τουαλέτα

80 ιδέες για πλακάκια μπάνιου – σχέδια κατασκευασμένα από κεραμικά και πορσελάνινα κεραμικά

πλακάκια μπάνιου γκρι ιδέες γυάλινο μωσαϊκό-σκούρο-υγειονομικό-μαύρο-ντους καμπίνα-ντους βροχής

Πώς πρέπει να είναι το μοντέρνο, σύγχρονο μπάνιο? Ιδέες για πλακάκια μπάνιου από κορυφαίους κατασκευαστές προσδίδουν τάσεις – μινιμαλιστικός, λειτουργικός σχεδιασμός με μια μικρή εκλεκτή αίσθηση. Το μπάνιο πρέπει να φαίνεται φιλόξενο και προσωπικά επιπλωμένο. Η αίσθηση της ζωής δημιουργείται με τη βοήθεια της διακόσμησης – το δωμάτιο δεν πρέπει να επικαλύπτεται. Η ομορφιά είναι σε ισορροπία!

Υπέροχες ιδέες για πλακάκια μπάνιου με ιταλικό σχεδιασμό

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-άνιση-εφέ-γεωμετρική-μπεζ-έμμεσος-φωτισμός-μοντέρνος-σχεδιασμός

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου από τη συλλογή Creta από τον Ιταλό κατασκευαστή FAP πείσει με μια ιδιαίτερη γοητεία, του οποίου η ιστορία και η εκλεπτυσμένη προσωπικότητα είναι εξαιρετικά ελκυστικά. Παρουσιάζονται μια σειρά προϊόντων που έχουν μια αίσθηση του παρελθόντος και εξακολουθούν να δίνουν μια μοντέρνα διάθεση. Η Creta είναι μια νέα άποψη για τα παραδοσιακά ιταλικά κεραμικά κοσμήματα.

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου με μοντέρνα διάθεση και μια μικρή vintage πινελιά

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-πολυτέλεια-γκρι-ασημί-μοντέρνο-μπάνιο-λευκό-ανεξάρτητο

Οι ιδέες για πλακάκια μπάνιου από τη συλλογή FAP Creta βρίσκονται σε πέντε παραλλαγές χρώματος – Fango, Naturale, Notturno, Ocra και Perla. Είναι εμπνευσμένα από τους φυσικούς βράχους και τις αποχρώσεις που μπορούν να βρεθούν στην άγρια ​​φύση. Προαιρετικά διατίθενται ζωφόρος ή πλακάκια με ειδική δομή, αλλά στο ίδιο χρώμα. Αυτά ορίζονται ως έμφαση στο απλό μπάνιο.

Πώς να διακοσμήσετε το μπάνιο σας σε γκρι χρώμα – 40+ εμπνεύσεις!

Συνδυασμός λευκού μπάνιου με ξύλο – μοντέρνες και κομψές ιδέες σχεδιασμού

Μοντέρνα μπάνια: μια επισκόπηση των πιο όμορφων σχεδιαστικών ιδεών για το 2020

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου από τη συλλογή FAP Creta

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-τερακότα-χρώμα-μπανιέρα-ματαιοδοξία-μοντέρνος-συνδυασμός

Ένα ευγενές έπιπλο μπάνιου στο χρώμα Ocra από τη συλλογή Creta φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Αυτό το κομψό πορτοκαλί χρώμα εκπέμπει ζεστασιά και άνεση στο μπάνιο και μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με διαφορετικούς γήινους τόνους. Για αποκλειστικό σχεδιασμό του μπάνιου, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές δομές, όπως συμβαίνει επίσης εδώ. Το Ocra ως χρώμα για τα πλακάκια τοίχου είναι επίσης ιδανικό για τονισμούς στο μπάνιο.

πλακάκια μπάνιου γκρι ξύλινο τραπέζι-μάρμαρο-σκυρόδεμα-οπτικά-μοντέρνα-νεροχύτη-οβάλ

Το χρώμα Perla, από την άλλη πλευρά, έχει πολύ πιο ουδέτερο και μάλιστα συγκρατημένο αποτέλεσμα. Ταιριάζει με ένα μινιμαλιστικό μπάνιο ή ως φόντο για έναν πιο υπερβολικό σχεδιασμό. Το Perla αντιστοιχεί σε μια ανοιχτή απόχρωση του γκρι. Επομένως, είναι ιδανικό για πλακάκια τοίχου σε μικρότερο μπάνιο. Για τονισμούς, τα κεραμίδια προσφέρονται επίσης σε αυτό το χρώμα με δομημένη επιφάνεια.

