νοικοκυριό

νοικοκυριό

Διατήρηση ασφαλών τιμαλφών – ποιες επιλογές υπάρχουν;

Ο αριθμός των διαρρήξεων στη Γερμανία αυξάνεται σταθερά εδώ και χρόνια. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται για τα υπάρχοντά τους. Διαμερίσματα ισογείου σε αστικές περιοχές κινδυνεύουν ιδιαίτερα. Αυτό είναι όπου οι διαρρήκτες χτυπούν ιδιαίτερα συχνά. Αλλά ποιες επιλογές υπάρχουν για να διατηρήσετε ασφαλή τα τιμαλφή?

Οι Γερμανοί θέλουν να κρύβουν τα μετρητά τους στο σπίτι

μετρητά-διαμέρισμα-σπίτι-κρυφτό-διαρρήκτης

Κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης ειδικότερα, πολλοί Γερμανοί απέσυραν τις αποταμιεύσεις τους από τους λογαριασμούς τους και τις αποθήκευαν στο σπίτι τους. Αλλά ακόμη και σήμερα, πολλοί αποταμιευτές κρύβουν μεγάλα ποσά μετρητών στο σπίτι τους, φοβούμενοι μια άλλη τραπεζική κρίση. Ένας άλλος λόγος που συνήθως δηλώνουν είναι ότι απλά αισθάνονται πιο ασφαλείς με ένα συγκεκριμένο ποσό μετρητών στους τέσσερις τοίχους τους.

Οι διαρρήκτες γνωρίζουν τις κοινές κρυψώνες

απόκρυψη-μετρητά-στο-σπίτι-απόκρυψη

Οι ειδικοί γενικά συμβουλεύουν να μην κρύβετε πολλά μετρητά ή πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι. Γιατί οι διαρρήκτες είναι συνήθως επαγγελματίες που γνωρίζουν τις κοινές κρυψώνες στο κουτί της τουαλέτας, κάτω από το στρώμα ή στη ζάχαρη. Κλασικές κρυψώνες από ταινίες, όπως η κοιλότητα πίσω από μια εικόνα, στην κατάψυξη ή σε ένα κοίλο βιβλίο, είναι επίσης γνωστές, έτσι ώστε οι κλέφτες είναι πολύ πιθανό να βρουν αυτές τις κρυψώνες. Σίγουρα κανείς δεν πρέπει να υποτιμά τους διαρρήκτες. Έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν για νέες μεθόδους απόκρυψης μέσω Διαδικτύου. Οι ηλεκτρικές συσκευές πρέπει επίσης να είναι ταμπού ως κρυψώνες, για παράδειγμα στον ανεμιστήρα ενός υπολογιστή. Δεδομένου ότι αυτά πωλούνται εύκολα στην αγορά, οι κλέφτες συνήθως παίρνουν πρώτα αυτά τα είδη μαζί τους.

Εάν θέλετε να κρύψετε πολύτιμα αντικείμενα, θα πρέπει επομένως να αναζητήσετε μια κρυψώνα που είναι πολύ δύσκολο να ανακαλύψετε. Για παράδειγμα, ένα μη διαφανές βάζο κτιστών που είναι κρυμμένο κάτω από μια στοίβα άλλων βάζων είναι ένα αρκετά ασφαλές κρυψώνα. Το ίδιο ισχύει για πολύτιμα αντικείμενα που σε πλήρες κουτί γάλακτος είναι κρυμμένα.

Θάψτε πολύτιμα αντικείμενα στον κήπο?

απόκρυψη-μετρητά-πολύτιμα αντικείμενα-κήπος-απόκρυψη

Μια κρυψώνα που πιθανότατα δεν θα βρει κανείς κλέφτης είναι θησαυρός θαμμένος στον κήπο. Το θαμμένο ακίνητο είναι πολύ ακριβό και δύσκολο να βρεθεί. Τα πολύτιμα αντικείμενα θα πρέπει στη συνέχεια να ταφούν με τέτοιο τρόπο ώστε πραγματικά να μην μπορούν να βρεθούν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, επομένως κατά προτίμηση όχι σε εμφανές μέρος όπως ένα δέντρο ή ένα άγαλμα. Παρ ‘όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης πρέπει πάντα να είναι σίγουρος πού βρίσκεται η κρυψώνα του, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να βρει ξανά τον θησαυρό του. Είναι επίσης σημαντικό να μην ανακαλύψει κανείς ότι τα πολύτιμα αντικείμενα είναι θαμμένα στον κήπο. Αυτό σημαίνει, αφενός, ότι κανένας γείτονας δεν επιτρέπεται να παρακολουθεί το σκαπτικό, και από την άλλη, ότι η κρυψώνα πρέπει να καμουφλαριστεί καλά μετά. Γιατί μια καφέ κηλίδα στη μέση ενός κατά τα άλλα άψογου γκαζόν είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει την προσοχή. Το κρησφύγετο πρέπει να έχει βάθος τουλάχιστον 50 εκατοστών, ώστε να προστατεύεται από την υγρασία και το κρύο. Επιπλέον, συνιστάται η συγκόλληση χρημάτων και τιμαλφών σε αεροστεγή μεμβράνη, έτσι ώστε να προστατεύονται από τη φθορά κ.λπ. Αν και αυτή η μέθοδος είναι σχετικά ασφαλής εάν γίνεται σωστά, συνιστάται επίσης λιγότερο. Από τη μία πλευρά, είναι πολύ ακριβό, από την άλλη, τα χρήματα δεν είναι διαθέσιμα με αυτόν τον τρόπο.

Το χρηματοκιβώτιο στο σπίτι σας

Πολύτιμα αντικείμενα-σπίτι-φύλαξη-απόκρυψη-χρηματοκιβώτιο-μπάνιο-ράφια

Μια καλή λύση είναι μια ασφαλής όπως αυτή Εμπειρογνώμονες τεχνολογίας ασφαλείας να αγοράσω εκεί. Έχει το πλεονέκτημα ότι δεν μπορεί μόνο να προστατεύσει από διάρρηξη, αλλά και από ζημιές που προκαλούνται από φωτιά ή νερό. Ωστόσο, το χρηματοκιβώτιο θα πρέπει να έχει συνολικό βάρος τουλάχιστον 200 κιλά, ώστε οι κλέφτες να μην το πάρουν απλά μαζί τους. Μια άλλη επιλογή είναι να στερεώσετε σταθερά το χρηματοκιβώτιο στο θεμέλιο. Αυτό είναι δυνατό, για παράδειγμα, με χρηματοκιβώτιο δαπέδου ή τοίχου. Αυτά έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν επίσης να κρυφτούν με τη βοήθεια μιας εικόνας ή χαλιού.

Πολύτιμα αγαθά-στο σπίτι-ασφαλή-ασφαλή-ασφάλεια-τεχνολογία

Οι ειδικοί δεν προτείνουν χρηματοκιβώτια που μπορούν να ανοίξουν με κλειδί, γιατί διαφορετικά ο διαρρήκτης θα ανατρέψει ολόκληρο το διαμέρισμα για να το βρει. Πάνω απ ‘όλα, το ντουλάπι ασφαλείας πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με το επίπεδο ασφαλείας του. Υποδεικνύει πόσο δύσκολο είναι να το σπάσει. Το ποσό με το οποίο μια ασφαλιστική εταιρεία θα ασφαλίσει το περιεχόμενο βασίζεται επίσης στο επίπεδο ασφάλειας, όπως δείχνει ο πίνακας σε αυτόν τον οδηγό.

Τα χρήματα είναι πιο ασφαλή στην τράπεζα

φύλαξη-πολύτιμα αντικείμενα-σε τραπεζικό θησαυροφυλάκιο

Ακόμα κι αν η τραπεζική κρίση έχει προκαλέσει αβεβαιότητα σε ολόκληρη τη χώρα, τα χρήματα εξακολουθούν να είναι το ασφαλέστερο μέρος για να πάτε σε μια τράπεζα. Το ίδιο ισχύει και για πολύτιμα αντικείμενα όπως χρυσό, κοσμήματα ή χρεόγραφα. Οι τράπεζες διαθέτουν ερμάρια στα οποία οι πελάτες μπορούν να καταθέσουν πολύτιμα αντικείμενα έναντι αμοιβής. Πολλοί έμποροι χρυσού προσφέρουν επίσης στους πελάτες να διατηρούν πολύτιμα αντικείμενα στα θησαυροφυλάκια υψηλής ασφάλειάς τους.

