νοικοκυριό

6 πρακτικές ιδέες αποθήκευσης για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μετά την περίοδο των Χριστουγέννων

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης για την τακτοποίηση χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων

Τώρα η περίοδος των Χριστουγέννων έχει τελειώσει και η διακόσμηση πρέπει να αποθηκευτεί ξανά αργά. Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός παραμένει το αργότερο μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Στη συνέχεια, τα πραγματικά χριστουγεννιάτικα δέντρα απορρίπτονται στα περισσότερα νοικοκυριά. Αυτή τη στιγμή, πολλές εκκλησίες οργανώνουν μια συλλογή χριστουγεννιάτικων δέντρων για να κάνουν το έργο των πολιτών πολύ πιο εύκολο. Αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία για να τακτοποιήσετε και να εξορίσετε τον υπόλοιπο χριστουγεννιάτικο στολισμό. 6 πρακτικές ιδέες αποθήκευσης θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

6 πρακτικές ιδέες αποθήκευσης και συμβουλές για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις κουτιά αποθήκευσης κουτιά πλαστικές πλαστικές άκρες

Κάθε χρόνο μετά τα Χριστούγεννα, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τακτοποιούνται γρήγορα και την επόμενη χρονιά δεν ξέρεις ποιο κουτί είναι τι. Επιπλέον, η εύθραυστη γυάλινη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπορεί να καταστραφεί λόγω ανεπαρκούς αποθήκευσης. Με τα φώτα των νεράιδων συμβαίνει συχνά να μπλέκονται μεταξύ τους. Με πολύ απλά κόλπα μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο στο επόμενο πάρτι και να το χαλαρώσετε. Σας παρουσιάζουμε 6 πρακτικές ιδέες αποθήκευσης και χρήσιμες συμβουλές για την αποθήκευση χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων.

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικες μπάλες κουτί αποθήκευσης

1. Για να μην χρειάζεται να αγοράζετε νέες χριστουγεννιάτικες μπάλες κάθε χρόνο, θα πρέπει να διατηρείτε τις παλιές σε καλή κατάσταση. Εάν τα βάλετε όλα μαζί σε ένα κουτί, θα συγκρουστούν και τελικά θα τρίψουν το χρώμα και τη διακόσμηση. Για να το αποφύγετε, μπορείτε απλά να βάλετε ένα κομμάτι χαρτόνι ανάμεσα στις μπάλες και να τις κρατήσετε σε κουτιά. Μια πρακτική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε άδεια κουτιά αυγών ή πλαστικές συσκευασίες από φιλιά σοκολάτας για να αποθηκεύσετε στολίδια χριστουγεννιάτικου δέντρου.

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικες μπάλες διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικου δέντρου

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά υλικά διακόσμησης χαρτί περιτυλίγματος στοίβα μακριά

2. Μια τσάντα ρούχων ή παπουτσιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσει σωστά το χαρτί περιτυλίγματος που έχει απομείνει και άλλο υλικό συσκευασίας μέχρι το επόμενο πάρτι. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια θήκη πλαστικής σακούλας (για παράδειγμα από την Ikea) για αυτό. Αυτό είναι απλά προσαρτημένο σε έναν τοίχο στην αποθήκη ή από μέσα σε μια πόρτα ντουλαπιού. Έτσι, το χαρτί περιτυλίγματος είναι πάντα στο χέρι.

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, χαρτί περιτυλίγματος και ταινία

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης χριστουγεννιάτικη διακόσμηση νεράιδα φώτα κουτί αποθήκευσης

3. Ειδικά με τα παλιά φώτα νεράιδας, τα οποία συνήθως μπλέκονται στην τσάντα, αισθάνεστε συγκλονισμένοι να επαναφέρετε το χάος των καλωδίων σε τάξη. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αποθηκεύσετε τα φώτα της νεράιδας τακτοποιημένα. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστείτε πρώτα ένα κομμάτι χαρτόνι. Τυλίξτε απλά τη σειρά των φώτων γύρω της. Χρησιμοποιήστε ψαλίδι για να κόψετε μερικά κενά στο χαρτόνι, ώστε να μην ξετυλίξει ξανά το καλώδιο. Τέλος, κρατήστε όλα τα φώτα νεράιδας σε ένα πλαστικό κουτί και προστατέψτε τα από την υγρασία.

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης για στοίβα Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης νεράιδες

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης για χριστουγεννιάτικα στολίδια μικρά πράγματα απομακρύνουν υλικά χειροτεχνίας

4η. Για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε έξυπνα την πιο ποικίλη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση όλο το χρόνο μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα, θα πρέπει να τα ταξινομήσετε ανάλογα με το υλικό. Κρατήστε τα μικρά αντικείμενα σε μικρά κουτιά ξεχωριστά από τα μεγαλύτερα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε μια παλιά συσκευασία tetra που έχει καθαριστεί καλά εκ των προτέρων.

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πλαστικό κουτί αποθήκευσης

5. Διατίθενται διαφανή κουτιά αποθήκευσης με καπάκια σε κάθε μέγεθος. Έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι γνωρίζετε πάντα τι υπάρχει σε ποιο κουτί. Εάν έχετε πολλά κουτιά που δεν είναι διαφανή, θα πρέπει να τα επισημάνετε. Διαφορετικά, τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να τα ανοίξετε όλα για να βρείτε κάτι.

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης για χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά κουτιά αποθήκευσης κουτιών

6η. Αντί να χρειαστεί να πάρετε διαφανή πλαστικά κουτιά αποθήκευσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουτιά που σας περισσεύουν στο σπίτι. Τα κουτιά παπουτσιών και οποιαδήποτε συσκευασία είναι επίσης κατάλληλα για αυτό. Εναλλακτικά, μπορείτε να συσκευάσετε τα μικρότερα διακοσμητικά στοιχεία σε πλαστικές σακούλες με ένα φερμουάρ και να τα αποθηκεύσετε σε ένα μεγαλύτερο κουτί.

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά κουτιά ετικέτες σειρά ετικέτας

πρακτικές ιδέες αποθήκευσης για να μαζέψετε τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σας