πλακάκια μπάνιου γκρι ντους-νιπτήρας-ξύλο-μοντέρνο-σκυρόδεμα-εμφάνιση-παράθυρο-μοντέρνο

Η πιο σκούρα απόχρωση του γκρι στη συλλογή Creta της FAP Ceramiche ονομάζεται fange. Είναι παρόμοιο με τον πιο ανοιχτόχρωμο τόνο – Perla – όσον αφορά τη ματ εμφάνιση και τις δομές που προσφέρονται. Και τα δύο φαίνονται ιδιαίτερα όμορφα σε συνδυασμό και προσφέρουν μια καλή ευκαιρία για κομψό σχεδιασμό μπάνιου. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε πλακάκια δαπέδου στο χρώμα fango και πλακάκια τοίχου στο Perla και επίσης να σχεδιάσετε έναν τοίχο με δομημένη επιφάνεια.

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-σκακιέρα-μοτίβο-μαύρο-άσπρο-γκρι-ξύλο-μοντέρνο-ρουστίκ

Τα πλακάκια για το μπάνιο από αυτήν τη συλλογή δεν είναι κατάλληλα μόνο για μοντέρνο σχεδιασμό μπάνιου, αλλά μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια vintage αίσθηση στο μπάνιο. Τα διακοσμητικά μοτίβα της συλλογής μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να συνδυαστούν με την κατάλληλη επίπλωση. Τα πλακάκια τοίχου και δαπέδου με μοτίβο χρησιμοποιούνται καλύτερα για εξαιρετικές πινελιές στο μπάνιο και όχι για ολόκληρους τοίχους ή δάπεδα. Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να διακοσμήσετε το διαμέρισμα του ντους με ένα μοτίβο της επιλογής σας ή να σχεδιάσετε λωρίδες με σχέδια στον τοίχο κατά καιρούς.

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου από τη Flaviker

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-σκακιέρα-ντους-καμπίνα-ντους βροχής-μωσαϊκές πέτρες

Αυτή η συλλογή των Flaviker, Η Ιταλία, παρουσιάζει μια πρωτότυπη ερμηνεία της αυθεντικής συγκεκριμένης εμφάνισης, αλλά ως μια πιο μοντέρνα και ιδιαίτερα εύχρηστη παραλλαγή. Αυτές οι ιδέες για πλακάκια μπάνιου είναι εξίσου κατάλληλες για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Στο απλό, γκρι μπάνιο, μπορείτε να προσθέσετε μια νέα πινελιά με μια ζωηρή ζωφόρο ή κεραμίδια με σχέδια.

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου – Over συλλογή

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-μπανιέρα-γκρι-μωσαϊκό-πέτρες-μπορντό-τόνους-παράθυρο-πόλη

Η σειρά Over της Flaviker προσφέρει μια παλέτα χρωμάτων εννέα διαφορετικών χρωμάτων, τα οποία προσφέρουν μια κατάλληλη παραλλαγή για κάθε στυλ. Τα ιταλικά πλακάκια τοίχου και δαπέδου διατίθενται στα ακόλουθα χρώματα: Royal, Lime, Lead, Snow, Ice, Silver, Plum, Scarlet και Bisque. Είναι σχεδιασμένα με ματ επιφάνεια που φαίνεται ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας στο μπάνιο.

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-γκρι-κίτρινο-παντόν-καρέκλα-μπανιέρα-λευκό-ανεξάρτητο-κρεμαστά φώτα

Τα μεμονωμένα χρώματα και μοτίβα από τη συλλογή μπορούν ακόμη και να συνδυαστούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό σχέδιο μπάνιου. Μπορείτε να βρείτε ένα ωραίο παράδειγμα στην εικόνα. Οι οριζόντιες λωρίδες στον τοίχο κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο και έχουν σχεδιαστεί ως έγχρωμες πινελιές. Ο συνδυασμός λευκού, σκούρου γκρι και πράσινου-κίτρινου δίνει μια φρέσκια νότα στο μπάνιο και γίνεται αμέσως τραβηγμένο τα βλέμματα.

