νοικοκυριό

Σιδέρωμα χωρίς σίδερο – Χρήσιμα κόλπα για το σπίτι και την καθημερινή σας ζωή

σιδέρωμα χωρίς σίδερο οικιακά κόλπα-καθημερινά-εύκολα-οικιακά-τελευταία στιγμή

Το σιδέρωμα σίγουρα δεν είναι για όλους. Αλλά όσο άβολο και να είναι για κάποιους, αργά ή γρήγορα είναι απαραίτητο. Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε σίδερο στο χέρι; “Σίδερο χωρίς σίδερο είναι αδύνατο », μπορεί να πείτε στον εαυτό σας τώρα. Αλλά κάνεις λάθος! Υπάρχουν υπέροχα κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να έχετε τα ρούχα όμορφα και λεία και χωρίς ρυτίδες, ακόμη και χωρίς σίδερο. Συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το σιδέρωμα χωρίς σίδερο σε αυτό το άρθρο και μερικές από αυτές κάνουν το ίσιωμα γρηγορότερο και ευκολότερο από ό, τι με ένα σίδερο. Μάθετε πώς εδώ!

Πώς μπορείς να σιδερώνεις χωρίς σίδερο?

σιδέρωμα χωρίς σίδερο επίπονο-χαλαρωτικό-διεγερτικό-τσαλακωμένο ρούχο

Οι διαφορετικές τεχνικές είναι φυσικά επίσης διαφορετικά αποτελεσματικές. Δεν λειτουργούν εξίσου καλά με κάθε ουσία. Εξαιτίας αυτού, απλά πρέπει να δοκιμάσετε μόνοι σας τον καλύτερο τρόπο σιδερώματος χωρίς σίδερο. Μόλις το πιάσεις, δεν θα σκεφτείς καν να χρησιμοποιήσεις το σίδερο.

Σιδερώστε χωρίς σίδερο με ατμό στο ντους

Σιδέρωμα χωρίς σιδερένιο ντους-ατμό-ιδέα-ράβδο ντους-μπάνιο

Το ντους είναι ίσως το πιο δημοφιλές κόλπο. Όσο μικρότερο είναι το μπάνιο, τόσο το καλύτερο. Το δωμάτιο πρέπει να είναι σε θέση να γεμίσει με υδρατμούς όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να εξοικονομήσει χρόνο και φυσικά νερό. Έτσι χρησιμοποιείτε ατμό για να σιδερώνετε χωρίς σίδερο. Το μόνο που χρειάζεστε ακόμα είναι μια κρεμάστρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρεμάσετε το ρούχο στο ντους.

Σιδέρωμα με ατμό

σιδέρωμα χωρίς σίδερο ντους-ατμός-ιδέα-εύκολο

Κρεμάστε το ζαρωμένο ρούχο στο ντους. Επιλέξτε ένα μέρος που είναι κοντά στο κεφάλι του ντους, αλλά όπου τα ρούχα δεν μπορούν να βραχούν. Τώρα τρέξτε ζεστό νερό. Χάρη στους υδρατμούς και την παλιά καλή βαρύτητα, οι ρυτίδες εξαφανίζονται από μόνες τους χωρίς να χρειαστεί να βοηθήσετε. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το κόλπο για σιδέρωμα χωρίς σίδερο με το καθημερινό σας ντους.

Χρησιμοποιήστε πιστολάκι μαλλιών

Σιδερώστε χωρίς σίδερο-αφαιρέστε-τσακίστε-στεγνωτήρα μαλλιών-υγρά ρούχα

Για το επόμενο lifehack για σιδέρωμα χωρίς σίδερο, χρειάζεστε ένα απλό πιστολάκι. Σιδέρωμα ρούχων χωρίς σίδερο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στεγνωτήρα μαλλιών εάν πρέπει να πάτε ιδιαίτερα γρήγορα. Φορέστε το ρυτιδωμένο ρούχο και ψεκάστε το με ένα μπουκάλι ψεκασμού. Βεβαιωθείτε, ωστόσο, ότι τα ρούχα δεν είναι πολύ υγρά.

Πλυντήριο ρούχων με ζεστό αέρα

σίδερο-χωρίς-σίδερο-συμβουλές-κόλπα-νοικοκυρά-νοικοκυρά

Τώρα είναι η σειρά του στεγνωτήρα μαλλιών. Με τη βοήθειά του, στεγνώνετε ξανά το ρούχο, οι πτυχώσεις εξαφανίζονται στη διαδικασία. Στεγνώστε το εξωτερικό και το εσωτερικό. Παίρνετε τον ζεστό αέρα προς τα μέσα φυσώντας τον μέσα από τα μανίκια, τη λαιμόκοψη ή από κάτω. Ο συνδυασμός ζεστού αέρα και υγρασίας σάς βοηθά να σιδερώνετε χωρίς σίδερο.

