Μακιγιάζ

Εγκυμοσύνη – μερικές υπέροχες συμβουλές μακιγιάζ για τις μέλλουσες μητέρες

συμβουλές μακιγιάζ μελλοντική μητέρα απλό ρουζ ξηρό δέρμα

εγκυμοσύνη είναι μια από τις πιο αξιοσημείωτες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας. Σε αυτό το διάστημα, πολλές γυναίκες θεωρούν ότι το να μακιγιάρεσαι είναι πολύ ακατάλληλο. Εδώ είναι μερικά υπέροχα Συμβουλές μακιγιάζ για μελλοντικές μητέρες.

 Συμβουλές μακιγιάζ για μελλοντικές μητέρες – παρατηρήστε αλλαγές στον οργανισμό

συμβουλές μακιγιάζ εγκυμοσύνη ροζ μοβ παλέτα

Αυτό το γεγονός μπορεί να εξηγηθεί από τις πολυάριθμες αλλαγές στον οργανισμό κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Όταν είστε έγκυος, το σώμα σας παράγει διάφορες ορμόνες που μπορούν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών σας, το χρώμα του προσώπου σας ή το σχήμα του προσώπου σας.

 Συμβουλές μακιγιάζ για τις μέλλουσες μητέρες – μια ρόδινη και φρέσκια χροιά

συμβουλές μακιγιάζ για μελλοντικές μητέρες λεπτή ροζ παλέτα φρέσκια εμφάνιση

Το δέρμα γίνεται πιο ξηρό από ότι ήταν και μπορεί να εμφανίσει ελαττώματα που δεν υπήρχαν αρχικά. Το πρωί μπορεί να έχετε πρησμένα μάτια με μεγαλύτερες σακούλες κάτω από τα μάτια σας, τα μάγουλά σας θα μπορούσαν να είναι πιο ευαίσθητα. Υπάρχουν επίσης θετικές αλλαγές στην εγκυμοσύνη, όπως το να κάνεις την επιδερμίδα σου να φαίνεται πιο ροζ και φρέσκια.

Ευτυχώς, είναι δυνατόν να διορθώσετε αυτά τα μικρά ελαττώματα αλλάζοντας απλά τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το μακιγιάζ σας, ακόμη και για τη μικρή τσάντα. Εάν παρατηρήσετε ότι το δέρμα του προσώπου σας έχει γίνει πιο ξηρό, φροντίστε να αγοράσετε μια κρέμα ημέρας που θα κρατήσει το πρόσωπό σας ενυδατωμένο. Βελτιώνει επίσης τις ελαστικές ιδιότητες του δέρματος. Χρησιμοποιήστε την κρέμα όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο λαιμό και το ντεκολτέ. Απλώστε την κρέμα από πάνω προς τα κάτω. Όταν πλένετε το πρόσωπό σας, μην το στεγνώνετε εντελώς με την πετσέτα, αλλά αφήστε το να στεγνώσει – αυτό θα διατηρήσει περισσότερη υγρασία στο ύφασμα. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ αναζωογονητικό για εσάς.

Μπορεί να έχετε πρησμένα μάτια όταν σηκώνεστε όρθιοι. Η καλύτερη λύση σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός θα ήταν να πίνετε περισσότερο νερό. Μια άλλη λύση θα ήταν μια δροσερή κομπρέσα πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας ως συνήθως. Βοηθούν στην απομάκρυνση του οιδήματος. Εάν τα κάνετε όλα αυτά και το οίδημα εξακολουθεί να μην υποχωρεί, καλέστε τον γιατρό σας και ζητήστε λύση.

Σε περίπτωση που το μακιγιάζ σας δεν ταιριάζει με τον τόνο του προσώπου σας, θα πρέπει να έχετε διαφορετικό χρώμα. Μπορείτε να λάβετε τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα σε εξειδικευμένα καταστήματα καλλυντικών. Οι πωλητές εκεί θα χαρούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό χρώμα μακιγιάζ. Είναι επίσης καλύτερο να χρησιμοποιείτε κρέμα ημέρας με παράγοντες προστασίας από τον ήλιο. Είναι καλό αν χρησιμοποιούσατε υγρό μακιγιάζ, όχι κρεμώδες μακιγιάζ.

 συμβουλές μακιγιάζ για μελλοντικές μητέρες λεπτή εμφάνιση καφέ σκιά ματιών    συμβουλές μακιγιάζ για μελλοντικές μητέρες καφέ λεπτή μαργαριταρένια