τουαλέτα

Γυάλινη καμπίνα ντους με συρόμενες πόρτες – 4 μοντέρνες καμπίνες ντους

Χωρίσμα ντους από γυαλί-συρόμενες πόρτες-καμπίνα ντους-μοντέρνος-σχεδιασμός-εξαρτήματα-λευκό-μπεζ-μπάνιο

Οι τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό του μπάνιου τείνουν να είναι όσο το δυνατόν πιο ευρύχωρες, συχνά συνδεδεμένες άψογα με το σαλόνι / χώρο ύπνου. Τα αξεσουάρ και τα έπιπλα χαρακτηρίζονται από μια σαφή σχεδιαστική γλώσσα, κοντά στον μινιμαλισμό. Οθόνη ντους από γυαλί είναι η βέλτιστη λύση για τον διαχωρισμό της περιοχής του ντους και την εξάλειψη των πιτσιλιών νερού σε ολόκληρο το μπάνιο. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα απλό, σχεδόν αόρατο και δίνει στα μικρά δωμάτια μια ελαφριά εμφάνιση.

Ντουζιέρα από γυαλί με συρόμενες πόρτες – ιδανική λύση για μοντέρνο σχεδιασμό μπάνιου

Χωρίσμα ντους από γυαλί -συρόμενα-πόρτες-καμπίνα ντους-πλακάκια-μάρμαρο-οπτικό-μωσαϊκό-πέτρα-εξαρτήματα

Οι γυάλινες καμπίνες ντους με συρόμενες πόρτες είναι μία από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στο σχεδιασμό του μπάνιου. Τα συρόμενα συστήματα προσφέρουν υψηλή σταθερότητα, εξοικονομούν χώρο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε κάθε κατάσταση δωματίου. Η φέρουσα κατασκευή αποτελείται από μεταλλικές ράγες στις οποίες οι γυάλινες πόρτες ντους μπορούν να μετακινηθούν εύκολα και τακτοποιημένα χρησιμοποιώντας κυλίνδρους. Η βιδωτή σύνδεση είναι καλυμμένη για να εξασφαλίσει εύκολο καθαρισμό της επιφάνειας του γυαλιού. Χρησιμοποιείται ειδικό σκληρυμένο γυαλί – γυαλί ασφαλείας, το οποίο συμμορφώνεται με όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφαλείας.

Γυάλινη καμπίνα ντους με συρόμενες πόρτες – μοντέρνος σχεδιασμός και πρωτοποριακά συρόμενα συστήματα από την Bartels, ΗΠΑ

Ντουζιέρα από γυαλί-συρόμενες πόρτες-καμπίνα ντους-μοντέρνος-σχεδιασμός-μινιμαλιστικό-λευκό-μπάνιο

Το συρόμενο σύστημα για συρόμενες γυάλινες πόρτες εξακολουθεί να αναφέρεται ως “χωρίς πλαίσιο”. Δεν υπάρχει καθορισμένο πλαίσιο, το φυσικό εμπόδιο, πράγμα που σημαίνει ότι η 100 % στεγανοποίηση δεν είναι εγγυημένη. Εάν αυτό έχει υψηλή προτεραιότητα, υπάρχουν κατάλληλοι κατάλληλοι δίσκοι ντους και προφίλ δαπέδου.

Διαμέρισμα ντους από γυαλί με συρόμενες πόρτες – συρόμενο σύστημα για καμπίνα ντους “Miami” της Bartels

Χωρίσμα ντους από γυαλί -συρόμενα-πόρτες-καμπίνα ντους-μπάνιο-φωτεινά-φρέσκα-χρώματα-γκρι-κίτρινο

Ο αμερικανικός κατασκευαστής Bartels Inc. προσφέρει εξαιρετικό σχεδιασμό με γερμανική ποιότητα για όλους τους τύπους θυρών.Τα συρόμενα συστήματα σειράς για πόρτες ντους εντυπωσιάζουν με την υψηλή βιωσιμότητα των υλικών και του σχεδιασμού. Παρουσιάζουμε μια επισκόπηση ολόκληρης της συλλογής μηχανισμών χωρίς πλαίσιο – Miami, Luna, Claro και Aqua.

Διαμέρισμα ντους από γυαλί με συρόμενες πόρτες – αισθητική και λειτουργία σε ένα

Ντουζιέρα από γυαλί-συρόμενες πόρτες-καμπίνα ντους-μπάνιο-μοντέρνο-σχέδιο-φρέσκο-φωτεινό

Το σύστημα πίστας για μοντέλο καμπίνας ντους “Miami” χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερα απλή συναρμολόγηση και σταθερότητα. Είναι κατάλληλο για γυαλί ασφαλείας πάχους έως 12,7 χιλιοστών.

