νοικοκυριό

Συμβουλές και κόλπα στο σπίτι με μεμβράνη – 15 πρακτικές ιδέες

Συμβουλές και κόλπα στις επιλογές χρήσης οικιακής ταινίας

Η μεμβράνη είναι μια απλή αλλά πρακτική εφεύρεση που σχεδόν όλοι έχουμε στην κουζίνα. Ωστόσο, η πλαστική μεμβράνη μπορεί να είναι χρήσιμη όχι μόνο στην κουζίνα, αλλά και παντού στο νοικοκυριό. Ως εκ τούτου, θεωρείται πολυλειτουργικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές καταστάσεις. Σε αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές πρακτικές Συμβουλές και κόλπα γύρω από το σπίτι φανταστείτε με την μεμβράνη που ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα.

Συμβουλές και κόλπα στο νοικοκυριό – Διατηρώντας το φαγητό πιο φρέσκο ​​για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Συμβουλές και κόλπα στο σπιτικό μεμβράνη-περιτύλιγμα-λεμόνι-κρατήστε-φρέσκο

Το φιλμ προσκόλλησης χρησιμοποιείται συνήθως για να τυλίγει διάφορα τρόφιμα στο σπίτι, έτσι ώστε να παραμένουν φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Για παράδειγμα, μπορούν να αποθηκευτούν διαφορετικά φρούτα και λαχανικά ή να αποθηκευτούν τρόφιμα και ποτά στο ψυγείο με το φύλλο αντί για καπάκι. Κατά την περιτύλιξη, η μεμβράνη προσκολλάται στον εαυτό της και εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα συσκευάζονται με ασφάλεια.

Συμβουλές και κόλπα για το σπίτι – πώς να αποθηκεύετε σωστά τις μπανάνες

Συμβουλές και κόλπα για το σπίτι τυλίξτε μπανάνες-κολλήστε-φιλμ-μίσχους

Υπάρχουν πραγματικά πολλές πρακτικές συμβουλές και κόλπα στο νοικοκυριό με μεμβράνη. Οι μπανάνες, για παράδειγμα, μπορούν να διατηρηθούν φρέσκες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τυλίγοντας μόνο τα στελέχη με μεμβράνη και αποθηκεύοντας τις μπανάνες σε θερμοκρασία που δεν είναι πολύ ζεστή.

Τρικ με μεμβράνη για λουλούδια που παραμένουν φρέσκα περισσότερο

Συμβουλές και κόλπα στα λουλούδια του σπιτιού-κρατήστε-πιο φρέσκα-μακρύτερα-κολλήστε μεμβράνη-υγρό-πανί

Το να χαρίζεις φρέσκα μπουκέτα λουλουδιών είναι πάντα μια καλή ιδέα για κάθε περίσταση. Για να παραμείνει το μπουκέτο φρέσκο ​​και αρωματικό περισσότερο, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το κόλπο με βρεγμένο χαρτί κουζίνας και μεμβράνη. Βρέξτε απλώς ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας με νερό, τυλίξτε πρώτα τα στελέχη των λουλουδιών με το χαρτί και στη συνέχεια με ένα κομμάτι μεμβράνης.

Χρησιμοποιήστε το smartphone με βρώμικα χέρια

Συμβουλές και κόλπα για το οικιακό φιλμ προσκόλλησης-smartphone-προστασία-μαγείρεμα-ψήσιμο

Οι νέες τεχνολογίες μας επιτρέπουν ήδη να κατεβάσουμε μια συνταγή στο smartphone ή το tablet. Δεδομένου ότι συνήθως πρέπει να μετακινηθείτε στην οθόνη για να διαβάσετε τη συνταγή μέχρι το τέλος, το κινητό τηλέφωνο μπορεί να τυλιχτεί σε μεμβράνη και έτσι να προστατευθεί από τη βρωμιά και τα υγρά κατά το μαγείρεμα. Η μεμβράνη πρόσδεσης επιτρέπει την κανονική κύλιση και επομένως τη χρήση του smartphone χωρίς προβλήματα.

Πρακτικές συμβουλές και κόλπα στο σπίτι

συμβουλές-κόλπα-νοικοκυριά-κούπα-μεμβράνη-πίνοντας καλαμάκι

Αυτό το εύχρηστο οικιακό κόλπο είναι κυρίως κατάλληλο για παιδιά και για εκείνους που συχνά χύνουν ποτήρια με υγρά. Κατά κανόνα, το νερό μπορεί να απορροφηθεί πολύ γρήγορα με ένα πανί και δεν βλάπτει την επιφάνεια. Μερικοί χυμοί φρούτων, από την άλλη πλευρά, μπορούν να λεκιάσουν και να φορέσουν την επιφάνεια εργασίας ή το τραπέζι σας.

