τουαλέτα

15 ενδιαφέρουσες & εξωφρενικές τάσεις 2014 για το μπάνιο

τάσεις 2014 μπανιέρα μπεζ πλακάκια σπα έπιπλα σκούρου ξύλου

Σε αυτό το άρθρο βουτάμε στον υπέροχο κόσμο του μπάνιου. Θα σας δείξουμε τα πιο πρόσφατα Τάσεις 2014 για το μπάνιο, που έχουν καταλάβει την αγορά.

1. Το σπα spa είναι ένα από αυτά Τάσεις 2014 για το μπάνιο

τάσεις 2014 λουτρό σπα ξύλινο δάπεδο επένδυση τοίχου πολυτέλεια

Για να σχεδιάσετε το στυλ σπα ως μέρος των τάσεων του 2014, χρειάζεστε ιδέες για μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα. Μπορείτε να το επιτύχετε χρησιμοποιώντας ξύλο, μεταξύ άλλων. Το υλικό δεν μπορεί να αναπαρασταθεί μόνο από τα έπιπλα, αλλά, όπως φαίνεται εδώ, από ένα παρκέ ή επένδυση τοίχου από ξύλο.

Τάσεις 2014 – δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα

τάσεις 2014 λουλούδια γυαλιού λουτρών μοτίβο μπανιέρα κεριά χαλάρωσης

Το μπάνιο φαίνεται επίσης άνετο με μπεζ ή άλλες φυσικές αποχρώσεις. Προσθέστε κεριά στο σύνολο και η τέλεια χαλάρωση είναι εγγυημένη. Το στυλ σπα, ως παράδειγμα των τάσεων του 2014, μπορεί να επιτευχθεί εξίσου εύκολα με τα σωστά πλακάκια.

Πολυτελείς τάσεις στο στυλ σπα

τάσεις 2014 βυθισμένη μπανιέρα μπάνιου γκρι μωσαϊκά λευκά πλακάκια

Αν θέλετε να προσθέσετε μια νότα πολυτέλειας στις τάσεις του 2014, μια βυθισμένη μπανιέρα μπορεί να είναι για εσάς. Δεν νομίζετε ότι απλά κοιτάζοντας το χαλαρώνετε; Επίσης πλαισιώστε την μπανιέρα με ξύλο ή μοντέρνο μωσαϊκό.

Δημιουργήστε άνεση

τάσεις 2014 έμμεσος φωτισμός ρομαντικό μπάνιο ντεκό υγρό δωμάτιο

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να επιτύχετε το τέλειο στυλ σπα με τον σωστό φωτισμό και τα φυσικά χρώματα. Οι ρουστίκ αποχρώσεις από ξύλο φαίνονται εξίσου καλές στο εσωτερικό του μπάνιου και υπογραμμίζουν επίσης τη ζεστή ατμόσφαιρα.

Ένα ζεστό ντους ατμού σε συνδυασμό με μια σάουνα από τον Ιταλό σχεδιαστή Di Vapor

σάουνα καμπίνα σπα στυλ λουτρό τάση 2014

«Τα προβλήματα είναι σημάδι ζωής. Η ζωή είναι δύσκολη για όλους. »Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες στη ζωή. Ένας από τους πιο διάσημους ψυχίατρους Δρ. Ο M. Scott Peck λέει: «Η ζωή είναι μια σειρά προβλημάτων. Θέλουμε να γκρινιάξουμε ή να το λύσουμε; »Είτε συμφωνείτε με αυτόν τον ισχυρισμό είτε όχι, όλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και το πώς τα λύνουμε εξαρτάται από το πώς τα αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να τα αποδεχτούμε, να τα αντιμετωπίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα κατάματα. Δώστε τους χρόνο.

Όταν πραγματικά αφιερώνουμε χρόνο για να σκεφτούμε πώς να λύσουμε ένα συγκεκριμένο οδυνηρό πρόβλημα. Χρειάζεσαι ξεκούραση για αυτό. Και στις μέρες μας, με όλη την προηγμένη τεχνολογία όπως τα κινητά τηλέφωνα, είναι δύσκολο να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να σκεφτούμε. Οι άνθρωποι λαχταρούν όλο και περισσότερο έναν τρόπο να αποσυρθούν, να χαλαρώσουν, να σκεφτούν, να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να καταπολεμήσουν μια νεύρωση ή κατάθλιψη.