Εικόνες 1 – 4 © pixabay.com CC0

Εικόνα 5 / Φωτογραφία Αρχείου ID: 535528204 © jannoon028

Εικόνα 6 / Φωτογραφία Αρχείου ID: 332590400 © Microstocker1

Εικόνα 7 / © pixabay.com CC0

Read more
νοικοκυριό

10 εργαλεία και αξεσουάρ DIY για το σπίτι – συμβουλές για βασικό εξοπλισμό

do-it-yourself-εργαλεία-αξεσουάρ-βασικός-εξοπλισμός-do-it-yourself-εξοπλισμός

Κάθε τόσο οι επισκευές είναι απαραίτητες σε κάθε νοικοκυριό και η πρόσληψη ενός τεχνίτη για αυτό είναι συχνά πολύ δαπανηρή. Με λίγη χειροτεχνία, τα σωστά εργαλεία και αξεσουάρ DIY, ο καθένας μπορεί να κάνει πολλές δουλειές του σπιτιού και ανακαινίσεις μόνος του. Είναι ακόμη διασκεδαστικό όταν έχετε το κατάλληλο εργαλείο στο χέρι. Επιπλέον, ένας μεγάλος αριθμός εργαλείων είναι εντελώς περιττά στην καθημερινή ζωή και ο βασικός εξοπλισμός είναι επαρκής. Παρακάτω θα μάθετε τι σημαίνει στην πραγματικότητα.

Εργαλεία και αξεσουάρ μόνοι σας-βασικός εξοπλισμός

Εργαλεία και αξεσουάρ μόνοι σας - βασικός εξοπλισμός - θήκη εργαλείων - ψαλίδι σφυριού

Στο κατάστημα υλικών σας συγκλονίζει γρήγορα η μεγάλη γκάμα προϊόντων. Τρυπάνια, κατσαβίδια, πριόνια, πένσες κ.λπ. προσφέρονται σε διάφορες εκδόσεις, αλλά τα περισσότερα από αυτά έχουν σχεδιαστεί για συγκεκριμένη δραστηριότητα και σίγουρα δεν χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση. Οι διαφημισμένες ευκαιρίες είναι δελεαστικές, αλλά κυρίως δείχνουν τα πρώτα ελαττώματα μετά από μια σύντομη περίοδο χρήσης. Όσον αφορά τα αντικείμενα της καθημερινότητας, η ποιότητα είναι πάντα προτιμότερη από την ποσότητα, οπότε είναι καλύτερα να έχετε βασικό εξοπλισμό πρώτης τάξεως για τη βελτίωση του σπιτιού αντί να εξοικονομήσετε μερικά ευρώ. Το συμπέρασμα: αξίζει ιδιαίτερα να επενδύσετε σε λειτουργικά εργαλεία και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.

Εργαλεία και αξεσουάρ που φτιάχνετε μόνοι σας-τι ακριβώς χρειάζεται στην καθημερινή ζωή?

Εργαλεία και αξεσουάρ μόνος-βασικός εξοπλισμός-σπίτι-κήπος-σκάλα-ξύλινη σκάλα

1. Ένα σκάλα ανήκει σε κάθε νοικοκυριό. Τυπικό, αλλά ακόμα αληθινό, συμβαίνει πολλά ατυχήματα στο σπίτι κατά τη βελτίωση του σπιτιού. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την πτώση από τη σκάλα. Επομένως, θα πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα κατά την αγορά και να δώσετε προσοχή στη σταθερότητα του μοντέλου. Μια στιβαρή ξύλινη σκάλα που μπορεί να ανέβει και από τις δύο πλευρές είναι ιδανική για όλες τις επισκευές όταν πρέπει να φτάσετε σε κάτι υψηλότερο. Αν στέκεστε σε μια σκάλα, σίγουρα δεν έχετε ελεύθερο χέρι για εργαλεία, οπότε οι γάντζοι ή οι δίσκοι αποθήκευσης είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να κρατάτε κοντά σας άλλα αξεσουάρ. Ένα παράδειγμα είναι ένα μοντέλο που πληροί όλα τα κριτήρια εδώ στον Ένγκελμπερτ Στράους.

2. Θήκη εργαλείων – Έτσι ώστε τα εργαλεία και τα σκεύη να είναι διαθέσιμα και να μπορούν να βρεθούν γρήγορα, είναι λογικό να τα αποθηκεύουμε σωστά. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα καθαρά σε μια θήκη εργαλείων με αφαιρούμενο ένθετο μικρών εξαρτημάτων. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά μεγέθη από πλαστικό ή μέταλλο.

3. σφυρί – Ένα σφυρί χρειάζεται γρήγορα στο νοικοκυριό και ως εκ τούτου αποτελεί ουσιαστικό μέρος του βασικού εξοπλισμού βελτίωσης του σπιτιού. Αυτό είναι κλασικό με ξύλινη λαβή που ταιριάζει τέλεια στο χέρι και είναι σταθερά συνδεδεμένο με το κεφάλι.

4η. κατσαβίδι – Ένα απαραίτητο εργαλείο στην καθημερινή ζωή είναι χωρίς αμφιβολία το κατσαβίδι, το οποίο είναι επίσης ευρέως γνωστό ως κατσαβίδι. Αυτό επιτρέπει τη στερέωση και τη χαλάρωση των βιδών. Συνιστάται η αγορά επίπεδων και κατσαβιδιών Phillips σε διαφορετικά μεγέθη (τουλάχιστον μικρά και μεγάλα) για βασικό εξοπλισμό DIY. Επιπλέον, ένα κλειδί Allen μπορεί να είναι χρήσιμο για επισκευές οχημάτων και μηχανημάτων, καθώς και ένας ελεγκτής τάσης για τον προσδιορισμό της πολικότητας κατά την εργασία με ηλεκτρική ενέργεια.

Απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ βελτίωσης σπιτιού – σφυρί και πένσα

Εργαλεία και αξεσουάρ μόνοι σας - βασικός εξοπλισμός - πένσες σφυριών - επισκευές

5. λαβίδα – Μια πένσα ή μαρσπιέ χρησιμοποιείται για να συγκρατεί και να πιάνει μεμονωμένα τεμάχια εργασίας και να βγάζει καρφιά.

6η. γαλλικο ΚΛΕΙΔΙ – Αυτό επιτρέπει τη στερέωση ή τη χαλάρωση των συνδέσεων με βίδες και μπουλόνια. Τα γαλλικά κλειδιά, τα οποία συνήθως περιλαμβάνονται με κατάλληλα ένθετα, είναι ιδιαίτερα πρακτικά και εύκαμπτα στην εργασία. Μια καστάνια / κάρρο χρησιμοποιείται επίσης για δυσπρόσιτα μέρη.

7η. είδε – Για πριόνισμα διαφορετικών υλικών, π.χ. Β. Ξύλο ή πλαστικό, χρησιμοποιείται συνήθως πριόνι χειρός, το οποίο πρέπει να τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενέργεια. Ένα συμβατικό πριόνι χειρός είναι συνήθως αρκετό για μικρές επισκευές στο σπίτι και στον κήπο. Ανάλογα με το είδος του υλικού που πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία, διαφορετικά φύλλα μπορούν επίσης να προσαρτηθούν σε αυτό.

8η. Κατσαβίδι / τρυπάνι χωρίς καλώδιο – Μερικές φορές για ανακαίνιση σπιτιού, μερικές φορές για επισκευή επίπλων, ένα κατσαβίδι ασύρματου ή ένα τρυπάνι σφυριού είναι επίσης απαραίτητο. Η διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών είναι το ποσό της δύναμης που απαιτείται για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα. Για παράδειγμα, για να ανοίξετε τρύπες στον τοίχο για να στερεώσετε έναν μεγάλο καθρέφτη ή μια ράβδο κουρτίνας, απαιτείται ένα ισχυρό τρυπάνι με σφυρί. Από την άλλη πλευρά, για να εξοικονομήσετε κόπο και μυϊκή δύναμη όταν σφίγγετε και χαλαρώνετε τις βίδες, αλλά και να εκτελείτε πολλές εργασίες DIY σε σύντομο χρονικό διάστημα, συνιστάται ένα κατσαβίδι ασύρματης σύνδεσης με μπαταρία ιόντων λιθίου.

9. Καρφιά, βίδες, πείροι – Ένα κουτί μικρών ανταλλακτικών προσφέρει τα πάντα σε ένα.

Εργαλεία και αξεσουάρ που φτιάχνετε μόνοι σας-κανόνας αναδίπλωσης και επίπεδο πνεύματος για σωστή εργασία

κάνε-μόνος-σου-εργαλεία-αξεσουάρ-βασικός εξοπλισμός-πτυσσόμενος κανόνας-μετρητής ραβδιών

10. Πτυσσόμενος κανόνας, μεταλλική ταινία μέτρησης και αλφάδι είναι απαραίτητα αξεσουάρ που εξασφαλίζουν σωστή εργασία κατά τη μέτρηση και τη μέτρηση. Ένα αλφάδι με μήκος περίπου 40-60 εκατοστά είναι αρκετό για χρήση στο νοικοκυριό, για παράδειγμα αν θέλετε να κλείσετε φωτογραφίες.