Κόλπα με μεμβράνη για να αποφύγετε τη διαρροή υγρών

συμβουλές-κόλπα-οικιακά-κύπελλα-για να προστατεύσετε-από-διαρροή-μεμβράνη

Για να προστατέψετε τις επιφάνειες στην κουζίνα ή στο γραφείο, μπορείτε να τυλίξετε το ποτήρι ή την κούπα με ένα κομμάτι μεμβράνης και να το τρυπήσετε με ένα καλαμάκι. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα οικιακής ταινίας όταν διαβάζετε ένα βιβλίο ή εργάζεστε σε φορητό υπολογιστή.

Μίνι θερμοκήπιο DIY στο ενυδρείο

συμβουλές-κόλπα-νοικοκυριό-άδειο-ενυδρείο-μεμβράνη-μίνι-θερμοκήπιο

Με τη βοήθεια μεμβράνης, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα μικρό θερμοκήπιο καλύπτοντας μια γλάστρα με μεμβράνη μετά το πότισμα. Ένα μίνι θερμοκήπιο με πολλά φυτά μπορεί να σχεδιαστεί σε ένα ενυδρείο, το οποίο είναι επίσης καλυμμένο με μεμβράνη. Αυτό προάγει την ανάπτυξη των φυτών επειδή το χώμα στις γλάστρες δεν στεγνώνει.

Συμβουλές και κόλπα γύρω από το σπίτι – Διατηρήστε το δίσκο βαφής καθαρό

συμβουλές-κόλπα-νοικοκυριό-μπογιά-δίσκο-κρατήστε-καθαρή-μεμβράνη

Οι συμβουλές και τα κόλπα του σπιτιού μπορούν να βοηθήσουν στο χρωματισμό στο σπίτι. Για παράδειγμα, αντί να αγοράζετε πάντα ένα νέο δίσκο βαφής επειδή ο τελευταίος είναι λερωμένος με χρώμα και δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί, μπορείτε να τυλίξετε τον καθαρό δίσκο βαφής με μεμβράνη. Μετά τη χρήση, η μεμβράνη αφαιρείται και ο δίσκος βαφής μοιάζει ξανά σαν καινούργιος.

Αποθηκεύστε σωστά τα σκεύη ζωγραφικής

συμβουλές-κόλπα-νοικοκυριό-μπογιά-κουβάδες-μπογιά-ρολά-μεμβράνη-μεμβράνη-περιτύλιγμα

Αν βάψετε ένα ολόκληρο δωμάτιο ή διαμέρισμα, μια μέρα συνήθως δεν είναι αρκετή. Δεδομένου ότι ο κύλινδρος βαφής με το χρώμα μπορεί να στεγνώσει σε λίγες ώρες, συνήθως αγοράζεται ένας νέος την επόμενη μέρα. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να το τυλίξετε σε μεμβράνη, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα.

Τυλίξτε πινέλα με μπογιά σε μεμβράνη

συμβουλές-κόλπα-νοικοκυριό-μπογιά-βούρτσα-μεμβράνη-περιτύλιγμα-αντί-καθαρισμού

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο για τα πινέλα και τον κάδο βαφής. Επομένως, τα σκεύη ζωγραφικής σας είναι κατάλληλα για πολλαπλές χρήσεις. Με αυτές τις συμβουλές και κόλπα για το σπίτι με μεμβράνη, θα εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο καθαρίζοντας τους κυλίνδρους βαφής και τα πινέλα.

Συμβουλές και κόλπα για τις δουλειές του σπιτιού και τις διακοπές

συμβουλές-κόλπα-οικιακά ρούχα-βαλίτσες-προστατεύουν-από-λεκέδες-λάδια-μεμβράνη

Όταν ταξιδεύετε, ανησυχείτε πάντα ότι τα σαμπουάν σας και άλλα υγρά καλλυντικά προϊόντα μπορούν να χυθούν στη βαλίτσα σας και στα ρούχα σας; Με αυτό το υπέροχο κόλπο με την μεμβράνη μπορείτε να ξεχάσετε αυτές τις ανησυχίες σε όλα τα μελλοντικά ταξίδια.

Προστατευτείτε από χυμένα καλλυντικά στις αποσκευές σας

συμβουλές-κόλπα-οικιακό-ασφαλές-κολλήστε-μεμβράνη-κατά-διαρροής

Απαιτείται μόνο ένα μικρό κομμάτι μεμβράνης για τη στερέωση υγρών καλλυντικών προϊόντων. Αφαιρέστε το καπάκι της φιάλης, καλύψτε το λαιμό της φιάλης με το αλουμινόχαρτο, τοποθετήστε ξανά το καπάκι της φιάλης και το πρόβλημα λύθηκε.