Καινοτόμο συρόμενο σύστημα για πόρτες ντους από γυαλί

Χωρίσμα ντους από γυαλί - συρόμενες πόρτες - καμπίνα ντους - συρόμενο σύστημα - μοντέρνο - από ανοξείδωτο ατσάλι - λευκό

Αυτό το περίβλημα ντους βελτιστοποιεί το χώρο στο μπάνιο και δημιουργεί ένα πραγματικό χαρακτηριστικό στην περιοχή ντους. Τα μήκη της ράγας μπορούν να προσαρμοστούν στις επιθυμητές διαστάσεις και χωρικές συνθήκες – τοποθετημένα μεταξύ δύο τοίχων, σε σχήμα “L” ή “U”.

Λεπτομερής άποψη – συρόμενο σύστημα “Μαϊάμι” από το Bartels

Διαχωριστικό ντους-γυάλινο-συρόμενες πόρτες-ντους-καμπίνα-λεπτομέρεια-θέα-συρόμενο-σύστημα-μηχανισμός-σχεδιασμός

Με τις ράγες από ανοξείδωτο ατσάλι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχέδια και οπτικά. Ανθρακονήματα, μπρούτζινα, χρυσά ή βουρτσισμένα οπτικά από ανοξείδωτο χάλυβα θα ήταν κατάλληλα για την πιο εξελιγμένη ατμόσφαιρα. Εγγυημένη μέγιστη χωρητικότητα φορτίου έως 60 κιλά.

Μινιμαλιστικό και πρακτικό – ντους από γυαλί

χωρίστρα ντους-γυαλί-συρόμενες-πόρτες-καμπίνα ντους-μπάνιο-μοντέρνο-μπανιέρα-λευκό-καφέ

Το ντους που τοποθετείται σε μια εσοχή δεν φαίνεται στενό ή κομψό. Ο μικρός χώρος ή το ασυνήθιστο μέρος στο υγρό δωμάτιο βελτιστοποιείται και τελειοποιείται αισθητικά με αυτό το ντους από γυαλί.

Λειτουργικό συρόμενο σύστημα για συρόμενες πόρτες στο μπάνιο

ντους-διαμέρισμα-γυαλί-συρόμενες πόρτες-ντους-καμπίνα-μπάνια-εξαρτήματα-συρόμενα-σύστημα-λεπτομέρεια

Ένας μινιμαλιστικός σχεδιασμός στο μπάνιο μπορεί να επιτευχθεί μέσα από πολλές ταιριαστές λεπτομέρειες και τόνους από αρμονικά ή ίδια υλικά. Με αυτή την έννοια, θα ήταν σκόπιμο να επιλέξετε μόνο μία εμφάνιση για όλα τα μεταλλικά στοιχεία – χρυσό, μπρούτζο, βουρτσισμένο ή γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα.

Διαμέρισμα ντους από γυαλί με συρόμενες πόρτες – συρόμενο σύστημα για καμπίνα ντους “Luna” της Bartels

ντους-διαμέρισμα-γυαλί-συρόμενες πόρτες-ντους-καμπίνα-μινιμαλιστικός-σχεδιασμός-μπάνιο-γκρι-μπεζ

Το συρόμενο σύστημα για την καμπίνα ντους “Luna” φαίνεται εξαιρετικά εντυπωσιακό και δίνει αισθητική έμφαση στο μοντέρνο μπάνιο. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για γωνιακά ντους και εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα του συστήματος με συμπαγές μεταλλικό σκελετό.

Συρόμενη πόρτα από γυαλί για γωνιακό ντους 

χωρίστρα ντους-γυαλί-συρόμενες-πόρτες-καμπίνα ντους-μπάνιο-μοντέρνο-σχέδιο-ανθρακί-μπεζ

Αυτό το συρόμενο σύστημα δεν είναι εντελώς χωρίς πλαίσιο, αλλά αποτελείται από ένα συμπαγές πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι με μια σχισμή στην οποία καθοδηγούνται οι κύλινδροι του υαλοπίνακα. Όλα τα στοιχεία στερέωσης παραμένουν αόρατα πίσω από μια όμορφη ματ μεταλλική εμφάνιση.

Gelitystem “Luna” για πόρτα ντους – πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι με ράγες και κυλίνδρους 

ντους-διαμέρισμα-γυαλί-συρόμενες πόρτες-ντους-καμπίνα-λεπτομέρεια-θέα-από ανοξείδωτο ατσάλι-συρόμενο-σύστημα-μινιμαλιστικός-σχεδιασμός

Οι άριστα προβαλλόμενοι τροχοί υπόσχονται ήσυχη, εύκολη και ομαλή κίνηση.

