τουαλέτα

57 ιδέες για πλακάκια μπάνιου – στο δρόμο για το μπάνιο των ονείρων σας

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου μάρμαρο-πέτρα-γκρι-λευκό-υγρό κελί-ευγενές

Άχνετε για δημιουργικές ιδέες για το σχεδιασμό του μπάνιου; Θα βρείτε πολύτιμη έμπνευση μαζί μας. Συλλέξτε νέες ιδέες για πλακάκια μπάνιου και προκαλέστε αίσθηση στο μπάνιο.

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου – αισθητικά και λειτουργικά οφέλη

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου ντους-ανοιχτό γκρι-μωσαϊκό-οβάλ-καθρέφτη

Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε ένα μπάνιο χωρίς πλακάκια. Τα μοντέρνα πλακάκια μπάνιου δεν εμπνέουν μόνο με το σχεδιασμό τους, αλλά και με την υψηλή λειτουργικότητά τους. Τα λειτουργικά πλεονεκτήματά του περιλαμβάνουν την ευαισθησία στην υγρασία, τη σιγουριά, την αντοχή στα κοινά καθαριστικά οικιακής χρήσης και τη φωτιά, αντιβακτηριακή δράση, εύκολη φροντίδα κ.λπ..

Τα πλακάκια εντυπωσιάζουν με τη λαμπρή εμφάνιση και τα έντονα χρώματα

ιδέες-για-μπάνια-πλακάκια-μαύρο-χρυσό-ντουλάπα-παράθυρο-μπανιέρα-καρέκλα-αίγλη

Τα κεραμίδια διαφέρουν ως προς τη μορφή, τη λειτουργία και το σχεδιασμό τους. Οι καινοτόμες τεχνικές κατασκευής επιτρέπουν λεπτές επιφάνειες, ενδιαφέρουσες μορφές και ένα δημιουργικό μείγμα υλικών, όπως ο συνδυασμός κεραμικών πλακιδίων με γυαλί, ανοξείδωτο ατσάλι με ξύλο, φυσική πέτρα με κρύσταλλα κλπ. Αυτό επιτρέπει τη σχεδίαση μιας ευρείας ποικιλίας στυλ εσωτερικού σχεδιασμού.

80 ιδέες για πλακάκια μπάνιου – σχέδια κατασκευασμένα από κεραμικά και πορσελάνινα κεραμικά

33 ιδέες για μικρά μπάνια – συμβουλές για το χρωματικό σχέδιο

106 εικόνες μπάνιου – παραδείγματα μοντέρνου σχεδιασμού μπάνιου

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου για ένα πολυτελές μπάνιο

ιδέες-για-μπάνια-πλακάκια-μπεζ-πέτρα-εμφάνιση-προφορά τοίχου-οβάλ-μπανιέρα

Τα πλακάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν υπέροχες πινελιές σχεδιασμού στο μπάνιο. Ανάλογα με το χρώμα και τη δομή της επιφάνειας, δημιουργείται μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Τα χωρικά εφέ μπορούν επίσης να επιτευχθούν με διαφορετικά μεγέθη πλακιδίων και υπερβολικά σχέδια – μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν το μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο ή πιο οικείο. Τα μεγάλα πλακάκια είναι πολύ ευεργετικά για τα μικρά μπάνια επειδή είναι λιγότερο ορατά λόγω του μεγέθους τους. Αυτό επηρεάζει έναν ήρεμο σχεδιασμό τοίχων και κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πιο ήρεμο. Όποιος ψάχνει για νέα πλακάκια μπάνιου είναι κακομαθημένος από κάθε άποψη, καθώς η γκάμα των υλικών, των χρωμάτων και των επιφανειών είναι τεράστια. Θα θέλατε πλακάκια μπάνιου με δομημένη επιφάνεια ή προτιμάτε τη ματ ή τη γυαλιστερή επιφάνεια; Η γκάμα των πλακιδίων σίγουρα δεν αφήνει τίποτα το επιθυμητό και μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας μπάνιο σύμφωνα με τις ιδέες σας.

