τουαλέτα

Ενσωματωμένη μπανιέρα με ντους – 32 ιδέες εξοικονόμησης χώρου για ένα μικρό μπάνιο

μικρά μπάνια μοντέρνο κόκκινο λευκό δίσκο ντους υψηλής στιλπνότητας ντουλάπια

Έχοντας ένα μικρό μπάνιο δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ντους ή μπανιέρα. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να πάρετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Ο συνδυασμός μπανιέρας / ντους εξοικονομεί χώρο και χρήματα. Διατίθενται διάφορες παραλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις συνθήκες χώρου. Σήμερα θα σας δώσουμε μερικά παραδείγματα μικρά μπάνια με μπανιέρα και ντους που επιτρέπουν το μπάνιο και το ντους σε μικρό χώρο.

Μπανιέρα με ντους σε ένα – πλακάκια μια εσοχή

μικρά μπάνια Μπεζ μπανιέρα νιπτήρα νιπτήρα σε καφέ μπεζ χρώμα

Ένας από τους παλαιότερους συνδυασμούς ντους-μπανιέρας είναι η γωνιακή ή εξειδικευμένη έκδοση. Οι υπάρχοντες τοίχοι πρέπει να καλύπτονται με κεραμίδια και έτσι να προστατεύονται από το νερό. Η μπανιέρα βρίσκεται στη θέση, ενώ το ντους είναι εγκατεστημένο κάτω από το επίπεδο των πλακιδίων τοίχου.

Ρύθμιση μικρών μπάνιων – Μπανιέρες με οθόνες ντους

μικρά μπάνια καρό μαύρο και άσπρο πλακάκια υψηλής στιλπνότητας πλακάκια ψηφιδωτή μπανιέρα ντους

Οι μπανιέρες με οθόνες ντους είναι μια εξαιρετική ιδέα για μικρά μπάνια. Αυτή η παραλλαγή απαιτεί λιγότερη εργασία στο παρασκήνιο από την κόγχη με πλακάκια. Αυτό το εξάρτημα μπανιέρας διευκολύνει την εγκατάσταση, ειδικά όταν μια νέα μονάδα πρέπει να εγκατασταθεί σε ένα μικρό μπάνιο ή να μετακινηθεί από μια μικρή πόρτα. Αυτές οι οθόνες ντους διατίθενται σε πραγματικό γυαλί ή ακρυλικό και υαλοβάμβακα. Αυτό το γυάλινο διαμέρισμα θα προστατεύει τα έπιπλα μπάνιου από ζημιές στο νερό, π.χ. εάν η μπανιέρα βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με τον νιπτήρα.

Ντουζιέρα με γυάλινο διαχωριστικό – λειτουργικό & πραγματικά μοντέρνο

Μπανιέρα και ντους σε μία ή μπανιέρα με κεφαλή ντους

Αντικατάσταση μπανιέρας με ντους – συμβουλές για τη μετατροπή του ντους

Φωτεινό μπάνιο

μικρά μπάνια ρίγες πλακιδίων μπεζ λευκή μπανιέρα ντους

Με τη σωστή επίπλωση που εξοικονομεί χώρο, μπορείτε επίσης να κάνετε ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να επιλέξετε τα σωστά στοιχεία υγιεινής και να τα τακτοποιήσετε με βολικό τρόπο. Εάν θέλετε να έχετε ξεχωριστή την μπανιέρα και το ντους, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μοντέλα εξοικονόμησης χώρου, δηλαδή στις μπανιέρες που εξοικονομούν χώρο. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αξιοποιήσετε λογικά μια γωνιά στο μπάνιο, ένα γωνιακό μπάνιο μπορεί να είναι εξαιρετική εξυπηρέτηση. Εάν, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να αξιοποιήσετε βέλτιστα τον χώρο δίπλα στην πόρτα, μπορείτε να επιλέξετε ασύμμετρες μπανιέρες. Πρόκειται για μπανιέρες που είναι στενές στο πόδι, αλλά προσφέρουν αρκετό χώρο για το σώμα. Οι κατάλληλες μπανιέρες είναι, για παράδειγμα, τετράγωνες ή ορθογώνιες.