τάση σχεδιασμού μπάνιου 2014 αίσθηση σάουνας σπα

Τέτοια μέρη για υποχώρηση είναι τα ξενοδοχεία με σπα. Ενας από Τάσεις 2014 για το μπάνιο είναι τέτοια συστήματα στο σπίτι που σχεδιάζονται και εγκαθίστανται από αρχιτέκτονες και σχεδιαστές. Περιλαμβάνουν ντους ατμού, σάουνα και υδρομασάζ για εγγύηση πλήρους χαλάρωσης. Η παρακάτω εικόνα δείχνει ένα υπέροχο παράδειγμα όπου ένα ντους ατμού έχει συνδυαστεί με μια σάουνα και το οποίο προσφέρει μια πραγματική διαδικασία σπα.

Πάνω από το 50% των νεόδμητων κατοικιών στις Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν υδρομασάζ. Όπως και φέτος, ο αριθμός των εγκαταστάσεων σπα αυξάνεται επίσης σταθερά.

2. Οι ζωντανοί τοίχοι ως τάσεις για το μπάνιο το 2014

Ένα με τη φύση του Σιόλ

Τάσεις 2014 για την μπανιέρα πράσινου τοίχου στον κήπο του μπάνιου

διακόσμηση μπάνιου κάθετη μπανιέρα βρύα τοίχου

Οι ζωντανοί τοίχοι δεν είναι τόσο διαδεδομένοι αυτή τη στιγμή, αλλά εξακολουθούν να μπαίνουν στη λίστα Τάσεις 2014 για το μπάνιο. Είναι εντυπωσιακά όταν σχεδιάζονται σωστά. Το παρακάτω παράδειγμα είναι ένα έργο του Siol που είναι απλά εντυπωσιακό και προσθέτει μια απτή ζωντάνια στο μπάνιο που δεν θα ήταν δυνατόν με άλλο τρόπο. Αυτό που μπορεί να ανησυχεί περισσότερο είναι το πότισμα των φυτών στον τοίχο. Υπάρχουν ειδικά συστήματα άρδευσης για φυτά σε γλάστρες που ποτίζουν αυτόματα τα φυτά ανάλογα με το χρόνο και την υγρασία του εδάφους. Οι ζωντανοί τοίχοι γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και είναι ένας από τους Τάσεις 2014 για το μπάνιο.

3. Προσαρμοσμένα ενσωματωμένα ντουζιέρες ως τάσεις για το μπάνιο το 2014

καμπίνα ντους ψιλής βροχής ξύλινη τάση οροφής 2014

Μια εκπληκτική βόλτα στο ντους από Ομάδα CTA

Αυτά τα ντους είναι καθαρή πολυτέλεια. Είναι ανοιχτά και προσβάσιμα και έχουν μεγάλη κεφαλή ντους. Η προσωπική ταυτότητα και η ατομικότητα, καθώς και το αποτέλεσμα που προκύπτει, είναι μια αυξανόμενη τάση. Χρησιμοποιείται σε διάφορους χώρους, συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου. Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα καταφεύγουν σε προσαρμοσμένα σχέδια στυλ σπα και συχνά ντους. Αυτή η τάση υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και θα συνεχιστεί και φέτος.

Ξεχωρίστε τον εαυτό σας από το πλήθος και επιλέξτε την ατομικότητα. Δεν θα το μετανιωσεις.

4. Παράκτιο στυλ

τάσεις 2014 μπάνιο παράθυρο στυλ driftwood καθρέφτη πλαίσιο

Παράκτια σχεδίαση του ADL III

Ενας από Τάσεις 2014 για το μπάνιο είναι καθόλου το παράκτιο στυλ. Χρησιμοποιήστε φυσικά αξεσουάρ, όπως πέτρες, κοχύλια και ξύλο, που δίνουν στο μπάνιο μια φυσική αίσθηση παραλίας. Η επόμενη εικόνα είναι ένα υπέροχο παράδειγμα ενός καθρέφτη από ξύλο που μπορείτε να αγοράσετε ή να φτιάξετε μόνοι σας. Για να γίνει αυτό, φυσικά, χρειάζεστε πολύ χρόνο, φαντασία και πρόσβαση σε είδη παραλίας. Αγοράστε έναν συνηθισμένο καθρέφτη, κάντε μια βόλτα στην παραλία και συλλέξτε τυχόν κομμάτια παρασυρόμενου ξύλου που εξακολουθούν να φαίνονται καλά. Στη συνέχεια, τα κολλάτε στο πλαίσιο του καθρέφτη. Επίσης, αναζητήστε επένδυση γλώσσας και αυλακώσεων και ψάθινα αξεσουάρ που ταιριάζουν με το συνολικό σχέδιο.

