τουαλέτα

Τάσεις χρωμάτων στο μπάνιο 2012 – κομψά και απλά χρώματα

Χρώμα-τάσεις-στο-μπάνιο-2012-χρυσό

Αν είσαι μετά Χρωματικές τάσεις στο μπάνιο 2012 ρωτήστε, η απάντηση είναι – μοντέρνα, κομψά και απλά χρώματα. Για να συμβαδίσετε με τη μόδα, χρησιμοποιήστε μαύρο, λευκό και κόκκινο, μοβ ή πράσινο. Ο συνδυασμός τριών χρωμάτων όπως το μαύρο, το κόκκινο και το λευκό είναι επίσης πολύ δημοφιλής. Το μοβ είναι επίσης πολύ μοντέρνο, σε συνδυασμό με λευκό ή πράσινο. Φυσικά, τα αξεσουάρ πρέπει επίσης να είναι σε αρμονία με το συνδυασμό χρωμάτων.

Χρωματικές τάσεις στο μπάνιο 2012 – όμορφες, απλές γραμμές

Χρώμα-τάσεις-στο-μπάνιο-2012-κόκκινο-μαύρο.

Για το σχέδιο φέτος, τα απλά σχήματα προτιμώνται όλο και περισσότερο. ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του μπάνιου προσελκύει πάντα το ενδιαφέρον των σχεδιαστών και των χρηστών. ο Χρωματικές τάσεις στο μπάνιο 2012 δεν αποτελούν εξαίρεση από αυτή την άποψη. Όμορφες καθαρές γραμμές και μινιμαλιστική διακόσμηση μπάνιου μπορούν να προκαλέσουν πολλά ευχάριστα συναισθήματα. Εάν επιλέξετε αυτό το είδος επίπλων για το μπάνιο σας, δεν θα κάνετε κανένα λάθος. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά γοητευτικό.

Χρωματικές τάσεις στο μπάνιο 2012 – Λαμπερό χρυσό

κομψός σχεδιασμός μπάνιου

Αν σας αρέσει η αίγλη και η πολυτέλεια, μπορείτε να επιλέξετε το χρυσό χρώμα. Για παράδειγμα, τα κεραμίδια σε χρυσό και μπεζ είναι πολύ μοντέρνα. Φυσικά, τότε και τα αξεσουάρ θα πρέπει επίσης να είναι σε χρυσό. Ένας καθρέφτης θα ήταν τέλειος στο εσωτερικό. Οι χρυσές αποχρώσεις συνδυάζονται πολύ καλά με έπιπλα από φυσικά υλικά. Εάν έχετε ήδη αποφασίσει να διακοσμήσετε το μπάνιο σας σε χρυσό, μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με μαύρο ή κόκκινο. Συνολικά, οι τρίχρωμοι εσωτερικοί χώροι απολάμβαναν μεγάλο ενδιαφέρον φέτος. Οι συνδυασμοί είναι αρκετοί για να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επιλογή ενός συνδυασμού χρωμάτων. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τη φαντασία σας γενναία.

λαμπερό σκούρο χρυσό – χρωματικές τάσεις στο μπάνιο 2012

λαμπερό-σκούρο-χρυσό-χρώμα-τάσεις-στο-μπάνιο-2012

Εάν είστε λάτρης του όμορφου και καινοτόμου σχεδιασμού μπάνιου, έχουμε επίσης καλά νέα για εσάς. Ο καινοτόμος σχεδιασμός μπάνιου είναι επίσης επιτυχής φέτος. Ειδικά όσον αφορά τις υφές και τα υλικά για τα πλακάκια του μπάνιου. Τέτοια υλικά μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε μεγάλο δωμάτιο. Υπάρχουν πολλά μοντέρνα πλακάκια που δημιουργούν την αίσθηση του περπατήματος πάνω στο νερό. Η ενδοδαπέδια θέρμανση θα τιμηθεί επίσης το 2012.

ζωηρές κόκκινες πινελιές στο σχεδιασμό του μπάνιου

spirited-red-accents-μπάνιο-σχέδιο

λαμπερό ροζ σχέδιο μπάνιου

ροζ-λαμπερό-μπάνιο-σχέδιο

Χρωματικές τάσεις στο μπάνιο 2012 βαθύ μπλε

Χρώματα-τάσεις-στο-μπάνιο-2012-βαθιά-μπλε-τοίχοι-χρώματα

Χρωματικές τάσεις στο μπάνιο 2012 – Πορτοκαλί ενέργεια που ακτινοβολεί

Χρώμα-τάσεις-στο-μπάνιο-2012-ενέργεια-ακτινοβολεί-πορτοκαλί

πολυτελή έντονα κόκκινα χρώματα στο μπάνιο

πολυτελή-δυνατά-κόκκινα-αποχρώσεις-μπάνια

ροζ

ροζ-τόνους-χρώμα-τάσεις-στο-μπάνιο-2012

ενεργητικό ροζ χρώμα

ενεργειακό-ροζ-χρώμα-μπάνιο-σχέδιο

φρέσκο ​​πράσινο

Χρώμα-τάσεις-στο-μπάνιο-2012-πράσινο

λεπτός μωβ

Χρώμα-τάσεις-στο-μπάνιο-2012-ντελικάτο-μοβ

πράσινος τοίχος προφοράς

πράσινη προφορά τοίχου σχεδιασμός μπάνιου

ροζ για γυναίκες

γυναικείο σχέδιο μπάνιου

Οι 21 εφαρμογές smartphone είναι επίσης χρήσιμες στην εσωτερική διακόσμηση