Απόκριες, ΒΙΝΤΕΟ

Δάχτυλο φαγητό για παιδιά: 3 νόστιμες συνταγές για υγιεινά σνακ

Δάχτυλο τροφίμων για παιδιά περιστρέφουν κράκερ αλατιού

Ανεξάρτητα από το αν σχεδιάζετε ένα παιδικό πάρτυ γενεθλίων ή θέλετε να εκπλήξετε τα παιδιά με νόστιμα σνακ για το Halloween – αυτές οι τρεις συνταγές μπορούν να σερβιριστούν σε διαφορετικές περιπτώσεις και να γίνουν το highlight του κάθε μπουφέ. Οι όψεις ψωμιού – οι γάτες γεμίζουν τα μικρά με ζαμπόν, τυρί κρέμα και ελιές, οι αράχνες από κράκερ και μπαστούνια είναι ένα τέλειο σνακ ενδιάμεσα, τα τέρατα από μήλα, τυρί κρέμα και σοκολάτα έχουν υπέροχη γεύση και είναι υγιεινά. Οι λεπτομερείς συνταγές που περιλαμβάνουν οδηγίες φωτογραφίας μπορείτε να τις βρείτε παρακάτω, στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να ακολουθήσετε την προετοιμασία βήμα προς βήμα.

Δαχτυλίδι για παιδιά: συνταγή για τέρατα από μήλα

Δάχτυλο τροφίμων για παιδιά γενέθλια σνακ προσώπου μήλου υγιές

Τα επόμενα τέρατα φτιαγμένα από μήλα φαίνονται υπέροχα στα αποκριάτικα πάρτυ για νήπια. Η γλυκιά λιχουδιά γίνεται από μήλα, σοκολάτα, ηλιόσπορους και τυρί κρέμα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει πρώτα να λιώσετε τη σοκολάτα σε υδατόλουτρο.

Δάχτυλο τροφίμων για παιδιά τέρας ηλιόσπορου σοκολάτας μήλου

Και κάπως έτσι προετοιμάζονται τα χαριτωμένα τέρατα: Πρώτο τέταρτο των μήλων και έπειτα κόψτε ένα μικρό κομμάτι από κάθε τέταρτο. Βάλτε τους ηλιόσπορους στο μήλο (δείτε τη φωτογραφία παραπάνω).

finger food παιδικό μήλο σοκολάτα

Αλείψτε σοκολάτα στο μήλο (όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία). Κόψτε μια λεπτή φέτα από το μήλο και βάλτε το στο στόμα του τέρατος.

δάχτυλο τροφίμων παιδική μήλο συνταγή σοκολάτα επίχρισμα

Διορθώστε τα μάτια από τσιπς σοκολάτας με τυρί κρέμα. Το νόστιμο γλυκό είναι έτοιμο.

Δάχτυλο τροφίμων για παιδιά κρέμα τυρί αλείψτε μάτια τσιπς σοκολάτας

Δάχτυλο τροφή για παιδιά: ψωμί προσώπου γάτα

δάχτυλο παιδιών συστατικά γάτες πρόσωπα ψωμί

Τα πρόσωπα ψωμιού ξυπνούν την όρεξη των παιδιών και είναι εγγυημένα ότι θα κάνουν το τραπέζι φαγητού χαρούμενο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια γάτα με ψωμί, χρειάζεστε τα ακόλουθα συστατικά: φέτες ψωμιού, πάπρικα, μαύρες ελιές, ζαμπόν, βούτυρο, δεντρολίβανο.

finger food για παιδιά κόψτε φέτες ψωμιού

Στην αρχή κόψτε κύκλους από τις φέτες ψωμιού με ένα φλιτζάνι. Χρειάζεστε μια φέτα για κάθε πρόσωπο ψωμιού. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ρολό για τα γενέθλια των παιδιών για κάθε παιδί.

δάχτυλο για παιδιά μύτη πάπρικα

Απλώς αλείψτε το ψωμί με βούτυρο, κόψτε μια ελιά και κόψτε το στη μέση. Τα μάτια της γάτας είναι φτιαγμένα από δύο μισά. Κόψτε ένα τρίγωνο από το πιπέρι – θα χρησιμεύσει ως μύτη.

δάχτυλο για τα παιδιά φύλλα δεντρολίβανου

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεντρολίβανο για να φτιάξετε τα μουστάκια της γάτας και τα αυτιά κόβονται από ζαμπόν.

δάχτυλα παιδιών γάτες προσώπου ρολά

Και το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται ευχάριστα γλυκό – αλλά τα παιδιά θα διασκεδάσουν διπλάσια αν μπορείτε να λάβετε μέρος στην προετοιμασία. Εάν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε μερικά από τα συστατικά με άλλα, εποχιακά λαχανικά.

Δάκτυλο αποκριών για παιδιά: αστείες αράχνες φτιαγμένες από κράκερ και μπαστούνια κουλούρι

δάχτυλο αποκριών κράκερ αλάτι μπαστούνια ελιές

Όλα τα παιδιά αγαπούν τα κράκερ και τα μπαστούνια – το επόμενο σνακ παρασκευάζεται ακριβώς από αυτά. Για τις αράχνες από κράκερ χρειάζεστε τα ακόλουθα συστατικά: τυρί κρέμα, μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι, μπαστούνια κουλουράκια, οβάλ κράκερ.

finger food παιδική αράχνη οβάλ τυρί κρέμα κρέμας

Και κάπως έτσι φτιάχνονται τα αλμυρά σνακ: απλά αλείψτε το τυρί κρέμα σε ένα κράκερ, στερεώστε τα ξυλάκια πρέτσελ σε αυτά, καλύψτε με ένα δεύτερο κράκερ. Πιέστε σταθερά μεταξύ τους.

δάχτυλο παιδιών αράχνη κρέμα τυρί ελιές μάτια

Πλάθετε δύο μάτια από τυρί κρέμα. Κόψτε μικρούς κύκλους από μια ελιά με ένα καλαμάκι. Διακοσμήστε τα μάτια με αυτό. πλήρης!

δάχτυλα παιδιών απόκριες αράχνη κράκερ γενεθλίων