βεράντα

Ωδείο και σαλόνι σε ένα – φθηνή ιδέα ανακαίνισης σπιτιού

κλασικά έπιπλα χειμερινού κήπου και καθιστικού, άνετο χαλί

Προετοιμάστε το σπίτι σας για την άνοιξη – θα σας δείξουμε βήμα προς βήμα πώς να το κάνετε  Ωδείο και σαλόνι συνδυάστε και ανανεώστε το εσωτερικό.

Ωδείο και σαλόνι – μοντέρνα, άνετα έπιπλα

χειμωνιάτικος κήπος και σαλόνι ψάθινα έπιπλα από λευκή ταπετσαρία

Αν θέλετε να απολαύσετε τον χειμερινό σας κήπο και το καλοκαίρι, μπορείτε να τον μετατρέψετε σε ένα φρέσκο, φωτεινό σαλόνι. Ωδείο και σαλόνι σε ένα έχει πολλά πλεονεκτήματα – μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και τον κήπο, και επίσης να εξοικονομήσετε χώρο. Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε χειμερινό κήπο, μπορείτε να προσθέσετε έναν – σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να μάθετε εκ των προτέρων από τις αρμόδιες αρχές εάν και ποια άδεια απαιτείται για την κατασκευή. Ρωτήστε επαγγελματίες που έχουν ήδη εμπειρία στην ανακαίνιση και επέκταση του σπιτιού και βεβαιωθείτε ότι το ωδείο είναι σε αρμονία με το υπόλοιπο σπίτι – θα πρέπει να χτιστεί στο ίδιο αρχιτεκτονικό στυλ με το ίδιο το σπίτι.

Παστέλ αποχρώσεις για το ωδείο και το σαλόνι

χειμερινός κήπος και σαλόνι φωτεινά έπιπλα πλισέ παράθυρα γαλλικά

Όταν έχεις αποφασίσει, Ωδείο και σαλόνι Για να συνδυάσετε ένα, μπορείτε να δώσετε στα παλιά έπιπλα για το σαλόνι μια νέα εμφάνιση. Δώστε χρώμα και στιλ στο σχέδιο που είναι κατάλληλο για ένα φωτεινό δωμάτιο. Το έργο που σας παρουσιάζουμε παρακάτω, για παράδειγμα, μεταμορφώνει πλήρως τα παλιά έπιπλα.

Σχεδιασμός ωδείου

χειμερινος κήπος και καθιστικό τραπεζαρία ιδέα καλαθάκι σχεδιασμός ηλιόλουστου χώρου

Εάν ο χειμερινός κήπος είναι αρκετά μεγάλος, μπορείτε να δημιουργήσετε όχι μόνο το σαλόνι, αλλά και μια τραπεζαρία εκεί. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε κάθε γεύμα σε φωτεινή ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα να έχετε υπέροχη θέα στον κήπο.

Μεγάλα παράθυρα στο σαλόνι και πράσινες πινελιές

χειμερινός κήπος και σαλόνι φυτά καναπέδες καρέκλες σκούρο ξύλο

Βήμα 1

Ο χειμερινός κήπος, που θα σας δείξουμε παρακάτω, ήταν επιπλωμένος με έπιπλα σαλονιού. Έχει πολλά να προσφέρει – μια σειρά από μεγάλα παράθυρα με νότιο προσανατολισμό, εξαιρετικό ξύλινο δάπεδο, καλή στεγανοποίηση. Η παλέτα χρωμάτων από Ωδείο και σαλόνι είναι σε κάθε περίπτωση ακατάλληλο για ηλιόλουστο δωμάτιο και τα έπιπλα χρειάζονται επειγόντως ανακαίνιση. Το σετ καναπέδων έχει ένα ζεστό, καμπύλο σχήμα, αλλά η παλέτα χρωμάτων της ταπετσαρίας δεν κάνει καλή εντύπωση. Το τραπεζάκι σαλονιού έχει εξαιρετικό σχεδιασμό, αλλά το σκούρο ξύλο φαίνεται πολύ επίσημο για την περιοχή.

Ωδείο και σαλόνι – φρεσκάρετε τα παλιά έπιπλα

Ιδέες επίπλωσης σαλονιού σετ καναπέ

Χρησιμοποιήστε τα πλεονεκτήματα του χειμερινού κήπου και του καθιστικού

Ωδείο σαλόνι-αναδιαμόρφωση Poslterung

Βήμα 2 – επαναχρωματίστε τα έπιπλα του καθιστικού

Ωδεία κουρτίνες-ανοιχτά χρώματα επίπλωση

Απλή, φθηνή και λειτουργική – η ταπετσαρία του καναπέ έχει αντικατασταθεί με φρέσκα πράσινα και μπλε χρώματα και λουλουδάτα μοτίβα. Τα υφάσματα για τους δύο καναπέδες είναι διαφορετικά, γεγονός που προκαλεί ενδιαφέρον και δείχνει πιο ζωντανό. Ωδείο και σαλόνι χρειάζονται φρέσκα ανοιξιάτικα χρώματα και μείγματα υφασμάτων που κάνουν το σχέδιο πιο συναρπαστικό. Επιλέχθηκε λοιπόν ένα χαλί που είναι και μπλε και πράσινο και συνεπώς συνδέει οπτικά τους καναπέδες. Το στρογγυλό σχήμα είναι ελκυστικό. Προστέθηκαν μαξιλάρια για να δώσουν στο σχέδιο ένα προφορά χρώμα – κίτρινο, φυσικά. Αντί για ξύλινες περσίδες, οι βαμβακερές κουρτίνες χρησιμοποιήθηκαν ως αντηλιακή προστασία. Τα ξύλινα κουφώματα των παραθύρων αφήνουν τη χρωματική παλέτα των κουρτινών να έρθει μόνη της. Οι τοίχοι έλαβαν επίσης μια νέα εμφάνιση χάρη στην έξυπνη επιλογή μιας κίτρινης απόχρωσης.

Βήμα 3 – Μετά – Ωδείο και σαλόνι μετά την ανακαίνιση

Ιδέες εσωτερικού σαλόνι ανοιξιάτικα χρώματα

Αυτό είναι το πόσο εύκολο και φθηνό μπορείτε να ανακαινίσετε τα έπιπλα σαλονιού και μια κατάλληλη εγκατάσταση για Ωδείο και σαλόνι σχέδιο. Το βοηθητικό τραπέζι βάφτηκε σύμφωνα με τα νέα χρώματα, τα ενδιαφέροντα αξεσουάρ τραβούν την προσοχή και τα κλασικά έπιπλα φαίνονται μοντέρνα και ελκυστικά.

Ιδέα διακόσμησης για τον χειμερινό κήπο

Ιδέες διακόσμησης σαλονιού γυάλινες γλάστρες

Ο χειμερινός κήπος πριν και μετά

Έπιπλα ανακαίνισης ιδεών επέκτασης ωδείου