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου από την Italgraniti

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-λευκό-κρεμ-λευκό-απλό-μοντέρνο-μινιμαλιστικό-σχέδιο

Αυτά τα κεραμίδια αντιπροσωπεύουν την άπειρη αποπλάνηση του λευκού χρώματος και αποκτούν νέες διαστάσεις: ασυνήθιστες, εκπληκτικές επιφάνειες, σε συνδυασμό με μεγέθη maxi και διακοσμητικές δομές επένδυσης τοίχων.

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου – Συλλογή Natural Stone

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-μπεζ-καμπίνα ντους-μωσαϊκές πέτρες-διπλός νιπτήρας-νεροχύτης-καθρέφτης-μοντέρνο-λευκό

Η Συλλογή Natural Stone της ιταλικής εταιρείας Italgraniti αποτελείται από συνολικά επτά τύπους φυσικής πέτρας από πορσελάνινη πέτρα, που μιλούν για ένα πολυτελές σχέδιο μπάνιου. Η βιωσιμότητα του υλικού και η αποκλειστική του εμφάνιση είναι υπέροχα κατάλληλα για πολυτελή μπάνια και άλλους χώρους καθιστικού. Οι χρωματικές παραλλαγές περιλαμβάνουν τόσο ανοιχτούς όσο και σκούρους τόνους και έτσι ταιριάζουν σε κάθε γούστο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Brera Beige, Brera Bianca, Savana, Lipica Tortora, Lipica Visione, Basaltina και Fussena.

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-γκρι-λευκό-μπανιέρα-ανεξάρτητο-μοντέρνο-διπλό νιπτήρα-ντους-γυάλινο τοίχο

Με τα πλακάκια μπάνιου από τη σειρά, μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας μπάνιο ξεχωριστά. Ένας ουδέτερος σχεδιασμός λειτουργεί καλύτερα με τους πιο ανοιχτούς τόνους που χρησιμοποιούνται τόσο για το πάτωμα όσο και για τους τοίχους. Η φυσική πέτρινη εμφάνιση των πλακιδίων φαίνεται ιδιαίτερα ευγενής και υψηλής ποιότητας και δημιουργεί μια πραγματική αίσθηση ευεξίας στο μπάνιο.

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-πολυτέλεια-μπαρόκ-στυλ-μπεζ-μοτίβο-χρυσές-λεπτομέρειες

Τα πλακάκια τοίχου μπορούν επίσης να διακοσμηθούν με οποιοδήποτε μοτίβο όπως θέλετε. Ένα ευγενές μπαρόκ μοτίβο και μερικές χρυσές ρίγες μπορούν να βελτιώσουν αμέσως το μπάνιο και να το μετατρέψουν σε ένα πολυτελές δωμάτιο. Ένα εσωτερικό υψηλής ποιότητας συμβάλλει επίσης σε αυτό, όπως μια ανεξάρτητη μπανιέρα με μια όμορφη κρεμαστή λάμπα από πάνω της.

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου – Συλλογή Urbana, Mineral D

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-φυσική πέτρα-εμφάνιση-μπάνιο-έπιπλα-ξύλο-μοντέρνα-καμπίνα ντους-ντους βροχής

Το Urbana Contract διαφέρει σημαντικά από τη συλλογή Natural Stone και προσφέρει μια φθηνή εναλλακτική λύση στα ιταλικά πλακάκια μπάνιου. Τα κεραμικά από πορσελάνη με τσιμέντο είναι διαθέσιμα σε τέσσερις κλασικές παραλλαγές χρώματος: λευκό, μπεζ, γκρι και μαύρο. Τα κεραμίδια από τη συλλογή είναι ιδανικά τόσο για ιδιωτικούς όσο και για δημόσιους χώρους.

Συλλογή Πέτρινης Εποχής

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-σκυρόδεμα-εμφάνιση-βιομηχανική σχεδίαση-διπλός νεροχύτης-μαύρος-οβάλ-μοντέρνος

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου – Συλλογή White Experiance 

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-μαύρο-άσπρο-μάρμαρο-εμφάνιση-σχάρα ψαριών-διάταξη-ξύλινος-νιπτήρας

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου από το Rex, Ιταλία

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-μάρμαρο-πάτωμα-μαύρο-άσπρο-ντους-διπλό-νεροχύτη-μπανιέρα

Ο Ιταλός κατασκευαστής Βασιλιάς χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας και σύγχρονο σχεδιασμό πολυτελών μπάνιων. Τα κεραμίδια με φυσική πέτρα τραβούν την προσοχή των χρηστών με κομψότητα και αποκλειστικότητα.