Πλακάκια τοίχου σε ασπρόμαυρη εμφάνιση

ιδέες-για-μπάνια-πλακάκια-μαύρο-άσπρο-ευγενές-χρυσό-εξαρτήματα-ντους

Στο μπάνιο, όπου ξεκινάμε τη μέρα, θα πρέπει να καλύπτονται πτυχές όπως η ευημερία, η φυσικότητα, η ατομικότητα και ο τρόπος ζωής. Τα ευέλικτα δομικά υλικά για πλακάκια μπάνιου ικανοποιούν αυτές τις υψηλές απαιτήσεις. Η τρέχουσα τάση στα πλακάκια μπάνιου είναι προς κεραμικά και πορσελάνινα είδη, τα οποία χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα. Ποια πλακάκια προτιμάτε εξαρτάται από το επιθυμητό χωρικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να σχεδιάσετε ένα άνετο μπάνιο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια φυσική αίσθηση με πλακάκια σε ξύλινη εμφάνιση, για παράδειγμα. Είναι μπερδεμένα παρόμοια και αφήνουν το μπάνιο να λάμπει σε ένα εντελώς διαφορετικό φως.

Πίνακας νιπτήρα με πλακάκια σε μεσογειακή εμφάνιση

μοντέρνο-μπάνιο-πλακάκια-νεροχύτη-μοτίβο-μεσογειακό-ζεστό

Όταν επιλέγετε ένα χρώμα κεραμιδιών για το μπάνιο, θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν θα σας αρέσει ακόμα χρόνια αργότερα. Η επιλογή, φυσικά, εξαρτάται από το στυλ που θέλετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να σχεδιάσετε το μπάνιο σας σε μεσογειακό στιλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλακάκια σε ζεστά χρώματα. Η τερακότα, για παράδειγμα, κάνει το μπάνιο πολύ πιο σπιτικό. Τα μεσογειακά μπάνια εντυπωσιάζουν περισσότερο με τον απλό σχεδιασμό τους. Τα όμορφα ψηφιδωτά μοτίβα γύρω από το νεροχύτη φαίνονται επίσης υπέροχα και φέρνουν αυτή την αίσθηση των διακοπών στο σπίτι σας. Το κάλυμμα δαπέδου στο μπάνιο της Μεσογείου είναι σπάνια λευκό. Εκεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσική πέτρα και να σχεδιάσετε το μπάνιο σας ξεχωριστά.

Μοντέλα πλακιδίων ζεστά μεσογειακά

Μπάνιο-κεραμικά-πλακάκια-χαλάκι-επιφάνεια-μεσογειακή-ζεστές-ιδέες-επίπλωση-μπάνιο

Η φυσική πέτρα δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα και υπό μια συγκεκριμένη έννοια φέρνει μια αίσθηση ευεξίας μαζί της. Τα πλακάκια που μοιάζουν με πέτρα θυμίζουν την ελαφριά μεσογειακή άμμο και αποτελούν μια εύκολη εναλλακτική λύση. Αν θέλετε να δώσετε στο μπάνιο κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εξωφρενικά μοτίβα και να διακοσμήσετε το μπάνιο με πλακάκια διαφορετικού χρώματος ή ένα όμορφο μωσαϊκό περίγραμμα. Μια θαλάσσια διακόσμηση θα ενισχύσει περαιτέρω την επιθυμητή αίσθηση. Για τη διακόσμηση που μεταφέρει τη μεσογειακή αίσθηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρακτικά ό, τι σας θυμίζει θάλασσα και διακοπές.

Πλακάκια από πορσελάνη από πέτρα με μυστηριώδη κομψότητα

Πλακάκια τοίχου-μπάνιου-μεγάλες μορφές-ανθρακί-γκρι αποχρώσεις

Τα κεραμικά πλακίδια με ένα εξαιρετικά λείο λούστρο στην επιφάνεια κάνουν όχι μόνο τα στοιχεία χρωμίου στο μπάνιο να λάμπουν, αλλά ολόκληρο τον τοίχο. Μπορείτε ακόμη και να εντείνετε αυτό το αποτέλεσμα προσθέτοντας έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα.