Συμβουλές για σιδέρωμα χωρίς σίδερο – Ένα ειδικό σπρέι

Σίδερο-χωρίς-σίδερο-υφασμάτινο-σπρέι-ιδέα-πλυντήριο-φροντίδα-φαρμακείο

Υπάρχει ένα εξαιρετικό εργαλείο για αγορά που εξαλείφει επίσης την ανάγκη για σίδερο. Τα λεγόμενα «λειαστικά υφασμάτινων ρυτίδων» βρίσκονται στο φαρμακείο και ψεκάζονται σε ρούχα που είναι ακόμα υγρά. Έτσι, αν έχετε ένα ρούχο που γνωρίζετε ότι θα τσαλακωθεί πολύ, μπορείτε να το αποτρέψετε σιδερώνοντάς το με ένα τέτοιο σπρέι, για να το πω έτσι, χωρίς σίδερο.

να σιδερώνω τα ρούχα

σίδερο-χωρίς-σίδερο-σπρέι-ρυτίδες-σπρέι-ρούχα-κρεμάστρα-εργαλεία

Το υγρό ρούχο είναι κρεμασμένο σε μια κρεμάστρα. Αφού ψεκάσετε ένα, μπορείτε ακόμα να το τραβήξετε σε σχήμα με τα χέρια σας για να εγγυηθείτε το καλύτερο αποτέλεσμα. Με αυτήν τη μέθοδο σιδερώματος χωρίς σίδερο, αφήνετε απλά το ρούχο να στεγνώσει ως συνήθως στην κρεμάστρα.

Ζεστό νερό στην κατσαρόλα

σίδερο-χωρίς-σίδερο-εναλλακτική-κατσαρόλα-ζεστό νερό

Μια τεχνική που λειτουργεί με την αρχή του σιδήρου, δηλαδή με τη θερμότητα, είναι η παραλλαγή με μια κατσαρόλα. Αυτή είναι μια καλή αντικατάσταση σιδήρου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση που το σίδερο σας σπάσει απροσδόκητα ή δεν έχετε ένα στο χέρι. Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και βράστε. Τοποθετήστε το ρούχο στη σιδερώστρα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σιδερώσετε ένα πουκάμισο χωρίς σίδερο.

Συμβουλές σιδερώματος

Σίδερο-χωρίς-σίδερο-κατσαρόλα-λεία-ρούχα-πλυντήριο-καλάθι-πετσέτες

Με την κατσαρόλα που έχει ζεσταθεί από το νερό, λειαίνεις το ρούχο γλιστρώντας το πάνω του. Είναι σημαντικό ότι η κατσαρόλα είναι επίσης ωραία και καθαρή. Προσοχή γιατί δουλεύετε με ζεστό νερό! Επιπλέον, μην γεμίζετε την κατσαρόλα με πολύ νερό. Οι κινήσεις θα μπορούσαν να το κάνουν να χυθεί από την κατσαρόλα και να κάψει τα χέρια σας!

Χρησιμοποιήστε στεγνωτήριο

σίδερο-χωρίς-σίδερο-ρούχα-τσακίσματα-λεία-ξηρά-παγάκια

Δεν έχουν όλοι στεγνωτήριο στο σπίτι. Αλλά αν είστε ένας από τους τυχερούς, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε τις ρυτίδες από τα ρούχα. Βάλτε τα ρούχα στο στεγνωτήριο. Επιπλέον, θα χρειαστείτε ένα υγρό αντικείμενο. Αυτό μπορεί να είναι παγάκια, αλλά και μια υγρή κάλτσα, ένα υγρό πανί ή κάτι παρόμοιο. Τώρα αφήστε το στεγνωτήριο να κάνει τη δουλειά και σιδερώστε χωρίς σίδερο.

Αποκτήστε λεία ρούχα χωρίς μεγάλη προσπάθεια

σίδερο-χωρίς-σίδερο-στεγνωτήριο-υγρασία-παγάκι-κρέμασμα-κρέμασμα

Ο χρόνος εργασίας 15 λεπτών είναι απολύτως επαρκής για το στεγνωτήριο για το σκοπό αυτό. Στη συνέχεια, βγάλτε τα ρούχα από το στεγνωτήριο και κρεμάστε τα σε κρεμάστρες. Αυτό θα το αποτρέψει από το να ζαρώσει ξανά. Πρέπει επίσης να αφαιρέσετε τα ρούχα από το στεγνωτήριο αμέσως, διαφορετικά θα είναι ακόμα ζαρωμένα στο τύμπανο.