10 εργαλεία και αξεσουάρ DIY – η τέλεια βάση για κάθε λάτρη των DIY

Εργαλεία και αξεσουάρ μόνοι σας - βασικός εξοπλισμός - κατσαβίδι χωρίς καλώδιο - κατσαβίδι με μεταλλική ταινία

Με τα εργαλεία και τα αξεσουάρ που αναφέρονται, όλοι θα είναι απόλυτα εξοπλισμένοι και προετοιμασμένοι για να εκτελέσουν ένα ευρύ φάσμα οικιακών εργασιών και επισκευών. Όταν συνδυάζετε τη δική σας εργαλειοθήκη, θα πρέπει να αγοράσετε πολλά, αλλά πάνω απ ‘όλα να έχετε το ελάχιστο. Μια συμβουλή: οι σφραγίδες έγκρισης εγγυώνται υψηλή ποιότητα. Εάν προσέχετε αυτό όταν αγοράζετε εργαλεία και δεν κοιτάτε μόνο την τιμή, θα επωφεληθείτε από το νέο σας εργαλείο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Read more
νοικοκυριό

Απόκρυψη μετρητών και τιμαλφών – οι καλύτερες κρυψώνες στο διαμέρισμα

Κρύψτε πολύτιμα αντικείμενα ενάντια σε διαρρήκτες και κλοπές κοσμημάτων

Λόγω της τελευταίας οικονομικής κρίσης και των χαμηλών επιτοκίων στις αποταμιεύσεις, όλο και περισσότεροι Γερμανοί κρατούν ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων τους σε μετρητά, στις περισσότερες περιπτώσεις στο σπίτι. Ωστόσο, σχεδόν κανείς δεν είναι πλήρως ασφαλισμένος από διάρρηξη και ο αριθμός των διαρρήξεων στη Γερμανία αυξάνεται εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο, εάν έχετε αποφασίσει να διατηρήσετε κάποια χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα στο διαμέρισμα, θα πρέπει να βρείτε ή να σχεδιάσετε μια καλή ή ακόμη και πολλές κρυψώνες για αυτό. Θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα μέρη στο σπίτι για να βρείτε μετρητά και Απόκρυψη τιμαλφών μπορώ.

Πού δεν πρέπει κανείς να κρύβει χρήματα και τιμαλφή σε καμία περίπτωση;

Απόκρυψη τιμαλφών κάτω από το στρώμα-μη ασφαλή-απόκρυψη-μετρητά

Αν θέλετε να κρύψετε καλά τα πολύτιμα αντικείμενά σας, σκεφτείτε πρώτα την κατάσταση ως διαρρήκτης. Σε καμία περίπτωση οι κλέφτες δεν περιμένουν να βρουν τα μετρητά σας απλώς ξαπλωμένα στο τραπέζι. Σίγουρα έχετε σκεφτεί όλα τα πιθανά κρυφά εκ των προτέρων και δεν μπορείτε εύκολα να ξεγελαστείτε. Υπάρχουν μερικές γνωστές κρυψώνες που πρέπει οπωσδήποτε να αναζητηθούν και να αποφευχθούν, όπως κάτω από το στρώμα, στο ντουλάπι στο υπνοδωμάτιο ή πίσω από τη στέρνα στο μπάνιο.

Απόκρυψη τιμαλφών – παιδικών δωματίων ως ασφαλής κρυψώνα

Απόκρυψη τιμαλφών διαμέρισμα-παιδικό δωμάτιο-αρκετά κρυψώνες

Το παιδικό δωμάτιο είναι μια ασφαλέστερη κρυψώνα από, για παράδειγμα, το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο. Οι περισσότεροι διαρρήκτες είναι πιο πιθανό να βρουν κοσμήματα ή χρήματα στο υπνοδωμάτιο και λιγότερο πιθανό να ψάξουν στο φυτώριο. Οι καλές κρυψώνες εδώ είναι σε παλιά παιχνίδια με τα οποία τα μικρά δεν παίζουν πλέον ή ανάμεσα σε άφοβα ρούχα στην ντουλάπα. Ωστόσο, τα πολύτιμα αντικείμενα πρέπει να κρύβονται με τέτοιο τρόπο ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να τα βρουν τυχαία.

Φτιάξτε τα δικά σας έπιπλα με ένα μυστικό διαμέρισμα και κρύψτε πολύτιμα αντικείμενα

Κρύψτε πολύτιμα αντικείμενα από κόντρα πλακέ συρταριού

Ένα γνωστό, αλλά δύσκολο να αναγνωριστεί κρυψώνα είναι τα συρτάρια με μυστικά διαμερίσματα. Μπορείτε ακόμη να φτιάξετε μόνοι σας ένα απλό μυστικό διαμέρισμα από ένα φύλλο κόντρα πλακέ και να το εγκαταστήσετε σε οποιαδήποτε συρταριέρα ή ακόμα και ντουλάπια κουζίνας. Εάν το συρτάρι είναι γεμάτο με άλλα αντικείμενα, σίγουρα δεν θα παρατηρήσετε ένα καλοφτιαγμένο μυστικό διαμέρισμα.

Εγκαταστήστε λανθασμένες πρίζες τοίχου με χώρο αποθήκευσης

Τα πολύτιμα αντικείμενα κρύβουν κοσμήματα επίπεδη-ψεύτικα-πρίζα-μετρητά-μετρητά

Μπορείτε ακόμη και να κρύψετε πολύτιμα αντικείμενα στον τοίχο κάνοντας μια τρύπα στον τοίχο και καλύπτοντάς το με μια ψεύτικη πρίζα. Αυτό είναι ένα τέλειο κρυψώνα για μικρά πολύτιμα αντικείμενα και φυσικά για μετρητά επίσης.

Κρατήστε πολύτιμα αντικείμενα σε ένα άδειο βιβλίο

απόκρυψη-τιμαλφή-στο-σπίτι-άδειο-βιβλίο-απόκρυψη-κοσμήματα-μετρητά

Αν και η κρυψώνα σε ένα βιβλίο είναι γνωστή, μπορεί επίσης να είναι πραγματικά πρακτική. Για παράδειγμα, εάν έχετε πολλά βιβλία στο ράφι, μπορείτε να το κάνετε προς όφελός σας και να κρύψετε το βιβλίο με τα πολύτιμα αντικείμενα βαθιά μεταξύ των άλλων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι διαρρήκτες δεν έχουν πολύ χρόνο να διαθέσουν και δεν μπορούν να ανοίξουν κάθε βιβλίο.

Κρύψτε κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα πίσω από μια τοιχογραφία

απόκρυψη-τιμαλφή-επίπεδη-κοσμήματα-πίσω από τοιχογραφία

Μια απλή τοιχογραφία μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια καλή κρυψώνα προσθέτοντας ένα κουτί σε αυτήν. Όσο πιο λεπτό είναι το σώμα, τόσο πιο απαρατήρητη είναι η κρυψώνα. Ωστόσο, η ιδέα είναι μάλλον ακατάλληλη για απόκρυψη μετρητών, καθώς οι διαρρήκτες θα μπορούσαν επίσης να ελέγξουν τις τοιχογραφίες.

Απόκρυψη μετρητών στη γλάστρα

κρυψώνα-πολύτιμα αντικείμενα-επίπεδα-φυτά-γλάστρα-μετρητά-κρησφύγετο

Perhapsσως όλοι γνωρίζουν το κόλπο να κρύβετε το κλειδί κάτω από μια γλάστρα, αλλά το γνωρίζουν και οι κλέφτες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γλάστρα ως κρυψώνα. Θα μπορούσατε να θάψετε ένα μικρό βάζο ή κουτί με πολύτιμα αντικείμενα ή μετρητά στο χώμα μιας γλάστρας και να το καλύψετε με το φυτό. Όσο περισσότερες γλάστρες φυτών εσωτερικού χώρου έχετε, τόσο πιο δύσκολο είναι να τα βρει κάποιος με τα χρήματα.

Κρύψτε μικρά πολύτιμα αντικείμενα σε κενά κεριά

τιμαλφή-απόκρυψη-σπίτι-κεριά-κοσμήματα-μετρητά

Τα παχιά, διακοσμητικά κεριά είναι επίσης καλά για να κρύψετε μικρά κοσμήματα ή κάποια μετρητά. Θα πρέπει απλώς να κενώσετε το κερί με ένα μαχαίρι, να κρύψετε τα πολύτιμα αντικείμενα και στη συνέχεια, το καλύτερο από όλα, να καλύψετε την τρύπα με χαρτί και ταινία.

Δημιουργικές κρυψώνες στην κουζίνα

κρυψιμα-τιμαλφια-κουζινα-κρυψιμο-υπο-πλυντηριο-ντοκουμέντα

Η κουζίνα έχει πολλά κρυφά σημεία που είναι δύσκολο να βρεθούν. Μικρά πολύτιμα αντικείμενα κρύβονται σε μικρά μπολ με ζάχαρη βαθιά στο ντουλάπι της κουζίνας ή σε μυστικά διαμερίσματα στα συρτάρια. Κάτω από ορισμένες συσκευές κουζίνας, όπως το πλυντήριο πιάτων, υπάρχει ένα άδειο διαμέρισμα που είναι ιδανικό για την απόκρυψη σημαντικών εγγράφων και μετρητών.