5. Μοτίβο ψηφιδωτού

μοτίβο ψηφιδωτές τάσεις δαπέδου τοίχου 2014 μπάνιο

Ένα ψηφιδωτό μπάνιο από το Elevation Architectural Studios της Νότιας Καλιφόρνιας

Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα τόσο τολμηρό σχέδιο για το μπάνιο σας όπως στη φωτογραφία του δείγματος, αλλά τα ψηφιδωτά μοτίβα είναι σίγουρα ένα από αυτά Τάσεις 2014 για το μπάνιο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα ρετρό στυλ με αυτό. Προσοχή, όμως, να μην καταλήξει να γίνει άγευστο ή ντεμοντέ γρήγορα, όπως συμβαίνει συχνά με τέτοια σχέδια. Παλιές μπανιέρες με πόδια, καθώς και μοντέρνοι ατσάλινοι νιπτήρες με πλίνθους και καθρέφτες με οπίσθιο φωτισμό, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ταιριάζουν καλά με μοτίβα ψηφιδωτού. Αρκεί να το κοιτάξετε, μπορείτε να συνδυάσετε το μωσαϊκό με κάθε λογής πράγματα.

Στο Τάσεις 2014 για το μπάνιο Πάνω απ ‘όλα, ανήκουν ισχυρά, φωτεινά και πλήρως χρησιμοποιημένα μοτίβα ψηφιδωτών και κεραμιδιών.

6. Φυσικά υλικά ως τάσεις το 2014 για το μπάνιο

φυσικά υλικά τάσεις σχεδιασμού μπάνιου 2014 για το μπάνιο

Το φυσικό ξύλο εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα (Schomes Builder)

Η χρήση φυσικών υλικών είναι μια τάση που μπορείτε να δείτε και σε άλλους τομείς. Σε αντίθεση με τις πιο επικίνδυνες παραλλαγές παραπάνω, είναι διαχρονικές και θα παραμείνουν στη μόδα για πολλά χρόνια. Εάν κάνετε ανακαίνιση, δείτε αν υπάρχουν δοκάρια φυσικής ηλικίας στο ταβάνι που μπορούν να βελτιωθούν με βερνίκι ή κερί. Μπορούν να είναι μια μεγάλη έμφαση στο μπάνιο.

Τα φυσικά υλικά δεν περιλαμβάνουν μόνο ξύλο, αλλά και πέτρα, σχιστόλιθο και άλλα υλικά από τη γη. Ως εκ τούτου, υπάρχουν συνήθως κατάλληλα υλικά για κάθε σχέδιο. Φορεμένες, γραμμωμένες και χωρισμένες παραλλαγές ονομάζονται Τάσεις 2014 για το μπάνιο προνομιούχος. Όσο όμως είναι φυσικό, μπορείτε να υποθέσετε ότι είναι μοντέρνο.

7. Ο χαλκός είναι επίσης μία από τις τάσεις για το μπάνιο το 2014

τάσεις 2014 μπάνιο χαλκού vintage μπανιέρα χαλίκι πάτωμα

Μια διαχρονική χάλκινη μπανιέρα από K και K Custom Cabinets

Εάν ενδιαφέρεστε τακτικά για τις νέες τάσεις, θα έχετε παρατηρήσει ότι ο χαλκός γίνεται όλο και πιο μοντέρνος. Ειδικά οι σωλήνες από χαλκό είναι μεταξύ των Τάσεις 2014 για το μπάνιο, τα οποία είναι σαφώς ορατά και χρησιμοποιούνται ως προφορά. Τέτοιες προφορές ταιριάζουν ιδιαίτερα με παραδοσιακά σχεδιασμένα μπάνια. Προσέξτε επίσης λάμπες, νιπτήρες και άλλα αξεσουάρ από χαλκό και αρωματίστε το μπάνιο σας.

8. Τάσεις 2014 για το μπάνιο – ντους χωρίς πλαίσιο

πλακάκια ντους τοίχου χωρίς πλαίσιο, πέτρα ξύλινα οπτικά

Ένα ντους χωρίς πλαίσιο από Joshua Lawrence Studios INC. Το κάτω μέρος είναι από Νέα Ραβέννα

Ενα από τα μεγαλύτερα Τάσεις 2014 για το μπάνιο, καθώς και τα τελευταία 5 χρόνια, πρόκειται για απλά και μινιμαλιστικά ντους που δεν έχουν πλαίσιο και δεν έχουν καμπάνες και σφυρίγματα. Μόνο το απολύτως απαραίτητο χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της δομής και αυτά είναι, για παράδειγμα, συνδετήρες από χρώμιο για τη στερέωση των υαλοπινάκων. Αυτά τα ντους είναι η σωστή επιλογή αν ψάχνετε για ανθεκτικότητα, ευελιξία και κλάση. Επιλέξτε βαριά βάζα πάχους περίπου 10 χιλιοστών, χοντρές λαβές και βεβαιωθείτε ότι είναι αδιάβροχα πιέζοντας τα τζάμια με σιλικόνη.