Σιδερώστε ρούχα με ίσιωμα χωρίς σίδερο

σίδερο-χωρίς-σίδερο-ισιωτικό-σγουρό-τζιν-πουκάμισο-μπλουζάκι

Τα στεγνά ρούχα μπορούν επίσης να ισιωθούν με ένα σίδερο ισιώματος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε, για παράδειγμα, να σιδερώσετε ένα μπλουζάκι. Αλλά ακόμα κι αν θέλετε να σιδερώσετε ένα πουκάμισο, το σίδερο ισιώματος μπορεί να αποδειχθεί πρακτικό, επειδή το εύχρηστο μέγεθος του επιτρέπει να λειαίνει ακόμη και δύσκολα μέρη, όπως το γιακά.

Εναλλακτικά σιδέρωμα – συμβουλές για ίσιωμα σιδερώματος και σίδερο για μπούκλες

σίδερο-χωρίς-σίδερο-κόλπο-λείο-σίδερο-προσοχή-παντελόνι-κοστούμι-πουκάμισο-πρακτικό

Επειδή μπορείτε να σφίξετε τα υφάσματα στο σίδερο ισιώματος, έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε απευθείας τη θερμότητα. Το σίδερο ισιώματος πρέπει να καθαριστεί εκ των προτέρων. Τυχόν υπολείμματα προϊόντων περιποίησης μαλλιών μπορεί να λεκιάσουν τα ρούχα όταν σιδερώνετε χωρίς σίδερο. Επίσης, το σίδερο δεν πρέπει να συγκρατείται σε ένα μέρος για πολύ καιρό, έτσι ώστε το υλικό να μην καεί. Εναλλακτικά, ένα σίδερο για μπούκλες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να λειανθούν τα ρούχα.

Μια υγρή πετσέτα

σίδερο-χωρίς-σίδερο-υγρό-πετσέτα-μύτες-νοικοκυριό

Τοποθετήστε το ζαρωμένο ρούχο σε μια λεία, επίπεδη επιφάνεια. Αυτό μπορεί να είναι μια σιδερώστρα, το πάτωμα ή ένα τραπέζι. Στη συνέχεια, βάλτε μια υγρή πετσέτα από πάνω. Στη συνέχεια, περάστε τα χέρια σας πάνω από την πετσέτα για να εξομαλύνετε τα ρούχα από κάτω. Μετά από αυτό, μπορείτε να αφαιρέσετε την πετσέτα και να αφήσετε τα ρούχα να στεγνώσουν.

Ομαλή κάτω από βαριά αντικείμενα

Σίδερο-χωρίς-σίδερο-εφέ-εύκολο-κυρίες-κύριοι-κόλπα

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι για να επιταχύνετε τη διαδικασία στεγνώματος. Το κόλπο με την πετσέτα είναι επίσης κατάλληλο αν χρησιμοποιείτε βαριά αντικείμενα για σιδέρωμα χωρίς σίδερο. Βάλτε τα ρούχα, για παράδειγμα, κάτω από ένα στρώμα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι τόσο καλό όσο να λειάνετε τα ρούχα με τα χέρια σας.

Σιδέρωμα χωρίς σιδερώστρα

σίδερο-χωρίς-σίδερο-σιδερώστρα-αντικατάσταση-τραπεζάκι-πάτωμα-πετσέτες

Τώρα που έχετε κάποιες συμβουλές σιδερώματος για το πώς να σιδερώνετε χωρίς σίδερο, ίσως ψάχνετε επίσης μια εναλλακτική λύση σιδερώματος. Κατ ‘αρχήν, κάθε επίπεδη επιφάνεια είναι κατάλληλη για αυτό, είτε πρόκειται για τραπέζι φαγητού, για πάγκο στην κουζίνα, για γραφείο ή ακόμα και για πάτωμα. Αλλά δεδομένου ότι θα εργάζεστε με ζεστό ατμό και σίδερο ή, για παράδειγμα, την παραλλαγή με κατσαρόλα και νερό, πρέπει να βρεθεί προστασία για την επιφάνεια.

Προστατέψτε την επιφάνεια

σίδερο-χωρίς-σίδερο-σιδερώστρα-ιδέα-σιδέρωμα-πανί-πουκάμισο-λείο

Διαφορετικά, η θερμότητα μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο τραπέζι, το παρκέ ή το laminate. Και για αυτό, επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθημερινό αντικείμενο από το νοικοκυριό, δηλαδή μια συνηθισμένη πετσέτα. Για σιδέρωμα χωρίς σίδερο, απλώς τοποθετήστε μία ή περισσότερες πετσέτες ανάμεσα στην επιφάνεια (τραπέζι ή πάτωμα) και το ρούχο που θα σιδερώσετε. Οι πετσέτες χρησιμεύουν ως μόνωση. Υπάρχουν επίσης ειδικά υφάσματα σιδερώματος που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προστασία και εξοικονομούν περισσότερο χώρο από τις σανίδες σιδερώματος.