Κρύψτε πολύτιμα αντικείμενα ή μετρητά στο ψυγείο

απόκρυψη-τιμαλφή-επίπεδη-ψυγείο-χρήματα-λάθος-δοχεία τροφίμων

Μπορείτε επίσης να κρύψετε μετρητά και μερικά πολύτιμα αντικείμενα στο ψυγείο. Μπορείτε ρεαλιστικά να βάψετε παλιά δοχεία ή βάζα από τρόφιμα και να κρύψετε χρήματα σε αυτά. Η συσκευασία με αλουμινόχαρτο θα μπορούσε επίσης να καλύψει όλα τα ίχνη πολύτιμων αντικειμένων.

Κρύψτε πολύτιμα αντικείμενα κάτω από το ντουλάπι της κουζίνας

απόκρυψη τιμαλφών-διαμέρισμα-κουζίνα-κοσμήματα-απόκρυψη

Συνήθως υπάρχει ένα άδειο διαμέρισμα πίσω από τις σανίδες στην κουζίνα, το οποίο μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για να κρύψει πολύτιμα αντικείμενα όπως χρήματα και κοσμήματα. Αυτό είναι ένα ασφαλές και δημιουργικό κρησφύγετο γιατί οι περισσότεροι κλέφτες δεν το σκέφτηκαν καθόλου.

Τοποθετήστε λάθος σωλήνα PVC στο γκαράζ και κρύψτε πολύτιμα αντικείμενα

απόκρυψη-τιμαλφή-υπόγειο-γκαράζ-ψεύτικο-PVC-σωλήνας-κρυψώνα

Εάν έχετε γκαράζ ή υπόγειο, μπορείτε να βάλετε έναν ψεύτικο σωλήνα PVC κάπου και να κρύψετε τα τιμαλφή σας σε αυτό. Οι διαρρήκτες συνήθως δεν ψάχνουν καθόλου τον αγωγό, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας ασφαλή με αυτόν τον τρόπο.

Απόκρυψη τιμαλφών στο διαμέρισμα – το δωμάτιο πλυντηρίων ως κρυψώνα

απόκρυψη-τιμαλφή-πλυντήριο-δωμάτιο-άδειο-απορρυπαντικό-μπουκάλια-πλύσιμο

Το πλυντήριο διαθέτει επίσης κάποια καλά κρυφά για πολύτιμα αντικείμενα. Τα άδεια μπουκάλια απορρυπαντικού, για παράδειγμα, μπορούν να διατηρήσουν τα μετρητά σας ασφαλή και ένα μυστικό διαμέρισμα στο καλάθι πλυντηρίων ή στην ντουλάπα μπορεί ακόμη και να κρύψει μεγαλύτερα αντικείμενα.

Μεταμφίεση τιμαλφών στο σπίτι ως φαγητό

κρυμμένα-τιμαλφή-παραλία-τσιπ-κουτί-κλειδιά-μετρητά-κοσμήματα

Τα πολύτιμα αντικείμενα μπορούν επίσης να κρυφτούν στη συσκευασία τροφίμων, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε ένα άλλο μέλος της οικογένειας να μην πετάξει κατά λάθος τη συσκευασία. Ωστόσο, αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα αν θέλετε να κρύψετε πολύτιμα αντικείμενα στην παραλία. Ανεξάρτητα από το πόσο καλή και ασφαλής φαίνεται η κρυψώνα σας στο διαμέρισμα, θα πρέπει πάντα να διατηρείτε το δικαίωμα να διασφαλίσετε ότι οι κλέφτες μπορούν επίσης να αναζητήσουν πιθανές κρυψώνες στο Διαδίκτυο.

Read more
νοικοκυριό

Λεκέδες μελάνης σε έπιπλα και υφάσματα: ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους αφαιρέσετε;

μελάνι-αφαίρεση λεκέδων-μαξιλάρια-καναπές-έπιπλα-υφάσματα

Τα έπιπλα γραφείου όπως τα γραφεία και τα ράφια επηρεάζονται κυρίως, αλλά μερικές φορές ο καναπές ή άλλα έπιπλα επηρεάζονται επίσης: όταν το μελάνι του εκτυπωτή έρχεται σε επαφή με τα έπιπλα, είναι σημαντικό να ενεργείτε γρήγορα. Το μελάνι κολλάει πεισματικά. Θα πρέπει επίσης, αλλά μόνο σε χαρτί!

Η γρήγορη απόκριση αποτρέπει τους λεκέδες

αφαιρέστε-μελάνι-λεκέδες-γρήγορη αντίδραση-χαρτί-πετσέτα-καθαριστικό για όλες τις χρήσεις

Μια αδιανόητη στιγμή και το φύλλο χαρτιού προσγειώνεται με την τυπωμένη πλευρά προς τα κάτω στην επιφάνεια του επίπλου. Φαίνεται ιδιαίτερα κρίσιμο όταν το μελάνι περιέχει χρωστικές χρωστικές. Όπως περιγράφεται λεπτομερέστερα σε αυτήν τη σελίδα, Σε αντίθεση με τα χρώματα με βάση το νερό, είναι αδιάβροχα. Μια πολύ χρήσιμη ιδιότητα – αλλά μόνο αν το μελάνι κολλήσει εκεί που ανήκει.

μελάνι-λεκέ-αφαίρεση-εκτυπωτής-μελάνι-κρασί-χρωστικές χρωστικές

Πριν το μελάνι προλάβει να στεγνώσει, θα πρέπει να μαζέψετε το λεκέ με μια χαρτοπετσέτα. Εάν ο λεκές είναι ήδη στεγνός, το καθαριστικό για όλες τις χρήσεις μπορεί να είναι μια καλή βοήθεια για να τον αφαιρέσετε. Ωστόσο, το εντελώς αποξηραμένο μελάνι δεν μπορεί πλέον να αφαιρεθεί τελείως – ιδιαίτερα ενοχλητικό εάν το σαλόνι έχει μόλις ανακαινιστεί με νέα πλακάκια υψηλής ποιότητας. Είτε πρόκειται για πέτρες, μάρμαρο, ξύλο ή πλαστικό – οι μελάνες εκτύπωσης με χρωστική ουσία συχνά αποδεικνύονται πολύ πεισματάρες. Μία λύση που μπορεί να είναι επιτυχής: μουλιάστε το λεκέ με λίγη αμμωνία και στη συνέχεια ξεπλύνετε με σαπουνόνερο.

Χαλί, μαξιλάρι & Co. – Αφαιρέστε τους λεκέδες στα υφάσματα

μελάνι-αφαίρεση λεκέδων-άκρες-λακ-χαλί

Εάν υπάρχει λεκές μελάνης στο χαλί ή άλλα υφάσματα, είναι σημαντικό να επέμβετε γρήγορα. Το Hairspray έχει αποδείξει την αξία του στην καταπολέμηση των λεκέδων μελανιού. Οι χημικές ιδιότητες των συστατικών μπορούν να αφαιρέσουν εντελώς το μελάνι του εκτυπωτή. Απλά ψεκάστε για λίγο, αφήστε για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Ένας παφλασμός απορρυπαντικού ή ξιδιού είναι επίσης καλοί συνεργάτες όταν ξεπλένετε το λεκέ. Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία με μια σταγόνα τριμμένης αλκοόλης πριν από το πλύσιμο.

μελάνι-αφαίρεση λεκέδων-ξίδι-υγρό πλύσης-χαλί

Μείνετε πάντα στο χαλί – αλλά μην σας αρέσει! Οι ίνες χαλιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες όταν έρχονται σε επαφή με μελάνι εκτυπωτή. Συνιστάται επίσης μια γρήγορη θεραπεία με λακ μαλλιών εδώ. Στη συνέχεια, επεξεργαστείτε το λεκέ με ένα σφουγγάρι και ζεστό σαπουνόνερο. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην τρίψετε τον λεκέ περαιτέρω στις ίνες, αλλά αντίθετα, τρίψτε προσεκτικά τον λεκέ μελάνης με το σφουγγάρι και σηκώστε τον.

μελάνι-λεκές-σφουγγάρι-απορροφούν-υφάσματα-σαπουνόνερο

Εικόνες: © pixabay.com CC0

Read more
νοικοκυριό

Κρεμαστή σανίδα σιδερώματος – συμβουλές για τη στερέωση βάσης τοίχου ή βάσης σιδερώματος

σιδερώστρα κρεμαστά άκρα στερέωση τοίχου βάσης σιδερώστρα βάσης στο σπίτι λύση τραπεζιού σιδερώστρα σιδερώστρα επιτραπέζια βάση σιδερώματος

Από τις πολλές δουλειές του σπιτιού, το σιδέρωμα σεντονιών ή ρούχων είναι ίσως το πιο επίπονο, ειδικά αν θέλετε να κλείσετε τη σιδερώστρα σας μετά. Δύο άλλα στοιχεία συχνά προσθέτουν στην προσπάθεια που καταβάλλεται στο έργο. Το πρώτο είναι να βρείτε τη σιδερώστρα στους μαιάνδρους του μπάνιου σας. Η δεύτερη αιτία δυσφορίας είναι ότι πρέπει είτε να αγοράσετε είτε να συναρμολογήσετε μια κατάλληλη βάση τοίχου για να μπορέσετε να κρεμάσετε μια σιδερώστρα.