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-λευκό-μάρμαρο-μπανιέρα-ορθογώνιο-πλύσιμο-κονσόλα-καθρέφτης-τοίχο-σπορ

Φυσικά, το Rex χρησιμοποιεί μόνο εξαιρετικά πολύτιμο αλάβαστρο για να του δώσει βελτιωμένη κομψότητα και μοντέρνα ελαφρότητα με γυαλιστερά πλακάκια.

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-φυσική πέτρα-οπτικά-διπλός-νιπτήρας-λευκός-νιπτήρας-αποθήκη-χώρος-ντους-ντουζιέρα

Ένα καινοτόμο αισθητικό αποτέλεσμα δημιουργείται από πολύτιμα φυσικά υλικά. Στις συλλογές θα βρείτε μια σειρά από διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές μαρμάρινων δαπέδων για κάθε γούστο και αισθητική.

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-μοντέρνα-μπανιέρα-ανεξάρτητο-ξύλινο πάτωμα-γρανίτη εμφάνιση-λευκό-νιπτήρας

Το ξύλο μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στο μπάνιο και φαίνεται πραγματικά κομψό. Η συλλογή από πορσελάνινη πέτρα σίγουρα θα πάει μαζί της.

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-δάπεδο-σχάρα ψαριών-διάταξη-λευκό-γκρι-μοντέρνο-ρουστίκ

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-πλακάκια-εξάγωνο-καθρέφτη-διπλό-νεροχύτη-νιπτήρα-ξύλο-κορυφή-μπεζ-χρώμα άμμου

Τα εξαγωνικά πλακάκια μπάνιου με ματ επιφάνεια είναι εξαιρετικά μοντέρνα. Αυτό συμπληρώνεται από υπέροχα απλά έπιπλα από τραχύ, ακατέργαστο ξύλο.

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου – Λευκή συλλογή

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-λευκό-κρέμα-λευκό-ξύλο-εμφάνιση-κηλίδες-δάπεδο-διακοσμητικά προϊόντα φροντίδας

Πλακάκια της εταιρείας Κέρδεμος είναι πιστοποιημένα LEED – περιέχουν πάνω από 40% ανακυκλωμένες μη τοξικές ουσίες και παράγονται με βιώσιμο τρόπο. Το υλικό αποτελείται από καολινίτη, ασβέστιο και αδρανή μέταλλα με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο και είναι ψυχρής έκθλιψης.

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-μπανιέρα-ελεύθερη-όρθια-φωτογραφία-ταπετσαρία-γούνα-χαλί-μεμβράνη-νεροχύτης-ματαιοδοξία

Η συλλογή Club είναι εμπνευσμένη από τις παλιές αγροικίες – τις τραχιές επιφάνειες τους και τις ξεθωριασμένες αποχρώσεις των φυσικών υλικών. Αυτή η vintage εμφάνιση συνδυάζεται με το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα των μοντέρνων υπνοδωματίων.

Μοντέρνες ιδέες για πλακάκια μπάνιου από τη Fioranese

ιδέες για πλακάκια μπάνιου καφέ πορσελάνινη πέτρα από πέτρα μπάνιου

Τα πλακάκια ανήκουν στο μπάνιο όπως η σόμπα στην κουζίνα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ευεξίας με υποτονικά χρώματα ή να τονώσετε όλες τις αισθήσεις νωρίς το πρωί με έντονα χρώματα. Αλλά όχι μόνο το χρώμα παίζει ρόλο εδώ. Οι κατασκευαστές πλακιδίων με πολυετή εμπειρία στον χώρο επεκτείνουν συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων τους και πειραματίζονται με νέα, καινοτόμα υλικά. Η ιταλική εταιρεία Fioranese Ceramica συνδυάζει ποιότητα, αισθητική και καινοτομία και προσφέρει μια ενδιαφέρουσα γκάμα Ιδέες για πλακάκια μπάνιου που θα σας εμπνεύσει αμέσως να ανακαινίσετε το μπάνιο σας.

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου – ευαίσθητα σχέδια ή έντονα χρώματα?