Αυτή η παραλλαγή είναι σαν μια Mercedes κάτω από τα ντους και φέτος, παραμένει μια τάση στην οποία ορκίζονται σχεδιαστές και κατασκευαστές.

9. Τάσεις 2014 για το μπάνιο – αίγλη ξενοδοχείου

μπάνιο πολυτελές μαύρο μπανιέρα ζέβρα μοτίβο

Ένα λαμπερό μπάνιο δίπλα Σχεδιασμός Nieto

Είναι μία από τις μία από τις λέξεις είναι μια κοινή από τις τάσεις του σχεδιασμού φέτος. Τα λαμπερά μπάνια σε στιλ ξενοδοχείου γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σε νεόκτιστα σχέδια. Και γιατί όχι? Είναι τολμηροί, ατρόμητοι και ουρλιάζουν από ευχαρίστηση. Ανήκουν επίσης στο Τάσεις 2014 για το μπάνιο.

Επιλέξτε ελαφρύ και μεγάλο. Fεύστε ένα μεγάλο δωμάτιο προσθέτοντας καθρέφτες με οπίσθιο φωτισμό. Αν το αγαπάτε υπερβολικά, μπορείτε επίσης να χτίσετε σε μπανιέρα με σχέδιο ζέβρας.

10. Λουλουδάτες πινελιές σε έντονα χρώματα

Τάσεις 2014 για το λουλουδάτο διακοσμητικό τοίχο κόκκινο λουλούδι

Ένας έντονος κόκκινος ιβίσκος ζωγραφισμένος απευθείας στον τοίχο.

Τα ζωντανά και δυναμικά είναι ιδιότητες που πρέπει να έχει ο καθένας μας στη ζωή του. Τίποτα δεν αναπαράγει αυτό το συναίσθημα καλύτερα από όμορφες, εκφραστικές τοιχογραφίες με τη μορφή λουλουδιών. Από καιρό ήταν μοντέρνα για την κρεβατοκάμαρα, αλλά τώρα ανήκουν επίσης στο Τάσεις 2014 για το μπάνιο. Το παράδειγμα στην παρακάτω εικόνα δείχνει πόσο εκπληκτικά όμορφη είναι αυτή η ιδέα. Θα καταπλήξουν όλους όσους μπαίνουν στο μπάνιο.

Ένας τόσο ζωντανός και δυναμικός σχεδιασμός είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εάν είναι δυνατόν, ζητήστε από έναν καλλιτέχνη να σχεδιάσει την εικόνα απευθείας στον τοίχο για μια φρέσκια και μοναδική εμφάνιση. Θα τονώσει τις αισθήσεις και θα τονώσει τη φαντασία.

11. Απλά, μονόχρωμα μοτίβα ως τάσεις 2014 για το μπάνιο

τάσεις 2014 μονόχρωμα χρώματα μπάνιου όλα μαύρα

Απλά, μονόχρωμα μοτίβα για το μπάνιο by Έπιπλα Jordan

Κλινικά καθαρό και απλά μονόχρωμο είναι επίσης ένα από τα Τάσεις 2014 για το μπάνιο. Διαφορετικοί τόνοι του ίδιου χρώματος, καθώς και γυαλιστερά ή ματ πλακάκια, χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση των τελευταίων μοντέρνων στυλ. Έχει να κάνει με το μπάνιο να είναι απλό όπως οι Σκανδιναβοί. Αποφύγετε τις φριτέζες και χρησιμοποιούνται μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε το περιβάλλον να φαίνεται λαμπερό, καλόγουστο και κομψό.

Αυτή η τάση είναι δημοφιλής εδώ και πολλά χρόνια και δεν θα εγκαταλειφθεί ούτε το 2014.

12. Υγρή περιοχή

nadd περιοχή ασπρόμαυρο μωσαϊκό διακοσμητικό τοίχου

Ανοιχτή υγρή περιοχή από Savio & Ρούπα

Αυτό το παράδειγμα του Τάσεις 2014 για το μπάνιο υπάρχει εδώ και χρόνια. Αλλά μπαίνει στη λίστα επειδή παρά την ηλικία του δεν βγαίνει από τη μόδα και παραμένει δημοφιλές. Είναι μια ακριβή επιλογή, επομένως δεν είναι διαθέσιμη σε όλους, αλλά όσοι έχουν τα χρήματα για να αγοράσουν μια τέτοια υγρή περιοχή δεν θα το μετανιώσουν. Τα ίδια τα σχέδια των υγρών περιοχών προσαρμόζονται στα σημερινά Τάσεις 2014 για το μπάνιο όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία παράδειγμα με το μονόχρωμο μπάνιο.