Συχνά, είναι άβολο να βγάζετε τη σιδερώστρα από την ντουλάπα ενώ σκύβετε μπροστά και παίρνετε την πλάτη σας σε κακή θέση. Εάν ο χώρος σας είναι επίσης μικρός και περιορισμένος, προσπαθήστε να μην προσκρούσετε σε ράφι, πόρτα ή τοίχο. Η εύρεση της σωστής λύσης για την αποθήκευση σανίδων σιδερώματος σε μικρά διαμερίσματα δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη υπόθεση.

Κρεμάστε τη σιδερώστρα – ιδέες για έναν συμπαγή σταθμό σιδερώματος

σιδερώστρα κρεμαστά άκρα στερέωση βάσης τοίχου βάση σιδερώματος στήριγμα στο σπίτι λύση τραπεζιού σιδερώστρα πουκάμισα σιδερώματος

Εάν είστε άτομο που βάζει ένα οργανωμένο και τακτοποιημένο σπίτι στο κέντρο, η προσοχή σας είναι πιθανότατα πάντα σε μια πρακτική λύση αποθήκευσης. Θα πρέπει κανονικά να χρησιμοποιηθούν για να οργανώσουν τα ογκώδη αλλά απαιτούμενα είδη στο πλυντήριο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

σιδερώστρα κρεμάστε άκρες στερέωσης βάσης τοίχου βάση σιδερώματος στο σπίτι λύση μοντέρνα αγοράστε πτυσσόμενο ντουλάπι στερέωσης σίδερο

Λόγω έλλειψης χώρου, μπορεί πραγματικά να συμβεί ότι δεν μπορείτε να έχετε όλες τις οικιακές συσκευές που χρειάζεστε για να παραδώσετε στο σπίτι σας. Οι δυσκίνητες διαστάσεις καθιστούν επίσης μερικές φορές αδύνατη την τοποθέτηση της σανίδας σιδερώματος στον τοίχο, προκειμένου να διατηρούνται αυτά τα αξεσουάρ πάντα διαθέσιμα. Ακολουθεί ένας απλός οδηγός αν θέλετε να κρεμάσετε τη σιδερώστρα σας και να την κρατάτε βολική κάπου κοντά. Ακολουθήστε τις απλές συμβουλές μας για να τοποθετήσετε μια μικρή σανίδα σιδερώματος και τη βάση στήριξης σιδερώματος που χρειάζεστε στον τοίχο.

Τοποθετήστε σιδερώστρα για σταθμό σιδερώματος

κρεμαστές άκρες σιδερώματος στερέωση βάσης τοίχου βάσης σιδερώματος στο σπίτι κατάστημα λύση diy ή αγοράστε πτυσσόμενο σιδερένιο τοίχου

Εάν έχετε μια μικρή σιδερώστρα ατμού ή μια ενεργή σιδερώστρα, πρέπει πρώτα να αποφασίσετε πού θα την τοποθετήσετε ή να την τοποθετήσετε ανάλογα. Η επιλεγμένη τοποθεσία θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ευρύχωρη για να επιτρέπει έναν ορισμένο βαθμό ελευθερίας κινήσεων. Συνήθως χρησιμοποιούνται μικρές τουαλέτες για αυτό, αλλά αν δεν έχετε, τότε τουλάχιστον προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν εμπόδια. Είναι επομένως σημαντικό να επιλέξετε μια κατάλληλη περιοχή όπου μπορείτε να κρεμάσετε τη σιδερώστρα και να την κρύψετε ταυτόχρονα.

σιδερώστρα κρεμασμένες άκρες στερέωση βάσης τοίχου βάσης σιδερώματος βάσης στο σπίτι λύση λύση DIY ή αγοράστε αρθρωτή πόρτα στερέωσης σιδερώματος

Μια ιδέα θα ήταν να στερεώσετε τη βάση του σιδερώματος σε μέρος του τοίχου πίσω από μια πόρτα. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι υπάρχει επίσης αρκετός χώρος εκεί. Εάν πρόκειται για πόρτα πρόσβασης, πρέπει να μπορείτε να την ανοίγετε και να την κλείνετε. Αφού επιλέξετε την τοποθεσία, υπάρχουν δύο εναλλακτικές λύσεις. Το πρώτο είναι να διπλώσετε τη σιδερώστρα σε μια ξύλινη σανίδα με δύο γάντζους. Η δεύτερη επιλογή είναι να διευκολύνετε τη δουλειά σας ανοίγοντας τρύπες για τα άγκιστρα απευθείας στον τοίχο.

Μετρήστε προσεκτικά όταν κρεμάτε μια σιδερώστρα

σιδερώστρα κρεμασμένες άκρες στερέωση τοίχου βάσης σιδερώστρα βάση τοποθέτησης στο σπίτι λύση τραπεζιού σιδερώστρα βάση στήριξης περιστρέψτε τρισδιάστατο τοίχο

Μια χρήσιμη συμβουλή για τη στερέωση της σανίδας σιδερώματος στον τοίχο θα ήταν να κάνετε προσεκτικά όλες τις μετρήσεις εκ των προτέρων. Εκτός από τον ακριβή υπολογισμό των δωματίων, είναι σημαντικό να εκτιμάται βέλτιστα τα διαφορετικά ύψη. Αυτό θα σας εξοικονομήσει περιττή προσπάθεια και θα αποφύγει τυχόν λάθος τρύπες στον τοίχο. Εξαιτίας αυτού, πρέπει να υπολογίσετε σωστά την απόσταση μεταξύ του σημείου όπου κρεμάτε μια σιδερώστρα και των υπόλοιπων αντικειμένων στο δωμάτιο. Είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το μήκος μεταξύ των θέσεων για διάτρηση και του εδάφους. Στην πραγματικότητα, πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 εκατοστά μακρύτερο από τη σιδερώστρα.

Αποκτήστε τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία

σιδερώστρα κρεμαστά άκρα στερέωση βάσης τοίχου βάση σιδερώματος στο σπίτι λύση κατάστημα diy τοίχος πλυντηρίου ατμού σιδερώστρα

Για να τοποθετήσετε ένα στήριγμα στον τοίχο με άγκιστρα όταν κρεμάτε τη σιδερώστρα σας, έχει μεγάλη σημασία ποια δομικά υλικά και υλικά θα αγοράσετε για αυτό. Κατά κανόνα, μπορείτε να συνδέσετε το βραχίονα στήριξης σε ένα ράφι, το οποίο πρέπει να είναι αντίστοιχα αρκετά ανθεκτικό.

κρεμαστές άκρες σιδερώματος στερέωση βάσης τοίχου βάσης σιδερώματος βάσης στο σπίτι λύση βάσης πλυντηρίου δωμάτιο πλυντηρίων πετσέτες καλαθιού

Επίσης, λάβετε υπόψη το βάρος της επίπεδης σανίδας και θυμηθείτε ότι μπορεί επίσης να είναι πολύ βαρύ για το στήριγμα τοίχου. Πριν από κάθε είδους συναρμολόγηση, είναι σκόπιμο να βεβαιωθείτε ότι η πλάκα είναι στιβαρή. Οι γάντζοι πρέπει να είναι εξίσου ισχυροί, έτσι ώστε η κρεμαστή σανίδα σας να μπορεί να διαρκέσει πολύ.

σιδερώστρα κρεμαστά άκρα στερέωση βάσης τοίχου βάσης σιδερώματος βάση στο σπίτι κατάστημα λύση diy ή αγοράστε πτυσσόμενη βάση τοίχου

Επίσης, αποφύγετε τη χρήση εργαλείων που δεν γνωρίζετε πραγματικά. Εάν κρεμάσετε μια σιδερώστρα, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συναρμολογηθεί. Επιπλέον, τα υλικά κατασκευής και τα εργαλεία δεν είναι πάντα εύκολο στη χρήση. Η συμβουλή σε αυτή την περίπτωση θα ήταν να εξοικειωθείτε προσεκτικά με βίδες, τρυπάνια, κατσαβίδια και άλλα εργαλεία εάν δεν έχετε εμπειρία. Υπάρχουν επίσης δύο άλλοι λόγοι για αυτό.