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου -γλυφικό-ανάγλυφο-φιόρανο-σχέδιο

Η Fioranese παράγει κεραμικά και πορσελάνινα κεραμίδια για ιδιωτικούς και εμπορικούς χώρους που είναι όχι μόνο άθραυστα και εύκολο στη φροντίδα, αλλά και ελκυστικά οπτικά. Τα πλακάκια σε ξύλινη και πέτρινη εμφάνιση φέρνουν τη φύση στο μπάνιο και δημιουργούν μια εξωτική ατμόσφαιρα. Σαν να ήσουν σε τροπικό δάσος. Τα τζάμια κεραμικά πλακίδια με μοτίβα λουλουδιών αντανακλούν το φως και κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Τα χαλύβδινα πλακάκια τοίχου, τα οποία συνδυάστηκαν με μαύρο ή κίτρινο χρώμα και παρουσιάστηκαν με επιτυχία, είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά. Εάν προτιμάτε απλές αποχρώσεις όπως το εκρού, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε μια ανάδειξη στον τοίχο, τότε η σειρά “Sweet Revolution” είναι η τέλεια επιλογή – πλακάκια τοίχου με ανακούφιση και λεπτό μοτίβο δαντέλας. Κοίτα το άλλο Ιδέες για πλακάκια μπάνιου από το Fioranese και επιλέξτε τα αγαπημένα σας.

Ιδέες για πλακάκια μπάνιου -μπανιέρα-εκρού-χρώμα-κεραμικά από πορσελάνη

εκλεκτά κεραμίδια-πλακάκια-ξύλο-πέτρα-εμφάνιση-μπάνιο-φυσική-αίσθηση

Πλακάκια από πορσελάνη από πέτρα-μπάνιο-ιδέες-πέτρα-οπτικά-καφέ-φιόρανα

Πορσελάνινα κεραμικά-μπάνιο-πλακάκια-τοίχος-πάτωμα-πέτρα-εμφάνιση-LegnoCemento

πορσελάνινα κεραμικά-μπάνια-πλακάκια-πέτρα-εμφάνιση-τοίχος-πάτωμα-φιόρανα-μείγμα

Ιδέες μπάνιου για το μοντέρνο μπάνιο: Συλλογή Vanilla Sky

πορσελάνινα κεραμικά ιδέες πλακιδίων μπάνιου σχέδια μέντα πράσινο χρώμα τοίχου

πλακάκια τοίχου μπάνιου πλακάκια δαπέδου λουλουδιών κεραμικά τζάμια οπτικά πέτρα τραβερτίνη

ιδέες για πλακάκια μπάνιου πέτρα εμφάνιση ψαμμίτη μωσαϊκό καφέ ντους περιοχή Claystone

μπάνιο-πλακάκια-ιδέες-μέντα-πράσινο-λευκό-περίγραμμα-διάστικτο

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-σχέδια-μάρμαρο-δάπεδο-πλακάκια-τοίχοι-μοτίβα

πλακάκια μπάνιου-ιδέες-σχέδια-κεραμικά-τοίχοι-πλακάκια δαπέδου-τζάμια-λευκό-μπλε

μπάνιο-πορσελάνινα κεραμικά-πλακάκια-πέτρα-εμφάνιση-ανάγλυφο-floral-μοτίβα-Eco-Alabaster