Μικρό μπάνιο σε μαύρη γυαλάδα

μικρά μπάνια ασπρόμαυρη μπανιέρα ενσωματωμένοι φεγγίτες ντουλαπιών ράφι

Οι τετράγωνοι δίσκοι ντους μπορούν να τοποθετηθούν στη γωνία ή στο πλάι του τοίχου. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε εντελώς χωρίς δίσκο ντους. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να τοποθετήσετε πλακάκια στο πάτωμα του ντους όπως και το υπόλοιπο μπάνιο. Για να είναι διαθέσιμη αυτή η περιοχή όταν δεν κάνετε ντους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διαχωριστικό ντους που μπορείτε να περιστρέψετε. Ανεξάρτητα από το αν στήνετε το μικρό μπάνιο με ξεχωριστή μπανιέρα και ντους ή όχι, αν σχεδιάζετε το ντους με δίσκο ντους ή χωρίς, το μπάνιο φαίνεται μεγαλύτερο αν αποφύγετε τις αδιαφανείς κουρτίνες. Μια καμπίνα ντους από γυαλί κάνει αυτόματα το μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο επειδή το μάτι αντιλαμβάνεται ολόκληρη την επιφάνεια ως σύνολο.

 Μπανιέρα στο μπάνιο με ευρύχωρο ντους

Μικρή μπανιέρα-μπανιέρα-και-ντους-set-up-κάτοψη

Αποφύγετε τα έπιπλα που βρίσκονται απέναντι επειδή λειτουργούν σαν εμπόδια σε μικρά δωμάτια και κάνουν το μπάνιο να φαίνεται πιο στενό και μικρότερο. Τα μικρά μπάνια δεν μπορούν να γίνουν πιο ευρύχωρα με τα κατάλληλα έπιπλα μπάνιου. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να εξοικονομήσετε χώρο και να δημιουργήσετε περισσότερη τάξη. Χρησιμοποιήστε τον ελεύθερο χώρο στον τοίχο και συνδέστε μικρά ντουλάπια ή ράφια. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε αντικείμενα που χρησιμοποιείτε τακτικά. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε κατάλληλα δοχεία για το διανομέα σαπουνιού και τη βάση στεγνωτήρα μαλλιών. Ο χώρος τοίχου πίσω από την πόρτα είναι επίσης κατάλληλος για κάθετη αποθήκευση.

Δημιουργήστε ένα μικρό μπάνιο με μπανιέρα και ντους

μικρά-μπάνια-διακοσμούν-βερίκοκο-χρώμα-όταν-ντους-συνδυασμός-γυάλινο τοίχο

Εάν στήσετε ένα μικρό μπάνιο με ντους, ο συνδυασμός χρωμάτων, όπως σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο, καθορίζει την επίδραση του δωματίου. Για ένα μπάνιο με μεγαλύτερη εμφάνιση, είναι καλύτερο να επιλέξετε ανοιχτά χρώματα, παστέλ χρώματα και κρέμα. Προσπαθήστε να ταιριάξετε τα χρώματα των πλακιδίων με τα υπόλοιπα έπιπλα μπάνιου και δώστε έμφαση σε ολόκληρο το μπάνιο ως μία μονάδα. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε χρώματα από την ίδια οικογένεια χρωμάτων και να κάνετε το μπάνιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Αποφύγετε τις σκληρές μεταβάσεις χρωμάτων. Αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να δημιουργήσετε μεγάλες αντιθέσεις. Οι χρωματικές πινελιές είναι πάντα ένα πραγματικό βλέμμα και διευρύνουν το μικρό μπάνιο. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια οπτική ψευδαίσθηση με τη βοήθεια μεγάλων πλακιδίων. Όσο μεγαλύτερα είναι τα κεραμίδια, τόσο λιγότερες ενώσεις μπορείτε να δείτε. Αυτό δημιουργεί έναν ήρεμο και ομοιόμορφο σχεδιασμό τοίχων που είναι ωφέλιμος για ένα μικρό μπάνιο. Τα πλακάκια μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας σε ένα μικρό μπάνιο. Μπορείτε, για παράδειγμα, να σχεδιάσετε την περιοχή γύρω από τον νιπτήρα με ψηφιδωτά πλακάκια και να βελτιώσετε την εμφάνιση του μπάνιου.

Πλακάρετε τον τοίχο στη θέση

Στήστε μικρά μπάνια-ιδέα-μπανιέρα-ντους-χωρίσματα-τοίχο-νιπτήρα

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσικά υλικά όπως ξύλο και πέτρα. Ορισμένοι τύποι ξύλου, όπως το ξύλο λάριδας, είναι υδατοαπωθητικοί και μπορούν επίσης να υποστούν επεξεργασία με ειδικό ξύλινο λάδι. Η χρήση ξύλου ως πρώτη ύλη στο μπάνιο δημιουργεί ένα υγιές εσωτερικό κλίμα. Τα είδη ξύλου όπως η βελανιδιά, το πεύκο και η λάρνακα είναι ακόμη αντιβακτηριακά. Ο συνδυασμός ξύλου και φυσικής πέτρας φαίνεται πολύ κομψός και ευγενής και χρησιμεύει επίσης ως φυσική διακόσμηση για το μικρό μπάνιο με μπανιέρα και ντους. Με τον σωστό φωτισμό, μπορείτε να κάνετε το μπάνιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Χρησιμοποιήστε πολλά σημεία ως φωτισμό οροφής αντί για ένα μόνο φωτιστικό. κατευθύνουν το μάτι και κάνουν το μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο.