σιδερώστρα κρεμασμένες άκρες στερέωση βάσης τοίχου βάση σιδερώματος στο σπίτι κατάστημα λύση diy ή αγοράστε ντουλάπα πτυσσόμενο πουκάμισο

Η αδιάκριτη χρήση τρυπανιού / οδηγού ενέχει τον κίνδυνο να καταστρέψει σημαντικά τον τοίχο. Εάν έχετε ανοίξει τις τρύπες σε λάθος απόσταση ή πολύ βαθιά στην επιφάνεια του τοίχου, το κόστος της σανίδας σιδερώματος μπορεί να γίνει φθηνό ή πολύ ακριβό. Ως αποτέλεσμα, είτε θα πρέπει να επισκευάσετε μόνοι σας το χαλασμένο τμήμα είτε να ζητήσετε από έναν τεχνίτη να κάνει τη δουλειά. Μπορείτε επίσης να βλάψετε τον εαυτό σας και υπάρχει επίσης κίνδυνος τραυματισμού εάν το χρησιμοποιήσετε εσφαλμένα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρησιμοποιήστε ένα εναλλακτικό υλικό όπως θερμή κόλλα που είναι κατάλληλο για ξύλο. Σίγουρα θα βρείτε τα σχετικά κλασικά πιστόλια κόλλας στην αγορά.

Χρησιμοποιήστε μια κρεμάστρα παλτών

σιδερώστρα κρεμαστές άκρες στερέωση τοίχου βάσης σιδερώστρα βάσης σπιτιού λύση αποθήκευσης diy τοίχος πλυντήριο κρεμάστρα ντουλάπα

Ωστόσο, αν δεν τολμάτε να κάνετε ένα τέτοιο έργο DIY, υπάρχει μια άλλη επιλογή αν θέλετε να κλείσετε το σιδερώστρα σας. Η πρότασή μας σε αυτή την περίπτωση θα ήταν να αγοράσετε μια κρεμάστρα παλτών ή να την πάρετε από την ντουλάπα. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να το βιδώσετε στο επιθυμητό τμήμα τοίχου και στη συνέχεια να κρεμάσετε τη σανίδα σιδερώματος ή τη θήκη σιδερώματος. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα άγκιστρα είναι τοποθετημένα στη σωστή απόσταση.

Read more
νοικοκυριό

Πλύσιμο σωστά: 5 χρήσιμες συμβουλές για να διευκολύνετε την τακτοποίηση

Πολλά πράγματα συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια μιας ζωής. Ο μέσος δυτικοευρωπαίος λέγεται ότι κατέχει περίπου 10.000 είδη. Το να αποχωριστούν το περιττό έρμα δεν είναι τόσο εύκολο για πολλούς ανθρώπους. Εάν θέλετε να καθαρίσετε σωστά το σπίτι σας, θα πρέπει επομένως να προγραμματίσετε προσεκτικά τη διαδικασία. Οι παρακάτω πέντε συμβουλές θα διευκολύνουν την τακτοποίηση.

βάλτε σωστά χρήσιμες συμβουλές για να διατηρείτε το σπίτι σας τακτοποιημένο Αφήστε τα ρούχα σας μακριά

Η υλική ευημερία μας έδωσε ακατάστατα ράφια και γεμάτα κελάρια. Ακόμα και ως παιδί μας είπαν να φροντίζουμε καλά τα πράγματα στο σχολείο, έτσι ώστε αργότερα να έχουμε ένα εισόδημα με το οποίο μπορούμε να αγοράσουμε τα πάντα. Εάν δεν έχετε αρκετά χρήματα στο λογαριασμό σας, μπορείτε τώρα να έχετε σχετικά εύκολη πρόσβαση σε πύλες δανείων όπως π.χ. Άμεσα Δάνεια 24 Πάρτε ένα δάνειο για να εκπληρώσετε τα καταναλωτικά σας όνειρα – συχνά ακόμη και χωρίς αίτημα Schufa.

Είμαστε ήδη στον τροχό του χάμστερ της κατανάλωσης. Δουλειά για κατανάλωση, δουλειά ακόμη περισσότερο για την εξόφληση των καταναλωτικών χρεών. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν αυτή τη στιγμή ότι χρειάζονται μόνο ένα κλάσμα από αυτά που έχουν. Οι κατοχές σπάνια σε κάνουν ευτυχισμένο. Συχνά αποτελούν βάρος. Ο χωρισμός με αυτό μπορεί να είναι απελευθερωτικό. Το πρώτο βήμα θα είναι πολύ πιο εύκολο με τις ακόλουθες πέντε συμβουλές για να βγείτε έξω.

Απορροφώντας σωστά: 1. Θέστε ρεαλιστικούς στόχους

Φροντίστε σωστά Συμβουλές για τακτοποιημένες ντουλάπες και ντουλάπες παπουτσιών

Μόλις ληφθεί η απόφαση να βρωμίσουμε, συχνά αναβλύζουμε με κίνητρο. Αλλά κυρίως η απογοήτευση ξεκινά στα πρώτα λεπτά. Το πλήθος συγκλονίστηκε και δεν άφησε κανένα φως να εμφανιστεί στο τέλος της σήραγγας. Το σχέδιο για τον καθαρισμό ολόκληρου του διαμερίσματος αυτό το Σαββατοκύριακο σταματάει πριν καν αρχίσετε να τακτοποιείτε.

Για να αποφευχθεί αυτό, βοηθά στον καθορισμό ρεαλιστικών στόχων. Αντί να θέλουμε να μαζέψουμε όλα όσα έχουν συσσωρευτεί εδώ και δεκαετίες σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο, είναι συχνά πιο λογικό να φροντίζουμε μια ντουλάπα, συρτάρι ή κάτι παρόμοιο κάθε μέρα. Οι μονάδες χρόνου 15 λεπτών λειτουργούν επίσης καλά. Αυτά τα μικρά ορόσημα είναι πολύ λιγότερο απογοητευτικά. Ωστόσο, τότε είναι σημαντικό να παραμείνουμε συνεπείς.

Μακάροντας σωστά: 2. Ξεκινήστε με το απλό

Χρήσιμες συμβουλές για την τακτοποίηση του σπιτιού σας δημιουργούν τάξη

Εάν αρχίσετε να κοροϊδεύετε με την αγαπημένη σας συλλογή παιχνιδιών, χαλάτε τη διάθεσή σας και καταστρέφετε το κίνητρό σας. Από την άλλη πλευρά, όσοι ξεκινούν με τα πιο απλά πράγματα μπορούν γρήγορα να βιώσουν την επιτυχία και να παραμείνουν με κίνητρο. Ένα αίσθημα εσωτερικής ικανοποίησης εμφανίζεται γρήγορα, έτσι ώστε ξαφνικά δεν φαίνεται πλέον τόσο δραματικό να αποχωρίζομαι μερικά από τα υπάρχοντα που αρχικά διαφημίστηκαν ως απαραίτητα.

3. Σχεδιάστε στρατηγικές διανομής

Κάντε ένα σχέδιο και ακολουθήστε τις συμβουλές για ένα τακτοποιημένο σπίτι

Όσοι ήδη δυσκολεύονται να αποχωριστούν τα πράγματα είναι ακόμα πιο δυσάρεστοι όταν γνωρίζουν ότι τα «συλλεγμένα έργα» τους θα καταλήξουν στα σκουπίδια. Ειδικά επειδή αυτό είναι κάθε άλλο παρά βιώσιμο και μινιμαλιστικό. Όποιος πετάει απρόσεκτα πράγματα που μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν καταστρέφει πολύτιμους πόρους και δεν εκτιμά την αξία τους.

Είναι καλύτερα να βάζετε πράγματα που μπορούν να απορριφθούν σε καλά χέρια. Τα προϊόντα που είναι τόσο καλά όσο τα καινούργια και τα προϊόντα που είναι ακόμα σε καλή κατάσταση μπορούν να πωληθούν σε διαβαθμίσεις του eBay, για παράδειγμα. Οπότε βγάζεις και κάτι από αυτό. Εάν δεν υπάρχει αγοραστής, μπορείτε πάντα να δώσετε τα πράγματα που έχουν διευθετηθεί. Με αυτόν τον τρόπο κάνετε κάποιον άλλο ευτυχισμένο και γλιτώνετε τον εαυτό σας από τα απορρίμματα της διάθεσης. Τελικά, οτιδήποτε είναι καλύτερο από το να το πετάξετε στον ΧΥΤΑ.

Μακάροντας σωστά: 4. Αμφισβητήστε τον σκοπό

Διορθώστε το σχέδιο και τις συμβουλές με τη μέθοδο 4 κουτιών

Εάν μαζεύετε ένα αντικείμενο ενώ μαζεύετε, βοηθά να αναρωτιέστε κάθε φορά τι σκοπό εξυπηρετεί το προϊόν. Θυμάμαι καν γιατί το πήρα; Το χρησιμοποιώ τακτικά; Έχω πολλά ίδια προϊόντα; Το αντικείμενο με κάνει ευτυχισμένο ή μου στερεί τον χρόνο μου? Εάν αυτή η ερώτηση δεν μπορεί να απαντηθεί ικανοποιητικά, το θέμα είναι προφανώς περιττό.