13. Βαμμένο ξύλινο πάτωμα

τάσεις ξύλινου δαπέδου 2014 μοντέρνο μπάνιο

Ένα υπέροχο φιμέ ξύλινο πάτωμα από Αρχιτέκτονες Neumann Mendro Andrulaitis

Αυτά τα Τάσεις 2014 για το μπάνιο επικαλύπτονται λίγο με αυτά των φυσικών υλικών που ήδη αναφέρθηκαν. Το φιμέ ξύλινο πάτωμα αξίζει να αναφερθεί με ένα παράδειγμα εικόνας, καθώς αντιπροσωπεύει μια ιδιαίτερα μεγάλη τάση. Μπορεί ακόμη και να γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς παραλλαγές για το 2014, οι οποίες χρησιμοποιούνται και για την κουζίνα.

Ντουλάπια με μακρά βάση, όπως φαίνεται στην εικόνα, καθώς και τετράγωνα και ορθογώνια πλακάκια ταιριάζουν ιδιαίτερα με αυτό το σχέδιο. Χρησιμοποιήστε την ίδια απόχρωση για τα ντουλάπια και άλλα έπιπλα, έτσι ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται.

14. Οι καμπύλες ως τάσεις για το μπάνιο το 2014

τάσεις 2014 μπάνιο μπάνιο τοίχο καμπύλες καμπύλες μαύρο μωσαϊκό

Ένα καμπυλωτό ιταλικό σχέδιο από την Έκταση

Τα τελευταία χρόνια, οι γραμμές κυριαρχούν στην τάση του μπάνιου. Φέτος, ωστόσο, οι καμπύλες και οι στρογγυλεμένες άκρες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Όλα στο μπάνιο μπορούν να στρογγυλοποιηθούν, από τους τοίχους μέχρι την μπανιέρα, τον νιπτήρα και τον καθρέφτη, μέχρι τα ντουλάπια και το σύστημα ντους.

Curvy ταιριάζει με καμπύλες. Μόλις μπεις σε αυτό το στυλ, είναι εξίσου με το Τάσεις 2014 για το μπάνιο άκουσε, άρχισε να το κολλάει στο μπάνιο. Αυτό όχι μόνο δημιουργεί μια ορισμένη ισορροπία. Βοηθά στην καλή χρήση του χώρου, καθώς τα στρογγυλεμένα ντουλάπια μπορούν να τοποθετηθούν σε στενούς χώρους χωρίς να φαίνονται στενά και περιορισμένα.

15. Πλακάκια από μάρμαρο και όνυχα

τάσεις 2014 μπάνιου διακοσμητικά μαρμάρινα πλακάκια από όνυχα πλακάκια

Μια εκπληκτική πλάκα από όνυχα δίπλα Robyn Scott Interiors

Με μεγάλες, φυσικές πλάκες από μάρμαρο και όνυχα, κάθε μπάνιο γίνεται μοναδικό, καθώς κάθε κεραμίδι έχει το δικό του μοτίβο. Ανήκετε στο για κάποιο λόγο Τάσεις 2014 για το μπάνιο. Οι βενετσιάνικοι μαρμάρινοι τοίχοι είναι δημοφιλείς για κάθε άλλο μέρος του σπιτιού, και τώρα βρίσκονται και στο μπάνιο. Ισχύει το εξής: όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο. Προτιμώνται μεμονωμένα μέρη. Ένας τοίχος φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από φυσική ομορφιά, που δημιουργήθηκε για εκατομμύρια χρόνια, είναι απλά εκπληκτικός.

Είναι κάτι που πρέπει να το δείτε για να γνωρίζετε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αλλά επειδή είναι ένα από τα Τάσεις 2014 για το μπάνιο είναι, ίσως θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα τέτοιο μπάνιο και να δείτε μόνοι σας πόσο όμορφο είναι.

μοντέρνο σχεδιασμό μπάνιου 2014 ντους με γυάλινο τοίχο

πολυτελές μπάνιο μαρμάρινη κρέμα πλακάκια μπανιέρα

Τάσεις 2014 για το μπάνιο φυσικά υλικά ξύλο φυτών

Trends 2014 για το μπάνιο μοντέρνου σχεδιασμού ξύλινα πλακάκια δαπέδου