Μοτίβο κεραμικών πλακιδίων με απαλή γυαλάδα

Συνδυασμός-κεραμικά-πλακάκια-γυαλί-ντους-διαμέρισμα-μοντέρνο-μπάνιο

Αν ψάχνετε για ιδέες για πλακάκια μπάνιου, δεν πρέπει να σκεφτείτε μόνο το σχέδιο, αλλά και τη μορφή των πλακιδίων. Η επιλογή εξαρτάται καταρχήν από το προσωπικό σας γούστο. Το μέγεθος του κεραμιδιού πρέπει επίσης να ταιριάζει με το σχέδιο των πλακιδίων και το αντίστοιχο μέγεθος του δωματίου. Η επιλογή είναι τεράστια και μπορείτε να βρείτε τόσο μικροσκοπικά όσο και τεράστια ψηφιδωτά πλακάκια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά σχήματα πλακιδίων. Εάν δεν σας αρέσουν τα τυπικά πλακίδια με το ορθογώνιο σχήμα τους, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ασυνήθιστα ειδικά σχήματα. Με το σωστό χρώμα και το μέγεθος των πλακιδίων, μπορείτε να κάνετε όμορφο ακόμα και το μικρότερο μπάνιο. Τα κεραμίδια σε ανοιχτά χρώματα ή σε παστέλ χρώματα κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο άνετο.

Σχεδιασμός πλακιδίων σε πέτρινη εμφάνιση

Επένδυση τοίχου μπάνιου-πέτρα-απομίμηση-πλακάκια-εμφάνιση υψηλής ποιότητας

Για να μην φαίνονται πολύ μονότονα τα ελαφριά πλακάκια, χρειάζεστε φρέσκες, χρωματιστές πινελιές, τις οποίες μπορείτε όχι μόνο να επιτύχετε με κομψά ψηφιδωτά πλακάκια, αλλά και να βάλετε με διάφορα χρωματιστά αξεσουάρ. Εάν θέλετε να τεντώσετε οπτικά το μπάνιο σας, μπορείτε να τοποθετήσετε τα πλακάκια κατά μήκος από την πόρτα στο παράθυρο. Προσπαθήστε να σχεδιάσετε τον τοίχο και το πάτωμα με πλακάκια στο ίδιο χρώμα ή επιλέξτε χρώματα από την ίδια οικογένεια χρωμάτων έτσι ώστε το μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Ο ευκολότερος τρόπος για να επιτευχθεί η επιθυμητή οπτική ψευδαίσθηση είναι να προσπαθήσουμε για μια ομοιόμορφη συνολική εικόνα. Για να χαλαρώσετε το δωμάτιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλακάκια με διαφορετικές δομές και επιφάνειες.

Τα κεραμίδια μεγάλου σχήματος φαίνονται καθαρά και κομψά

Μοντέρνο-μπάνιο-κεραμίδια-ελαφριά-υφή-μπανιέρα-φύλλο-σχήμα-edeel-ανθρακί

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα μεγάλα πλακάκια είναι η καλύτερη λύση για ένα μικρό μπάνιο. Σε ένα μεγαλύτερο μπάνιο, από την άλλη πλευρά, έχετε αρκετές επιλογές σχεδίασης. Με τα μικρά ψηφιδωτά πλακάκια μπορείτε να δώσετε στο μπάνιο έναν πολύ ατομικό χαρακτήρα. Οι μικρές πέτρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία πολυάριθμων σχημάτων, για παράδειγμα. Δημιουργήστε μοτίβα σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες και δώστε στο δωμάτιο μια προσωπική πινελιά. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια ποικιλία σχημάτων στα πλακάκια δαπέδου και να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ένα μοτίβο στη μέση του δωματίου, για παράδειγμα, έχει κεντραριστικό αποτέλεσμα και δημιουργεί μια ήρεμη και χαλαρή αίσθηση.

