει την προσωπικότητά τους ή να τα βοηθήσει να πειραματιστούν με μια τολμηρή νέα εμφάνιση. Μια ποικιλία τεχνικών μακιγιάζ είναι διαθέσιμη εδώ – μπορείτε να αναμίξετε χρώματα, να αλλάξετε το σχήμα των χειλιών ή να τα τονίσετε. Αν έχετε το δικό σας Φτιάξτε σωστά τα χείλη σας υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Μακιγιάρετε τα χείλη σας σωστά – τα χρώματα κραγιόν

συμβουλές μακιγιάζ χειλιών χρώματα κατάλληλα για τον τύπο δέρματος

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων κραγιόν, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τη σωστή απόχρωση για εσάς. Τα λαμπερά κραγιόν κάνουν τα χείλη γοητευτικά και χοντρά, αλλά οι υφές δεν είναι οι πιο ανθεκτικές. Το διαφανές lip gloss δίνει έμφαση στο στόμα και δίνει στο μακιγιάζ μια φυσική, διακριτική εμφάνιση. Τα ματ κραγιόν διαρκούν περισσότερο και φέρνουν εκλέπτυνση και κομψότητα. Τα κραγιόν με γυαλιστερή μαργαριτάρια κάνουν το χαμόγελό μας ακόμα πιο δελεαστικό. Η τέλεια απόχρωση κραγιόν για εσάς είναι αυτή που φαίνεται υπέροχη στο πρόσωπό σας όταν δεν φοράτε άλλο μακιγιάζ. Οι φυσικές αποχρώσεις παρόμοιες με το χρώμα των χειλιών ταιριάζουν καλύτερα – ανοιχτό ροζ, καφέ, μπεζ.

Μακιγιάρετε σωστά τα χείλη σας – ισορροπήστε ανάμεσα στα μάτια και τα χείλη

μακιγιάζ χείλη σωστά συμβουλές βούρτσα εφαρμόζουν

Η ισορροπία ανάμεσα στα μάτια και τα χείλη είναι το κλειδί για ένα καλό μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται να πολεμήσετε ο ένας τον άλλον για την προσοχή. Το βαρύ μακιγιάζ των ματιών απαιτεί σχεδόν φυσικά χείλη και το αντίστροφο. Η υφή του κραγιόν είναι επίσης σημαντική. Δεν πρέπει να στεγνώνει τα χείλη. Αν νιώθετε τα χείλη σας να στεγνώνουν δύο ώρες μετά τη χρήση του, αλλάξτε το κραγιόν σας. Για να αποφύγετε την ξηρότητα, φορέστε λίγο βάλσαμο για τα χείλη πριν από το κραγιόν. Η γυαλάδα θα έκανε τα χείλη σας να φαίνονται ζουμερά. Το μόνο μειονέκτημά τους είναι ότι είναι πολύ κολλώδεις. Για να φτιάξετε τη λάμψη, βάλτε λίγη πούδρα στα χείλη ως βάση.

η σωστή τεχνική μακιγιάζ

κόκκινα χείλη σωστά συμβουλές μακιγιάζ βουρτσίζουν χρυσό

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται αν είναι καλύτερο να εφαρμόζετε το κραγιόν με ένα πινέλο. Η αλήθεια είναι ότι είναι απαραίτητο μόνο αν χρησιμοποιείτε χρώματα όπως το μοβ ή το σκούρο κόκκινο. Κατά την εφαρμογή κραγιόν, ακολουθήστε το περίγραμμα των χειλιών. Η επένδυση χειλιών πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα ή μια απόχρωση πιο σκούρα από το κραγιόν. Αφού εφαρμόσετε κραγιόν, πιέστε με μια πετσέτα για να αφαιρέσετε το περιττό. Αυτό θα αποτρέψει το επίχρισμα.

make up lips tips εφαρμόστε πινέλο χειλιών ροζ μαργαριτάρι γυαλιστερό

Τέσσερις συμβουλές:

1. Τα σκούρα κραγιόν κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται μικρότερα από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Αν θέλετε να τα μεγεθύνετε οπτικά, χρησιμοποιήστε ροζ ή μπεζ με μαργαριτάρι γυαλάδα.

2. Αν τα χείλη σας είναι πολύ μεγάλα, μπορείτε να επιλέξετε φυσικούς τόνους. Χρησιμοποιήστε κλασικό ματ αντί για γυαλιστερά κραγιόν.

3. Για τις περισσότερες γυναίκες, το άνω χείλος είναι πιο λεπτό από το κάτω. Χρησιμοποιώντας ένα κραγιόν χρώματος παρόμοιο με αυτό των χειλιών σας, σημειώστε το περίγραμμα του άνω χείλους σας χωρίς να προσπαθήσετε να το ανασηκώσετε. Μην εφαρμόζετε επένδυση χειλιών στο κάτω μέρος. Μετά κραγιόν.

4. Για να κρατήσει περισσότερο το κραγιόν, μπορείς να βάλεις επένδυση για τα χείλη του ίδιου χρώματος.

μακιγιάζ άκρες χειλιών μεγεθύνετε οπτικά ροζ

χείλη σωστά συμβουλές μακιγιάζ χρώματα κραγιόν για να ταιριάζουν

στενά χείλη σωστά συμβουλές μακιγιάζ κόκκινο χρώμα