Λεπτομερής άποψη – προφίλ από ανοξείδωτο ατσάλι με μηχανισμό για την συρόμενη πόρτα

Διαχωριστικό ντους-γυάλινο-συρόμενες πόρτες-ντους-καμπίνα-μηχανισμός-μεταλλικό-συρόμενο-σύστημα-λεπτομέρεια-θέα

Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε διάφορες παραλλαγές – βουρτσισμένα ή γυαλισμένα οπτικά, άνθρακα, μπρούτζο και χρυσό.

Χωρίσμα ντους από γυαλί με συρόμενες πόρτες – συρόμενο σύστημα για την καμπίνα ντους “Claro” της Bartels

χωρίστρα ντους-γυαλί-συρόμενες-πόρτες-καμπίνα ντους-παγωμένο γυαλί-διαφανές γυαλί-μοντέρνο-μπάνιο

Το συρόμενο σύστημα για πόρτες ντους από γυαλί “Claro” μπορεί να περιγραφεί ως το μινιμαλιστικό. Οι ράγες είναι γωνιακές και επίπεδες, με απλό σχεδιασμό. Το μόνο πρόσθετο στοιχείο είναι οι μικροί κύλινδροι, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί τόσο πουριστικά.

Σχεδόν αόρατο συρόμενο σύστημα για γυάλινες πόρτες ντους – συρόμενη πόρτα “χωρίς πλαίσιο”

Χωρίσμα ντους-γυαλί-συρόμενες-πόρτες-καμπίνα ντους-γυαλιστερό γυαλί-μηχανισμός-σχέδιο-μοντέρνο

Παρά τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, αυτό το σύστημα συρόμενων θυρών είναι πολύ ανθεκτικό – χωράει έως 135 κιλά με το μέγιστο πάχος του γυαλιού να χρησιμοποιείται έως και 12,7 χιλιοστά. Μπορεί να εγκατασταθεί σε μια θέση από τοίχο σε τοίχο ή να σχεδιαστεί ως καμπίνα ντους σε σχήμα “L” ή “U”.

Κομψός, μειωμένος σχεδιασμός για καμπίνες ντους από γυαλί 

χωρίστρα ντους-γυαλί-συρόμενες-πόρτες-ντους-καμπίνα-κομψό-καφέ-γκρι-μπάνιο

Όπως και με τα άλλα μοντέλα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών μεταλλικών οπτικών. Διατίθενται επίσης προαιρετικά διάφορες παραλλαγές για γυαλιά – παγωμένο γυαλί ή σε συνδυασμό με διάφανο, καθώς και κομμένα όπως θέλετε – με στρογγυλεμένες γωνίες ή τόνους.

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός για συρόμενη πόρτα με προφίλ από ανοξείδωτο ατσάλι

Χωρίσμα ντους-γυαλί-συρόμενες-πόρτες-ντους-καμπίνα-μηχανισμός-λεπτομερής-θέα-στρογγυλεμένη

Επιπλέον, υπάρχουν λαβές και θήκες με τον κατάλληλο σχεδιασμό και εμφάνιση.

Συρόμενη γυάλινη πόρτα με στρογγυλεμένες γωνίες ως έμφαση στο τζάκι τραπεζαρίας

ντους-διαμέρισμα-γυαλί-συρόμενες πόρτες-ντους-καμπίνα-μηχανισμός-στρογγυλεμένες-μεταλλικές-μπάρτες

Διαμέρισμα ντους από γυαλί με συρόμενες πόρτες – συρόμενο σύστημα για καμπίνα ντους “Aqua” της Bartels

χωρίστρα ντους-γυαλί-συρόμενες-πόρτες-καμπίνα ντους-μωσαϊκό-μπεζ-κρεμ-λευκό-AQUA-μπάρτελ

Το συρόμενο σύστημα «Aqua», όπως και τα άλλα από τη σειρά προϊόντων, αποτελείται από μια ράγα στην οποία οδηγούνται οι κύλινδροι, μετακινώντας έτσι τη γυάλινη πόρτα. Χαρακτηρίζεται από τον τυπικό μειωμένο σχεδιασμό Bartels και απλή εμφάνιση.

Διαμέρισμα ντους από γυαλί για γωνιακό ντους

Διαχωριστικό ντους-γυάλινο-συρόμενες πόρτες-ντους-καμπίνα-μηχανισμός-τεχνολογία-

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε για όλα τα συστήματα τροχιάς του Αμερικανού παρόχου είναι ότι απαιτούν τουλάχιστον έναν φέροντα, σταθερό τοίχο για να εξασφαλιστεί η σωστή εγκατάσταση.

* Μάθετε περισσότερα για ολόκληρη τη σειρά προϊόντων Bartes εδώ