Πλύσιμο σωστά: 5. Μέθοδος 4 κουτιών

Συμβουλές για ένα τακτοποιημένο διαμέρισμα Πιάστε παλιά ρούχα και εξοικονομήστε χώρο

Προκειμένου να μην χάσετε τα πράγματα κατά την κοπή, η μέθοδος των τεσσάρων κουτιών έχει αποδειχθεί χρήσιμη. Το πρώτο κουτί περιέχει όλα όσα θέλετε να κρατήσετε. Στο δεύτερο κουτί είναι τα πράγματα που θέλετε να χαρίσετε. Το τρίτο κουτί περιέχει πράγματα που δεν μπορούν να περιμένουν από κανέναν άλλο και τα οποία επομένως τελικά απορρίπτονται. Και το τέταρτο κουτί είναι για ό, τι είναι ακόμα αναποφάσιστο και θα ήθελε να υπομείνει την απόφαση.

Read more
νοικοκυριό

Εξοικονομήστε έξοδα για το σπίτι – μειώστε τα καθημερινά έξοδα με αυτές τις 7 συμβουλές!

Το καθημερινό κόστος για τα νοικοκυριά στη Γερμανία συνεχίζει να αυξάνεται. Δεν έχει σημασία αν είστε μόνος, μια οικογένεια ή ένας συνταξιούχος – τα χρήματα στο τέλος του μήνα γίνονται όλο και λιγοστά. Τα περισσότερα νοικοκυριά στη Γερμανία ξοδεύουν χρήματα μόνο σε συνηθισμένα και απαραίτητα καθημερινά πράγματα. Λόγω πρόσθετων εξόδων για ασφάλιση, αυτοκίνητο, ηλεκτρικό ρεύμα και ψώνια, πολλοί άνθρωποι στη Γερμανία δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.

Υπολογισμός οικογενειακού προϋπολογισμού Υπολογισμός όλων των μηνιαίων εξόδων Οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές

Όσοι πηγαίνουν στη δουλειά δεν πρέπει να γυρίσουν κάθε δεκάρα δύο φορές. Αυτό επίσης δεν είναι απαραίτητο εάν μειώσετε τα καθημερινά έξοδα του νοικοκυριού με πολύ απλά μέσα. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα κάθε μήνα, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τα πάντα, αλλά πρέπει απλά να επανεξετάσετε τα έξοδά σας. Επειδή ακόμη και μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του προϋπολογισμού του νοικοκυριού έως και 30 τοις εκατό χωρίς να χρειάζεται να αγνοήσετε τη συνήθη άνεση και ευκολία. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους ένα νοικοκυριό μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα.

Για το λόγο αυτό, έχουμε συντάξει έναν οδηγό παρακάτω που θα σας βοηθήσει με επτά χρήσιμες συμβουλές εξοικονόμησης. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να μειωθούν τα έξοδα του νοικοκυριού στο ελάχιστο χωρίς να χρειάζεται να εξασκηθείτε χωρίς.

Εξοικονομήστε έξοδα νοικοκυριού Συμβουλή 1: Μειώστε το κόστος θέρμανσης

Μειώστε το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας Αυτοματοποιήστε τη θέρμανση Ελέγξτε το σπίτι σας με μια εφαρμογή

Το κόστος θέρμανσης έχει γίνει επίσης αγκάθι για τα περισσότερα νοικοκυριά στη Γερμανία. Τα περισσότερα νοικοκυριά στη Γερμανία θερμαίνονται με αέριο τους κρύους μήνες. Σχεδόν τα μισά από τα νοικοκυριά χρησιμοποιούν φυσικό αέριο ως πηγή ενέργειας. Αυτό εξοικονομεί χρήματα, κυρίως, αν κοιτάξετε μια επισκόπηση των προμηθευτών φυσικού αερίου στην αγορά. Επειδή η μετάβαση σε άλλο πάροχο φυσικού αερίου μπορεί να μειώσει μαζικά το κόστος θέρμανσης. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι Σύγκριση αερίου στο Toptarif.de. Όλες οι τρέχουσες προσφορές αερίου μπορούν να προβληθούν εδώ με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού.

Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή σε μερικούς βασικούς παράγοντες όταν χρησιμοποιείτε θερμαντική ενέργεια για να μην αυξήσετε άσκοπα την κατανάλωση. Κατά συνέπεια, είναι σκόπιμο να εξαερώσετε όλα τα συστήματα θέρμανσης σε ένα νοικοκυριό το φθινόπωρο. Αυτό εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα θέρμανσης. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να μην απενεργοποιείτε ποτέ τους θερμαντήρες σε σαλόνια όπως σαλόνια, υπνοδωμάτια και παιδικά δωμάτια την κρύα εποχή. Επειδή απαιτείται περισσότερη θερμαντική ενέργεια για να επαναφέρει ένα ψυχρό ψυγείο στη θερμοκρασία. Συνεπώς, είναι σημαντικό να ρυθμίσετε τη θέρμανση στο χαμηλότερο επίπεδο όταν έχει συσσωρευτεί αρκετή θερμότητα παρά να την απενεργοποιήσετε εντελώς.

Εξοικονόμηση οικιακών δαπανών Συμβουλή 2: Η αλλαγή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας αποδίδει

Αλλάξτε τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και συγκρίνετε τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας, μειώστε το μηνιαίο κόστος και κρατήστε μια επισκόπηση

Ακόμα και με ρεύμα μπορείτε Εξοικονομήστε χρήματα και τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού αποθηκεύσετε. Όποιος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ίδιο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, στις περισσότερες περιπτώσεις θα πληρώσει πάρα πολύ για το τιμολόγιό του. Κατά συνέπεια, η αγορά προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να εξετάζεται κάθε δύο χρόνια και πρέπει να εξετάζεται η αλλαγή προμηθευτή. Αυτό εξοικονομεί αρκετές εκατοντάδες ευρώ το χρόνο. Διάφορες πύλες σύγκρισης στο Διαδίκτυο προσφέρουν μια υπηρεσία πρώτης κατηγορίας για αυτό, έτσι ώστε η αλλαγή του παρόχου να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά.

Εξοικονομήστε έξοδα νοικοκυριού Συμβουλή 3: Κρατήστε ένα οικιακό βιβλίο

Κρατήστε ένα βιβλίο προϋπολογισμού, απαριθμήστε όλους τους λογαριασμούς και μειώστε το μηνιαίο κόστος

Προκειμένου να προσδιοριστούν οι φασαρίες κόστους σε ένα νοικοκυριό, είναι απαραίτητο να τηρείτε ένα βιβλίο οικιακής χρήσης. Όλες οι μηνιαίες δαπάνες του νοικοκυριού πρέπει να σημειώνονται σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατόν να εντοπίσουμε γρήγορα το ακριβό κόστος και τα περιττά έξοδα και να ενεργήσουμε ανάλογα. Ένας σταθερός προϋπολογισμός θα πρέπει πάντα να είναι διαθέσιμος για καθημερινά έξοδα, όπως αγορές και ανεφοδιασμός καυσίμων. Αυτό καθιστά δυνατή τη μείωση των εξόδων χωρίς να χρειάζεται να κάνετε χωρίς το οικείο.

Συμβουλή 4: Δοκιμάστε την ασφάλιση

Εξοικονομήστε έξοδα νοικοκυριού Ελέγχετε τακτικά την κατάσταση της ασφάλισής σας και συμπεριλάβετε την στον προϋπολογισμό σας

Οι άνθρωποι στη Γερμανία θεωρούνται πρωταθλητές ασφάλισης. Σχεδόν σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο οι άνθρωποι καλύπτονται από διάφορες ασφαλιστικές παροχές, καθώς και στη Γερμανία. Ωστόσο, ορισμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες είναι συνήθως εντελώς περιττές και προκαλούν μόνο πρόσθετο κόστος. Θα πρέπει να ρίξετε μια προσεκτική ματιά σε όλα τα είδη ασφάλισης, όπως ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλιση σπιτιού, ασφάλιση ατυχήματος, ασφάλιση ζωής ή ασφάλιση ανεργίας, προκειμένου να εξοικονομήσετε οποιοδήποτε κόστος. Για να διαγραφούν διάφορα οφέλη από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, στις περισσότερες περιπτώσεις αρκεί μια κλήση στον σχετικό ασφαλιστικό συνεργάτη.

Εξοικονόμηση οικιακών δαπανών Συμβουλή 5: Μειώστε το κόστος καυσίμων

Εξοικονόμηση οικιακών δαπανών Υπολογίστε τη βενζίνη για το νέο αυτοκίνητο μηνιαίως Παρακολουθήστε τα πράγματα

Πολλά χρήματα μπορούν επίσης να εξοικονομηθούν κατά τον ανεφοδιασμό. Όποιος οδηγεί απρόσεκτα στην αντλία βενζίνης όποτε του λέει ο μετρητής καυσίμου, συχνά πληρώνει πάρα πολλά για το καύσιμο. Συνήθως μπορείτε να ανεφοδιάσετε πιο φθηνά το βράδυ μεταξύ 5 και 8 μ.μ. Διάφορες εφαρμογές για τις τιμές των καυσίμων μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βρείτε το φθηνότερο βενζινάδικο σε κοντινή απόσταση.