Μπανιέρα με γυάλινο διαχωριστικό

Επιπλώστε μικρά μπάνια-ιδέες-κρέμα-πλακάκια-μπανιέρα-ντους-τοίχο εξειδικευμένα-ράφια

Ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους, με τον σωστό συνδυασμό ντους / μπανιέρας, δεν χρειάζεται πλέον να σκέφτεστε αν η απόλαυση του ντους ή η διασκέδαση στο μπάνιο είναι πιο σημαντικά για εσάς. Η γκάμα των μοντέλων είναι πλέον πολύ μεγάλη και δεν αφήνει τίποτα το επιθυμητό. Οι μπανιέρες ντους είναι μια επιτυχημένη αλληλεπίδραση άνεσης, ποιότητας και σχεδιασμού που μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβατική επίπλωση μπάνιου σε μικρά δωμάτια και να κάνουν θαύματα.

Συνδυασμός μπάνιου και ντους που εξοικονομεί χώρο

μικρά-μπάνια-επίπλωση-ιδέες-έπιπλα-μπανιέρα-ντους-συνδυασμός

Έπιπλα μπάνιου για μικρά μπάνια

Επιπλώστε μικρά μπάνια-ιδέες-όταν-ντους-γυάλινο τοίχο-περπάτημα

Διαμέρισμα ντους από πραγματικό γυαλί και πόρτα

μικρά-μπάνια-επίπλωση-ιδέες-μπανιέρα-ντους-γυαλί-τοίχο-χωρίσματα-φεγγίτη

Μωσαϊκά πλακάκια σε ανοιχτά χρώματα

μικρό-μπάνιο-κρέμα-πλακάκια-3d-εφέ-μπάνιο-χέρι-ντους

Μπανιέρα με ντους χεριών

μικρό-μπάνιο-επίπλωση-γκρι-πλακάκια-πέτρα-εμφάνιση-μπανιέρα-ντους-γυάλινο τοίχο

μικρό-μπάνιο-επίπλωση-ιδέες-γκρι-πλακάκια-μπλε-μωσαϊκό-μπανιέρα-ντους

μικρό-μπάνιο-επίπλωση-μπανιέρα-ντους-γυάλινο τοίχο-πράσινο-μωσαϊκό

μικρό-μπάνιο-επίπλωση-ιδέα-μπάνιο-ντους-χέρι-τηλεόραση-τοίχος

μικρό-μπάνιο-επίπλωση-λευκός-καθρέφτης-έμμεσος-φωτισμός-μοντέρνο-ντους

μικρό-μπάνιο-ψιλή πέτρα-πλακάκια-καφέ-μπανιέρα-ντους-κουρτίνα-καθρέφτης-οπίσθιος φωτισμός

Στήστε μικρά μπάνια-κάθετες-ρίγες-μωσαϊκό-χρυσό-μαύρο-μπανιέρα-ντους

μικρό-μπάνιο-παράθυρο-φεγγίτης-μπανιέρα-μπανιέρα-και-ντους-γυαλί-χωρίσματα

μικρά-μπάνια-ιδέες-ντους-μπανιέρα-κόγχη-κρέμα-πλακάκια-γυάλινο τοίχο

μικρό-μπάνιο-παράθυρο-μπανιέρα-ντους-συνδυασμός-γυαλί-χωρίσματα-ντους

μικρό-μπάνιο-ιδέα-λευκά-πλακάκια-φεγγίτη-μπανιέρα-χέρι-ντους-γυάλινο τοίχο

μικρό-μπανιέρα-μπανιέρα-ντους-συνδυασμός-γυαλί-τοίχος-πόρτα-μπεζ-πλακάκια

μικρά μπάνια μπανιέρα-συνδυασμός ντους-εξειδικευμένη-γυάλινη επένδυση τοίχου-ξύλου

μικρό-μπάνιο-λευκό-πλακάκι-παράθυρο-μπάνιο-ντους-συνδυασμός

μπανιέρα-ντους-συνδυασμός-μπάνιο-ματ-γκρι-περσίδες-περσίδες

μπανιέρα-ντους-συνδυασμός-γυαλί-τοίχος-λευκό-έπιπλο-καθρέφτης-φωτισμός

μπανιέρα-ντους-συνδυασμός-σε-μία-συρόμενες-πόρτες

μπάνιο-ντους-συνδυασμός-κόγχη-μπάνιο-ενσωματωμένο

μπανιέρα-ντους-συνδυασμός-μικρό-μπάνιο-ιδέα-οβάλ-ντους