Μακιγιάζ

Το μακιγιάζ ματιών Smokey Eyes – ένα κλασικό για κάθε περίσταση

Εφαρμόστε ανοιχτό ροζ σκιά ματιών σε ανοιχτό καφέ καπνιστά μάτια

Οτι Smokey eyes μακιγιάζ ματιών έχει γίνει πλέον κλασικό. Για το λόγο αυτό, κάθε κυρία θα πρέπει να είναι σε θέση να κυριαρχήσει σε αυτήν την τεχνική. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή είναι μια περίπλοκη τεχνική και επομένως αποφεύγουν να τη δοκιμάσουν. Σε αυτό το άρθρο, ωστόσο, θα σας πείσουμε για το ακριβώς αντίθετο εξηγώντας βήμα προς βήμα πώς μπορείτε να κάνετε μόνοι σας μακιγιάζ ματιών Smokey Eyes με μερικά απλά βήματα στο σπίτι.

Smokey Eyes μακιγιάζ ματιών – καθαρίστε το δέρμα και εφαρμόστε ενυδατική κρέμα

πράσινα μάτια εφαρμόζουν σκιά ματιών καπνιστά μάτια

1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καθαρίσετε καλά την περιοχή γύρω από τα μάτια για την προετοιμασία του μακιγιάζ ματιών Smokey Eyes. Ξεκινήστε από το μηδέν με το μακιγιάζ σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρέσετε οποιοδήποτε μακιγιάζ υπάρχει ήδη. Διαφορετικά, πιθανότατα δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

2. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα, ακολουθούμενη από μια βάση από μακιγιάζ που ταιριάζει με το χρώμα του δέρματός σας.

Smokey eyes μακιγιάζ ματιών – συνδυάστε τα χρώματα

μπλε μάτια μακιγιάζ Smokey μάτια μακιγιάζ έντονα μέσα

3. Όσον αφορά τα χρώματα για το μακιγιάζ των ματιών Smokey Eyes, τώρα έχετε διαφορετικές επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε την κλασική παραλλαγή από μαύρες ή καφέ αποχρώσεις. Αν προτιμάτε όμως να έχετε μακιγιάζ ματιών smokey eyes κατάλληλο για καθημερινή ζωή, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα χρώμα που ταιριάζει με το ντύσιμό σας. Ό, τι κι αν επιλέξετε, εφαρμόστε πρώτα μια παχιά γραμμή κατά μήκος του βλεφάρου. Θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλικατέρ σκιάς ματιών που είναι καθαρό.

Smokey Eyes μακιγιάζ ματιών – εφαρμόστε σωστά τη σκιά ματιών

πράσινα μάτια μπλε μεταλλική σκιά ματιών καπνιστά μάτια

4. Στη συνέχεια, πρέπει να θολώσετε τη γραμμή προς τα φρύδια σας. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το μεσαίο δάχτυλό σας για αυτό. Στο τέλος, η σκιά ματιών πρέπει να καλύπτει ολόκληρο το καπάκι και να έχει οβάλ σχήμα. Απλώς ευθυγραμμιστείτε με το φυσικό σχήμα του βλεφάρου.

Smokey Eyes μακιγιάζ ματιών – εφαρμόστε με το eyeliner Kajal

Καπνιστά μάτια, σκούρες σκιές, τονίζουν τα πράσινα μάτια

5. Τώρα πάρτε ένα eyeliner κόλ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τονίσετε επιπλέον τα μάτια σας για το μακιγιάζ ματιών Smokey Eyes. Για να το κάνετε αυτό, εφαρμόστε ένα eyeliner ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού και τραβώντας το προς την εσωτερική γωνία. Θα πρέπει να αλείψετε ελαφρώς το eyeliner έτσι ώστε να ξεχειλίσει στη σκιά ματιών. Όσο περισσότερο αφήνετε το eyeliner να τρέχει προς τα μέσα, τόσο πιο ελκυστική και θηλυκή θα είναι η εμφάνισή σας τελικά με το μακιγιάζ ματιών Smokey Eyes. Αλλά αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Λευκή σκιά ματιών με μαργαριτάρι και λάμψη για εκφραστικό βλέμμα

ιδέες καπνιστών μακιγιάζ ματιών πράσινο χρώμα μπρονζέ σκιά ματιών

6. Μια πιο ανοιχτή (κατά προτίμηση λευκή) σκιά ματιών μπορεί να συμβάλει σε μια πιο ελκυστική και εκφραστική εμφάνιση. Εφαρμόστε αυτό στην εσωτερική γωνία του ματιού μετά το μακιγιάζ των ματιών Smokey Eyes. Είναι ακόμη καλύτερο αν η λευκή σκιά ματιών έχει επίσης μια μαργαριταρένια λάμψη.

Εφαρμόστε σωστά τη μάσκαρα

Εφαρμόστε σωστά σκιά ματιών kohl πράσινα καπνιστά μάτια

7. Τέλος είναι η σειρά της μάσκαρα. Εφαρμόστε δύο στρώσεις στην πάνω γραμμή των βλεφαρίδων. Ένα στρώμα είναι επίσης αρκετό για την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. Για ένα εντυπωσιακό και εκφραστικό πάρτι, εκτός από το μακιγιάζ των ματιών smokey eyes, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε τεχνητές βλεφαρίδες εκ των προτέρων. Για να μην φαίνεται υπερβολικά υπερβολικό και τεχνητό, είναι προτιμότερο να επιλέξετε αυτά που παρέχουν όγκο και δεν επιμηκύνουν αφύσικα τις βλεφαρίδες.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν είναι τόσο δύσκολο να αναδείξετε τα μάτια σας με ένα καπνιστό μακιγιάζ ματιών. Πρέπει οπωσδήποτε να κυριαρχήσετε σε αυτήν την τεχνική, καθώς και στο eyeliner μόνο, όπως ακριβώς το μικρό μαύρο φόρεμα και το τζιν ανήκουν σε κάθε ντουλάπα. Όλα αυτά είναι κλασικά που δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα.

Το κλασικά κομψό μακιγιάζ ματιών – Smokey Eyes

τα καπνιστά μάτια εφαρμόζουν ιδέες για σκιά ματιών

Φτιάξτε μόνοι σας καπνιστά μάτια – εφαρμόστε ροζ σκιά ματιών

ροζ σκιά ματιών καπνιστά μάτια μπλε χρώμα

Το περίγραμμα και η ανάδειξη του προσώπου: οδηγίες και επαγγελματικές συμβουλές

Οδηγίες μακιγιάζ ματιών: Συμβουλές μακιγιάζ για πάρτι

Εφαρμόστε σωστά τις ιδέες για καπνιστά μπλε μάτια