Τυλίξτε τη βαλίτσα μόνοι σας με μεμβράνη

συμβουλές-κόλπα-διακοπές-αποσκευές-θήκη-τυλίξτε-τον εαυτό σας-μεμβράνη

Σε κάθε αεροδρόμιο υπάρχουν σημεία σφράγισης αποσκευών όπου οι βαλίτσες σας είναι συσκευασμένες και έτσι προστατεύονται επιπλέον από πιθανή κλοπή ή λαθρεμπόριο. Μπορείτε να το κάνετε πολύ φθηνότερα μόνοι σας τυλίγοντας τη βαλίτσα με μεμβράνη στο σπίτι.

Πρακτικές συμβουλές και κόλπα για το σπίτι όταν μετακινείστε

συμβουλές-κόλπα-νοικοκυριό-κινούμενες-ιδέες-συσκευασία-μεμβράνη-αλάτι

Η μεμβράνη είναι εξίσου χρήσιμη όταν μετακινείστε, καθώς μπορεί να προστατεύσει τα έπιπλα, τα αξεσουάρ ή τα σκεύη κουζίνας σας στο δρόμο για το νέο διαμέρισμα. Μπορείτε να τυλίξετε κοσμήματα όπως κολιέ και βραχιόλια σε πλαστική μεμβράνη για να μην μπερδευτούν. Οι πλήρεις αναδευτήρες αλατοπίπερου μπορούν να συσκευαστούν όπως τα καλλυντικά προϊόντα και τα έπιπλα μπορούν να προστατευτούν από γρατζουνιές όταν κινείστε με μεμβράνη.

Κολλητική μεμβράνη για μαρμάρινο σχέδιο νυχιών

συμβουλές-κόλπα-νοικοκυριό-μάρμαρο-καρφί-σχέδιο-κάνε-μόνη σου-μεμβράνη

Με τη μεμβράνη μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο σχέδιο νυχιών με μαρμάρινο εφέ μόνοι σας στο σπίτι. Απλώστε πρώτα το βερνίκι νυχιών στο βασικό χρώμα και αφήστε το να στεγνώσει καλά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα δεύτερο στρώμα βερνικιού νυχιών σε διαφορετικό χρώμα και αγγίξτε την μεμβράνη με μια τσαλακωμένη μπάλα ενώ το βερνίκι είναι ακόμα υγρό. Αφήστε το να στεγνώσει, εφαρμόστε το top coat και τελειώσατε!

Συμβουλές και κόλπα γύρω από το σπίτι – τυλίξτε το παγωτό σε μεμβράνη

tips-tricks-house-cupcake-frosting-cling film-wrap

Η μεμβράνη μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη κατά το ψήσιμο και τη διακόσμηση γλυκών. Αυτό διευκολύνει πολύ τη χρήση ενός σάκου σωληνώσεων, για παράδειγμα. Αρχικά, πρέπει να προετοιμάσετε το γλάσο και να το τυλίξετε με μεμβράνη όπως φαίνεται.

Οικιακές συμβουλές για την πλήρωση του σάκου σωληνώσεων

συμβουλές-κόλπα-οικιακές-σωληνώσεις-τσάντες-έξυπνες-γεμίστε-μεμβράνη

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το τυλιγμένο γλάσο στην σακούλα και κόψτε το άκρο του φύλλου πριν το διακοσμήσετε. Αυτό θα διατηρήσει τον σάκο σωληνώσεων καθαρό και θα πρέπει να ξεπλύνετε τα ακροφύσια σωληνώσεων μόνο μετά τη χρήση.

Συμβουλές και κόλπα στο νοικοκυριό – τριών χρωμάτων πάγωμα για cupcakes

συμβουλές-κόλπα-νοικοκυριό-τρίχρωμο-παγωμένο-κάνε το μόνος σου-μεμβράνη

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να φτιάξετε μόνοι σας ένα όμορφο, πολύχρωμο γλάσο για cupcakes, τάρτες ή κέικ. Για παράδειγμα, χωρίστε το γλάσο στα τρία και χρωματίστε κάθε μέρος με διαφορετικό χρώμα τροφίμων. Στη συνέχεια τυλίξτε τα λούστρο σε μεμβράνη και βάλτε τα όλα ταυτόχρονα στον κώνο. Αυτό δημιουργεί ένα διασκεδαστικό, τριών χρωμάτων πάγωμα για διάφορα επιδόρπια.