βεράντα

Περίπτερο κήπου Cabanne από την Paola Lenti και την Bestetti Associati

μινιμαλιστική υποστήριξη πέργκολα μπλε σχεδίου περίπτερου κήπου cabanne

Περίπτερο κήπου Cabanne είναι μια αρχιτεκτονική αρθρωτή δομή για εξωτερικούς χώρους που εισάγει δύο βασικές ενότητες, το Quadro και το Tunnel. Εγκαθίστανται στη βεράντα μόνοι τους ή μαζί. Αν σκοπεύετε να έχετε μια ωραία υπαίθρια συνάντηση ή απλά θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο με ειρήνη και γαλήνη είναι ένα από αυτά Paola Lenti Design το ιδανικό μέρος για αυτό. Η σχεδιάστρια Paola Lenti έχει συνεργαστεί με αυτήν Bestetti Associati σχεδίασε μια σύγχρονη αρχιτεκτονική μονάδα. Ρίξτε το περίεργο βλέμμα σας!

Περίπτερο κήπου Cabanne για ένα ωραίο ραντεβού

περίπτερο του κήπου cabanne ρομαντική ατμόσφαιρα φωτίζοντας ξύλινες λωρίδες

Περίπτερο κήπου Cabanne προσφέρει αξέχαστη διαμονή και στιγμές υποβλητικών συναισθημάτων, χαλαρωτική ατμόσφαιρα και φιλόξενο περιβάλλον. Ο σχεδιασμός είναι αποτελεσματικός και τα υλικά είναι σε φυσική βάση που συνδυάζει υψηλής τεχνολογίας με οργανικά στοιχεία. Άνεση μέσω του ξύλινου δαπέδου και των ξύλινων πάνελ που αντιπροσωπεύουν μια δομή σανίδων και σπηλαίων και μέσω των οποίων μπορείτε να απολαύσετε την ύπαιθρο. Ο σχεδιασμός της σήραγγας αποτελείται από ένα χαλύβδινο πλαίσιο το οποίο έχει βαφτεί και έχει υποστεί επεξεργασία κατά της διάβρωσης. Η οροφή και οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από ξύλο Iroko και έτσι έχουν μια περιστρεφόμενη δομή της περίφραξης. Τοποθετήστε ζεστούς μαλακούς καναπέδες, χαμηλά στρογγυλά τραπεζάκια καφέ ή τραπέζια από μέταλλο και χρησιμοποιήστε τα για να δώσετε μοντέρνες πινελιές σε αυτά τα δωμάτια.

Περίπτερο κήπου Cabanne ως Modulo Quadro

έπιπλα κήπου cabanne περίπτερο λευκό υφασμάτινο γεωμετρικό σχήμα ροζ έπιπλα

Το Modulo Quadro βρίσκεται στη βεράντα Περίπτερο κήπου Cabanne ένας άνετος γωνιακός καναπές ή μια ατμόσφαιρα τραπεζαρίας. Μαγικά όμορφο εσωτερικό που καθορίζεται από ρομαντισμό με συρόμενα ρολά ή διαχωριστικά δωματίων με πλαϊνά πάνελ με ξύλινες λωρίδες ή υφασμάτινα καλύμματα σχεδιασμένα από την ίδια την Πάολα Λέντη. Η παλέτα χρωμάτων των κουρτινών και των υφασμάτων κυμαίνεται από ανοιχτό πράσινο έως υπέροχο κόκκινο. Τα ρολά λειτουργούν με ηλιακή μπαταρία και κουμπί που ελέγχεται με τηλεχειριστήριο. Μπορείτε να απολαύσετε την ιδιωτικότητα σας και ταυτόχρονα τον ανοιχτό ουρανό και τον καθαρό αέρα. Δεν είναι απλά υπέροχο!?

Αρχικό σχήμα

cabanne κήπο περίπτερο σαλόνι ιδέα μοντέρνο σχεδιασμό στέγες

Περίπτερο σφαιρικού κήπου

cabanne pavilion garden τρύπες μπάλα σχεδιασμός πέργκολα ιδέα paola lenti

Σχεδιασμός ξύλινων καλουπιών

Modulo tunnel bestetti

Σχέδιο σήραγγας με ξύλινο φινίρισμα

Sisal-wall-and-floor-Modulo-Quadro

Με αλληλογραφία έπιπλα μπαστούνι και χαλιά

κόκκινη έκδοση-Modulo-Quadro

Ξύλινο πάτωμα με κομψό καναπέ και μαξιλάρια

Πράσινο σκαμπό Modulo Quadro Bestetti

Φέρτε χαρούμενα χρώματα στο παιχνίδι

Cabanne-Modulo-Quadro-Design-Bestetti

Υπέροχος χρόνος σε εξωτερικούς χώρους

Βεράντα σήραγγας Cabanne Modulo

Εντυπωσιακό και πρακτικό ταυτόχρονα

Βεράντα καλύβας Cabana

με στρογγυλεμένες οροφές-σαν-τούνελ-καμπάνα

Ξύλινες ταπετσαρίες καρέκλες-καμπάν

πράσινος-καναπές-Modulo-Quadro

off-bright-στοιχεία-modulo-quadro

Με-Εγκαταστάσεις-Modulo-Quadro

Συρόμενες-κουρτίνες-ξύλο-πάτωμα-Modulo-Quadro