Εξαιρετικά μοντέρνες προφορές

Πάτωμα-μεγάλης μορφής-πλακάκια-γεωμετρικό-μοτίβο-τοίχοι-μωσαϊκά-ιριδίζοντα

Πλακάκια μικρού μεγέθους σε χρώματα νερού

Μικρές και μεγάλες μορφές πλακιδίων κεραμικής πορσελάνης

Φανταστικά πλακάκια

σχεδιαστής-μπάνια-εξαρτήματα-τοίχοι-πλακάκια-μικρό σχήμα-λευκό-καμπίνα ντους

Mosηφιδωτά σε ευγενείς γκρι τόνους

μονόχρωμο-μωσαϊκό-πλακάκια-μπάνιο-σχέδιο-ιδέες-καθρέφτης-πλαίσιο-ενσωματωμένο-φως

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου σε μοντέρνα χρώματα

κομψό-μπάνιο-κεραμικό-τοίχο-πλακάκια-μωσαϊκά-λουλουδάτο μοτίβο

ελαφρώς λαμπερό-μπάνιο-πλακάκια-λευκό-γκρι-στολίδια-φωτιστικό οροφής

Τρέχουσα-τάση-πλακάκια μπάνιου-κεραμικά-οκταγωνικά-μοτίβα-τοίχοι-πλακάκια-τούβλα-εμφάνιση

Ιδέες-για-πλακάκια-μπάνιου-εξωφρενικά-λουτρά-οβάλ-μπανιέρα-ψηφιδωτό-τοίχο

Τζάμια-πλακάκια-μάρμαρο-εμφάνιση-αντιπροσωπευτική-μεγάλη μορφή-άοσμη-και-χωρίς εκπομπές

Μωσαϊκά πλακάκια μπάνιου ιδέες λαμπρά οπτικά έντονα χρώματα εξαρτήματα από ανοξείδωτο ατσάλι

μαύρο-γκρι-μπάνιο-μινιμαλιστικό-ορθογώνιο-κεραμίδια-μεγάλης μορφής-πορσελάνινα κεραμικά

Πλακάκια από πορσελάνη από πέτρα-τσιμέντο εμφάνιση-πουριστική-κομψή-αντιστατική-εύκολη φροντίδα

μαύρα-πλακάκια-πλακάκια-χωρικά-εφέ-κάνοντας-το-μπάνιο-να φαίνεται-πιο-οικείο

μοντέρνο-μπάνιο-δάπεδο-μικρά-πλακάκια-οβάλ-μωσαϊκό

Μπάνιο-πλακάκια-σχέδιο-δάπεδο-ξύλο-εμφάνιση-θερμικά αγώγιμη-αποθήκευση θερμότητας

Μοντέρνα-πλακάκια-σχεδιασμός-αναίσθητα-στην-υγρασία-ψηφιδωτό-ξύλο-ματαιοδοξία

ισχυρά-πλακάκια-χρώματα-λουλουδάτα-μοτίβα-πολυτέλεια-τοίχοι-στο-μπάνιο-σχέδιο-ιδέες-πορτοκαλί

πολυτελή-τρισδιάστατα-κεραμικά-πλακάκια-διακοσμητικά-χρυσά-μεταλλικά-ανατολίτικα-πολυτελή