μπάνιο-πορσελάνινα κεραμικά-πλακάκια-ιδέες-φιόρανα-Eco-Alabaster

μπάνιο-ιδέες-πλακάκια-πορσελάνη-πέτρινα-γκρι-τοίχο-πάτωμα

μπάνιο-πλακάκια-ιδέες-ατσάλι-οπτικά-γκρι-τοίχο-πάτωμα

μπάνιο-πλακάκια-ιδέες-μαύρο-γκρι-ατσάλι-οπτικά

μπάνιο-σχέδιο-καφέ-κρέμα-μωσαϊκό-πλακάκια-φιόρανα

πλακάκια δαπέδου μπάνιου μπεζ μπανιέρα οβάλ σχήμα

μωσαϊκό-πλακάκια-μπάνιο-μαύρο-άσπρο-γυαλί-νιπτήρας-νιπτήρας-Colorlab

μοντέρνο-μπάνιο-πλακάκια-κοβάλτιο-μπλε-λευκό-μωσαϊκό

κεραμικά-τοίχο-πλακάκια-λωρίδες-μάρμαρο-οπτικά-λεπτομέρειες

τοίχο-μωσαϊκό-πλακάκια-καφέ-λευκό-γυαλιστερό

τοίχο κεραμικά-πλακάκια-μπάνιο-γκρι-μπορντούρα-ντεκό

κεραμικά πλακάκια τοίχου λουτρό χρώμα ώχρα

κεραμικό-τοίχο-πάτωμα-πλακάκια-λευκό-πράσινο ελιάς

κεραμικό-μπάνιο-τοίχο-πλακάκια-πολύχρωμα-λουλούδια-μοτίβο

κεραμικό-μπάνιο-πλακάκια-τοίχο-πάτωμα-φιόρανο-ξύλο-ματαιοδοξία-ντουλάπι

κεραμικό μπάνιο-πλακάκια-μάρμαρο-οπτικά-λευκό-γκρι

κεραμικό-μπάνιο-πλακάκια-κιτρινωπό-λευκό-μωσαϊκό-περίγραμμα

ψιλή πέτρα-πλακάκια-τοίχοι-πλακάκια-σκούρο-κόκκινο-τοίχος-χρώμα-ατσάλι-εμφάνιση

πολύχρωμο-μπάνιο-πορτοκαλί-μπλε-κεραμίδι-λουλούδι-μοτίβο

πλακάκια δαπέδου-λεία-ακατέργαστα-καφέ-φιόρανα

μπάνιο-τοίχο-πλακάκια-κεραμικά-λευκά-πράσινα ελιάς

μπάνιο-τοίχο-πλακάκια-κεραμικά-λιλά-λιλά-χρώμα-φιόρανα

μπάνιο-τοίχο-πλακάκια-πορσελάνη-κρέμα-μωσαϊκό-λουλούδι-μοτίβο

μπάνιο-πλακάκια τοίχου-καφέ-λευκό-συνδυασμός

μπάνιο-τοίχο-πλακάκια-καφέ-κρέμα-ρίγα-μοτίβο-ανάγλυφο

μπάνιο-κεραμικά-πλακάκια-σχέδιο-πορτοκαλί-μπλε-μπορντούρα

πλακάκια μπάνιου-μάρμαρο-οπτικά-λευκό-μωσαϊκό-ντεκό-γυαλιστερό

μπάνιο-πλακάκια-μοβ-πράσινο-μωσαϊκό-πίσω τοίχος-Colorlab

μπάνιο-πλακάκια-κεραμικά-μπεζ-πέτρα-εμφάνιση-οικο-αλάβαστρο

μπάνιο-πλακάκια-ιδέες-μοβ-λευκό-μωσαϊκό-φιόρανα

μπάνιο-πλακάκια-ιδέες-γκρι-κόκκινο-γυαλί-νιπτήρας-πάγκος

μπάνιο-πλακάκια-ιδέες-σχέδια-μπεζ-λευκό-κεραμικό-μωσαϊκό

-κακή-πλακάκια-ιδέες-καφέ-μωσαϊκό-τοίχο-διακόσμηση-λουλούδι-μοτίβο-Colorlab

μπάνιο-πλακάκια-ιδέες-δάπεδα-πλακάκια-ξύλο-εμφάνιση-τοίχος-μωσαϊκό-μοτίβο-Στο εσωτερικό

μπάνιο-πλακάκια-σχέδια-λευκό-γκρι-κεραμικό-ανεξάρτητο-νεροχύτη-στρογγυλό

μπάνιο-μοβ-exru-πλακάκι-floral-μοτίβο

μπάνιο-κεραμικά-πλακάκια-μοβ-καφέ-ρίγες-πολύχρωμα-Απλά-Fizzy

μπάνιο-πλακάκια-μοβ-καφέ-τοίχους κόγχες-ράφια-Colorlab

μπάνιο-πλακάκια-ιδέες-φιόρανα-λευκό-γκρι-μοτίβο

μπάνιο-πλακάκια-φιόρανα-λευκά-λαδί-πράσινα

μπάνιο-σχέδιο-ιδέες-πλακάκια-πολύχρωμα-φιόρανα-Colorlab

Μοτίβα πλακιδίων για το μπάνιο – 25 σχέδια με ιταλική ατμόσφαιρα