Εξοικονομήστε έξοδα νοικοκυριού Συμβουλή 6: Αγορές μόνο με μετρητά

Πηγαίνετε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και εξοικονομήστε χρήματα. Παρακολουθήστε το κόστος και πληρώστε σε μετρητά

Πολλοί άνθρωποι στη Γερμανία έχουν σταματήσει εντελώς να πληρώνουν με μετρητά και κάνουν διάφορες αγορές και πληρώνουν λογαριασμούς αποκλειστικά με τη χρεωστική ή πιστωτική τους κάρτα. Αλλά γρήγορα χάνετε τα μηνιαία έξοδα. Είναι καλύτερα να πληρώνετε για τις αγορές και τα καθημερινά σας έξοδα με μετρητά. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατό να παρακολουθείτε τα έξοδα και επίσης να δημιουργήσετε μια απτική σύνδεση όταν ξοδεύετε χρήματα. Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε την κλοπή δεδομένων με αυτόν τον τρόπο. Επειδή οπουδήποτε οι πληρωμές γίνονται με τραπεζική κάρτα ή πιστωτική κάρτα, πολύ ευαίσθητα δεδομένα μένουν επίσης πίσω.

Εξοικονομήστε έξοδα νοικοκυριού Συμβουλή 7: Δημιουργήστε αποθεματικά

Υπολογίστε με ακρίβεια τα μηνιαία έξοδα του νοικοκυριού Δημιουργήστε αποθεματικά και εξοικονομήστε χρήματα

Προκειμένου να αποφευχθούν οι οικονομικές δυσκολίες σε ένα νοικοκυριό, είναι σημαντικό να δημιουργηθούν αποθεματικά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Μπορεί να είναι αρκετό να διαθέσετε 100 ευρώ κάθε μήνα για να δημιουργήσετε ένα αποθεματικό σιδήρου. Τα μηνιαία αποθέματα θα πρέπει να υπολογίζονται στα πάγια έξοδα και να φυλάσσονται σε κουμπαρά ή σε επιπλέον λογαριασμό χωρίς αν και αλλά.

Read more
νοικοκυριό

Superglue: 5 τρόποι που (ίσως) δεν το ξέρατε

στιγμιαία κόλλα κυανοακρυλικού σπιτιού χρησιμοποιεί σπασμένο πλαίσιο καθρέφτη

Σίγουρα ο καθένας από εμάς έχει χρησιμοποιήσει superglue περισσότερες από μία φορές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για παράδειγμα για να επισκευάσει ένα παιδικό παιχνίδι, ένα παπούτσι ή κάτι άλλο στο σπίτι. Αλλά το superglue, ακριβώς όπως το WD40, μπορεί πραγματικά να κάνει πολύ περισσότερα από ό, τι νομίζετε από μια κανονική άποψη. Στα παρακάτω παρουσιάζουμε μερικές άλλες υπέροχες χρήσεις που ίσως δεν γνωρίζατε ή δεν έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν.

Τι είναι το υπερκολλητικό (κυανοακρυλικό)?

κόλλα άμεσης κόλλας κόλλα επισκευής

Η κόλλα, την οποία συνήθως αναφέρουμε ως «σούπερ κόλλα», περιέχει 97-99% κυανοακρυλικούς εστέρες, δηλαδή εστέρες κυανοακρυλικού οξέος, πλαστικοποιητές, σταθεροποιητές, ενεργοποιητές (εάν δεν υπάρχει επαρκής υγρασία) και αναστολείς. Για να δημιουργηθεί ένα πήκτωμα, προστίθεται εξαιρετικά λεπτό διοξείδιο του πυριτίου στη μάζα προς πάχυνση. Οι διαλύτες δεν περιέχονται στην υπερκολλητική ουσία.

Ο μηχανισμός δράσης του υπερκολλήματος είναι πραγματικά απλός: Υπό την επίδραση ασθενώς αλκαλικών παραγόντων (αυτό περιλαμβάνει το συνηθισμένο νερό H2O, η υγρασία του αέρα είναι επίσης απολύτως επαρκής) η ουσία πολυμερίζεται, δηλ. Η. σκληραίνει, γίνεται στερεό, ενώ και οι δύο επιφάνειες συνδέονται αξιόπιστα μεταξύ τους. Οι κόλλες με βάση το κυανοακρυλικό μπορούν να αντέξουν φορτίο 150 kg / cm² χωρίς προβλήματα. Η αντίσταση θερμοκρασίας του εμπορικού υπερκολλήματος είναι έως 70-80 μοίρες, τροποποιημένη έως 125 μοίρες. Ανάλογα με τη συνέπεια, θα είναι μέσα υγρή και σούπερ κόλλα που μοιάζει με γέλη διχασμένος. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία κυανοακρυλικών συγκολλητικών, ο καθένας μπορεί να αγοράσει ακριβώς τη σωστή κόλλα ανάλογα με το υλικό και τον σκοπό.

Για τι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το superglue

χρησιμοποιήστε στιγμιαία κόλλα για σκισμένα νύχια ως κόλλα νυχιών

Σούπερ κόλλα κατά των φουσκάλων

Οι κιθαρίστες συχνά μαστίζονται από φουσκάλες στα δάχτυλά τους. Για αυτούς, η σούπερ κόλλα στην άκρη του δακτύλου είναι μια γρήγορη θεραπεία. Η κόλλα σκληραίνει και προστατεύει το δέρμα. Οι πεζοπόροι, οι δρομείς και οι σκανδιναβικοί περιπατητές έχουν επίσης χρησιμοποιήσει το superglue με μεγάλη επιτυχία για να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν φουσκάλες. Μην ανησυχείτε, η υπερκολλή μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με ακετόνη. Μπορείτε να προμηθευτείτε καθαρή ακετόνη από καταστήματα υλικού ή φαρμακεία.

Το Superglue σώζει τα σκισμένα νύχια

Τα νύχια σου σπάνε συνέχεια; Την επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε σούπερ κόλλα και ένα κομμάτι σακουλάκι τσάι για να φτιάξετε το σπασμένο νύχι. Μόλις στεγνώσει η κόλλα, χρησιμοποιήστε μια λίπανση για να λειάνετε το καρφί για να αφαιρέσετε τυχόν περίσσεια. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα στρώμα top coat ή σκληρυντικό νυχιών και έπειτα βάψτε το νύχι με χρωματιστό βερνίκι νυχιών.

SOS βοήθεια με ράμματα σκάλας

χρησιμοποιήστε στιγμιαία κόλλα ενάντια στις κάλτσες

Λόγω του μικρού μεγέθους της, η σούπερ κόλλα είναι ένας αξιόπιστος βοηθός τσάντας που πρέπει να προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα. Για παράδειγμα, για να φτιάξετε μια μικρή τρύπα στα καλσόν σας ή για να επισκευάσετε μια σκάλα σε ένα πουλόβερ ή άλλα πλεκτά μέρη. Απλά βάλτε λίγη κόλλα γύρω από την τρύπα. Αυτό θα συγκρατήσει τις ίνες μαζί και θα αποτρέψει την επέκταση της περιοχής.

Σούπερ κόλλα στο ενυδρείο

Σούπερ κόλλα κυανοακρυλικό στο ενυδρείο κάτω από το νερό για ψάρια μη τοξικά

Η κυανοακρυλική κόλλα σε μορφή πηκτής (κυανοακρυλικό τζελ) χρησιμοποιείται επίσης για τη στερέωση διαφόρων φυτών γλυκού νερού σε βράχους ή παρασυρόμενα ξύλα στο ενυδρείο. Ενώ η κόλλα δεν θα διαρκέσει για πάντα, είναι βολική για να ζυγίζετε βρύα, φτέρες, ανουβίες και άλλα φυτά ενυδρείου έως ότου αντέξουν μόνα τους. Και μην ανησυχείτε: η αποξηραμένη κόλλα είναι εντελώς μη τοξική για τους κατοίκους της πισίνας σας.

Σούπερ κόλλα κατά των κονδυλωμάτων

Εφαρμόστε στιγμιαία κυανοακρυλική κόλλα κατά των κονδυλωμάτων

Ορισμένες κλινικές μελέτες δείχνουν ότι τα κονδυλώματα στα χέρια και τα πόδια (πελματιαία ή παλαμιαία κονδυλώματα) μπορούν να αφαιρεθούν με επιτυχία με σούπερ κόλλα. Ένα πραγματοποιήθηκε από το 2014 έως το 2016 Εκθέσεις μελέτης τα θετικά αποτελέσματα για κονδυλώματα που έχουν υποστεί αγωγή με κυανοακρυλικό και ηλεκτρική ταινία. Το ανώτερο στρώμα του κονδυλώματος πρέπει να κολλήσει στο ισοζύγιο και να εξαφανιστεί μετά από μία έως δύο εβδομάδες. Παρά τις θετικές μαρτυρίες, ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να επανεμφανιστεί το κονδυλώμα. Αυτό συμβαίνει επειδή η κόλλα δεν θεραπεύει ούτε σκοτώνει τη βασική αιτία των κονδυλωμάτων – τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV). Λάβετε λοιπόν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν δράσετε!

Read more