Μικρές μορφές ψηφιδωτές ιδέες σχεδιασμού ψηφιδωτών τοίχων μπάνιου

Πλακάκια-μαύρη-δομή επιφάνειας-ιδιαίτερη-ατμόσφαιρα-μπάνιο

Πλακάκια μικρού μεγέθους-εξαγωνικά-δάπεδα-στο-μπάνιο-πορσελάνινα κεραμίδια

ασυνήθιστες-πλακάκια-μοτίβα-μαύρο-άσπρο-χρώμα-αντίθεση-ιδέες μπάνιου

κεραμικά πλακάκια-εντατικά-χρώματα-μοντέρνο-μπάνιο-έπιπλα-ξύλο-αξεσουάρ

Μπάνιο-σχέδιο τοίχου-πλακάκια-μωσαϊκά-μπλε-πολυτελή-κρεμαστά φώτα

ιδέες-μικρού μεγέθους-πλακάκια-οικολογικά-άψογα-ευγενή-ανθρακί

Πλακάκια από πορσελάνη από κεραμίδι-μπάνιο-γκρι-κόκκους-κεραμίδια-σχέδιο-ιδέες

ιδέες-για-μπάνια-πλακάκια-πατώματα-πουριστικά-κομψά-λευκά-τοιχώματα

ιδέες-για-μπάνια-πλακάκια-σκυρόδεμα-εμφάνιση-μπάνιο-με-ένα-ανοιχτό-concept

ιδέες-για-μπάνια-πλακάκια-μπλε-λωρίδες-περπατήστε-στο-ντους-με-γυαλί-χωρίσματα

Μαρμάρινο λουκ-κεραμίδια από πορσελάνη-αντιβακτηριακό αποτέλεσμα

Σχέδιο πλακιδίων-ανατολίτικο-πλούσιο-μοντέρνο-τόνους-δυνατό-ζωτικό-ηλιόλουστο κίτρινο

Ιδέες-για-πλακάκια-μπάνιου-αισθητικές-λειτουργικές-αμμώδεις-αποχρώσεις

Ιδέες-μπάνιο-κεραμικά πλακάκια-εξαιρετικά-λεία-λούστρο-επιφάνεια-φυσική πέτρα-οπτικά

Ιδέες επίπλωσης μεγάλου σχήματος-πλακιδίων-φυσικής-πέτρας-εμφάνιση-λουτρών

Πλακάκια τοίχου-μωσαϊκό-χρυσό-γυαλιστερό-πλακάκια δαπέδου-ανθεκτικά-σε-κοινά-οικιακά-καθαριστικά

Μπάνιο-λευκά-πλακάκια τοίχου-τούβλα εμφάνιση-αντιβακτηριακό αποτέλεσμα

Πολυτελή-πλακάκια-μπάνιου-κεραμικά-αντιπροσωπευτικά-μεγάλης μορφής-εξαιρετικά-μοντέρνα-ανταύγειες-χρυσά

Μοντέλα πλακιδίων-μεγάλης μορφής-σε-ευγενή-ανθρακί-ξύλο-πλακάκια-μη εύφλεκτα

Πλακάκια από πορσελάνη από πέτρα-μπάνιο-πάτωμα-χρώμα-ελαφρύ-υψηλής ποιότητας

πορσελάνινα κεραμικά-μπάνιο-πλακάκια-δάπεδο-τοίχοι-μωσαϊκά-στρώσιμο-ιδέες

Καμπίνα ντους-δάπεδο-μαύρο-κεραμικά-πλακάκια-τοίχοι-πέτρα-εμφάνιση

Walk-in-shower-πλακάκια-μπάνιο-ιδέες-μινιμαλιστικές-αντιθέσεις-μείγμα υλικών

Μπάνιο-σχέδιο-προφορές-πλακάκια τοίχου-δαπέδου-πορσελάνινα κεραμικά-σχέδια

Έπιπλα μπάνιου-τοίχου-δαπέδου-κεραμικά-πλακάκια-λεία-λούστρο-της-επιφάνειας-ξύλινα έπιπλα

ασυνήθιστο-πλακάκια-χρώματα-υφές-σχέδιο-οικολογικό-αψεγάδιαστο-ισχυρό-ζωτικής σημασίας-πράσινο

ασυνήθιστο-μπάνιο-πλακάκια-επιφάνεια-υφή-σαλιγκάρι-ντους

Ιδέες μπάνιου για το μοντέρνο μπάνιο: Συλλογή Vanilla Sky